|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: 1.9. - bomo zmogle, bomo JA!
18.9.2010 18:20:22   
popl
tudi mene je dež čist zmedel kar se hrane tičeuser posted image . tako včeraj kot tudi danes sem goljufala, tako da moram biti jutri ekstra pridna in nadaljevati:) verjetno nastopi prva kriza ravno ob takem času,ker vidim da vse neki štrajkamouser posted image .

drugače pa je tehtanje v ponedeljek,ne:)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 401
   RE: 1.9. - bomo zmogle, bomo JA!
18.9.2010 18:27:48   
poli*
IZVIRNO SPOROČILO: 2violina

Poli - mali grehi in samodisciplina v naprej - je pot do uspeha.


Evo, to je to! Na tak način se da vzdržati.



(odgovor članu 2violina)
Neposredna povezava do sporočila: 402
   RE: 1.9. - bomo zmogle, bomo JA!
18.9.2010 19:48:33   
Pigy
Moj je odšel službeno v tujino, jaz pa k mojim na notranjsko. Tu je katastrofa, k sreči ni tok kod drugje po sloveniji, ampak je neki vasi odrezanih od sveta. Z avtom sem pa obtičala v vodi, v tisti paniki sploh ne vem kako sem se rešila iz vodeuser posted image v ljubljano se ne morem vrniti, tko da bom do ponedeljka tuki.
Uglavnem kilogramči mi sedaj stojijo. Telovadit niti tečt ne morem, je hiša premalauser posted image . Moji skoz morijo s hrano, zakaj da ne jem.


_____________________________

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 403
   RE: 1.9. - bomo zmogle, bomo JA!
18.9.2010 22:11:08   
soncnica 3
Ej, punce, hudo, kaj se ta vikend dogaja ljuden po Sloveniji. Jaz sem iz Posavja, sicer smo "neogroženi", ampak noro. Zunaj dež lije kot za stavo, dvorišče imamo v vodi... Eh, sam da ni hujšega. Pa je ob vsem tem res težko biti stran od hladilnikauser posted image .

Držim pesti, sotrpinke, da je tudi vam prizanešeno s poplavami.
Lahko noč.

Oh Pigy, zdaj vidim, da je tebe doletela poplava, uf, zdrži.

Kriza s hujšanjem pa itak zgleda da je v polni razsežnosti... Smo čisto "vremensko" razpoloženeuser posted image , hudooooo, drugo anj ostane na mestu, hladilnik pa mi lahko odnese.user posted image user posted image user posted image ..


< Sporočilo je popravil soncnica 3 -- 18.9.2010 22:14:00 >


_____________________________

BOMO ZMOGLE, BOMO JA!!!!!

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 404
   RE: 1.9. - bomo zmogle, bomo JA!
18.9.2010 22:15:55   
soncnica 3
IZVIRNO SPOROČILO: Pigy
Moji skoz morijo s hrano, zakaj da ne jem.



Pigy, zakaj pa ne ješ? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

BOMO ZMOGLE, BOMO JA!!!!!

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 405
   RE: 1.9. - bomo zmogle, bomo JA!
18.9.2010 23:48:31   
Pigy
Ne jem, kr nisem lačnauser posted image user posted image user posted image . No uglavnem, moja mami itak vsakih 5 minut je...... pa ji ni jasno, kako je to možno. Pa poslušam, da ni dobro da sem na dieti spet. Dobr da ne ve, da včasih grešm,user posted image  potem bi me še bolj silila na hrano. Bom v svoj album dala tri slikce  poplave. Ce se mi bo dalo bom odšla jutri mal okoli da vidim, koliko hiš je pod vodo. Sicer če primerjam to tuki ni nič v primerjavi z Vipavo, oz Ljubljano, oz. ostalimi. K sreči imamo hišo v centru vasi pa mal gor, tko da voda do nas ne more.
Moj se jutri iz slovaške vrača.

