|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2011
4.8.2011 16:43:22   
Lunca31
Hehe Trsica, kaka nagajivcka sta videti te tvoji zebrici user posted image

Ruska, pot je bila BP. Smo štartali zjutraj ob 7.15, sta zaspala, enkrat vmes pojedla, ko sta bila budna, ju je zabaval mož ;))
So vaši kolki OK? Naša punca se je na zadnjem pregledu tako drla, da je bil joj - in vsi otroci pred njo. Le česa se ustrašijo? Teme? Mrzlega gela?
Jutri pa gremo na 1.cepljenje.

Tile agggggg, aggggg, aggggggji so res srčkani
user posted image
Mi smo sedaj enih 10 dni 100% na AM. Oba kakata olivno temno, redko, se dogaja, da zleze celo do podpazduhe user posted image Takrat si vodovod in pampers maneta roke user posted image . Vam je to kaj poznano???

Tikatoka - dobro odpravi in hitro okrevaj po posegu! In tudi naš fant je takooooo milo jokal, da se mi je kar smilil - verjemi, da bo s kg, pridobil tudi na glasu user posted image

Mi smo pri 3 M in 1 TE tehtali 5350 in 5250, 61 in 60 cm. Se mi zdita zeloo dolga. Očitno bomo št. 62 kar preskočili....

Kdaj ste/boste začeli uvajati GH? S čim se začne?

Sedaj pa kuham brodet, ker imamo zvečer en rom-pom-pom!

(odgovor članu ruška)
Neposredna povezava do sporočila: 401
   RE: Dvojčki 2011
5.8.2011 0:15:39   
ruška
Lunca, kako sta pa zdržala sonce in vročino na počitnicah? Pa tolke ure v avtu... no saj, tvoja sta kičasto pridna  user posted image
Midva sva grozovita starša in ne bova peljala deco na morje user posted image


Ali tudi ostale greste letos na morje z malčki?


Lunca, tvoja dva so dolga in suha? user posted image Ne vem kakšne su mere trimesečnikov. Bom zvedla v jesen. user posted image


Naši kolki so vredi. Pa je pregled pri treh mesecih nujen ali kako?


Glede goste hrane nama je pediatrinja rekla naj začnemo v petem mesecu. Zaenkrat ne vem s čem bomo začeli, moram preučit zadevo.
PreUČIT...... joj mene čaka veliko UČENJA in izpitov..... a časa je vse manj.... a dvojčka... a JOJ user posted image ali obstaja smeško z cmokom v grlu?


Kaj je rom-pom-pom?


IZVIRNO SPOROČILO: Lunca31

Mi smo sedaj enih 10 dni 100% na AM. Oba kakata olivno temno, redko, se dogaja, da zleze celo do podpazduhe Takrat si vodovod in pampers maneta roke . Vam je to kaj poznano???


Čeprav sta naša dva še zmeraj na domačem mleku (maminom) in prilagojenem, vedo naredit posel da se vmažejo noge, hrbet, hlače, bodi, previjalna, mama, ata... vse živo! user posted image user posted image No, to ni tako čudno ker nosita navadne plenice ki nimajo lastiko kot pamperske. Da mi je vedet, kako so to reševale naše mame? user posted image



Naša dojenčka še ne govorijo agggggg, aggggg, aggggggji, njune besede se ne morejo napisat z črkami user posted image Pa je vseglih user posted image

(odgovor članu Lunca31)
Neposredna povezava do sporočila: 402
   RE: Dvojčki 2011
5.8.2011 8:25:18   
tikatoka
Joj Lunca naš Matic je imel že na prvi posvetovalnici 5300g rodil se je 3190g, res pa je da lepo je. On se doji 10 minutk in je fertik sit ko boben, medtem ko sem si za Jureta začela črpat in mu dajem po steklenički, ker se je to dojenje vleklo po eno uro in na koncu še nisem vedela koliko je pojedel, sedaj mi črpanje in hranjenje ne vzame toliko kot prej imel je pa na prvi posvetovalnici nekaj čez 4000g rodil se je 2900g.
Tudi Nakida se Matic do vratu in kaka do 2x na dan. Jure pa je pokakan non stop po malo.

