|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Recesija v naši familiji
21.1.2011 14:50:41   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: PeggyBundy
Najboljši način je prodaja stanovanja, kar bi tastu in tašči omogočajo solidno življenje še kar nekaj časa.

Seveda bi bil - to trdiva tudi midva z g. Možem. V tem pimeru bi ga. ašča in g. Tast dobila najmanj 100.000€ gotovine naenkrat, kar jima ne bi pomagalo samo prebroditi recesije, temveč bi jima omogočilo tudi mirno penzijo, do smrti. To, da moj g. Mož potem ne bi dedoval stanovanja, sploh ni sporno.

(odgovor članu PeggyBundy)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Recesija v naši familiji
21.1.2011 14:53:22   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura
Kerensa evo moj predlog:
-  vi se preselite v to stanovanje (LJ) in za časa njunega življenja njima plačujeta najemnino, tas in tašča se se preselita na HR. 
- Tvojo svakinja vržeta iz hiše na HR, ali pa tudi od nje pobirat najemnino (tudi za nazaj!)
- Pomembno je, da dokler sta živa ničesar ne prepišeta na katerega koli od otrok, ker sta to hišo delala onadva, kot praviš dvakrat, za sebe (svakinji se zna spipat in bi vrgla starše iz hiše, če bi jo onadva prepisala na njo)

- Ga. Tašča in g. Tast se do svoje penzije ne nameravata preseliti, tako, da tudi naša selitev (ob predpostavki, da njuna odločitev ostane enaka) ne pride v poštev v tem času.
- To jima je predlagal že moj g. Mož, ampak... zaenkrat še niso tako daleč. Jaz se v to še ne bom vmešavala, upam pa tudi, da je še nekaj časa ne bom srečala, ker potem se ji zna kaj zgodit'.
- To sta pa rekla že cca. leto ali dve nazaj, ko je ona prišla do njiju in jima v obraz rekla, naj nepremičnine prepišeta nanjo, dokler sta še živa. Takrat je g.Tast skoraj dobil živčni zlom. Oboje, stanovanje in hiša, bo ostalo napisano nanju, dokler bosta živa oz. dokler ne prodata (če se bosta odločila za to).

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Recesija v naši familiji
21.1.2011 14:53:29   
Spontan
Možne so kombinacije levo desno, gor in dol.

ali pa

Dodatni zaslužek! Če je kdo od vas pripravljen še kaj delati in dodatno zaslužiti, me kontaktiraj.

lp

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Recesija v naši familiji
21.1.2011 14:58:05   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: blaža
Ma kaj zdej ste v najemu Kerensa? No pol bo itak isto, če boš njim dajala najemnino, pa še stanovanja ne bo treba prodat. Mi se zdi brez veze, da bi se kr tako stanovanje prodalo, ko se ga je enkrat kuplo. V bistvu bi si ga ti sama odplačala od svojih staršev in bi imela tudi ti dober občutek, pa še njim bi pomagala. Hiša bi se pa delila na moža in svakinjo ( če sem prav razumela, da je njegova sestra, če ne pa na brata).

Ja, v najemu smo.
Po sedajšnjem planu ge. Tašče in g. Tasta bosta stanovanje v Ljubljani pustila mojemu g. Možu, hišo na Hrvaškem pa gdč. Svakinji. V kolikor pa se bo moralo stanovanje prodati, bosta pa hišo vsak polovico podedovala moj g. Mož in gdč. Svakinja, preostalemu posestvu pa se je moj g Mož že vnaprej odpovedal in bo pripadlo gdč. Svakinji.
Ampak vse to v bistvu sploh ni pomembno pri tem, ko sem prosila za ideje, kako jima še pomagati. Do dedovanja ne bo prišlo, če bosta onadva tako zdrava, kakor sta, še zagotovo 15 let.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Recesija v naši familiji
21.1.2011 15:00:21   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: poli*
Tale opcija z vašo preselitvijo v njun najem je kar pametna rešitev. Saj je fajn, da jih ti sedaj zalagaš, ampak v nedogled to ne bo šlo in bo slej ko prej treba poiskati rešitve tudi, če bosta še vedno brez službe.
Glede na to, da nista imela ravno nizke plače (1500E za dve osebi je danes zelo lep znesek), bi lahko v vseh teh letih tudi kaj našparala? Vem, da je šlo za obnovo in podobno, ampak pol leta nazaj je bil avto ravno tako star 15 let in potreben zamenjave kot je danes, je res?

