|
RE: Avgustovke, kje ste 23.2.2006 10:54:30
|
|
|
|
miševi
|
Hoj, hoj!!! Hja, pust. Danes Nika otvori sezono - gre z babi na koncert in morajo biti otroci namaškarani (vsaj tako je rekla moja mami (ki je blazno vesela, da je našla kompanjona za šemljenje), če je res, pa ne vem ). V glavnem Nika bo že 3. zapored tigerček, ker kostim, ki sem ga kupila v Italiji, kar raste z njo oz. je Nika taka glista, da ji je še prav (mami pa vesela, ker ni treba novega kupit; nekaj časa je sicer govorila, da bo indijanka, pa je šla nazaj na tigra ). Jure bo pa zajec - ista fora: kapica z ušesi in slinček. Sem pa to dobila pred štirimi leti, ker je sestra dobila en vzorec... Moram še kakšne bonbone kupit, če bodo kaj maškare okoli hodile. Denarja ne dajem, raje kakšen bonbon, krof ali pomarančo; se mi zdi, da če bi dala denar, bi jih bilo kar nekaj pred vrati, ker bi si povedali. Kaj pa ve? Ali maškaram date denar? Podobnost - meni se zdi, da je Jure bolj atiju oz. njegovemu očetu podoben, nekateri pravijo pa, da je meni. Ma, mi je čisto vseeno, samo da ga imamo. Je pa Nika čista "mala me" - taka, kot sem bila jaz kot malčica . Petri, zanimivo, da poznaš kaplana. Je res v redu izpeljal vse skupaj, zato je pa krst tudi trajal 40 minut. Vse po protokolu, sem kar gledala, ker pol stvari pri Nikinem krstu ni bilo. Počasi bomo vse spoznale, da nekoga skupnega poznamo ali pa da izhajamo iz istih krajev ipd... Jaz bi tudi hodila v Ikeo, pa mi je predaleč. Sem pa že pri marsikom doma videla kaj takega, kar mi je bilo zelo všeč. Jure je danes tudi spal nepretrgoma do petih, pojedel, se malo pogovarjal, pokakal in zaspal do osmih. Ob umivanju sem mu pa potem drekce še iz rokava ven strešala . Ne vem, kako mu rata ... Zdaj sva začela s tretjim gostim obrokom - žitna kašica kot predzadnji - torej popoldanski obrok. Pa še ni preveč navdušen. Bova šla počasi, kot pri sadju in zelenjavi, pa bo upam tudi to sprejel. Drugače mi pa krompir, riž in polento je brez težav. Riž mu nič ne razkuham, pa vse poje . Tudi jaz mu bom dajala skutke - brez sadja ali pa take, kot jih je prilepila Tia. Sem pri Niki naredila napako in ni marala potem jogurtov in skut. Je jedla samo Fruchtzwerge. Sedaj pa občasno že potišim kakšen jagodni jogurt Lj mlekarn. Pa na žalost tudi kakšnega Monteja dobi, čeprav sem ga močno, močno omejila. Ja, ta M. Po Niki sem imela ravno prav močno in čisto nebolečo (prej sem bila pa nonstop na tabletih). No, sedaj po Juretu so se bolečine vrnile , močne so pa tako, kot niso bile nikoli. Mi skozi ta debel tampon pride skozi. V glavnem smo kot v klavnici. Glede kg pa - tudi jaz sem zelo navezana na hrano in zato vem, da me po hujšanju čaka težje delo - da se ne bom vrnila na stare tirnice. Je bil pa po moje to zadnji vlak, ki sem ga ujela. Sem zelo dolgo čakala na tisti klik v glavi . Zdaj grem pa naštimat za kosilo, ko mali še spančka...
|
|
|