|
RE: Avgustovke, kje ste 23.2.2006 12:23:22
|
|
|
|
violinski
|
Dober dan!!! Čestitam Demi za zobek! Zdej pa že lahko računam, da jih bo tudi Aljoša dobil enkrat prihodnji teden Aljoša je podoben tatiju in samo tatiju. Edino v kolena in stegna je moj (je malo zaobljen na teh mestih) Lana pa je v oči podobna tatiju, ostalo je pa malo moje, malo od moje sestre, malo pa od moje mame, se pravi, da je bolj naša. V karakter je pa tudi precej moja. Zdaj oba spita, Lana je imela vročino do včeraj do polnoči, edino svečke so ji jo uspele začasno zbijat, potem se ji je pa ves čas vračala nazaj na 38,6°C. Šele danes ponoči se je to nehalo, ampak je imela pa ene par trenutkov dretja, tako da je nazadnje spet pristala v najini postelji, tudi zato, da je Aljoša lahko spal. On se drugače zbudi ponoči za hranjenje ob 1h-2h (danes se po moje sploh ne bi, če se Lana ne bi zbudila) in potem jé ob 7:15, pa zaspi nazaj do 8:30 cca. Danes sem že hotela uvajati tretji obrok (do sedaj imamo kosilo ob 14h in večerjo ob 20:30), hotela sem uvesti sadje ob 10:30, pa sem si premislila in bom ostala še kakih 10 dni na dojenju, da se ne bo kar naenkrat nehal dojit. Ko pa bom uvedla tisti tretji obrok, ga bom potem 'obogatila' s skuto. Glede na to, da imam jaz najraje pasirano skuto od LJ mlekarn, mu bom verjetno dajala kar tisto. Pasirano, ker nepasirano bi itak zmiksala, pa je še bolje, če je kdo že to naredil namesto mene In z doma pripravljenim sadjem, seveda. Vse tiste, ki jih je pokazala Tia so tudi meni všeč, mogoče malo presladke. Ta male so pa vedno doma že zaradi Lane, pa jih bom tudi Aljoši dajala. Pa Fruchtzwerge tudi. Čeprav jih odsvetujejo zaradi vsega tistega, kar je prej napisala Jessy. Monte sem pa jaz Lani dala šele, ko je jedla že čisto vse, predvsem, ker so not lešniki, ki so zelo zelo alergeni - verjetno je od tega tisti otroček tako zabuhel. Not je pa tudi čokolada, ki je Lani nisem precej dolgo dala. O pustu jaz raje ne bi, ker ga ne prenašam za živ krst. Niti nimam pojma, če bomo Lano kaj šemili, ma verjetno ja - samo za vrtec - samo ne vem še, kaj bi ji naredila. Po mojem ji bom dala tisti frak od pikapolonice, ki sem ga imela že jaz kot majhna. Mislim, da ji bo glih prav. Aljoše pa ne bom obremenjevala s tem, jaz se pa ne bom šemila niti če mi plačajo. Miševi, hvala, sem si pogledala potem vse fotke in ste mi zelo zelo zelo všeč, sploh Lani je bil Jure všeč, je gledala fotke z mano, ker je totalno nora na dojenčke. Vse bi jih popestvala in poljubčkala, .... Seveda ji ne pustim, ker je le vrtčevka in lahko mirne duše prenaša bacile iz vrtca po vsem svetu Nelči, Aljoša tudi tolče z nogicami, ampak ne, ko ihta, samo ko se ful zabava. Pa previjanje je tudi pri nas postalo že ves problem, ker ga je treba kar 'pritisniti' na podlago, da sploh lahko pripnem plenico. Za vrečo za spanje bi se pa odločila le, če bi jo potem lahko na 4 koncih privezala na rešetke od posteljice, da bi potem spal pri miru Šalim se. Aljoša se je zbudil, pa visi v ležalniku tako, da gleda, kaj jaz tipkam. Mater je posrečen. Ampak zato vas trenutno zapuščam, ga grem malo zabavat.
|
|
|