Čisto vse, kar sta uspela sproti prihraniti, sta tudi sproti vlagala v hišo na Hrvaškem. Ta hiša je njuno življenjsko delo, družinska dediščina, njuno zatočišče na stara leta. Za to hišo bosta tudi gate slekla z riti, po domače povedano.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Recesija v naši familiji
21.1.2011 15:04:39   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Spontan
Dodatni zaslužek! Če je kdo od vas pripravljen še kaj delati in dodatno zaslužiti, me kontaktiraj.

Jaz in g. Mož sva zagotovo pripravljena, ampak sva odvisna od urnika najinih služb.

(odgovor članu Spontan)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Recesija v naši familiji
21.1.2011 15:05:06   
skuštrana
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana
Kerensa, ne moreš gledati na stanovanje kot da je tvoje, to je NJUNO stanovanje in če imata možnost kje živet ga lahko komot prodata. In jaz bi ga. Pa če bi se moji starši znašli v takšni situaciji bi bil to moj prvi predlog (če seveda sama ne bi imela možnosti preživljati še ona2). Če se nameravat preselit je itak vseeno - sedaj ali pa čez pol leta. Bo pač dediščina samo ta hiša, ne pa hiša in stanovanje. Meni bi bilo bolj pomembno da imata moja starša(pa tudi moževa) kaj jest, da jima niso dolgovi nad glavo, da mirno živita kot pa to, da jaz nekega dne podedujem stanovanje. Če sem sposobna si ga bom že sama zaslužila, ona2 si ga očitno sta, ampak žal nista mogla vedet da bo situacija takšna kot je..In to je bil njun vlog v prihodnost, ki ga komot prodata in živita od tega denarja dokler ne bo kakšne penzije ali kaj drugega.

Pišeš da bi se zelo težko odrekla luksuzov ki si ga trenutno privoščiš (da bi jima s tem denarjem pomagala) po drugi strani pa pričakuješ stanovanje v zameno user posted image

Nisi me razumela.
Stanovanja, ki je last ge. Tašče in g. Tasta, ne jaz, ne moj g. Mož ne smatrava kot najino, niti ga ne jemljeva kot tako, da bo nekoč 100%-no najino (oz. od g. Moža). To, da ga ga. Tašča in g. Tast nameravata pustiti svojemu sinu z družino, da bo imel kje živeti, so njune besede - in če bi bilo oz. če bo res tako, bo to nam definitivno všeč. In ravno zato, ker želita ga. Tašča in g. Tast obema svojima otrokoma zagotoviti streho nad glavo, sta se sama odločila, kakor sta se - načeloma stanovanje v Ljubljani mojemu g. Možu, hišo na Hrvaškem pa gdč. Svakinji.

In ja  napisala sem, da se težko odrečem svojemu luksuzu, kadar se moram oz. kadar je kaj drugega prioritetno. Nikjer pa nisem napisala, da pričakujem stanovanje na način, kakršnega je razbrati iz tvojih besed. Ne - to, da z g. Možem naknadno dobiva to stanovanje, niti pod razno ni pogoj za to, da bova pomagala. Pomagala bova po svojih zmožnostih v vsakem primeru. Nobenih pogojev ne postavljava, niti nisva v situaciji, a bi jih (vsaj nama se zdi tako.).



Ja, v čem je pa potem problem? Če bosta pomagala? Pomagajta, vmes se išče služba in to je to. Ni panike, ali pač?

