|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prvošolčki 2012
27.6.2012 20:03:12   
Tutan
Mi pa še čakamo na paket od DZSja, plačane že imamo delovne zvezke, pričakali nas bodo nekje po morju.

Vidim da se vsem vrti cifra okoli 200€, kar je tudi realno stanje in malo manj v bistvu kot sem pričakovala. In ja, to tudi nam znese eno položnico za vrtec.
Pri nas se bo prehod vrtec - šolo kar krepko poznal na družinskem poračunu. Tamali bo pa hodil tudi na kosilo, označila pa sem še popoldansko malico - kar nekaj dejavnosti, kot recimo Zdrav življenjski slog, ki je menda ful fina zadeva se zna zavlečti tja do 15.30h in je fino, da okoli 14h še poje kakšno sadje (2x tedensko). Drugače bo pa v sklopu šole hodil še na angleščino, popoldne pa nadaljuje s treningi smučanja. To bo verjetno to, ker ga niti ne želimo preobremeniti (itak je decembrček).
Kako bo pa dejansko, bomo pa seveda videli.
Punce, dajte mi povedat, kaj boste jemale od kompletov za telovadbo - kratke hlače+kratko majico ali pajkice+kratko majico? Naš je letos na treninge (sploh tam spomladi) nosil dolge pajkice (ala lauf hlače), za šolo pa ne vem? Kaj boste nabavile? Pa zanima me, ali telovadijo v šolskih copatih ali se kupi dvoranske teniske?

Drugače pa odgovor na Montesori in podobno - jaz našemu šolskemu sistemu kar dobro zaupam. Tudi znanje naši otrok (pa tudi sama se lahko brez problema primerjam z ljudmi s katerimi sodelujem iz tujine, ki imajo enako ali podobno izobrazbo kot jaz - se mi zdi, da smo kar primerljivi, itak pa se vsak vse življenje uči) - edinole kar me res moti je to, da ni številčnega ocenjevanja v prvi triadi. Ker če nisi ravno starš iz foha, potem ne veš točno kako in kaj. Zato tudi, če bi imela možnost izbirat šolo in bi naš okraj ponujal v izbir tudi te šole, bi se še vseeno odločila za našo sedajšno. 2 razreda na generacijo, super učiteljice, odlična ravnateljica, ogromno obšolskih in šolskih dejavnosti, mah, zlati ljudje delajo pri nas in jih izredno cenim (pa nisem šolnik user posted image ). V bistvu se ti novodobni programi kar v dosti točkah srečujejo z Montesori, pa nekako - meni osebno ni ravno pri srcu. Nekako se mi zdi, da morajo tudi otroci v korak s časom. Pač vsakemu po svoje... to je samo moje mnenje. Tako da kakšnih izkušenj s tem nimam in tudi če bi imela možnost prepisa na to šolo, ga ne bi prepisala (sploh bi se spraševala, kako bi se kasneje vklopil v srednjo šolouser posted image )

(odgovor članu Bojana 29)
Neposredna povezava do sporočila: 126
   [Brisano sporočilo]
5.7.2012 9:32:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tutan)
  Neposredna povezava do sporočila: 127
   RE: Prvošolčki 2012
17.7.2012 7:07:04   
Tutan
No, mi so iz prvega dela počitnic, kaj bistvenega se tukaj gor niti ne dogajauser posted image
Včeraj sva šla s tamalim še v Mullerja po zvezke in en kup barvic (sva imela kupončke za 10% popust, pa sva izkoriistila )user posted image . Tako da - zdaj imamo vse. Edinole copat še neuser posted image . Pa za športno opremo moramo en mal razmislit, pa da slišim tudi od šole, kako in kaj, torej predvsem ali kupit dodatne adidaske s surovo gumo ali imajo šv v copatih.


