NinaŠ
|
Nina, če boš kako tableto vzela, te ne bo konec veš da na tablete, praške še pomislila NISEM (resno, ne hecam) se drugače ne počutim tako slabo... Ampak OK zdaj ko si spomnila, bom pa malo pobrskala v omarici za zdravila Sem si pa v nos šopala Sterimar , pa nič ne pomaga, oz se mi zdi preslab pritisk, da bi prebilo Zadnjič sem se navduševala nad Dunajem, prirodoslovnim muzejem in podobno.... no, zdaj sem šla gledat, kakšen je tisti ZOO pri Schonbrunnu. aaaaaaaaaaaaaaaa that's exactly what I want to see!!! Imajo živali, ki jih v živo še nisem videla: koalo, pando, pingvine (no, te sem že videla, pa vseeno)... pa sem nehala gledat, ker bi kar takoj otroka v avto napakala 250 km je v eno smer.... bi se dalo, še boljše pa bi bilo, da si nekje izven Dunaja kak penzion poiščemo in uživamo 2 dni... nenazadnje je tam še Prater, pa vem, da smo kot dijaki šli v en safari park. Grem še to poiskat. uh, daj ti na take plane spomni še kdaj pomladi, ker se sliši res ql zdaj pa za to definitivno nimamo časa
|