Svakinjo pa ven dat iz hiše, ma, kaj sploh počne tam? Išče službo? V Liki? Malo morgen. Tam lahko samo krompir okopava, tega pa trenutno ni. user posted image


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Recesija v naši familiji
21.1.2011 15:11:06   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Assja
1500€ za dve osebi lep znesek? midva ne plačujeva najemnine, nobenih kreditov, pa porabiva več kot 1500€ na mesec. Seveda tako da ne životarima, ampak ŽIVIVA (izleti, potovanja, kvalitetna hrana, dobre restavracije, toplice, kino, družabno življenje, šoping, varčevanje...), ne vem kako bi z 1500€ user posted image

Živimo v nekem čudnem obdobju ko ste se očitno vsi sprijaznili da je 1500€ lep znesek user posted image to je znesek ki ti pač zagotavlja preživetje, ni pa LEP! sploh ob kreditih in najemninah.

Sicer pa se strinjam s tem, da glede na to da v zameno pričakuješ stanovanje, zategni pasove in pomagaj tašči in tastu - tako da npr. hodita na kosilo k vam, če ne že v obliki €.

U božju milu mater, no. Sorry, ker si ravno zadnja, ki jo citiram, ampak ker sem že tolikokrat ponovila (predtem pa česa podobnega nikjer omenila), je pa že čas, da tudi jaz fašem živčni zlom.

Od kod vam, je*o vam kukuruz, ideja, da v zameno za pomoč pričakujem stanovanje? Sunce vam šalabajzersko - kje sem napisala, da ne bom pomagala, če ne dobim stanovanja?

Presnete... ah, bom rajši čik prižgala.


(odgovor članu Assja)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Recesija v naši familiji
21.1.2011 15:12:14   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana
Kerensa, ne moreš gledati na stanovanje kot da je tvoje, to je NJUNO stanovanje in če imata možnost kje živet ga lahko komot prodata. In jaz bi ga. Pa če bi se moji starši znašli v takšni situaciji bi bil to moj prvi predlog (če seveda sama ne bi imela možnosti preživljati še ona2). Če se nameravat preselit je itak vseeno - sedaj ali pa čez pol leta. Bo pač dediščina samo ta hiša, ne pa hiša in stanovanje. Meni bi bilo bolj pomembno da imata moja starša(pa tudi moževa) kaj jest, da jima niso dolgovi nad glavo, da mirno živita kot pa to, da jaz nekega dne podedujem stanovanje. Če sem sposobna si ga bom že sama zaslužila, ona2 si ga očitno sta, ampak žal nista mogla vedet da bo situacija takšna kot je..In to je bil njun vlog v prihodnost, ki ga komot prodata in živita od tega denarja dokler ne bo kakšne penzije ali kaj drugega.

Pišeš da bi se zelo težko odrekla luksuzov ki si ga trenutno privoščiš (da bi jima s tem denarjem pomagala) po drugi strani pa pričakuješ stanovanje v zameno user posted image

Nisi me razumela.
Stanovanja, ki je last ge. Tašče in g. Tasta, ne jaz, ne moj g. Mož ne smatrava kot najino, niti ga ne jemljeva kot tako, da bo nekoč 100%-no najino (oz. od g. Moža). To, da ga ga. Tašča in g. Tast nameravata pustiti svojemu sinu z družino, da bo imel kje živeti, so njune besede - in če bi bilo oz. če bo res tako, bo to nam definitivno všeč. In ravno zato, ker želita ga. Tašča in g. Tast obema svojima otrokoma zagotoviti streho nad glavo, sta se sama odločila, kakor sta se - načeloma stanovanje v Ljubljani mojemu g. Možu, hišo na Hrvaškem pa gdč. Svakinji.

In ja  napisala sem, da se težko odrečem svojemu luksuzu, kadar se moram oz. kadar je kaj drugega prioritetno. Nikjer pa nisem napisala, da pričakujem stanovanje na način, kakršnega je razbrati iz tvojih besed. Ne - to, da z g. Možem naknadno dobiva to stanovanje, niti pod razno ni pogoj za to, da bova pomagala. Pomagala bova po svojih zmožnostih v vsakem primeru. Nobenih pogojev ne postavljava, niti nisva v situaciji, a bi jih (vsaj nama se zdi tako.).

