|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 7. del
17.1.2012 11:33:11   
petarda
Urejam zdaj slikice za razvit.... user posted image user posted image user posted image user posted image ....samo december 1011 fotografij!!! Pa kaj si ti nor? user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa skoraj vse bi razvilauser posted image ....se vidi, da je bil pester veseli december...jao, kje vse smo bili in kaj vse smo delali...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 226
17.1.2012 12:26:38   
NinaŠ
....samo december 1011 fotografij!!! Pa kaj si ti nor? user posted image user posted image user posted image user posted image  

oooo user posted image hudo user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 227
17.1.2012 12:32:25   
Paštetka
jao, jaz pa slik nisem razvia že eni 3 leta user posted image . delam fotoknjige, samo kaj, ko pa bi slike tudi prav prišle. dvojni strošek pa mi je ...uf...
evo, ko dobim na lotu, bom pa vse slike razvila, in si kupila še garderobo za albume user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 228
17.1.2012 13:35:50   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

In se že vidim potem...stalno v stresu, gužvi...me veseli, da sem se vsaj za 6 ur odločila, da bom vsaj okoli štirih res doma.user posted image

No, pa kake službene poti do MB se ne rabiš branit user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 229
17.1.2012 13:36:24   
*bubi*

....se vidi, da je bil pester veseli december...jao, kje vse smo bili in kaj vse smo delali...user posted image user posted image user posted image

Si naletela na kake lepe slikice? user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 230
17.1.2012 13:58:57   
NinaŠ

evo, ko dobim na lotu, bom pa vse slike razvila, in si kupila še garderobo za albume user posted image

a-a, tokrat zadanem jaz user posted image , tako da bodo tvoje slike morale še malo počakat user posted image Že 14 dni govorim, da moram listek kupit in mi je danes končno le uspelo user posted image user posted image tako da sem prepričana, da sedmica čaka samo name user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 231
17.1.2012 14:01:44   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

a-a, tokrat zadanem jaz user posted image , tako da bodo tvoje slike morale še malo počakat user posted image Že 14 dni govorim, da moram listek kupit in mi je danes končno le uspelo user posted image user posted image tako da sem prepričana, da sedmica čaka samo name user posted image user posted image user posted image

Tole bo za vaju boleč pristanek, ker jaz grem tudi danes po listek user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 232
17.1.2012 14:04:01   
Paštetka

če dobim sedmico, razvijem slike še tebi. Garderobno sobo tudi rabiš? mala malicauser posted image .

Pa peljem vas na dopust. Tistega, ko smo že enkrat govorile. Samo izberite destinacijo. user posted image
Vsaka dobi še jurja za žepnino. user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 233
17.1.2012 14:05:35   
Paštetka

Tole bo za vaju boleč pristanek, ker jaz grem tudi danes po listek user posted image user posted image

glede na to, da že 3 tedne igram in se dobitki povečujejo, ....

.... lahko res, da ostanem praznih rok. A mi potem razviješ slike? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 234
17.1.2012 14:08:00   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

.... lahko res, da ostanem praznih rok. A mi potem razviješ slike? user posted image

Ni problema user posted image . Pa povabim te nekam daleč...samo jaz in ti user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 235
17.1.2012 14:09:12   
*bubi*
Meni pa je bil danes zjutraj Mali Erik všeč.... vam rečem, je bolj pameten kot ve user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 236
17.1.2012 14:10:51   
Paštetka

Ni problema user posted image . Pa povabim te nekam daleč...samo jaz in ti user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image

ljubi te deda, majka i čika Žika user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 237
17.1.2012 14:10:55   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Meni pa je bil danes zjutraj Mali Erik všeč.... vam rečem, je bolj pameten kot ve user posted image user posted image user posted image

kaj je pa povedal? user posted image  Pa ne mi linka pošiljat, ker mi verjetno ne bo odprlo user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 238
17.1.2012 14:18:02   
*bubi*

kaj je pa povedal? user posted image  Pa ne mi linka pošiljat, ker mi verjetno ne bo odprlo user posted image

Iščem posnetek, pa ga še ni online.
Pa Malega Erika se ne da obnovit, enostavno ga MORAŠ slišati user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 239
17.1.2012 17:13:33   
petarda

....se vidi, da je bil pester veseli december...jao, kje vse smo bili in kaj vse smo delali...user posted image user posted image user posted image

Si naletela na kake lepe slikice? user posted image user posted image

Na FB, album RR user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 240
17.1.2012 18:09:06   
petarda
Tole je pa za sprobat - domač pralni prašek user posted image  Delim še z vami user posted image

http://www.angelski-portal.si/2011/vilinski-pralni-prasek-lahko-naredimo-sami/

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 241
17.1.2012 18:39:07   
NinaŠ

uf, še sreča, da ti nisem številk zaupala user posted image , tako da sem lohk brez skrbi user posted image

< Sporočilo je popravil NinaŠ -- 17.1.2012 18:41:50 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 242
17.1.2012 19:49:36   
Paštetka
Jaz sem za vsak slučaj kupila dva kroga, da ne bom spet v nedeljo letala okrog user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 243
17.1.2012 20:14:09   
Paštetka
Kaj ima katera kakšen star koledar? M ga mora nesti v šolo do ponedeljka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 244
17.1.2012 21:04:35   
*bubi*
Imam koledarje zadnjih treh let, ampak so neprecenljivi user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 245
17.1.2012 23:05:02   
ada2

Kaj ima katera kakšen star koledar? M ga mora nesti v šolo do ponedeljka user posted image user posted image user posted image

a lahko lanski?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 246
18.1.2012 6:42:54   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

a lahko lanski?

Ja, lahko je lanski. user posted image  Pri naših je tudi zaželjeno, da jih prinesejo.user posted image

Pa dobro jutrouser posted image .

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 247
18.1.2012 8:33:30   
Paštetka

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

a lahko lanski?

ja, lanskega rabi. user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 248
18.1.2012 8:34:33   
*bubi*
Dobro jutro user posted image

Ja, lahko je lanski. user posted image  Pri naših je tudi zaželjeno, da jih prinesejo.user posted image

Zaradi koledarja kot koledarja ali zaradi slik, zaradi papirja...?

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 249
18.1.2012 8:38:55   
Paštetka

Dobro jutro user posted image

Zaradi koledarja kot koledarja ali zaradi slik, zaradi papirja...?

bubi, mislim, da zaradi koledarja. Vsaj pri nas je tako, ker mi je rekel, da je lahko tudi tisti majhen, žepni, pa ne sme biti preveč star user posted image

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 18.1.2012 8:39:21 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Mame tretjino svojega življenja skrbijo za...
Rezultati kažejo, da mame za kuhanje porabijo 3.603 ure svojega življenja, za pranje pa 2.442 ure. Med drugimi dejavnost...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.