|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke, kje ste
22.2.2006 12:57:47   
Jessy
Tia, pri vas je pa zapletena podobnost! user posted image

Neja je bila zelo podobna atiju, zdaj pa se mi zdi, da mu ni več, razen v usta. To so potrdili tudi drugi in pravijo, da je vedno bolj podobna meni, čeprav jaz te podobnosti res ne vidim. user posted image  Jaz pravim, da je podobna sama sebi! user posted image

Midve greve zdej k mojim staršem - spet!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
22.2.2006 13:12:48   
MajaPRO
Dan!

Se strinjam z vsemi, ki se vam Jure in Demi zdita zelo podobna. Tia, tvoja Demi je res čisto atijeva, tudi naš Vid je bolj atijev.
Za vse, ki ste že krstile svoje user posted image , imam par vprašanj:
- koliko časa prej je treba rezervirati termin?
- kje  se to stori - v župnišču direktno pri župniku?
- ali so krsti res vsako 3. nedeljo v mesecu?
- kako dolgo traja ceremonija?
- ali so kakšna "pravila" glede oblačila za user posted image (ali takšna kombinacija pride v poštev: npr. rjave žametne hlače, bela srajčka in  rjav brezrokavnik; ali morajo biti obvezno svetle barve)?

A je katera iz Slovenj Gradca ali okolice? Moj mož je določil, da ga bo krstil župnik, h kateremu je hodil k verouku in pri njem opravil še obhajilo in birmo,  on pa zdaj dela v SG.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
22.2.2006 13:32:16   
Teya
NAJLEPŠA HVALA VSEM, ker ste si vzele tok časa zame!
tko je.....nejca zvečer skopamo vsak dan, razen, če res kaj ne štima, potem greva s flaško v najino posteljo, prižgem uspavanke in malo solno lučko...ko poje vse, zaspi....mogoče je napaka v tem, da ga takrat ne preložim v svojo posteljico user posted image  pustim ga namreč kar v najini z namenom, da ga preložim, ko bo bolj trdno spal....in evo, čez cca pol ure, jok....grem potiho v sobo in mu dam dudo, počakam, da zamiži in grem iz sobe....jok....grem nazaj....on se mi posmeje....mu dam dudo...vržo jo ven in se mi smeje user posted image ....mu naredim še za jest....malo poje in se smeje in pogovarja dalje...grem ven....jok.....in ker to traja in traja, se spraviva tudi midva z dragijem v posteljo in potem on, med nama, rogovili do polnoči ali še več....na koncu zaspi s tem, da vleče dudo, ki pa mu jo moram ves čas vtikat nazaj v usta, saj mu, nevem zakaj, kar naprej pada ven user posted image  edino kar si predstavljam, da bi morala naredit drugače je to, da bi ga dala v svojo posteljico, samo potem moram vsake pol minute vstajat in mu vtikat dudo v usta user posted image
je pa bilo vedna zelo podobna situacija.....ko je bil mlajši, nam je po kopanju zaspal v rokah, ker smo ga fotrali v dnevni sobi, potem smo ga nesli v svojo posteljco in po določenem času se je zbudil.....tam smo ga polomili, saj smo ga dvigovali iz posteljice in ga cingali v naročju...spet odložili in spet dvigovali....to smo ponavadi morali ponoviti vsaj 3x preden je dokončno zaspal...tko, da, od vedno pozno zaspi....
da bi pa čez dan mu od 13h ne pustila spat, pa ne ide user posted image  sem probala, da mu od 17h nebi pustila spat, pa ni šlo....je čist uničen, "kar dol pade"....pa saj čez dan mi spi po 15 do 30 min na 2 uri, men se to ne zdi tok zlo user posted image
jutranje bujenje pa tudi zaenkrat ni še nobenih sadov obrodilo user posted image
saj vam nisem hotela scanclat vse kar ste mi predlagale user posted image , samo situacijo sem hotela malo bolje opisat....

zdaj mu štimava svojo sobo, tko, da bo vsaj tati lahko malo prej zaspal...čeprav jaz pravim, da bi zato bila potreba dodatna izolacija njegove sobce....mogoče taka, ki jo uporabljajo v snemalnih studijih user posted image

no, HVALA še 1x!