Kako pa je pri vas? Upam, da nobena ne doživlja še kaj hujšega.  Dež ne neha padat, pa še bliska se, vsake toliko zagrmi.

Bogi ljudje, ki jim je voda zalila stanovanja in so se morali izseliti, user posted image user posted image , kako grdo se nam narava maščuje.

Naj vam bo noč čim bolj mirna.



_____________________________

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu soncnica 3)
Neposredna povezava do sporočila: 406
   RE: 1.9. - bomo zmogle, bomo JA!
19.9.2010 7:33:45   
**Tinkara78**
Jutro!

No pri nas je stanje glede vremena brez posebnosti. Mislim, da še klet v bloku ni poplavljena.

Glede miganja: v petek sem imela počitek - razen trebušnjakov, včeraj smo si pa s prijatelji privoščili kopanje v toplicah čez mejo. Otroci so uživali. Sem se naigrala z otroci v vodi, pa postavila osebni rekord v preplavani dolžiniuser posted image . No potem smo šli še na pico- je nisem mogla pojesti niti pol. Kg zjutraj v mejah normale.

Danes bodo trebušnjaki malo pozneje. Miganje pa verjetno stopnice.

(odgovor članu 2violina)
Neposredna povezava do sporočila: 407
   RE: 1.9. - bomo zmogle, bomo JA!
19.9.2010 8:47:49   
soncnica 3
Jutro, naj vam zadiši user posted image .

Bom šla pozneje malo pofotkat Savo in Krko na Čatežu. Če bom jih bom znala nalepit, vam jih bom.
No, to bo mal moje fizkulture, ker drugače ne bo šlo z našimuser posted image


_____________________________

BOMO ZMOGLE, BOMO JA!!!!!

(odgovor članu **Tinkara78**)
Neposredna povezava do sporočila: 408
   RE: 1.9. - bomo zmogle, bomo JA!
19.9.2010 10:20:00   
Aninchy
Daaan!

No, tud jst upam, da vam ni fejst zalilo hiš, mi smo jo odnesli brez problemov, tud kleti so zdržaleuser posted image Sicer dežuje še vedno, mene samo muči, da sm skos not... in kr študiram, kam bom šla na obisk...user posted image No, včeraj je prišla naobisk moja botra in prinesla domačo potico in kifeljčke z orehi, pa itak da se nism mogla upretuser posted image user posted image ahh iebiga, pride tak...
Moji kg vztrajajo pri svojem, jst pa itak samo gledam kje bom kej sladkega našlauser posted image No, kot je že ena napisala, tud jst sm zato, da mi hladilnik odplavi, ostalo pa ne user posted image

Evo, jutri pa ponovno tehtanjeuser posted image že kr vidim, da je šlo kvečjem gor in ne doluser posted image


_____________________________

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu soncnica 3)
Neposredna povezava do sporočila: 409
   RE: 1.9. - bomo zmogle, bomo JA!
19.9.2010 20:59:58   
soncnica 3
Ja, ja, jst sem pisala, naj mi kr hladilnik odplavi, lahko tudi celo "špajzo". Mi imamo srečo, smo v Posavju, ampak 2 km od krajev, kjer je pa res APOKALIPSA. Ko to vidiš v živo, ne moreš verjet, da je sploh možno.

Jutri je pa tehtanje, ja. Jaz na žalost ta teden nisem bilo v nulo pridna, se pa držim SAMO sadja do 12ih, čim več ločevanja /pa kakšen greh je bil vmes/. Mislim, da bo tehtnica na istem, kot prejšnji teden, ups, upam, da ni šlo gor.

Sem se pa definitivno odločila, da si kupim tekaške copate /takšne bolj poceni/, pa bom ful na sprehode z mojim bebičem hodila, pa kjer me ne bodo videli, poskusila še malo teči. Vse sile bom napela, da se bom gibala čim več, pa če ne bo šlo dol v pol leta, bo pa v 1 letu.

BOM; BOM; BOM ZMOGLA!!!