Ali pri kateri že otroci spijo po celo noč oz. koliko največ spijo v enem kosu? Naša dva do sedaj največ 6 ur skupaj, tudi ko jih kopava se nič ne spremeni. Kopata se pa vsak drugi dan in fuuul uživata v vodi, Matic tko plava da bi šel lahko v bazen brez rokavčkov user posted image .

Ruška mi gremo na morje konec avgusta za 1 teden, sem ravno prejšni teden rezervirala apartma. Res pa je da imam še enega 4 letnika, ki si zeloooo želi na morje no pa tudi mami si zelo želi malo okolje spremenit user posted image .
Gremo pa na slovensko obalo tako da bomo blizu. Če se bosta pa drla se pa lahko tako tam kot doma user posted image .

Danes gre moj ta večji sinček za vikend na morje s teto, ga bom prav pogrešala. Po drugi strani bo pa ful manj dela, saj že ful stvari naredi sam in praktično nimam dela z njim ampak se vseeno pozna.

Punce želim vam en lep nasmejan dan user posted image .

(odgovor članu ruška)
Neposredna povezava do sporočila: 403
   RE: Dvojčki 2011
5.8.2011 8:54:23   
lina10
Tikatoka pri meni KAtja spi od pol desetih do pol dveh zjutraj poje porcijo in nato zaspi do pol sedmih, Špela pa mi že od 2. meseca naprej spi od pol desetih pa do pol sedmoh zjutraj brez hranjenja sploh ne ve3š da jo imaš ponoči, verjetno je čisto od otroka odvisno kako in kaj je pa Špela močnejša od Katje bomo videli 12.8. koliko sta veliki in težki takrat bosta stari že 6. mesecev joj kako hitro čas beži,sploh ne morem dojeti.

(odgovor članu tikatoka)
Neposredna povezava do sporočila: 404
   RE: Dvojčki 2011
5.8.2011 12:13:54   
Lunca31
Ruska, midva sva izbrala dneve, ko sva vedela, da ne bo vročine. Čez dan smo malo pohajali oz. bili v senci ter v hiši, proti večeru in zvečer pa na plaži in dolgih sprehodih. Termometer ni presegel 30 stopinj. Dopoldnevi in večeri so bili pa temperaturno fantastični. Torej, kot doma - kot pravi Tikatoka.
Potovali smo zjutraj, ko ponavadi še spita in sta tudi sicer spočita in dobre volje. Če ne, pa se 10 x ustaviš - saj si na dopustu in se nikamor ne mudi. Pa še po magistrali smo se peljali in bili skozi ob morju user posted image

Posvetovalnico smo mi imeli vsak mesec in so nas naročili tudi pri 4.mesecu. Danes smo se cepili, zanekrat, in upam, da bo še naprej, vse OK.

Kar pa se 'besednega zaklada' tiče, le bodi potrpežljiva. Vse te še čaka user posted image
Hehe, učimo pa se itak vsi vsak dan sproti! Važno je, da se trudimo biti dobri starši in delati najboljše za otroke.

A ti še kaj študiraš?

In pleničke? Si se odločila sama za navadne ali po priporočilih?
Sedaj imajo Pampers premium v DM z 2 eur popusta - tiste, ki jih kupujete

user posted image Rom-pom-pom je možev izraz za veselico - smo praznovali RD, 20 ljudi, moj brodet s polento je dobil čisto 10 user posted image

Tikatoka, naši sedaj spijo od nekje 21.30/22.00 pa do 6.zjutraj. Kar naenkrat je ratalo tako user posted image Smo pa to noč ene 3x vstali in pestvali našega junaka, ki je včeraj verjetno preveč žural user posted image in se kar nekaj prebujal.
Upam, da se bo vaš veliki bratec lepo imel na morju user posted image , vam pa bo dolgčas in ga boste pogrešali.... A je lepo sprejel dvojčka?