Ja, v čem je pa potem problem?

V tem, da nimav toliko, kolikor ga. Tašča in g. Tast trenutno potrebujeta, ni pa nama ravno lahko gledati situacije in ne biti sposoben 100%-no pomagati.
V tem.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: Recesija v naši familiji
21.1.2011 15:15:24   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana
Svakinjo pa ven dat iz hiše, ma, kaj sploh počne tam? Išče službo? V Liki? Malo morgen. Tam lahko samo krompir okopava, tega pa trenutno ni. user posted image

O, jaz bi jo že zabrisala ven - ne samo iz hiše, ampak iz Like! Ampak kaj, ko to ni v moji pristojnosti in glede na to, da hiša tudi nikoli ne bo moja, bom kar prepustila g. Možu (in predtem še ge. Tašči in g. Tastu).
Išče službo? Hja, pravi, da jo, ampak kolikor je meni znano, je šla samo nekajkrat pomagat' v nek kafič v Slunj. Mislim, da je nazadnje postavljala neke kamne okrog hiše. Meje parcele jo je*ejo. Sosed je pa stric. user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: Recesija v naši familiji
21.1.2011 15:16:26   
skuštrana
Kerensa, pomagaš kolikor lahko, itak. Če pa vidiš da se v nekem določenem času situacija ne popravlja in da gre samo na slabše potem pa moraš nekaj ukrenit - in v vašem primeru bi jaz prodala stanovanje. Ker bi imela back up za živet. Pa magari v Liki. 

_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: Recesija v naši familiji
21.1.2011 15:16:49   
Spontan
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

IZVIRNO SPOROČILO: Spontan
Dodatni zaslužek! Če je kdo od vas pripravljen še kaj delati in dodatno zaslužiti, me kontaktiraj.

Jaz in g. Mož sva zagotovo pripravljena, ampak sva odvisna od urnika najinih služb.



Vajin urnik sigurno ni težava.
Skratka, za zmenit se je. Če te zanima, tega ne bomo v etru, ampak konkretno na kakšni kavi. Pusti GSM v ZS recimo...

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: Recesija v naši familiji
21.1.2011 15:18:52   
Kerensa*
Oglasi se mi na e-mail, Spontan - pa da vidiva, kakšno zamisel si sploh dobil.

Kavo lahko pa v vsakem primeru spijemo. Sem kofetarca. user posted image

(odgovor članu Spontan)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: Recesija v naši familiji
21.1.2011 15:31:24   
Spontan
Imaš.

Pozdrav

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: Recesija v naši familiji
21.1.2011 15:34:03   
Kerensa*
V službi sem do 22-ih, Spontan - danes neizvedljivo.

(odgovor članu Spontan)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: Recesija v naši familiji
21.1.2011 15:43:44   
Spontan
Marda pa je izvedljivo. Ne vem še kaj se bo dogajalo po 20h.
Probaj zvrcnt, ko končaš, pa bova videla.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: Recesija v naši familiji
21.1.2011 15:45:39   
Kerensa*
Ne, danes ni izvedljivo. Preden bom po službi doma, bo ura 23 - in dokler se umijem, nekaj pojem ter uležen, je polnoč. Budilko imam pa jutri ob 4:30, ker ob 6-ih spet delam. Če grem zvečer na kavo (ki nikoli ne traja samo 15 minut), potem bom jutri zjutraj mrtva.

Naslednji teden enkrat bi pa šlo.

(odgovor članu Spontan)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: Recesija v naši familiji
21.1.2011 15:57:26   
bigbunny
Kerensa zdaj bi ti že lahko bilo jasno, da ene in iste najdejo eno stavr se v njo opičijo in to tako dolgo potencirajo dokler ne zakuhajo RR-sranja..
g.Tast in ga.Tašča sta lahko vesela, da imata tako fajn sina in snahouser posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: Recesija v naši familiji
21.1.2011 16:00:30   
Kerensa*
Počasi, počasi...