Naš mini se šole sicer veseli, nedvomno pa pričakujemo tudi kakšno krizo - je sestavni del user posted image , ker je le nekaj novega.
Se še vedno trudimo s črko r, malo smo zdaj na dopustu zanemarili vaje (logoped), pa zdaj šibamo proti finiš črti user posted image . Edinole opažam, da mali napram drugim korenjakom precej tiho govori. Mislim, saj pove potem glasneje, ampak zdaj prav razmišljam, a je res bolj tih, ker doma ponavadi ni nekega džumbusa, pa se vse razumemo, ali pa res nisem pažnje polagala na res tiho govorjenje. user posted image Sicer na prošnjo, če lahko ponovi, lepo ponovi jasno in malce glasneje, ampak verjamem, da mu je brezveze, kot da ga nihče ne bi poslušal user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 128
   RE: Prvošolčki 2012
17.7.2012 9:07:45   
domci
Tudi pri nas je že skoraj vse nakupljeno. Manjkajo samo še barvice, flumastri, mapa z elastiko in pa nekaj malenkosti. Pri nas bo imel za telovadbo kar šolske copate, tiste s trdo gumo ne bomo nič komplicirali.
Drugače pa se naš nič kaj dosti ne veseli šole, če ga kdo kaj vpraša odgovori prav zdolgočaseno ja. Najbrž bi bil prej odgovor ne samo potem ve, da sledi naslednje uprašanje zakaj pa ne; to bi pa bilo že preveč nepotrebnih besed.


_____________________________

MOJI CUKERČKI SO ROJENI:
4.5.2006 Domen
5.6.2010 Marjetka
19.4.2012 Tinkara

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 129
   RE: Prvošolčki 2012
17.7.2012 12:34:30   
sazi

IZVIRNO SPOROČILO: domci

Tudi pri nas je že skoraj vse nakupljeno. Manjkajo samo še barvice, flumastri, mapa z elastiko in pa nekaj malenkosti. Pri nas bo imel za telovadbo kar šolske copate, tiste s trdo gumo ne bomo nič komplicirali.
Drugače pa se naš nič kaj dosti ne veseli šole, če ga kdo kaj vpraša odgovori prav zdolgočaseno ja. Najbrž bi bil prej odgovor ne samo potem ve, da sledi naslednje uprašanje zakaj pa ne; to bi pa bilo že preveč nepotrebnih besed.



Pri nas je podobno. Kolikor opažam okolico je tako pri večini fantov, ki so prvorojenci in nimajo nekega zgleda šolarja zelo blizu. Punce se šole bolj veselijo user posted image

Naš ima tudi torbo že skoraj polno. Manjkajo samo še riaslni listi in čopiči. Sem sličala, kako imajo na nekaterih šolah to kupovanje urejeno, pa mi je bilokar škoda, da naša nima tako. Namreč (na vsaj eni šoli blizu) jim likovnih potrebščin ni treba kupovati. V enkratnem znesku plačajo 15 EUR in imajo na voljo vse, kar potrebujejo ( na našem spisku pa je bilo v tem kontekstu veliko stvari za kar nekaj denarja: vodenke, čopiči, risalni listi, voščenke, plastelin - mogoče sem še kaj pozabila). Pa pri nas imamo za skoraj 100 EUR delovnih zvezkov (8 kom), pri znanki pa samo 2 DZ za skupno 24 EUR. So kar razlike.

Za telovadbo ima naš sinko vedno kratke hlače in majico in šolske copate z gumijastim podplatom. Če ne bomo dobili drugačnih navodil, bo imel tudi v šoli tako. Imamo pa sestanek na šoli šele zadnji teden avgusta, tako da o razvrstitvi v razrede, sošolcih, razrednikih in kakršnihkoli dejavnostih, organiziranih s strani šole, ne vemo nič. Do zdaj smo imeli samo sestanek ob vpisu februarja in po pošti smo prejeli spisek potrebščin.

September bo zelo hitro tu.

(odgovor članu domci)
Neposredna povezava do sporočila: 130
   RE: Prvošolčki 2012
18.7.2012 6:57:25   
Tutan
Pri nas dobimo likovne potrebščine v šoli, kupimo samo risalni blok. Od škarij, flumastrov, temper, čopičev itn - dobijo v šoli, mislim da novembra pa starši domov položnico za 16€. Kar se mi zdi precej manj od tega, da grem vse skupaj kupit.
Mi imamo 5 DZ - 51€. Ostale potrebščine so bile 54€ (koristila popust DZS in Muller - oboje 10%, pa vzela sva mu recimo 3 lepila - ker jih menda ogromno porabijo, pa kar nekaj barvic na zalogo - Muller ima akcijo Stadler in Faber Castel - pa še sobico prenavljamo, pa bom stare vstran pometala - so že kar zdelane user posted image , ostalo pač standard - 3 BČ 52listne velike zvezke, 2 Tako Lahko, en zvezek za opismenjevanje Besede gradijo svet, šablonca, HB svinčniki, šilček, radirka...)
Skupni znesek je tako nekaj pod 200€ (malo čez 90 je bila torbica v akciji + 51 + 54€). V glavnem se ne pritožujem, ker sem itak računala okoli 250€ za potrebščine.

