Mala_princeska
|
za vse bubančke. Evo do zdejle zabluzila, kavica tukaj, pa tam ko sem taveliko v šolo peljala, pa avto tankala, pa po eno robo od Oriflame-a šla,.... me je draga taščica nadrla kje hodim, ker nisem nič povedala da se bo zavleklo, ker je tamalo čuvala. Tko da če bo danes vse ok, da z učki ne bo nič narobe, sem se odločila, da gre jutri v vrtec in pika. Zdej pa v pospravljanje stanovanja in kuhanje.....bom kar en golaž skuhala, pa polento. Hahhh ja tecka znajti se je treba, da dobiš pol ekrana , manca bi se zihr srečku pridružila za bagre gledat, včer mi je v tuševem katalogu igrač sam traktorje, pa avtke kazala Popoldne imamo eno predavanje o vzgoji v vrtcu, še dobr da sem danes fraj. Evo me manca že vleče stran od računalnika, dama bi mojstra mihata gledala Ko ste pisale kako se izmišljujejo naši malčki, manca ima tud svoje fore, še posebaj pred spanjem - da ona kašlja in da bi čaja pila, pa kroglice jedla, pa ne vem kaj še. Evo mi je že steno s kulijem porisala, toliko o njeni nabritosti in to v minutki, ko je kuli vzela. Dolgčas in potem špičenje nepotrebnih stvari. Moj pravi, da ji jaz preveč vse dovolim in da ona vrača potem s tem, ko se trma, izsiljuje. Pridne bodite in da vas potolažim tud pri nas je ena saaaaama meglaaaaaa.
|