Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

sva enako stari.Mi2 imava nepojasnjeno dijagnozo.V bistvu je vs O.K.z nama,sam ne vedo zakaj ne rata.Kaj pa pri vama?
. Če imaš kakšno besedo pri zarodkih bi si dala vstaviti dva, koliko jih ti misliš? Ali kaj veš ko si na punkciji ali je partner lahko pri tebi ali je on isti čas v drugi sobi in opravlja svoje?
.Imam občutek da mi bodo čustva ven udarila,sploh tedaj ko bom izvedela koliko celic imava
.
Me ima, da bi naredila test, ampak se bojim, da je še prezgodaj.
Živcev je šlo pa itak že preveč. Dokler ni bilo izcedkov, je še šlo, zdej je pa samo še slabš, ker ne vem, pri čem sem. Včasih si rečem, da je pač konec in si želim, da čim prej priteče, da bom vsaj vedela pri čem sem in se naročila na naslednji postopek. Spet naslednji trenutek pa razmišljam, da če bi bil izcedek napoved M bi po treh dneh že pritekla (glede na to, da drugače nikoli nimam izcedka pred M), pa nimam nobenih znakov, ki ponavadi napovedujejo M. Kot vidte, si sama kompliciram življenje
.
in sem vesela, da sem se vam končno pridružila!!!!
. Imate ostale tudi takšne stranske učinke? V sredo imam UZ in če bo ok, pade stopka. Drugače pa nič ne čutim okoli jajčnikov... kot da se nič ne dogaja. Je to normalno?? Aja pa še nekaj..že cel ciklus mam rdeče rjavkaste izcedke... Vse skupaj je čudno