Jutri se tehtamo.

Nočko!


_____________________________

BOMO ZMOGLE, BOMO JA!!!!!

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 410
   RE: 1.9. - bomo zmogle, bomo JA!
20.9.2010 6:46:12   
TDTP
Jutro punce!!!
Danes pa sem jaz tista poklapana in žalosta, žal mi je teža ostala na istem tako da se mi merit sploh ne da, ampak to še ni vse, zdajle grem v službo, da vidim če moja pisarna še plava ali bom lahko že začela nositi blato iz nje in vse ostanke papirjev itd. Hvala bogu, da sem imela računalnih, procesor in tiskalnik na pisalni mizi, do koder ni prišla, ampak vseeno, kako veselo bo še dans! Glede hujšanja, pa tako, tudi jaz sem malo grešila ampak mislim, da je bistvenega pomena to, ker sem telovadla npr: 10 min na dan, sedaj bom pa morala dati malo več od sebe! sva se včeraj z mojim pogovarjala, da si bova nabavla sobno kolo, komaj čakam!user posted image Imate mogoče kakšne predloge, katerega? Aja res se bova potrudila, da bo čim bolj uporabljen, kler najini tamala dva sta ravno toliko stara, da imamo zvečer, ko bi bil čas za telovadbo z njima največ dela in se zafrkavata, do 10ih al pa še dlje da zaspita! Kolo bova pa dala v igralnico in ko se bosta onadva igrala bova midva biciklirala, vsaj tako sva si zamislilauser posted image ! Pridne bodite vsaj pri hujšanju bolj kot jaz in držite pesti, da imam čim manj škode na delovnem mestu!lp

(odgovor članu soncnica 3)
Neposredna povezava do sporočila: 411
   RE: 1.9. - bomo zmogle, bomo JA!
20.9.2010 9:34:05   
2violina
Sončni žarki so pregnali megleno jutro.... Nov dan se je prebudil z vso lepoto sončnih žarkov in skoraj nemogoče je sploh pomislit na povodenj, ki j v zadnem vikendu poplavljala po vsej Sloveniji. Pa vendar... resnica...
Vsem, ki ste tako ali drugače občutile neusmiljeno iskanje rečnih strug naših prelepih rek želim (tako obrabljeno foro), da bi posledice ujme čimprej sanirali...
Sicer pa je vikend minil tudi pri mni v user posted image  grehu. Se v soboto zjutraj odpraviva na najin košček raja in v kopalnici na hitro stopim na tehnico. Bila sem hudo presenečena kajti lepo se je vdala. Nato pa moj kupi francosko štručko, sir in salamo. Sprva se še malo upiram, nato pa njam tudi sama. 
Drugega greha nisem imela. Sem pa kosilo malo inprovizirala. Dva dni sem jedla ocvrte dežnike, kot prilogo pa kuhano cvetačo in zeleno solato. Včeraj zvečer še ena kepica sladoleda nato pa 7,6 km teka. Rezultat na tehnici je bil danes user posted image . Popolnoma isto kg kot prejšnji ponedeljek. Torej sem se med vikendom celo zredila (glede na tehnico v petek zjutraj). Mi pa ni dalo miru in sem v roke vzela cm. Zmerila sem se samo čez pas in ugotovila, da me je 2 cm manj kot na začetku. Tudi to je nekaj.




IZVIRNO SPOROČILO: soncnica 3

Sem se pa definitivno odločila, da si kupim tekaške copate /takšne bolj poceni/, pa bom ful na sprehode z mojim bebičem hodila, pa kjer me ne bodo videli, poskusila še malo teči.



