Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Sicer pa važna je kvaliteta in ne kvantiteta. Veš, tudi jaz sem med tistimi z majhnimi števili , tako da nisi edina
Glavobolov, ki jih omenjate sicer nimam, me pa grozno (že od punkcije dalje) boli hrbet v predelu križa oz. nekje pri trtici, pa ravno ne ležim, ampak delam vse normalno. A je to zaradi Utrogestana?
Jaz tudi jemljem utrogestan, a nimam nič stranskih učinkov. Možno pa je upam, da je to dober znak
bi pa lagala če bi rekla da je bilo fajn. Če te preveč boli naredijo pavzo in ti pustijo da se malo pomiriš, saj bolj ko si napet bolj boli oz. nekaterih ne boli nič.. odvisno od lege jajčnikov in števila foliklov.
in
.
že od doma in je bil tako celo punkcijo z mano in mi pritiskal z roko na trebuh ( po navodilih od Reša ) in res, bolj kot je peitiskal, manj je mene bolelo.
da gremo še po bratca ali sestrico, imam pa še 6 malih poigvinčkov v Postojni in upam, da se nam bo vsaj eden pridružil.
pa stiskam pestke mučo fejst!
za srečo!!!!!
. Saj bom jutri na uradni dan še CB naredila, samo ne vem če se lahko v enem dnevu kaj spremeni
Pri men je enako, nobenih znakov več in ni druge kot čakat, kaj bo prinesel čas. Mal sem izgubila upanje na srečen konec