Lina, a vaša Katja pa kar tako? user posted image Očitno punca rabi. Sicer pa je najmanjši problem ponoči otroka nahranit, če takoj zaspi nazaj user posted image


(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 405
   RE: Dvojčki 2011
5.8.2011 12:52:41   
tikatoka
Ruška kar se govora tiče, naš ta velik, skoraj da ni govoril kot dojenček, pri enem letu je začel in od takrat ni utihnil user posted image . Včasih bi mu najraje poiskala kakšen gumb za izklop, dejansko govori od jutra do večera user posted image .
Lunca zelo lepo je sprejel dvojčka non stop jih boža lupčka in govori kar zjoku bi se ker sta tko lušnauser posted image , ful jih ima rad. Je pa res da ful pazim tudi ko so obiski da če so slučajno preveč navdušeni nad dojenčki, če le lahko vzamem ta velkega v naročje in gostom razlagam kako je on priden in da mi veliko pomaga, da se tudi on počuti pomembnega.
Joj tega dneva se pa veselim da bosta spala malo več v enem kosu, ker sem kar precej neprespana, in če se zbudita ob 6h zjutraj potem kar vstanem, ker če grem še enkrat nazaj spat sem kot zombi, pa sama sebi sem sitna. Zato pa kar rajši vstanem.
Lina10 Čas pa res hitro beži, če samo pomislim da bosta naša dva drug teden stara že dva meseca, se mi zdi kot bi rodila včeraj.
No pa sem se spet načvekalauser posted image

(odgovor članu Lunca31)
Neposredna povezava do sporočila: 406
   RE: Dvojčki 2011
5.8.2011 21:35:32   
anchika
Mi smo že pri 2 mesecih tehtali čez 5 kg. Tudi mi smo se veliki in težki rodili tako da ni nič čudno da smo tudi zdaj veliki.
GH bom začela dodajat takoj ko dopolnimo 4 mesece in komaj čakam. Po malem seveda tako da mislim da pri 5 mesecih bo en obrok cel z GH.
Komaj čakam ker sem štufa sem tega mleka. Pa še lepše je če greš kam pa vzameš frutek s sabo pa je mir-haha
Tudi moji starejša dva otročička sta lepo sprejela naša dva dvojčke. Kot je rekla ena skoz jih lupčkata....
SPANJE: spat gredo od20-21 ure spijo do 3 popapata na hitro in spita do 8 ure
tikatoka: res je čas gre tako hiro, otroci tako hitro rastejo

(odgovor članu tikatoka)
Neposredna povezava do sporočila: 407
   RE: Dvojčki 2011
7.8.2011 17:52:15   
ruška
More, more.... dobro si vi to zritate. Midva ne hodiva na morje, gneča i to... Bova jih peljala ko malo porasteta, zdej jima itak to nič kaj dosti ne bi pomenilo. Tikatoka, praviš da štiriletniki imajo radi morje user posted image Torej, še malo bova počakala. Letos jih bova peljala v moj domači kraj user posted image ko se temperature malo pohladijo.


Kar se tiče dolgega spanja.... ojoj, slabo pri nas, še bolj ko je vroče in soparno. Iztok včasih spi 6 ali celo 8 ur če zvečer jak joka, menda od krčev, in se jak zmantra. Mojca zelo retko 5 ur. Danes po noč in v jutro je bilo tako: 21:30, 24, 2, 4, 6, 8, en za drugim....

Lunca, mogoče so tvoji začeli dolgo spat ker so popolnoma na prilagojenem mleku.? To mleko je vseglih močnejše.
Komaj čakam spanec od 4 ure in več!

Lina, zelo lepa imena imata tvoji punčici user posted image


IZVIRNO SPOROČILO: Lunca31

Kar pa se 'besednega zaklada' tiče, le bodi potrpežljiva. Vse te še čaka
Hehe, učimo pa se itak vsi vsak dan sproti! Važno je, da se trudimo biti dobri starši in delati najboljše za otroke.


