Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, upam da bova spet skupaj srečke

TREPETALKE
KANDIDATKE V POSTOPKU
. Verjetno pa se ne bova vidli, ker tako hitro pa tudi ne smem prehitevat vrste
.
CB.Sem mogla malo bolje pogledati,da sem jo videla,proti svetlobi. Sedaj pa ne vem ali je ali ni.Sem 12 dan po transferju,transfer je bil 5 dan.Je pa res,da sem morala ob 1:00zjutraj na wc ker me je preveč tiščalo in še cela potna sem se prebudila,nato naprej spat do 5:00 zjutraj ko sem se ponovno prebudila in naredila test.Ali je možno,da mi je ta urin,ki sem ga morala izločiti ob 1:00 zjutraj pokvaril rezultat???!!!Vse stvari sedaj premišlujem.Izcedka do sedaj ni bilo.Ali morda dolžina ciklusa vpliva na test?Je pa res da sem imela dve celici,ki so jih vstavili malo slabšo kvaliteto,tako da sem pomislila celo na to,da mogoče pa se nista po vsem vgnezdili!!!???
tak nevem kaj bi naj to pomenlo al ok al to bad, kakorkoli dobila sem Gonal-f in se začnem v soboto pikat, pol pa 14.10. spet UZ ob 9 uri, še ima ktera takrat???
) že drugič zanosila v pol leta. Prvič junija se je končalo slabo s splavom, zdaj upam na najboljše, zato pa tudi jemljem Prometrium, da vsaj malo pomagam, čeprav kaj dosti baje ne morem storiti. Srečno vsem!