Tole me je malo zbodlo v oči. Tečt tam kjer te ne vidijo. Le zakaj? Dokler boš videla tek kot nekaj pri čemer se boš morala skrivat to ne bo dobro. Teci kolikor lahko in naj te vidijo vse. Si človek, ki želi narediti nekaj zase, nekaj za svoje zdravje in to je pozitivno. Ne oziraj se na druge. Delaj zase.
Veš koliko je ljudi, ki ne morej preteč niti 100m in , ki ne bodo nikoli naredili nič za to , da bi jih sploh poizkusili. Torej ne bodo naredili nič za svoje zdravje. Raje sedijo ob TV po možnosti s čipsom ali sendvičom in steklenico piva. Torej živijo NE - zdravo.
Torej punca spremeni pogled na tek in uspelo ti bo......




_____________________________

Drobec ljubezni je lahko kot kaplja vode, ki podari roži moč, da se ponovno dvigne. Verjamem v moč ljubezni. Ljubezen je edini ključ, ki odpira rajska vrata." Phil Bosmans

(odgovor članu soncnica 3)
Neposredna povezava do sporočila: 412
   RE: 1.9. - bomo zmogle, bomo JA!
20.9.2010 10:18:24   
popl
blah itak kot sem vedela. grešim s hrano in se mi vrne kot bumerang z takojšnjo višjo težo. to je kar moj problem, grem sicer hitro s težo dol ampak tudi gor:(

tako da današnje tehtanje in merjenje: 76,5 kg
                                            obseg pasu: 79 cm
                                            obseg zadnjice: 101 cm
                                            obseg stegna: 63,5 cm

zdej bom pa bolj pridna.  I promiseuser posted image

(odgovor članu 2violina)
Neposredna povezava do sporočila: 413
   RE: 1.9. - bomo zmogle, bomo JA!
20.9.2010 10:27:58   
soncnica 3
Dobro jutro, "zlata dekleta".
Naj vam zadiši user posted image .

Moja teža, 75,3 kg, torej, 0,3 kg manj kot prejšnji ponedeljek.user posted image   Priznam, sem vesela. Torej, merila se nisem, ker sem si rekla, da ne bom pretiravala, 9 mesecev sem nabirala kg in "9 mesecev dol...". No, kljub nekaj grehom, vztrajam. Kot je že enkrat napisala 2violina, vztrajati je treba. Pa mislim, da je vsa fora ravno v tem, da se kljub hujšanju kdaj pa kdaj pregrešiš, ker preprosto lažje živiš, da pa moraš potem nadaljevati. Sem pa ugotovila, da ene prednosečniške hlače sedaj lahko oblečem, da me malo tiščijo v pasu, pred 2 mesecema pa sem skoraj izdihnila v njih. Tudi to je zame dosežek.

TDTP, user posted image žal mi je zate, da ne veš, kaj te čaka, mogoče pa vse le ni tako črno, kot si mislila da bo. Vem, kako je , če se kaj v zvezi z dokumentacijo sfiži. Glej, vem da je hudo, ampak preprosto, vdihni, reci si, "Saj bo", ker preprosto NE MOREŠ NIČ SPREMENITI. Vem,d a je slaba tolažba, pa vendar...

Glede teka - saj imaš prav 2violina, opazovali me bodo itak tisti, ki se bi morali ukvarjati sami s sabo, pa naj imajo kaj za govorit.


_____________________________

BOMO ZMOGLE, BOMO JA!!!!!

(odgovor članu 2violina)
Neposredna povezava do sporočila: 414
   RE: 1.9. - bomo zmogle, bomo JA!
20.9.2010 11:15:28   
Sunny Morning
Pozdravljene,

zalilo nas ni, čeprav smo bili zelo blizu. HB je danes voda že cca 50 cm nižja kot včeraj.

Hujšanje ta teden je bilo bolj "prosto po Prešernu"user posted image ampak sem vesela, da sem ostala na istem kot prejšnji teden.


soncnica, če ne moreš teči, potem raje za začetek hodi. Jaz sem eno leto, predno sem začela teč, samo hodila. Res, da je bilo to skoraj vsak dan in da so bile ture dokaj dolge ampak vseeno. Začni z malim.