Ma, ne se ja sekiram user posted image uživam v svojih malčkih in sploh se mi ne mudi. Večkrat si želim da se bi čas ustavil...
Tikatoka, pri vas doma je prestro, mogoče bosta tudi Matic in Jure zgovorna, bo jih veliki brat naučil user posted image

Študiram več ne, mam diplomo, zdej delam nostrifikacijo.... bojim se da mi ne bo ratalo.... jak sem zmantrana in nikakor ne pridem do knjige.... pa mi ni vseeno....

Kar se pa tiče plenic, za njih sva se z možem odločila ker so najcenejša izbira in preverjeno zdrava, zaenkrat jima je koža zelo lepa, ker jih mnogokrat previjeva. Mislim da mamo plenic dovolj, okol 70, ampak vseeno ti hvala Lunca za nasvet o popustu. Po noči jima dam pampersko. Ali previjate svoje dojenčke po noči ko jih hranite? Nam je patronažna rekla naj ne bi, razen če sta pokakana, pa njih previjem tudi če sta polulana. Previjem v poltemi, nahranim v poltemi in lepo zaspita naprej.

Lunca  user posted image za brodet!!!

Anchika, pol boste kmalu začeli z frutekom in se znebili mleka user posted image
Kdaj se pa lahko začne z kravjim in kozjim?




(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 408
   RE: Dvojčki 2011
7.8.2011 21:25:14   
anchika
jaz bom do 1 leta dajala  to mleko v prahu , po enem letu pa bodo pili kar alpsko. Itak takrat bodo popolnoma na GH in mleko pijejo le zjutraj pa zvečir. Oziroma po želji tako je blo pr mojima starejšima. Včasih sta po GH želela še kakšen deci in sta šla spat- celo noč al pa popoldan 3-4 ure mir.

(odgovor članu ruška)
Neposredna povezava do sporočila: 409
   RE: Dvojčki 2011
8.8.2011 4:36:08   
ruška
Aha, tok bomo tudi mi, po prvem letu. Pol jima bo mleko zmeraj na razpolago, pa še dosti mlečne hrane bom pripravljala.

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 410
   RE: Dvojčki 2011
8.8.2011 23:34:45   
Lunca31
Kapljice D3 - nimam več navodil. Se jih lahko da v toplo mleko ali pred obrokom po žlički?

Hvala, sedaj pa hiiiiiiitro spat user posted image
Nočko

(odgovor članu ruška)
Neposredna povezava do sporočila: 411
   RE: Dvojčki 2011
9.8.2011 8:13:06   
anchika
D3- še vedno jim ne dajem, vmes sem jim probala dat kako kapljico vendar sta bila ful nemirna

(odgovor članu Lunca31)
Neposredna povezava do sporočila: 412
   RE: Dvojčki 2011
9.8.2011 9:51:25   
ruška
Lunca, v navodilih piše: Kapljice zdravila nakapljajte v žličko soka ali mleka.
Na škatli pa: Kapljice vkapajte na žličko tekočine in pogoltnite.

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 413
   RE: Dvojčki 2011
11.8.2011 10:19:19   
ruška
Pozabla sem povedat da je naš zahiranček (tok je rekel pediater v porodnišnici) Iztok prehitel sestrico v velikosti; okrogel je, velik in težek! user posted image Ma pravi možakar!
Mogoče je skrivnost v veliko spanja... user posted image

(odgovor članu ruška)
Neposredna povezava do sporočila: 414
   RE: Dvojčki 2011
11.8.2011 13:18:54   
anchika
bravo ruska, ja pravijo da otrok med spanjem raste in se redi. Pridni

(odgovor članu ruška)
Neposredna povezava do sporočila: 415
   RE: Dvojčki 2011
11.8.2011 14:08:21   
Klementina15
Pozdravljene dvojne mamice!

Jaz sem vas pa po naklučju našla šele sedaj in se vam pridružujem, čeprav malo pozno. Rodila sem dvojajčna fantka 19.5.2011 v Kranjski porodnišnici. Porod je bil sprožen v 39. tednu zaradi težav z jetri in povišanega pritiska. Ampak sem potem s svojimi popadki v 6 urah brez težav rodila Matica (2880g, 49 cm) in 5 minut za njim še Žana (2695g, 49cm). Vsi trije smo se tako dobro počutili da so nas že 3 dan poslali domov. Fanta lepo rasteta in se pridno redita. Se samo dojimo in upam da nam tako uspe do konca.