Jaz sem daaaleeeč stran od tega, da bi bila kaj posebej fajn, ampak ima pa vse svojo mejo. Rade volje se z go. Taščo na smrt skregam, ampak trenutno situacija je pa pač presegla tudi mojo mejo... saj ne znam niti dobro povedati, česa. Tega pač ne morem gledati in zato se bom, pa čeprav ne z lahkim srcem (jaaa, je*emti, priznam! - banda), odpovedala marsičemu, kar me veseli - in dala njima. Ker zagotovo onadva bolj potrebujeta hrano in zdravila, kakor pa jaz frizerja in umetne nohte.

(odgovor članu bigbunny)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: Recesija v naši familiji
21.1.2011 16:33:38   
Kerensa*
Spontan... a se meni samo zdi al' si res tisti, za katerega se mi zdi, da si? user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   [Brisano sporočilo]
21.1.2011 16:57:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 71
   [Brisano sporočilo]
21.1.2011 17:05:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ženkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: Recesija v naši familiji
21.1.2011 17:07:36   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333
kratek povzetek Licke idile: 1. pravilo: ne prodajaj nepremicnine. 2. pravilo: raztrgaj se za svojo mularijo na milijon kosov, pa ceprav si tega ne zasluzi. 3. pravilo: kukaj koliko ti srce da user posted image

Jao, jao, jao... istina! user posted image user posted image user posted image



(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: Recesija v naši familiji
21.1.2011 17:14:09   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333
tole se mi zdi pomembno. ker ce bosta ona2 dajala denar za avto, vi2 pa njima, je to enacba da vi2 placujeta za gdc. avto. in verjetno tezko pristaneta na to, right?

Ostaja dejstvo, da sva tudi midva z g. Možem ge. Tašči in g. Tastu dolžna cca. eno minimalno plačo (in ta najin dolg bo odplačan predvidoma že naslednji mesec) in da vsaj pri tem znesku nimava nobenega vpliva na to, kaj bosta onadva z njim naredila, pa četudi bosta gdč. Svakinji plačevala leasing.
Ko pa bo najin dolg do njiju odplačan, pa verjemi, da iz najinih rok ne bo šel niti en € za njo. Ne za elektriko, ne za vodo, ne za avto. Raje ge. Tašči in g. Tastu plačava položnico, opraviva prehrambeni shopping za njiju ali jima natankava bencin, ampak tega, da bova midva vsak dan delala po 12 ur zato, da bi pomagala njima, onadva pa bi nosila gdč. Svakinji... na-a, to se pa ne bo zgodilo.


(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: Recesija v naši familiji
21.1.2011 17:18:46   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333
koliko pa je se potrebno za odplacilo leasinga? in koliko se ona2 dolgujeta sestri?

Leasinga je bilo za 5 let in mislim, da so ostala še cca. 3 leta (najbrž se motim za nekaj mesecev). Obroki so višji od 100€ in to brez registracije in kaska (to je še zraven).

Odklop vode in elektrike sploh ne pride v poštev. Najmanj 1x na mesec gresta tudi ga. Tašča in g. Tast v hišo in kaj naj takrat tam, sredi zime, brez obojega? Naj pri 60-ih sekata drva za ogrevanje? Naj se ne umivata? Naj hodita s svečko naokrog?

Zakaj se je gdč. Svakinja preselila tja? V Ljubljani se je razšla s svojim partnerjem. K staršema ni mogla iti živet' (nista se strinjala), pa tudi nerodno ji je bilo pri 30-ih vrniti se domov, redne službe ni imela, denarja za najemnino tudi ne, midva z g. Možem je nisva bil pripravljena vzeti k sebi (saj niti vprašala ni), kolegic ali kolegov, h katerim bi lahko šla, tudi nima... hja, saj ji je samo gratis hiša na Hrvaškem ostala. In je tukaj odjavila zavarovanje in mobitel naročnino, spakirala vse svoje imetje na zadnje sedeže novega avtomobila in šla.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?