miševi, svaka čast za izgubljeno kilažo!!!! user posted image user posted image user posted image  zaupaš recept????? user posted image

pozdravček!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
22.2.2006 13:55:44   
miševi

Teya, nič nisi ovrgla naših trditev. Je pa res, da nismo vedele točno, kako poteka spanje - sedaj, ko si napisala, pa vemouser posted image . No, mogoče bo pa lastna soba kaj pomagala. Pa vseeno ga probaj dat v posteljico. Boš 1 teden res zraven visela - daj si zraven stol, pa zavij se, da te ne bo zeblo. Če boš vztrajna, bi moralo ratat, mali bo pa tud videl, da je fino, če si v posteljici sam in lahko telovadiš, ne da bi te kdo "mečkal".

Recept ti zaupam ob priliki, ko bo več časa. Je pa kar kruta dieta, sam jaz jo rabim, ker moram veliko zgubituser posted image .

Krst - greš do župnika in se zmeniš
    - pri nas je očitno krst vsako 3. nedeljo v mesecu - za drugje ne vem
    - po moje je 1 mesec prej čisto dovolj za zmenit se
    - obleci ga, kot ti paše; ni protokola
    - ceremonija je pri nas trajala dobrih 40 minut, bilo je pa po 10. maši - ob 11-ih

LP

< Sporočilo je popravil miševi -- 22.2.2006 13:57:49 >

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
22.2.2006 16:01:29   
tina104
Aljaž je podoben atiju, to vsak reče. Ni še nobeden rekel, da je podoben meni.

Maja glede krsta so razlike od župnije do župnije. Mi smo npr. rezervirali datum za dva ali tri tedne naprej. Pred krstom smo mogli opravit še nek pogovor z župnikom. Vse to smo opravili direkt pri župniku. Pri nas je krst lahko katerokoli nedeljo v mesecu. Če se da krstit v drugi župniji, ne v svoji, znajo eni župniki fejst komplicirat. Mi smo npr. namereavali imet krst v MB, pa so nam to tam vsi idsvetovali, ker bi bil naš župnik "hud".
Pri nas je bilo tako, da smo morali bit tam celo mašo - eno uro. Ponekod imajo to po maši, sam krst traja kakih 10 min, mislim da. Oblačila po mojem niso tako važna. Mi smo imeli sicer svetlo moder komplet.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
22.2.2006 16:40:12   
petri85
Živjo!

Evo, mi smo doma - David je lepo prenesel 2. cepljenje, upam, da ne bo reakcije.
Ima točno 9 kg in je dolg 73 cm, obseg glavice 44,5. Bil je res ves čas priden.
No, sem zdravnico vse vprašala, kar je bilo na listku :) Pravi, da skuto lahko dam s sadjem doma pripravljeno, močno pa odsvetuje kupljene skutke s sadjem.Tudi navadni jogurt lahko že dam, sadnega pa ne do 9 meseca.
Pravi, da lahko že damo kruhovo skorjo, pa tudi z glutenskimi stvarmi lahko začnemo.
Pravi tudi, da je 2 meseca lahko jedilnik še povsem brez mesa, potem pa naj začnemo z belim. Pogledala je kako David sedi, pa kako se obrne in pravi, da lepo napreduje.

Joj, Miševi, kolk sem ti fovš - ČESTITAM!

Glede podobnosti pa - od sekunde, ko je padel ven  je izrezan ATI!

Maja, pri nas so krsti vsako 2. nedeljo v mesecu. Midva sva se odločila 14 dni pred krstom, da bi ga bova krstila, saj sva še malo kolebala, ker je bil star dober mesec. No in sva šla takoj k župniku, ta pa naju je skoraj na vratih obrnil, češ, kaj ne poslušava, da se otroka h krstu prijavi v tistem tednu in nič prej. No, potem si je premislil in le pobral podatke, da nama ni bilo treba še enkrat hodit. Potem smo imeli na četrtek pred krstom še izpraševanje (hujš kot pri verouku!!!) Sam krst smo imeli ob 11ih po maši, trajal pa je dobrih 20 min. Naš je bil takrat res majhen in sem imela eno bel kompletek, drugače tisti, ki so bili pa že starejši so bili pa vse sorte oblečeni, tako, da mislim, da ni nekega pravila.

Čau,čau!

