|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke, kje ste
10.3.2006 10:12:01   
miševi

Hojla!

Tiauser posted image . Samo, da se je dobro izteklo.

Tudi Vidu želim boljši dan....

Violinski hvala. Se spomnim, da ko sem rodila Niko, da sem , butara jaz, napisala kar od 16.8. do 31.12.user posted image  Sva si pa tudi midva razdelila Niko, vsak pol, moj je pa še Jureta dobil in je tako najbolje. Je razlike kar 7 tisoč od drugih variant, toliko pa ne pustim državiuser posted image . Sem pa kar nekaj variant probala - pri nekaterih so zneski enaki, pri drugih se razlikujejo za par 100 tolarjev. Tale, zadnja, je pa res iztopala. Žani, mogoče imata pa podobne plače ali pa pri obeh različno odvajajo in se potem pogliha, ko to računaš. Ne vem, no, nisem glih s tega področja, samo na glas razmišljam. Drugače sem pa probala na 2 programih računat, pa je bilo na obeh točno.

Nanka, dobro opravita!!!

(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
10.3.2006 10:17:47   
miševi

Joj, pa še nekaj sem hotela vprašat...

Včeraj zvečer sem končno delala avatar. Ko ga nastavim, je bila slika full motna - original je v redu. Velikost sem nastavila na 73x73. Kaj ve naredite, da imate tako bistre slike v avatarjuuser posted image user posted image user posted image ?

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
10.3.2006 10:42:34   
Jessy
Miševi, jaz izrežem čimvečjo sliko in secer tako, da je kvadrat, potem pa pomanjšam. sicer se tam, ko je slikca pomanjšana, res slabo vidi, ampak ko naložiš avatar, je pa vredu. Probej naložiti, pa boš vidla, kako zgleda tule!

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
10.3.2006 10:59:19   
violinski
No, pa sem tu. Danes sem grooooozno lena, očitno to vreme....

Aljoša je spal do 7:30, se zbudil za jest, zaspal nazaj do 8:30, ko sem ga preoblekla in vse, pa je prišel z mano na kavč. Tu se je igral, jaz sem pa še malo podremuckala, šele sedaj, ko je zaspal, sem se dala ven iz pižame in pojedla zajtrk. Zdaj sem pa tule.

Vesela sem, da se Vidu stanje izboljšuje, je pa sigurno tečen malo zaradi tega, ker ni bil že nekaj časa zunaj, malo zaradi vročine in prisilnega počivanja, malo zaradi vremena - se mu sploh ne čudim, jaz bi bila tudi user posted image . Glede na to, da je bakterijska angina bi morali antibiotiki zdej delovati s polno paro, tako da od tu naprej samo še na bolje user posted image !!

Nanka, dobro opravi pri pediatrinji!!

Tia, tudi jaz imam zadnje čase preko dneva ta problem, da je Aljoša zaspan, pa noče zaspat in postane tako utrujen, da potem niti ne more več zaspat - zadnjič sem ga kar odnesla v posteljico (drugače še vedno počiva v ležalniku), spustila rolete in pustila tam. Je tečkal ene 20 minut, potem sem mu dala dudo in je zaspal. Že nekaj tednov spi na trebuhu in se mi zdi, da spi dosti bolje. Ponoči se sicer še vedno zbuja za jest, ampak bom v kratkem upalila to vašo foro, tako da bom zamenjala gosti mlečni obrok in dojenje - dojenje bo zadnje zvečer - bomo videli, če bo delovalo. Ampak to šele v ponedeljek, ker grem danes v KP in ne bi rada mu zadala dveh šokov naenkrat (že sama menjava kraja je en mali šok, tako da....).

Žani, miševi ima prav - tudi meni se zgodi da dobiva v večini primerov popolnoma isti znesek nazaj, ne glede na to, kdo si napiše otroke v dohodnino, samo v enem primeru pa je malenkost več (v najinem primeru res samo malenkost), vendar si ne pustim vzeti niti tolarja. Edina stvar, ki se pa RES NE splača je ta, da bi oba otroka imel samo eden ali samo drugi za vseh 12 mesecev - v tem primeru dobiva dosti dosti manj nazaj. Te enake cifre so pri naju posledica tega, da sva v istem davčne razredu že pri plači, pa glede na to, da je on v državni upravi, nam pa odvajajo na isti način kot državna uprava, so končni rezultati očitno isti.