Trenutno imamo težave s krči ali vetrovi - mislim da niso pravi krči ker ni tko hudo kot nekateri opisujejo. Se pa precej nosita, ker drugače nista preveč zadovoljna... Sama sem lahko zaenkrat bolj malo user posted image  Kako pa ve zaposlujete toliko stare dvojčke? Jaz jima dajem kaj za opazovat samo najraje gledata mene in se potem pogovarjata... če pa eden začne prepevat se mu hitro pridruži še drugi in potem imamo kaos. To sta moja prva otročka in svaka čast user posted image  tistim ki imate še starejše... jaz ne vem kako bi mi vse skup zneslo...

Vse opisujete da imajo vaši otročki radi voziček - naša dva ga pa sploh ne marata. Če spita je OK, drugače pa jokata - pa ne pomaga ne guganje ne tresenje... upam da bo po treh mesecih bolje.

Spimo pa zadnje dni super - od približno 21.00 do 2-3, potem pa do 6-7ih... pa čez dan tudi kar nekaj prespita, samo na žalost ne oba naenkrat.

Takole zaenkrat je to to. Iz katerih koncev Slovenije pa ste kaj?

Pozdravčke vsem mamicam in user posted image user posted image

(odgovor članu Lunca31)
Neposredna povezava do sporočila: 416
   RE: Dvojčki 2011
11.8.2011 15:33:45   
binka2
Pozdravljena Klementina15.

Jaz sem trenutno v 32-em tednu in nameravam roditi v Kranju. Že hčerko pred dvemi leti sem rodila v Kranju in sem bila zadovoljna z vsem kar se tiče te porodnišnice. Kako pa je kaj porod dvojčkov potekal, ali lahko malo opišeš?
Predvidevam, da imajo dovolj izkušen za uspešen porod dvojčkov. Ali si imela EA?
lpt.

(odgovor članu Klementina15)
Neposredna povezava do sporočila: 417
   RE: Dvojčki 2011
11.8.2011 16:42:39   
Klementina15
Ja jaz imam za Kranjsko porodnišnico same pohvale. Podrobno sem svojo porodno zgodbo opisala tukaj

http://www.iskreni.net/clanki/nosecnost-in-porod/porodna-izkusnja/883-in-sedaj-smo-stirje.html

Pri meni pač res ni bilo nobenih težav in zapletov zato je blo res super. Imajo dovolj izkušenj. Mi je pa všeč ker je manj porodov in je malo bolj domače vzdušje. Pa moj dragi je sobival z mano in mi pomagal, da sva se že tam navadila na novo vlogo. Jaz sem res zadovoljna.

(odgovor članu binka2)
Neposredna povezava do sporočila: 418
   RE: Dvojčki 2011
12.8.2011 11:40:03   
ruška
Klementina15, dobrodošla! user posted image
Pogledala sem tvojo porodno zgodbo, ampak je tolk dolga, da je nimam časa prebrat. Ampak enkrat bom žiher.

Vprašala si kok zaposlujemo svoje dojenčke.... jaz mam deklico in dečka stara dva meseca in tudi sama sem se spraševala kako naj jih zamotim.... gremo na sprehod skup ali ločeno, ko sta pokonc jih obračam po postelji s hrbta na trebuh, pa kravice paseta, pa jih denem seb na trebuh tok da majo nogice dol, malo pojem, neki jima govorim,.... pravzaprav sploh ne vem.... Mojca mi zadnje dneve s zanimanjem gleda eno igračo s živimi barvami, ampak samo včasih.... dostikrat sta zadovoljna bit v ležalniku sama in čebljat user posted image no, Iztok bolj kot Mojca, ona je najrajš v naročju....
Tudi nam so dvojčka prva deca user posted image

Mi smo iz Bele krajine. Pa vi?