< Sporočilo je popravil petri85 -- 22.2.2006 16:47:16 >

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
22.2.2006 17:22:26   
petri85
Miševi, sem še vaše slikice od krsta pogledala...vsi ste bili fejst, seveda ta najbolj pa Jure! A veš, da poznam tega vašega kaplana. Smo lani junija pokopali mojega starega ata (živel je v drugi župniji) in je bil ta vaš kaplan tam diakon. Je bil res ful prijazen in pripravljen na pogovor, ko sva se šli z mami zmenit za pogreb. Ravno tisti teden je imel novo mašo in je pripeljal še vse svoje povabljene fajmoštre kropit...sej vem, da sem ful zašla...ampak ravno pri njem sem pomislila, kako manjka takih župnikov!

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
22.2.2006 18:11:50   
MajaPRO
Hvala vsem za odgovore glede krsta!

A boste kaj našemile svoje najmlajše za pusta? Jaz sem razmišljala, da bi samo ena ušeska zašila (in rep) in ga oblekla v rjav komplet iz flisa (katerega zdaj nosi), pa bi bil kuža. Ne vem, če se splača kupit cel kostum za dojenčka (po mojem niso tako poceni), sama pa ne znam s strojem šivat. A imate ve kakšno idejo?

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
22.2.2006 18:26:14   
Tiamo
Maja, danes je Demi dobila iz spara kostum za žabo: vsebuje kapico z očki in slinček z kraki od žabe. Oblekla jo bom v zelen pajac in to čez. Kapica je ful velika in sem jo dala kolegici zmanjšat. Jaz se bom tudi nekaj našemila samo še nevem kaj. Najbolje bi bilo da bi bila mati žabauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    Pa še tole da povem, danes sem jedla krof in sem dala čist mal Demi na jezik...kar tresla se je k sem ji vzela stran, pol pa kričat...madona sem bila tok šokirana, pomiril jo je šele piškot. Tok ji je bil dober krof da ga je hotela s kričanjem izsilit. Danes sem ji dala spet skuto: kupujem od Lj. mlekarn skute junior.

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 22.2.2006 18:28:52 >

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
22.2.2006 19:52:46   
MajaPRO
Tudi jaz bom jutri začela s skutami. Imam navadno skuto in ji bom vmešala malo sadja. Dala mu jo bom dopoldne, da ne bo zvečer kakšnih cirkusov. Če jo bo dobro prenesel, mu bom dajala skuto kot popoldanski obrok.
Mislim, da bom tudi jaz morala malo pogledat za kakšen preprost kostum. Da bi vsaj kakšno kapico z ušeski kje našla, ker če se bom jaz to spravila delat, bom zakomplicirala še in še. Mislim, da bo treba it malo naokrog pogledat.

Danes je Vid že ob 18.45 med dojenjem zaspal. Sva bila celi 2 uri na sprehodu, pa ga je zrak najbrž utrudil.

Glede krsta sva že določila krog povabljencev: mi3, najini starši, moj brat s punco, moževa sestra z družino (ona bo tudi Vidova krstna botra) in konec! To nas bo vse skupaj 12 kom. Babice, dedke, strice in tete sva kar črtala, saj bi bil sicer ta krst res prevelik strošek.

Mirno noč vsem skupaj!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
22.2.2006 19:55:13   
Jessy
Tudi midve sva že nazaj. Smo se prav fajn imele! Zdaj je že spet v bingalcah, jaz pa vsa zadovoljna, ker sem malo fraj. user posted image

A pri vas pa tako hitro vse opravite v zvezi s krstom? Pri nas moramo starši še na nekaj predavanj hoditi, ki so običajno ob nedeljah in to kar 2 uri!!! user posted image  A ni to katastrofa? Doma pa majhni dojenčki!?!? Mislim pa, da so vsaj 3 srečanja, če ne celo kar 5. Ne vem točno, ker nisem dobila župnika na telefon. Mi bomo našo krstili v drugi župniji, v tisti, kjer sem jaz doma in še pomislila nisem na to, da bi mi župnik kaj kompliciral. Če pa bo, je pa sploh ne bomo krstili, ker se mi ne da ukvarjat še s tem!