Tko, Aljoša se je zbudil, mislim, da je čas, da nekaj pojé. Se še beremo!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
10.3.2006 11:04:35   
Žani

Jaz imam tudi full težave pri delanju avatarja. user posted image  Tudi moja slikica je tako motna. Jaz grem v en program photoshop pa zmanjšam slikico, pa hočem vstavit, pa je tako motna. Bom zdajle spet poskusila.

Tia, vesela sem, da so se stvari uredile.user posted image  Ni kaj, bo treba večkrat "zaropotat".user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
10.3.2006 11:22:34   
petri85
Dan!

Sem vesela, da je Vidu bolje kajti šele sedaj sem uspela od včeraj vse prebrati, pa sem videla Maja, da ste imeli kar pestro. Želim mu, da se čimprej pozdravi!

Nanka, vama pa želim čim boljšo težo! Prav nič je ni privoščim gastroskopije! Moj brat je star 15 let in ima tudi hude težave z želodcem, tako da je bil že pri 10ih leti 1. na gastro, pa do sedaj že ene parkrat - se  mi prav smili, ker vedno pride domov čist fertik. Ravno ta teden ima spet hude težave, da iz šole hodi kar sklonjen (se je preveč pregrešil s sendviči in pomfrijem!) tako, da je na enih močnih tabletih.

Tia, dobro, da si ga mal vzela tvojga v roke! Jaz sem z mojim res zadovoljna, ker mi res zelo veliko postori, pa tudi z Davidom se veliko ukvarja.

Violinski, ti se kar razpiši, ker te je res fajn brat!!!! Imeli smo pa povsem isto vstajanje kot vi -1. ob 7.30 je pojedel, pa potegnil do 8.30. Sedaj pa že 40 min spi! Srečno pot, pa lep vikend ob morju!

Ja, midva sva tud vse variante preračunala in je najbilj ugodna da mož za vse mesece vzame Davida, tako da jaz nekaj plačam, on pa dosti več dobi nazaj. Je tudi med najslabšo in najboljšo varianto 25.000 razlike!

Tudi mi imamo dež, tako, da danes ne greva nič ven :(

Sem pozneje še opazila vprašanja o avatarjih...Jaz slike urejam v Paintshop pro. Dam malo bolljšo resolucijo, pa ko jo shranim dam med možnostmi na najboljšo kvaliteto, kajti program pri vsakem shranjevanju mal zmanjša kvaliteto in če prakrat kaj popraviš in na novo shraniš je takoj bolj motna!

Lepo se imejte!

< Sporočilo je popravil petri85 -- 10.3.2006 11:26:09 >

(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
10.3.2006 12:09:21   
Žani

Evo, sem naredila avatar in slika je tako motna, da se niti ne vidi, da je to moja Aljani. user posted image  Sem že čist pouser posted image ila. Se tle matram že eno uro, pa nič. Grem kosilo skuhat, pol pa bom probala kej pogruntat! user posted image

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
10.3.2006 12:32:56   
miševi

Žani, moja slika je bila tako motna kot tvoja. Sem tudi že vse sorte sprobala. Bom kasneje še nekaj, sem se še eno stvar spomnila, ki bi jo lahko naredila. Bomo videli...

Violinski, lepo se imej v KP. Sem ti kar fovš. Sicer pa prihajajo meseci, ko bomo tudi mi bolj pogosto na obali. Glede tega sem že nekaj časa mislila vprašat - ali priporočaš kakšno ok gostilno v Piranu ali Izoli (ali pa kje drugje na / ob obali). Tako, da so prijazni tudi otročkom, pa da imajo dobro za jest. Pa s tem ne mislim, da imajo igralnico za njih, saj raje vidim, da ko kam gremo, otrok sedi ob mizi, igra se pa na igrišču. Sem zadovoljna že, če imajo stolčke za otroke. Sem sigurna, da boš znala kaj svetovat, saj sem/smo od tebe do sedaj dobile same ok informacije. Hvala!!!

(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
10.3.2006 13:22:18   
violinski
Ej, so me že na eni majling listi zrajcali s hrano, da sem kar lačna ratala, zato si grem narest neki malega za jest, ALjoša itak spet spi - danes sem mu prvič dala jogurt za malico, ampak sem imela od Plasmona, tak za dojenčke. Zdaj ga pa opazujem. user posted image

Miševi, žal sem jaz pri gostilnah bolj revna, kar se poznavanja tiče, najboljša je itak kuhinja moje mame, ali pa žar mojega očeta - sploh, ko so ribe, ki mi odkar sem rodila Aljošo neverjetno pašejo. Sam ribe bi jedla.