Ja, nam so rekli, da bomo dobili v začetku avgusta povabilo na sestanek, pa razpored, kako so otroci razporejeni v razrede. Tako da malo še, pa izvemo, kdo bodo njegovi sošolci in prijatelčki vsaj prva tri leta.

Punce, a barvice boste označevale kar z alkoholnim na tisti prostorček na barvici ali kako drugače? Verjetno je potrebno tudi radirko in šilček označit - kako pa mislite to?

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 131
   RE: Prvošolčki 2012
18.7.2012 12:39:45   
domci



IZVIRNO SPOROČILO: Tutan



Punce, a barvice boste označevale kar z alkoholnim na tisti prostorček na barvici ali kako drugače? Verjetno je potrebno tudi radirko in šilček označit - kako pa mislite to?
  

Ja to se pa tudi jaz sprašujem kako naj označimo. Pri radirki pa sploh, ker vem, da bosta kmalu iz ene ratale dve.


< Sporočilo je popravil domci -- 18.7.2012 12:40:39 >


_____________________________

MOJI CUKERČKI SO ROJENI:
4.5.2006 Domen
5.6.2010 Marjetka
19.4.2012 Tinkara

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 132
   RE: Prvošolčki 2012
18.7.2012 21:57:09   
mojca75
Zakaj bi barvice označevali? A da se ne zgubijo?, ne zamešajo?. Ah... bomo zamenjali manjkajoče, puščica bo "nova" itak samo prvi teden. ne bi preveč komplicirala. No nas je sedaj vse skupaj stalo 190-200€ (torba, copati in vse iz seznama šole - 4 delovni zvezki, lepilo, škarje, voščenke, kolaž papir in 100 malenkosti). Je in ni veliko. Kaj vem.

Pri ans bomo razpored v razrede (2) zvedeli baje šele prvi šolski dan, sicer si ne predstavljam kako - bomo starši najprej gledali na neke sezname, kam naj gremo, al kako... ampak, tako so rekli na zadnjem sestanku. Baje se "bojijo" pritožb in kompliciranja staršev če ne bodo upoštevali vseh "želja", kateri otroci bi želeli biti skupaj.
Bomo videli.
Pred nami je dopust, potem pa počasi priprava na šolo. Naša se je zelo veseli.

_____________________________

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu domci)
Neposredna povezava do sporočila: 133
   RE: Prvošolčki 2012
19.7.2012 9:37:06   
Tutan

IZVIRNO SPOROČILO: mojca75

Zakaj bi barvice označevali? A da se ne zgubijo?, ne zamešajo?. Ah... bomo zamenjali manjkajoče, puščica bo "nova" itak samo prvi teden. ne bi preveč komplicirala. No nas je sedaj vse skupaj stalo 190-200€ (torba, copati in vse iz seznama šole - 4 delovni zvezki, lepilo, škarje, voščenke, kolaž papir in 100 malenkosti). Je in ni veliko. Kaj vem.



Nam je bilo rečeno, da naj se vse stvari označijo, od barvic, flumastrov, radirk itn.... Pomojem se ne gre za to, da se stvari zamešajo ali pa da se kaj zgubi - pomojem se gre za to, da se otrok tudi nauči nekega reda - da ko pogleda peresnico, da ve, da mu določena stvar manjka in ker ima marsikdo enako stvar, se potem tudi točno ve, od koga je kaj (in roko na srce, nekateri starši znajo biti težki okoli tega, tudi to je pomojem eden iz razlogov).

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 134
   RE: Prvošolčki 2012
21.7.2012 10:50:38   
mojca75

[/quote]

(in roko na srce, nekateri starši znajo biti težki okoli tega, tudi to je pomojem eden iz razlogov).
[/quote]

to se pa strinjam. Pri nas ni bilo nobenih posebnih navodil, razporeditev v rezrede nam bodo javili zadnji trenutek. Ah... naša šola je res "perla". Upam da bo realnost boljša, kot je prvi vtis user posted image

_____________________________

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 135
   RE: Prvošolčki 2012
30.7.2012 9:53:42   
Tutan
Zatišje. user posted image

Mojca, seveda bo fino user posted image ... jaz vedno otroku predstavljam šolo pozitivno. Z navdušenjem. Mi je res prioriteta, da bo rad hodil (ok, vse sorte se bo še dogodilo user posted image ).