Mi smo tudi kupili kostumček v šparu in sicer zajčka. Enako, kot je Tia rekla, je tudi pri zajčku - kapica z ušesi in slinček, kjer je narisan trup od zajčka. Je pa to poceni - 1300 SIT. Imajo pa še čebelico in vilo.
Jaz se letos ne bom našemila.

Grem papcat, ker sem lačna!

< Sporočilo je popravil Jessy -- 22.2.2006 20:00:59 >

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
22.2.2006 20:52:28   
nanka
Dober večer,

nakupi uspeli ( samo kartica user posted image ), Zoja je še kar dobro prenesla to dolgo pot. Smo se pa tudi v Rušah pri sorodnikih ustavili, tako da smo si naredili kar dober izlet.

Ja, res sem videla ponetek kako Demi joka ko ima krče. Groza in strah, pa sem jaz mislila, da ima Zoja krče. Sploh ne veš kako bi pomagal, kar srce se ti trga. Tia dobra si, da se ti ni zrolalo.

Jan user posted image  za zobke.

Violinski, jaz bi tudi morala shujšati, pa ni volje. Ah saj bo enkrat...

Pri nas smo se za krst zmenili 14 dni prej, imeli pa smo ga po 10 maši in je trajalo 30 min. Oblečena je bila v krem pajacek.

Maja, hvala za poročilo o handlingu.

Sem sigurno hotela še kaj povedati, pa se ne spomnem, bom pa jutri nadaljevala.

Grem še slikice pogledat.

Aja, naša nebo nič maškara, meni ni preveč do tega, bo rajši drugo leto ko bo že okrog racala. Pri nas je maškara samo še Matic. (Jaz se že kot otrok nisem rada našemila, mi je bilo prav zoprno).

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
22.2.2006 21:01:38   
nanka
Miševi, iii lušne fotke, pa seveda vi tudi, se razume. Krst uspel, na celi črti, ste si oddahnili, ker je za vami?

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
22.2.2006 21:21:17   
nelči
Pozdrav

Nanka potem ste se pa danes mimo mene vozili, ko ste bili pri sorodnikih!!!

Petri, David je pa res pravi korenjak user posted image

Danes sem se prepričala, Janu sta prišla kar dva zobka hkrati ven!!!

Miševi čestitke za izgubljene kg, 14 je pa res ogrooooomno - si bila zelo pridna. Jaz tudi nekaj fantaziram, kako bom prišla nova nelči v službo, ampak čas tako hitro beži jaz pa nimam niti malo volje za kakšno dieto.

Krst, ja tudi nas še čaka. Sva rekla, da ga bova krstila spomladi, ki se res hitro približuje. Počasi bova morala malo bolj temeljito o tem razmišljat.

Glede podobnosti  Jana. Eni pravijo celi ata, nekateri, da postaja vedno bolj podoben meni. Kaj pa vem ?? Mislim, da je podoben vsakemu malo, zato se tudi ne morejo odločit user posted image

Jaz Jana letos tudi še ne bom maskirala. Drugo leto bo bolj aktualno.

Eno vprašanje punce. Pri Janu sem opazila, da ko ni kaj po njegovem, ponavadi, ko ga grem previjat, ko je že malo siten ali pa ko ga dam v posteljo, ko bi moral spat prične neko ipiko "trajbat"? Jan prične prav z nogami tolčt in to konkretno!?!  Kaj vaši malčki tudi take vragolije vzganjajo ali je le naš Jan že sedaj tako "priden"?  

Grem še malo slikice pogledat

LP

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
23.2.2006 7:40:31   
Tiamo
Jutro user posted image user posted image  danes je pa Demi prespala noč, od 19 pa do 6:15, pojedla in se igrala v posteljici do 7:15, zdaj pa že hara po stanovanju. Nanka ste kaj pametnega kupili? Jessy a je od zajčka kapica tudi ful velika? In ali je štrikec od slinčka tudi malo prekratek... Nelči lih včeraj sem pisala, kako je Demi znorela k ni dobila krofa..ja tudi Demi ima tak temperament, ko jo previjam se skoz hoče obračat na trebuh in ker ji ne pustim, je tak jok in krik, da se cel blok trese.. Jan bravo za zobke.. Demi nima reakcije na skuto, zdaj ji dajem že 2 dni in bi se kaj že pokazalo grem popit kavico in poiskat kje je Demi, ker hara s hojco po stanovanju

(odgovor članu nelči)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
23.2.2006 9:35:23   
Jessy
Dobro jutro!