TDTP uapm, da v službi ni bilo prehudo. Glede sobnega kolesa bi ti jaz raje priporočila eliptični trenažer. Veliko boljša zadeva kot kolo.


user posted image


_____________________________

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu soncnica 3)
Neposredna povezava do sporočila: 415
   RE: 1.9. - bomo zmogle, bomo JA!
20.9.2010 11:48:19   
poli*
Pozdravljene!
Moja teža je taka kot prejšnji ponedeljek (51,8 kg), torej nič dol in nič gor. Sem vesela, ker ni šlo gor, saj sem prejšnji teden najmanj 2x fajn grešila.
Sedaj pa v novi teden novim borbam na proti.

Berem pa, da smo večinoma vse stagnirale prejšnji teden... mogoče se nam pa spet kje kakšna voda zadržuje user posted image  v telesu namreč user posted image .
Hecam se. Kar lepo vztrajno naprej, pa bo user posted image .

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 416
   RE: 1.9. - bomo zmogle, bomo JA!
20.9.2010 13:19:33   
Felicita
evo se še jest javljam... jest sem bla na poroki pridna. zelo user posted image učer tut ni blo panike... dans je pa za kosilo cottage cheese pa mal oliv. njam user posted image tehtam se ju3, samo ne vem kok bo realno, zaradi 'tistih' dni sem vsa napihnjena... drugač pa dans menjam garderobo (pomlad/poletje v jesen/zima user posted image ) potem grem pa s kužo na kak sprehod, tečt še ne upam, ker me neki sinusi/ušesa/nos/prehlad/ whatever matra user posted image mogoče še kakega jurčka kje srečam, če se niso vsi utopil...

@TDTP velik sreče z reševanjem in sanacijo... upam da bo čimprej spet vse ok.


_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 417
   RE: 1.9. - bomo zmogle, bomo JA!
20.9.2010 17:39:57   
TDTP
Evo se javljam nazaj, NAJLEPŠA HVALA VSEM ZA LEPE ŽELJE! V pisarni cem imela 15 cm vode in blata, hvala bogu, da imamo ploščite, tepih mi pa je že itak prej šel na živce!user posted image Mal se morem tolažit, kaj čmo! drugače pa en razdelilc je bil v vodi, drugi ne, jih sušim na radijatorju poleg ostalih kablov pa bomo videli kaj bo jutri z računalnikom, če bo zalaufal al ne! Noge me tako bolijo, roke tudi ob brisanja, pa se še kar pozna, sploh po stenah! V glavem še enkrat hvala vsem za prijazne besede!
In sunny morning  eliptični trenažer, prvič slišim - sory! A imaš izkušnje z njim in katerega predlagaš?lp


(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 418
   RE: 1.9. - bomo zmogle, bomo JA!
20.9.2010 17:47:27   
Felicita
IZVIRNO SPOROČILO: TDTP

Evo se javljam nazaj, NAJLEPŠA HVALA VSEM ZA LEPE ŽELJE! V pisarni cem imela 15 cm vode in blata, hvala bogu, da imamo ploščite, tepih mi pa je že itak prej šel na živce!user posted image Mal se morem tolažit, kaj čmo! drugače pa en razdelilc je bil v vodi, drugi ne, jih sušim na radijatorju poleg ostalih kablov pa bomo videli kaj bo jutri z računalnikom, če bo zalaufal al ne! Noge me tako bolijo, roke tudi ob brisanja, pa se še kar pozna, sploh po stenah! V glavem še enkrat hvala vsem za prijazne besede!
In sunny morning  eliptični trenažer, prvič slišim - sory! A imaš izkušnje z njim in katerega predlagaš?lp




to je orbitrek user posted image

p.s.: gob kokr jih hočeš, sam užitne nobene user posted image kuža pa skrbi za mojo rekreacijo, sva meli kr tempo... 10 prehojenih km user posted image