(odgovor članu Klementina15)
Neposredna povezava do sporočila: 419
   RE: Dvojčki 2011
12.8.2011 11:43:26   
ruška
Tikatoka, kako si? Oglasi se ko utegneš. user posted image  

(odgovor članu ruška)
Neposredna povezava do sporočila: 420
   RE: Dvojčki 2011
12.8.2011 14:20:27   
Lunca31
user posted image hehe, mi smo pa včeraj oblizovali bučko, in je bila taka 'nesreča', da joj user posted image
S katero hrano in kdaj ste vi začele?

Športni voziček - kdaj? Naša korenjaka še ne držita glavice samostojno, tudi sedita ne. Mene vseeno malo mika, da bi ju prestavila iz košar, čeprav slednje priporočajo čim dlje...

Sicer je akcija 100/uro čez cel dan! Kako paše zvečer mir in tišina in kozarček vina user posted image

Ruška in Iztok - ćestitke za KG!!user posted image Se pa že spodobi, da ima fant kak dkg več kot dekle. Tudi pri nas se je pred kratkim tehtnica obrnila fantu v prid - za 10 dkg. Koliko ste sedaj vi veliki?
In hvala za navodila za D3.

Klementina dobrodošča in čestitike za tvoja fanta! Jima daješ kake kaljice proti krčkom? Dojiš ali ste na adapt.mleku? Le pridi nam kaj povedat in pojamrat, ko utegneš user posted image

Kje ste ostale mamice? Na morju? Ali ne utegnete pisat?? user posted image Zakaj le???

Želim vam lep podaljšan vikend in da boste vsi v kpl! Jaz se ga neskončno veselim!!

p.s. jaz sem cele dneve sama....

(odgovor članu ruška)
Neposredna povezava do sporočila: 421
   RE: Dvojčki 2011
12.8.2011 20:50:20   
Klementina15
Uf končno malo tišine in miru. Mulčka sta zaspala user posted image  in lahko začnem s plačevanjem položnic..

Saj sem brala za nazaj ampak mi je zgleda ušlo - preveč informacij. Lunca31 koliko sta tvoja stara?

Jaz jima nič ne dajem proti krčem, ker ni nič pomagalo. Imeli smo Aniflat iz Avstrije, pa neke homeopatske granule. Poskusla sem tudi s čajem, pazila na prehrano,... pa je blo skos glih. Enkrat bolje enkrat slabše. Tako da takrat ko je res hudo, da se ne umiri dam homeopatske svečke tudi iz avstrije. Čisto naravne. Te so mi ful priporočali in res pomaga - se hitreje umirita. Ampak najbolj pomaga nošenje, nošenje in še enkrat nošenje. Sploh ne štejem več kilometrovuser posted image  Drugače ju pa polno dojim.

Glede vozička - naša dva sta že skoraj napolnila košare. V dolžino še gre, ampak širina je problem. Ne marata bit tako na tesnem. Sploh si pa ju ne predstavljam do 6 mescev al kdaj noter. Katere vozičke pa mate kaj?

Mi smo iz Kranja - nasproti porodnišnice, tako da sem mela blizu user posted image

Ja saj zaposlujem jih jaz na podoben način ampak rada bi pogruntala nekaj da bi se sama malo zamotla. Tako pa ves čas klovna špilam, še vedno pa se najraje nosita. Na srečo delam v vrtcu in imam kondicijo za tole animacijo ampak ko bi vsaj kaj obstajalo da bi gledala al ne vem kaj... da bi mela 5 minut mir user posted image

Kolk vam pa spijo čez dan?