Naša je pa ob 2.30 imela hud napad lakote, tako da je mogla priteči joška naproti in je takoj pogasila lakoto, tako da smo potem lepo spali vse do 8.30. Zdaj mi že rogovili po dnevni. Včeraj se je lotila predale odpirat, ko se je priplazila do njih, pa kar naprej mi papirje dol vlači izpod klubske mizice. Zgleda, da jih bom res mogla pospraviti (bi v vsakem primeru bilo lepše brez njih)! Bomo kar stajco pripeljali, bo vsaj varna, ko bom kam skočila.

Joj, kaj se je meni včeraj zgodilo! user posted image  Ko sva šli k mojim staršem, sem jaz popolnoma pozabila, da imam user posted image  M! In sem šla lepo brez tamponov od hiše. Nakar grem enkrat, čist slučajno na WC in me skoraj kap! Spodaj vsa krvava, jaz pa brez vsega. Vprašam mami, če ima kak vložek - NIMA (ker jih že več let ne rabi). Sem se vsedla v avto in šibala v trgovino, potem mi je pa še mami mogla sp. hlačke dati. KATASTROFA!!! Ma, v življenju še nisem imela tako močne, kot jo imam sedaj. Ponavadi sem v celem dnevu menjala cca 4 tampone, zdaj jih pa na 1 uro menjavam. user posted image  No, bo že!

Tia, kapica od zajčka je kar velika in sicer zadaj, tako da nič ne moti, saj ji okrog obraza prav lepo sede in isto tudi po vrhu glavice. Vrvica od slinčka je pa tudi čist zadost velika. Mi ne bo treba nič popravljat.

Jaz pa malce upam, da Neja le ni alergična na banane, kot sem se bala, saj jih je jedla zadnja dva dneva, pa zaenkrat še ni bilo nobene reakcije in upam, da je tudi ne bo!

Meni še zmerej ni jasno kakšno skuto je treba kupiti za naše dojenčke. A je to tista skuta, s katero delamo štrudelj? Ali je morda pakirana v manjših lončkih? A je to mogoče tista, ki se je tudi na kruh namaže? Govorim za navadno skuto!

Aha, jok imamo! Šibam!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
23.2.2006 9:44:41   
Tiamo
jessy jaz sem ji dala tole skuto user posted image  zdaj imam pa tele user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
23.2.2006 10:00:19   
tea01
kOK STE FACE!!!

JAZ SEM TUDI JURETU DAJALA TE TAMALE SKUTKE, KI JIH JE TIA PRILEPILA.
ZDAJ MU DAJEM PA FRUCHTZWERGE.

PUNCE ZDAJ PA RESNO, DA NE BI SLUČAJNO DAJALE MONTE SKUTK!!!!! ENA PRIJATELJICA JE V MARIBORU DALA SVOJEMU MALČKU, KI JE V NEKAJ URAH RATAL ČISTO ZABUHEL. ZDRAVNICA JE MAMICO SAMO VPRAŠALA, ČE MU JE DALA MONTE!! SO STRUP ZA OTOROKA!!!

Pa nočem strašit!

Lp

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
23.2.2006 10:02:27   
MajaPRO
Dober dan!

Včeraj zvečer (po kakšni uri spanja) in ponoči smo imeli jok, ker je Vid imel zamašen nosek. Smo špricali fiziološko not, da je lahko dihal, s pumpico pa nisem uspela nič ven potegnit (pa imam tisto z večjo luknjico). Danes je pa zaenkrat OK. Res upam, da se ne bo kakšnen hujši prehlad razvil user posted image . Se pa mi zdi, da če ne bi imel problemov z dihanjem, bi kar lepo spali to noč. No, prvič je jedel šele ob 4.45, pa še manj se je zbujal kot zadnje noči).

Nelči, sklepam, da si doma nekje med MB in Rušami. No, jaz sem bila še pred letom in pol doma v Limbušu. Si ti tudi kje tam? Morda se pa poznava.

Jessy, meni je pediatrinja svetovala navadno skuto (to je tista za štrudelj, v zeleno-beli embalaži, nepasirana, od LJ. mlekarn, jaz imam 500 g). Danes jo bom verjetno kar v mikser vrgla (ker so večji koščki noter), pa banano pretlačila in skupaj zmešala. Drugače bom pa kupila nekaj tistih skutic, ki jih Tia daje Demi (z dodanim sadjem, tudi od LJ. mlekarn).

