|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pomoč prosim!
1.9.2010 15:36:22   
Andromeda
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda


IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda


IZVIRNO SPOROČILO: kalbo


Marihuana praviš je mamilo...kaj je pa alkohol? Alkohol je ravno tako mamilo, s to razliko, da je družbeno sprejeto. Torej mene ne zanima, kaj bo imel moj otrok v roki, joint, flašo piva, kozarec vina, ali pa šilce žganja. Vse to je zame ista pesem in na te stvari je treba najstnika pripravit, ne pa da si zatiskamo oči in bežimo od realnosti.
Torej med marihuano in heroinom je svetlobno leto razlike, je pa res, da je oboje prepovedana droga, alkohol pa ni. Marihuano in heroin mnogokrat enačijo, čeprav ima marihuana mnogo več skupnega z alkoholom, kot s heroinom. 




No, no, no...Jaz osebno bi raje svojega otroka zalotila s flašo piva v roki, kot pa z jointom. In dolgoletno uživanje marihuane pusti na možganih dosti hujše posledice kot pa konzumiranje alkohola v npr. študentskih itd norih letih. Moj svak je bil 10 let redni uživalec tele zadevščine in je danes dobesedno rastlina od človeka - samo spal bi. In tudi on pravi, da je tudi alkohol enako nevaren kot trava, le da je družbeno sprejet.


No no, pojdi si pogledat, kaj rata z možgani človeka, ki se ga 10 let vsak dan nalije do onemoglosti. Tvoj svak je bil dolgoletni redni uživalec marihuane, kar pa ni več nedolžna stvar in prav tako ni nedolžna stvar 10 let vsakodnevno uživat prekomerne količine alkohola.



No, ti ki preferiraš travo, imaš itak tako mnenje. Mularija ga ponavadi žura med vikendi, hašišarji, pa se ga zakajajo iz dneva v dan večkrat. Alkohol predvsem škoduje jetrom in prebavilom, na možgane ima pa posledice, če se ga človek vsak dan naliva 10 let do onemoglosti. 1 kozarček vina, piva ali 1joint na dan torej - to je vpršašanje.


Če si iz vsega tega prebrala, da preferiram travo, pol se s tabo nimam kaj pregovarjat.  Alkohol pa direktno uničuje možganske celice, dokazano. Pa ta hip če se ga že grem udesit, to storim z alkoholom, marihuane že vsaj 10 let nisem tud od blizu videl, tko da preferiram alkohol, tako rekoč.





Se pardoniram, ker sem napačno razumela tvojo preferiranje user posted image

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 1.9.2010 15:37:32 >

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: Pomoč prosim!
1.9.2010 16:00:32   
MissElvira
Ja, se čisto strinjam, da mati težko postavi takšen ultimat, tudi če njen sin počne še marsikaj hujšega, kot le kadi travo. A resnica je, da se odnos avtomatsko "ohladi", ko greš enkrat od doma, četudi se vračaš ob vikendih na topla kosila in žehto. Temu se ni moč izogniti. A dokler živi pri njej, mora biti meja med tem, kaj mati dopusti in kaj ne, zelo jasna. Sploh ga ni potrebno "vreči ven, ker kadi travo", temveč bo sam odšel z željo, da bi si postavil svoja pravila, saj bo razumel da pri materi veljajo njena. Pa nebo imel mame zato nič manj rad. Če se bo pa naučil, da lahko mami vsili svoja pravila, pa ga kmalu čaka še večji šok, mati pa s tem tvega veliko več, kot če mu da jasno vedeti, kaj pri njej lahko počne in kaj ne.

(odgovor članu ajsek)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: Pomoč prosim!
1.9.2010 22:01:24   
Frodo Bisagin
IZVIRNO SPOROČILO: ajsek

Haha, s koliko 19-letniki si se pa v zadnjem času srečala?
Najverjetnejši scenarij je ta, da bo mama v zameno za svoje argumentirane pomisleke proti kajenju trave dobila servirano obrazložitev, kako je trava v resnici manj škodljiva od alkohola, naštetih par domnevnih pozitivnih učinkov, očitek, da fotr vsak dan pir pije, pa mu ona nič ne teži in pričakovanje, da mama o izrečenem premisli vsaj tako temeljito, kot bo on. To slednje sicer niti ni neumno.


In tezenje 19-letnika je problem... z mamo ali je to kar njegov problem?

Pri vzgojnih ukrepih je pa ravno to bistvo. Pretekli vzgojni ukrepi! Kar si vzgojil, si vzgojil.


Tocno tako. kar si vzgojil si vzgojil  in kar si vzgojil - imas. Lahko imas nekoga, ki je vzgojen v toliko, da ti tezi in najeda in ti to gladko sprejemas... ali nekoga, ki ve, da se nima smisla pregovarjati. Kakor si vzgojil.

_____________________________

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

(odgovor članu ajsek)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: Pomoč prosim!
1.9.2010 22:07:33   
Frodo Bisagin
IZVIRNO SPOROČILO: ajsek

Čisto resno: A bi bila ti pripravljena reskirat svoj odnos s sinom zaradi tega?
Ene se pomoje ne zavedate čisto dobro razlike med tem, da triletniku, ki sredi trgovine doživi togotni izpad, rečeš "papa" in za vogalom čakaš, da se skulira in pride za teboj, in tem, da študenta vržeš ven. Obstaja opcija, da bo dejansko šel in ga ne bo več nazaj.


Videla sem, da ti je MissElvira ze odgovorila in se z njenim razmisljanjem povsem strinjam. Dodala bi, da je strah mame, da otrok ne bo prisel nazaj in je zaradi tega strahu pripravljena pozreti milion sranj problem mame, ki ga otrok lahko zgolj izkorisca.
navsezadnje, ce pustimo mamo pri miru in se vprasamo kaj je boljse za optroka, da ga spustis, da zase sam skrbi in pretehta koliko je cool zares delati, da si placuje travo ins e zakaja... ali ga ujckati, da ti bo revcek ostal doma v gnezdu - menim, da dileme ni.
Vendar to ni problem otroka, temvec problem posesivne matere, ki zadrzuje doma v gnezdu otroka tako, da mu dela skodo.

A se ti zdi vredno?


Je vprasanje sploh se smiselno?


_____________________________

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

(odgovor članu ajsek)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: Pomoč prosim!
9.9.2010 16:38:59   
titania
IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa



3.) če je pa trava problem, pa se v lekarni dobi THC test. Če bo pa proti, pa mu nej bo jasno - star si 19 let - pod mojo streho veljajo moja pravila, oz. dokler je kaj trave ni žepnine...itd.



Koje bedne fore imate nekateri



In kaj je tu bednega?

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 80
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?