Binka2 - sm pozabila še na tole odgovorit - nisem mela epiduralne in je tud nism pogrešala. Se mi ni zdelo tok hudo da bi mi mogli lajšat bolečine - no edin pred iztisom pa je blo potem itak koncuser posted image Me je edin križ ful bolel (že celo nosečnost) in med popadki je blo še hujš. Tako da so mi dali TENS gor. Elektrostimulacija. Tisto je blo pa res fajn, taka masaža user posted image

(odgovor članu Lunca31)
Neposredna povezava do sporočila: 422
   RE: Dvojčki 2011
13.8.2011 9:06:27   
tikatoka
Dan punce

Evo mene, v sredo sem bila sprejeta v bolnišnico in še isti dan imela operacijo, ker se je med posegom zgodila nesreča in sem preveč krvavela, sem ostala na intenzivni negi do četrtka, ampak so me po mojem teženju, da se počutim dobro popoldan le spustili domov. Otročki so bili pridni, tamala dva sploh. Možu je prišla pomagat en dan ena sestra drug dan druga, pa so rekli da so se imeli prav fino user posted image . Sama sem se precej naspala, saj sem skoraj dva dni skupaj spala, tako da sem malo not prinesla za nazaj user posted image . Zdaj se počutim dobro dobila sem še antibiotik za 5 dni, tko da upam da sem zaključila za nekaj časa z bolnicam.
Klementina15 pozdravljena med nami user posted image . Pri nas imamo za fanta Koroške kapljice in meni so zakon. Ko sta nemirna jima dam kapljico na dudo in se povsem umirita, dejansko ne vem koliko delajo proti krčem ampak ker so sladke se vsaj malo umirijo in potolažijo.

Jaz moja dva sončka zamotim tako da ju dam v ležalnik, ko pride poštar jima reklame tako naštimam da jih lahko opazujeta in s tem se fuuul zamotita, tako da pri nas smo vsi veseli ko pride z novimi reklamami user posted image . Kakšne igrače živih barv so jima tudi zanimive, na steno sem jima prilepila samolepilne nalepke raznih prevoznih sredstev, pa res fuuuul opazujeta vse to. Včasih pa jima govori bratec in sta neverjetno nasmejana in vesela. No na sprehod hodimo v bljižni gozd in litki na drevesih so zeloooo zanimivi sploh če piha veter user posted image .
Jaz sem ju dala ven iz košar že sedaj, ker pri nas je bil v košarah samo kreganje, Matic je bil že prav utesnjen noter pa sem rekla dajmo probat in sedaj je vse drugač in res lahko gremo na sprehod brez dretja.

Pri nas obadva zdaj že precej govorita in grulita, tako da pri naši hiši bojo zeloooo zgovorni fantje user posted image .

Lep vikend vsem!!

(odgovor članu Klementina15)
Neposredna povezava do sporočila: 423
   RE: Dvojčki 2011
13.8.2011 12:21:50   
binka2
Klementina15, mi tudi stanujemo nasproti porodnišnice. v prvo sem šla peš, zdaj pa zaradi logistike z avtom.
ali so ti sami ponudili TENS ali si jim morala"zatežiti"? Koliko pa to zmanjša bolečine?
Drugače že komaj čakam porod in se mi zdi da bom vsa evforična od veselja in bom kar odskakljala v P, vesela da se bliža konec in da bova kmalu videla najina miškota.
lpt.

(odgovor članu Klementina15)
Neposredna povezava do sporočila: 424
   RE: Dvojčki 2011
13.8.2011 13:06:13   
Klementina15
A nasproti kranjske poronišnice? Potem bodo kmalu tukej okol še eni dvojčki - super user posted image  Je dlje če bi šla z avtom. Kdaj pa maš rok? Midva sva šla tja in tudi domov kar peš.

TENS so mi sami ponudli ko sm mela ful pogoste popadke - proti koncu. Sploh ni blo več odmora vmes in sm bla mal boga. Pa je babca rekla da mi lahko to dajo če me križ boli in sm se kr strinjala. Ko pride popadek prtisneš nek gumb in potem pojača tisto mravljinčenje (tak je filing) in men je res precej olajšalo bolečine. Potem je blo pa itak hitro konc. Js priporočam. Je pa res da so porodi različni pa ženske mamo različne pragove bolečine..

(odgovor članu binka2)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Niti strije, niti stanje vagine zanjo ni v...
V svojih objavah redno prikazuje predele na trebuhu, zadnjici in nogah, dele telesa, ki jih večina drugih vplivnežev skr...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?