A res se v Sparu dobi  kostumček za  user posted image za 1300 SIT? To se pa res splača kupit. Samo imam občutek, da sem malo  pozna in ne vem, če še bom dobila kaj.

Jessy, tisto s user posted image M pa je res grozna situacija. jaz je zaenkrat še nisem dobila, tako da me to še čaka.

Tudi jaz imam namen odpraviti nekaj kg, čeprav sem že 3 mesece na stari liniji. Bi pa rada za Vidov krst (ki bo predvidoma čez 1 mesec) oblekla en krem kostimček, ki je že nekaj let sicer star (je pa tak kroj, da ni ne vem kako staromoden, moderen pa tudi ne), pa so mi hlače čez  trebuh pretesne. Bom pa imela dieto "manjžri" user posted image (sploh zvečer).

Je včeraj tašča klicala tistega župnika na Koroško in je rekel, da se bo naslednji teden pri nas oglasil (so stari znanci) in se bomo zmenili. Upam, da nama ne bo s kakšnimi predavanji težil, ker jaz namreč nisem "cerkvena" (krščena sem, verouka pa nisem nikdar obiskovala).

Ok, Vid je pokonci, grem mu skuto pripravit.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
23.2.2006 10:21:25   
nelči
Pozdrav punce

Imam malo časa dokler Jan še spi.

Nanka, mene tudi zanima kaj ste lepega kupili v Ikei (si rekla, da greste v Ikeo, a ne?) Midva sva bila tam 14 dni nazaj (Jan je bil v varstvu pri moji mami), sva šla po eno komodo za hodnik in še nekaj drobnarij. V Ikei zelo rada kupujem, ker imajo pohištvo po mojem okusu. Pri nas ni take izbire. Midva imava skoraj polovico stanovanja opremljenega iz Ikee.

Maja nisem iz Limbuša, sem pa iz Ruš. V Limbušu ne poznam nobenega, tako da je zelo težko verjetno, da bi se poznali. 

Glede M, sem prvo dobila na valentinovo!!!!!!! Super darilo, a neuser posted image

Jan je auf ...... grem

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
23.2.2006 10:36:30   
Tiamo
samo , da vam povem... TUDI MI IMAMO ZOBČEKuser posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
23.2.2006 10:51:55   
Jessy
Tia in Maja, hvala za podatke o skutkah! Jaz bom najbrž user posted image  za začetek kar tisto dala, ki jo je Maja omenila (čist navadno), potem bom pa tudi sadne kupovala. Ne vem ravno zakaj jih tako odsvetujejo. A zaradi sladkorja ali kakih barvil, konzervansov? Bom še par dni počakala, da se prepričam glede banane, potem bom pa najbrž probala tudi te zadevce! Drugače pa, če sem prav informirana, naj bi za naše bebice kupovali le izdelke iz polnomastnega mleka, kajne?

Ja, ta M je tako zoprna zadeva. Samo s tem se tolažim, da se mi je to zgodilo pri mojih starših, ker če bi bila kje drugje, ne vem, kako bi se "rešila" iz godlje. Je bolj nerodno, če si kje drugje. Ampak, zdaj je to za mano in upam, da se kaj takega ne bo ponovilo!

Demi user posted image  za prvi zobek!!!

Maja, po moje nisi še prepozna s kostumčki, saj se je ta akcija ravno začela. Po moje niso samo 10 kostumov nabavili! Pejd pogledat!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
23.2.2006 10:54:30   
miševi

Hoj, hoj!!!

Hja, pust. Danes Nika otvori sezono - gre z babi na koncert in morajo biti otroci namaškarani (vsaj tako je rekla moja mami (ki je blazno vesela, da je našla kompanjona za šemljenje), če je res, pa ne vemuser posted image ). V glavnem Nika bo že 3. zapored tigerček, ker kostim, ki sem ga kupila v Italiji, kar raste z njo oz. je Nika taka glista, da ji je še prav (mami pa vesela, ker ni treba novega kupit; nekaj časa je sicer govorila, da bo indijanka, pa je šla nazaj na tigrauser posted image ). Jure bo pa zajec - ista fora: kapica z ušesi in slinček. Sem pa to dobila pred štirimi leti, ker je sestra dobila en vzorec...
Moram še kakšne bonbone kupit, če bodo kaj maškare okoli hodile. Denarja ne dajem, raje kakšen bonbon, krof ali pomarančo; se mi zdi, da če bi dala denar, bi jih bilo kar nekaj pred vrati, ker bi si povedali. Kaj pa ve? Ali maškaram date denar?