Še vedno čakamo na delovne zvezke, plačali smo jih že več kot pred mesecem, pa jih še ni user posted image ... menda bodo okoli 15.avgusta - po eno strani prav fino, sfiniširamo, pa je.

Minija sem sedaj avgusta vpisala v otroške delavnice, 3x tedensko po 2 uri. Da malo razbijemo monotonost avgusta, verjetno bomo še šli na kakšen dvo ali tro dnevni dopust na morje, kakšen bazen, ostali poletni dopust pa se je žal že končal user posted image ....

Kaj pa vaši? Je še kateri doma?

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 136
   RE: Prvošolčki 2012
12.8.2012 22:40:26   
mojca75
Naša je doma že od prvega julija, no doma= ni v vrtcu. Malo jo selimo med babicami, teden tu, teden tam, sedaj sva z možem tri tedne doma, danes smo se vrnili z morja (14 dni), sedaj pa še malo pri eni in drugi babici - vsak drugi dan prespi tam, vmes pa doma (HB da jih imamo) in potem bo že šola pred vrati. dolgčas ji ni.
Bo pa šola kar sprememba, čeprav se je naša zelo veseli. Se pa vsi zavedamo da bo drugače user posted image



_____________________________

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 137
   RE: Prvošolčki 2012
13.8.2012 19:23:33   
Paštetka
Ime se napiše na vsako stvar zato, ker npr. lepilo hranijo v eni škatli vsi skupaj, škarje v drugi škatli, ravnilo v tretji, voščenke v četrti....
In potem, ko kaj delajo vzamejo škatlo in si učenec vzame vsak svojo stvar. Predstavljaj si, da jih par inma napisanih imen. Potem eden vzame nekaj domov, pozabi doma in potem se kregajo čigavo je v škatli.
Vsak učenec ima svoj predalček kjer hranijo samo zvezke in peresnico. Vse ostalo je zloženo skupaj v posameznih škatlah. Tudi športna oblačila, rezervna...
Prav tako si svoje stvari, ki jih imajo za nalogo in jih delajo v podaljšanem bivanju vzamejo s sabo v drug razred (podaljšano bivanje je enkrat v enem, drugič v drugem razredu, - vsi otroci iz treh razredov skupaj). Če pozabi slučajno stvari v drugem razredu se potem ve, čigavo je.

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 13.8.2012 19:26:47 >

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 138
   RE: Prvošolčki 2012
13.8.2012 20:54:53   
frufru
Tole sem šele danes odkrila user posted image Pri nas je šolska pedagoginja v maju povabila vse starše skupaj z otroki. Potem smo pa imeli prvi Rod.sestanek, otroci so bili pa v drugi učilnici skupaj z bodočima učitljicama in so skupaj ustvarjali jabolko s črvičkom.
Ma pa šola fino politiko. Nobenih barvic in flomastrov. Se da šoli pavšal, potem pa šola nabavi na debelo in se otroci ne kreajo, kdo ma kakšne vodenke, barvice, flomastre itd. So nam razdelili reklamne kataloge od DZS, MK in ajde, kjer je bilo že napisano kaj otroci potrebujejo.

Potem sva pa z malim skupaj naročila pri Ajdi obvezne delovne zvezke, mapo, ki mu je bila zelo všeč in copate, da je bila poštnina zastonj. Je dobil za darilo še manjši nahrbtnik za darilo. In so rekli, da bo dobil med 10. in 25.8, pa je prišlo vse že 11.8. anes sva nakupila še puščico in zvezke, pa je poba opremljen.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 139
   RE: Prvošolčki 2012
24.8.2012 8:58:29   
bori2
No, ste sedaj že pripravljeni?
Naš prvošolček odšteva dneve in se veseli. Sicer, je bilo obljubljeno, da bo z novim šolskim letom dokončana tudi nova šola, ki sicer ne bo, ampak navdušenja ne manjka.
Zvezke in delovne zvezke sva zavila in zložila v torbo, adidaske sva kupila nove, izbral si je copate, včeraj pa sva naredila še malo motivacijskega šopinga v Kiku;
par škatel za potrbščine in izdelke  od spidermana (2,99 EUr), lončke za svinčnike (1 EUR) in koš za papir, podlogo za mizo in nekaj stenskih nalepk za njegov delovni kotiček.
V soboto gremo še po nov stol za k mizi, tako da bo napravljno vse.

