Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, ne
. Čeprav sem na testku imela kar en privid črtice, ponovim jutri in sporočim - upam, da vam ne bom kvarila bodočega povprečja! 
sm ti kr malo fouš zaradi tega...
.
pomagala...
Kar se pa O tiče,jst zdej že ene 5 mesecev nimam nobene izrazite sluzi med O,sam neko čudno špikanje čutim.O pa mam-usaj O testki so to potrdili.
če te že prej ne preseneti.
imam stalno neko kepo v želodcu....tako da še vedno upam, da me preseneti predno dobim pošto iz konzilija
. Držim pesti!
, žal se ni dobro končalo, nato sem zanosila v februarju naslednje leto in sedaj imam doma prekrasno pupiko.
upam, da se oktober ne bo tako nadaljeval. Najprej je pikecu zarad ječmenčka tako zatekla očka, da je ni mogel niti odpret, smo leteli že za zajtrk do zdravnika in dobili antibiotik za vnetje. Se pol dneva mučili, da bi mu očko namazali in potem sva še midva kar naenkrat oba zbolela, glava, grlo, šmrkava, naju je položilo..smo bili cel dan pri tašči, ko smo se pa vračali domov, si je pa pikec zaprl še prstke v vrata od avta, ko smo že mislili da smo doma in je konec tega dneva. Valda, takoj v bolnico, saj so mu zatekli v sekundi. Na srečo ni zloma...ampak prstki so še danes otečeni, moramo hladit in bo. Seveda ni bilo ne volje, ne energije, ne časa za slončkanje, tako da mislim, da oktobra ne bomo pridelali
se še vedno lahko prime, saj veš, da lahko plavalčki preživijo do 5 dni in čakajo na jajčko
danes zvečer in v torek zvečer, ko pridem nazaj. Bo menda uredu, ne? Pa še ''glih za glih'' bo konec