Podobnost - meni se zdi, da je Jure bolj atiju oz. njegovemu očetu podoben, nekateri pravijo pa, da je meni. Ma, mi je čisto vseeno, samo da ga imamo. Je pa Nika čista "mala me" - taka, kot sem bila jaz kot malčicauser posted image .

Petri, zanimivo, da poznaš kaplana. Je res v redu izpeljal vse skupaj, zato je pa krst tudi trajal 40 minut. Vse po protokolu, sem kar gledala, ker pol stvari pri Nikinem krstu ni bilo.  Počasi bomo vse spoznale, da nekoga skupnega poznamo ali pa da izhajamo iz istih krajev ipd...user posted image

Jaz bi tudi hodila v Ikeo, pa mi je predaleč. Sem pa že pri marsikom doma videla kaj takega, kar mi je bilo zelo všeč.

Jure je danes tudi spal nepretrgoma do petih, pojedel, se malo pogovarjal, pokakal in zaspal do osmih. Ob umivanju sem mu pa potem drekce še iz rokava ven strešalauser posted image . Ne vem, kako mu ratauser posted image ...
Zdaj sva začela s tretjim gostim obrokom - žitna kašica kot predzadnji - torej popoldanski obrok. Pa še ni preveč navdušen. Bova šla počasi, kot pri sadju in zelenjavi, pa bo upam tudi to sprejel. Drugače mi pa krompir, riž in polento je brez težav. Riž mu nič ne razkuham, pa vse pojeuser posted image . Tudi jaz mu bom dajala skutke - brez sadja ali pa take, kot jih je prilepila Tia. Sem pri Niki naredila napako in ni marala potem jogurtov in skut. Je jedla samo Fruchtzwerge. Sedaj pa občasno že potišim kakšen jagodni jogurt Lj mlekarn. Pa na žalost tudi kakšnega Monteja dobi, čeprav sem ga močno, močno omejila.

Ja, ta user posted image M. Po Niki sem imela ravno prav močno in čisto nebolečo (prej sem bila pa nonstop na tabletih). No, sedaj po Juretu so se bolečine vrnileuser posted image , močne so pa tako, kot niso bile nikoli. Mi skozi ta debel tampon pride skozi. V glavnem smo kot v klavnici.

Glede kg pa - tudi jaz sem zelo navezana na hranouser posted image  in zato vem, da me po hujšanju čaka težje delo - da se ne bom vrnila na stare tirnice. Je bil pa po moje to zadnji vlak, ki sem ga ujela. Sem zelo dolgo čakala na tisti klik v glaviuser posted image .

Zdaj grem pa naštimat za kosilo, ko mali še spančka...

(odgovor članu nelči)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
23.2.2006 10:55:23   
petri85
Dan!

Demi, bravo za zobek!
Mi smo noč preživeli brez reakcije na cepljenje!user posted image

Nelči, nam je tudi pediatrinja rekla, da je zelo velik za 6m!

Jessy, ja to naj bi  bila una skuta od Lj. mlekarn zeleno bela nepasirana.

Mi ga letos tudi ne bomo še nič našemili, bomo šli pa v nedeljo gledat Godlarje(pustno promenado) če bo vreme pravo.

Lp!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
23.2.2006 10:59:29   
miševi

Bravo, Demi, za zobek user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Ja, Jessy, samo polnomastne mlečne izdelke, ne 1,6 ali 0,5 variant...

Aja, pa še to sem pozabila napisat - mi za krst nismo imeli niti minute priprav. Smo samo preleteli protokol takrat, ko sva se šla prijavit...

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Partnerstvo: Ko ni več želje po seksu …
Ko partnerja postaneta starša, se pričnejo prebujati povsem nova čustva. Pred družino je polno dogodivščin in ljubezni. ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?