_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu TDTP)
Neposredna povezava do sporočila: 419
   RE: 1.9. - bomo zmogle, bomo JA!
20.9.2010 18:05:05   
TDTP
Hvala felicita, joj kok sem jaz blont! zdaj pa vem kaj je to jauser posted image ! Se mi vidi, da s temi napravcami nimam nič kaj izkušenj! lp

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 420
   RE: 1.9. - bomo zmogle, bomo JA!
20.9.2010 19:06:59   
pelin
Še jaz se javim... ta teden je bil pa res nor...dieto sem dala čist na počitnice, saj sem imela vsak dan dela čez glavo in sem kar nekako pozabla na vse to...pravzaprav sem se  nehote prestavila na francosko "manžri"...to pa iz čisto preprostega razloga, ker v vsej zaposlenosti v službi in teh  groznih poplavah, sploh nisem imela časa mislit na hrano...skratka rezultat tega tedna...
77.5 kg ...skratka od prejšnjega tedna ko sem jih imela  78.4 kg, je šlo dol 0.9 kg...ni slabo za takšen podivjan teden....

Še nekja sem opazila...na seznamu prejšnjega tedna me ni , čeprav sem se javila...ste me že izbrisale iz klubauser posted image user posted image

(odgovor članu TDTP)
Neposredna povezava do sporočila: 421
   RE: 1.9. - bomo zmogle, bomo JA!
20.9.2010 19:21:51   
RAKICA1
Ojla no najprej čestitke vsem za izgubljene kguser posted image user posted image user posted image user posted image  no pa se še jaz malo pohvalim da sem bila kar mal poredna in na konc tudi pridna tako da sem prilezla 73kguser posted image user posted image user posted image no si morem pa tudi zaploskati da bo ostala volja še za hujšatuser posted image user posted image upam da ste vse lepo zadovoljne kolikor ste zgubile

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 422
   RE: 1.9. - bomo zmogle, bomo JA!
20.9.2010 20:21:47   
**Tinkara78**
Se na hitro javim.

Kot rečeno v soboto kopanje, včeraj kolesarjenje, danes hoja+tek. V soboto smo potem še šli za večerjo na pico. Sicer nisem pojedla niti pol pice, ampak se vseeno pozna na kg.

Tako, da moja bilanca v kg zadovoljiva. Za ostale mere pa imam ene hlače. Ko bodo same zdrsele z beder sem spet shujšala v obseguuser posted image user posted image . Prva faza je bila, da sem jih ponovno po ne vem koliko letih zapelauser posted image



(odgovor članu RAKICA1)
Neposredna povezava do sporočila: 423
   RE: 1.9. - bomo zmogle, bomo JA!
20.9.2010 20:32:04   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita
IZVIRNO SPOROČILO: TDTP
In sunny morning  eliptični trenažer, prvič slišim - sory! A imaš izkušnje z njim in katerega predlagaš?lp

to je orbitrek user posted image

Ja, neke vrste orbitrek. Sem jih glih danes gledala v Hervisu in je bil najcenejši nekaj čez 200€ user posted image . Vem, veliko denarja. Jaz sem svojega kupila že davnega leta 2005 in sem dala takrat 75.000 SIT. Trenutno je v kleti ampak se pripravljam, da ga kljub temu spet "naskočim". Jaz sem zelo zadovoljna, veliko bolj kot s kolesom. Pozorna bodi, da "pedala" ne bodo tako kot na kolesu, na isti osi. Prilagam dve povezavi, samo zaradi slikice, ne cen gledat.
Takega JA
http://www.bike-center.si/index.php?lang=si&module=shopprod&id=8892

Takega NE
http://www.e-konik.si/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=2259&category_id=209&option=com_virtuemart&Itemid=1


_____________________________

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 424
   RE: 1.9. - bomo zmogle, bomo JA!
21.9.2010 5:59:50   
al1*
Včeraj nisem imela časa, zato javljam danes - od prejšnjega tedna še -0,3, torej skupaj 0,8kg. Mi gre prepočasi, ampak kaj hočemo. Do pomladi menda že bo. 

_____________________________

lp


(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?