Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Ampak itak se ne veselim prehitro, ker zadnje mesece imam 2 dni prej ene mini izcedke, potem šele
dobim. Torej moram do jutri počakat in če nič ne bo...Upajmo..
...v sredo imam G in bo povedala kaj ti izcedki pomenijo, če sploh kaj in poročam.

, ker je moja
, nisem imela niti enega znaka nosečnosti, pred
Ta mesec bomo zgleda res preskočili, ker sem se večino meseca preveč slabo počutila. Sicer sva parkrat uspela slončkat, vendar zelo malo. Nič ne bom govorila, saj dokler ne priteče je upanje...ampak sem bolj ali manj prepričana, da smo ta mesec zamudili O. Bomo videli kaj bo G rekla. Najbrž bo tudi meni govorila o hormonskih spremembah, upam, da mi naredi UZ in me pogleda kot se spodobi. Načeloma si je vedno zame vzela čas, vendar je bilo to ko sem bila noseča. Potem, ko sem imela po nosečnosti pregled se pa niti ne spomnim kako je bilo.
do vrtca in nazaj..
skuhat..postrezite si..
vrnile nazaj iz prejšnjih seznamov...ni to malo malo? statistično bi jih moglo približno 25% zanosit vsak mesec, tle pa ful ne zgleda tko