V naslednjem tednu sledi še vpis k nauku in seznanitev s trenerjem nogometa.

Kako čakajo vaši? Nestrpni? Ste tudi mame "napravljene" na start (ko boste koordinatorji, prevozniki, psihologi,...)? 

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 140
   RE: Prvošolčki 2012
27.8.2012 12:12:27   
Tutan
Zadnji teden user posted image

Naš se je noro veseli, bi raje, da bi bil kakšen dan manj do šole user posted image Malo je kriva nestrpnost, pričakovanje, malo pa tudi, da so počitnice seveda dolggggeee in se mu že malo vleče.
Pri nas tudi šolo prenavljajo, ravnokar finiširajo okolico in sva šla včeraj s tamalim po dežju pogledat, do kam so že prišli - in ja, zgleda luštno in jim še samo malo manjka, da dokončajo in verjetno bo 3.septembra vse tipi topi.
Mi imamo prvi šolski dan v sklopu s predstavo in delavnicami s starši ob 10.30h. Tako da se dejansko začne šola z 4.septembrom...
Stvari tudi imamo vse označene in pripravljene, v sredo dobi mizo, potem gremo še pošnofirit za kakšen kvaliteten stol. Sicer se ne mudi, ker menim, da bo vsaj nekaj časa delal naloge kar na kuhinjski mizi. Ampak, naj bo pripravljeno, sredi zime se nama definitivno ne bo dalo barvat sobe in renovirat, pa sva rekla, da naj bi bilo pod kapo vsaj do 1.septembra - kar pa seveda ne bouser posted image , ker ima mož kronično pomanjkanje časa....
Še vedno nam manjkajo copati user posted image V tej vročini se mi ni in ni dalo skakat po trgovinah, nekje do petka jih bomo že nabavili, sicer smo do zdaj jemali tiste usnjene z motivi ježka, kužka... no bomo videli, kaj mu bo prišlo na pamet letos user posted image

(odgovor članu bori2)
Neposredna povezava do sporočila: 141
   RE: Prvošolčki 2012
2.9.2012 15:12:23   
nina166
Pri nas dobijo tudi vse potrebščine v šoli. Mi plačamo 50€ in učiteljica nabavi ves likovni material, vse zvezke, svinčnike, barvice...vse razen torbe, copat in opreme za telovadbo. Lani niso smeli imet peresnice, ampak so jim učiteljice naredile take lončke, kjer je imel vsak otrok shranjene barvice, svinčnike. Tudi označijo vse učiteljice.

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 142
   RE: Prvošolčki 2012
2.9.2012 17:46:18   
sramežljiva
Jutri se pa začne zares novo obdobje.Pri nas je ona edina,ki se veseli šole.Midva pa z velikim cmokom v grlu.Ne moremo verjet,da je njenega brezskrbnega otroštva na nek način konec.
Ampak vseeno želim vsem našim zakladkom čim lepši začetek novega šolskega leta in zanimivo novo poglavje v njihovem in našem življenju.

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 143
   RE: Prvošolčki 2012
4.9.2012 10:07:04   
Tutan
Kako ste preživeli prvi šolski dan? user posted image
Pri nas je bilo v šoli čudovito - najprej so prvošolčke pričakali otroci višjih razredov s predstavo - lutkovno + pevski zbor, kasneje klovni, v razredu pa še torta. Bilo je res prekrasno in mislim, da so si prvi šolski dan zapomnili za vso življenje. Imamo res čudovito ravnateljico, čudovite učitelje, čudovito šolo in res sem vesela, da je moj tamali del te šolske skupnosti. Bil je navdušen in tudi danes je komaj čakal na resno delo v razredu user posted image

(odgovor članu sramežljiva)
Neposredna povezava do sporočila: 144
   RE: Prvošolčki 2012
4.9.2012 10:22:24   
Shorty_

No pri nas je bilo podobno kot pri Tutan le brez klovnov. Danes pa je bila zgodba drugačna, že doma je jokala pa sva se pomenili in je bilo ok, ko sva prišli do razreda pa krokodilje solze, ker pozna samo enega fanta in polno enih malih strahov v mali glavici. Trudim se veliko pogovarjat o tem me pa pomirja da je učiteljica topla in jo je objela ko je videla da ji je hudo, se je pogovorila z njo, mi je bilo takoj lažje.

