Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Tudi pri meni je bil pozitiven, potem sem pa morala še dobrih 10 dni čakati na pozitiven nosečnostni test. Mi je tudi Pušenjak odgovoril podobno, čeprav sem tam malo priredila zgodbo in sem rekla, da sem že dobila
, ker sem res mislila, da jo bom, ko je bil nosečnostni test na dan predvidene M negativen. In mi je napisal, da obstaja velika verjetnost, da sem bila kratek čas noseča, a da je prišlo do zgodnje prekinitve nosečnosti. Na srečo se to ni zgodilo in dober teden po izostanku sem zagledala
.
, nosečniški pa ob O ne, ker niso tako občutljivi. Razlaga Pušenjaka bolj po domače. Je pa tudi res, da v prvih dneh veliko nosečnosti propade in če bi jih ugotavljali na ta način, bi bilo še več razočaranj. Držim pesti, da se tvoja
in ker so bili vsi negativni, sem bila že prepričana, da bo prišla
. Čakanje res ubija!
čim pogosteje. Ko bo ratalo pač bo. Nekaterim pa ti testi zelo dobro služijo ali so jim pomagali spoznati svoje telo.
V teoriji se mi namreč zdi preprosto...
.....