Upam da bo jutri že lažje in bo že navezala stike s sošolci in sošolkami user posted image

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 145
   RE: Prvošolčki 2012
4.9.2012 10:28:41   
Tutan
Shorty, pri nas ima tudi samo enega fanta iz vrtca, sta pa hvala bogu najboljša prijatelja že 3 leta - se pravi, od kar se zavedata, kaj pomeni imeti prijatelja. Bi bila pomojem situacija precej podobna kot pri vas, če se ne bi izšlo, tako kot se je...

Vseeno glej pozitivno - mala si bo našla nove prijatelje, razširila obzorja - saj si slej kot prej enkrat v takšni situaciji - sam. Otroci so trdoživi, verjetno ji bo še kakšen dan hudo, potem pa bo že videla v tem dogodivščino....

Je pa grozno, ja, sploh ker otroku ne smeš dat občutka, da veš, da mu je res hudo in da bi ga najraje zavil in zaščitil - mora biti pogumen in sem z vsem soočit...

Držim pesti za malo punčko, da bo že danes dobila en kup novih prijateljčkov user posted image user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 146
   RE: Prvošolčki 2012
4.9.2012 10:33:46   
Shorty_
Ja sej to je, ko se ti srce trga ko ti joka v objemu ti se pa smehlajš in govoriš da bo vse uredu. Grozen občutek, dobro da ima prijateljica sina v isti šoli sva šli na kavo da sem se malo skašljala, itak vem da bo čez dva dni hotla da pridem kasneje ponjo ne po kosilu, ampak vsak začetek je težak pravijouser posted image

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 147
   [Brisano sporočilo]
4.9.2012 10:42:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Shorty_)
  Neposredna povezava do sporočila: 148
   RE: Prvošolčki 2012
5.9.2012 10:32:22   
nina166
Pri nas je bil tudi prvi dan zelo lepo organiziran. Najprej smo gledali lutkovno igrico, pevski zbor je nekaj zapel in otroci iz plesnega tečaja so malo zaplesali. Potem je šel vsak otrok k ravnatelju in županu in se z njima rokoval, onadva pa sta jima dala diplomo za prvošolčke, eno značko in knjigico. Potem smo šli z učiteljicama v razred, kjer so se otroci najprej skupinsko slikali, potem pa še vsak zase (slike časti občina). Potem so še od učiteljic dobili take obeske na katerih je slikica in otrokovo ime, da bodo vedeli katera garderobna omarica in predal s šolskimi potrebščinami je od koga. Potem so pojedli še tortico in spili sok, dobili smo zvezke in nekaj reklam in je bilo konec.

Včeraj pa je šel kar zelo prestrašen v šolo, danes je bilo pa že malo bolje. Včeraj je prišel kar vesel iz šole, bomo vidli kako bo danes.

Imam pa dva vprašanji. Kaj naredite za zajtrk otrokom predno gredo v šolo? In pa kako hodijo otroci oblečeni v šolo...sploh fantje. Moj najraje nosi trenirke, zelo nerad pa kavbojke, zato hodi kar v trenirkah. Samo ko gledam druge, hodijo vsi v kavbojkah, edino naš v trenirki.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 149
   RE: Prvošolčki 2012
5.9.2012 10:39:02   
Paštetka
Imam pa dva vprašanji. Kaj naredite za zajtrk otrokom predno gredo v šolo? In pa kako hodijo otroci oblečeni v šolo...sploh fantje. Moj najraje nosi trenirke, zelo nerad pa kavbojke, zato hodi kar v trenirkah. Samo ko gledam druge, hodijo vsi v kavbojkah, edino naš v trenirki.


za zajtrk: čokoladne kroglice z mlekom, kosmiče, čokolešnik, kruh z maslom in/ali z medom + žitna kava, actimel...
trenutno ima kar 3/4 hlače, drugače je pa tudi trenirkar user posted image , kavbojk sploh videti ne more.
Naš je sicer drugošolček, in sem se jaz na začetku tudi sekirala tako kot ti. Boš videla, tam čez par mesecev bo večina tudi v trenirkicah. Jim je zgleda najbolj udobno še v trenirki.

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





BLOG: Danes sem slaba mama
Slaba mama. Danes sem slaba mama. Zjutraj sem ti oblekla prvo stvar, ki mi je prišla pod roke, niti pogledala nisem ali ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?