Je na cesti proti Šmarju (od KP, Mercator center proti meji s Hrvaško) na sredi hriba ena, Bellevue se ji reče, ki je moj oče zelo zelo zelo navdušen nad njo. Vedno, ko je priložnost, pelje ljudi tja, evo, glih zdej mi je povedal, da so tudi za 8.marec bili tam (upokojenci, menda) in so super ribe in v redu cena. Jaz sem šla rada v Ribiča, pa pravijo, da so postali precej dragi (pri Strunjanu), pa Tri Vdove v Piranu, ampak tja se poleti sigurno ne splača, ker je polno turistov - Italijanov in Ljubljančanov user posted image .

Moja najljubša v Piranu pa je bila Galeb, ma tudi tam nisem bila že celo večnost - je skrita, tam nekje kjer je potapljaški center. In v Izoli je menda Canova v redu. To je vse, kar se spomnim izpred več let.

No, zdej grem res jest!!!

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
10.3.2006 13:57:46   
Tiamo
  user posted image       user posted image
     user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image     user posted image           user posted image             user posted image            user posted image user posted image
           user posted image         user posted image      user posted image         user posted image              user posted image         user posted image      user posted image
       user posted image             user posted image       user posted image       user posted image               user posted image       user posted image         user posted image
   user posted image                 user posted image        user posted image     user posted image    user posted image         user posted image       user posted image         user posted image
user posted image                   user posted image         user posted image  user posted image        user posted image      user posted image          user posted image      user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image            user posted image             user posted image user posted image               user posted image user posted image
, pri nas že  user posted image  tale vreme je user posted image . Demi je mogoče prej user posted image  20 min, pojedla pire krompir in brokoli, zdaj pa tečka v svoji sobi. Zdajle je tečna, da še pol ure tole pišem, prebrala vas sploh nisem. Samo to sem zasledila, da imate probleme z avatarji.  S Paintshop pro žal nisem nikoli delala, tako da nevem kaj narobe delate. spet se dere  

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
10.3.2006 14:16:41   
Jessy
Tudi pri nas so že 2x user posted image , tako da je user posted image  celo uspelo priti domov na kosilo in nazaj v službo. Je res obupno stanje (beri SRANJE) s tem snegom. Letos pa že prav pretirava! Tista, ki ima kaj vez tam zgoraj, naj že enkrat naroči toplo sonce in pomlad!!!

Tudi jaz ne uporabljam Paintshopa ampak kar InfanView in je full preprosta zadeva! Kaj delate narobe, pa ne vem. Upam, da poštimate!

Miševi, malo sem tudi jaz "doma" na obali, ampak ti na žalost ne vem povedat, kje imajo stolčke za otroke. Jaz sem bila navdušena nad gostilno v Ankaranu, v penzionu Oljka. Če imaš rada pice, so meni dobre v Luciji v Santa Luciji. Za kaj drugega pa že ne vem. user posted image  Smo bili pa enkrat tudi v tej, ki jo je omenila Violinski (Bellevue), pa je bilo tudi dobro, za ceno se pa ne spomnim več, ker je to že daleč.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
10.3.2006 14:19:18   
Jessy
Pozabila sem še povedat, da smo zadnjič prek E-baya naročili stolček Kiddy Life Plus in sem ravno prej dobila sporočilo od sestrične iz Nemčije, da ga je ravno danes dobila domov. Se mi je prav oddahnilo, ker sem bila precej skeptična glede tega nakupa prek E-baya, saj sem se bala, da poberejo denar, stolčka pa ne bomo videli nikoli. Ampak, zgleda, da ga le bomo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
10.3.2006 16:21:09   
violinski
Žani, ti pišem privat sporočilo, kjer ti vpišem moj e-mail - na ta e-mail mi pošlji sliko od Aljane pa ti jo bom obdelala, da bo šla lepo v avatar.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
10.3.2006 16:27:31   
Žani

Violinski, ravno ko sem dobila tvoje sporočilo, mi je pa uspelo!user posted image user posted image user posted image  Hvala, ker si mi bila pripravljena pomagati.Verjetno je telepatija naredila svoje! user posted image  Sem se tok trudila, da sem končno pogruntala, kako se to dela v našem programu. Sem tako vesela!

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
10.3.2006 16:57:06   
nanka
Midve sva nazaj, stanje pa je takšno. Težka je 5780, velikost so pa pozabile izmerit, tako da ne vem kaliko je velika, bom kasneje sama izmerila. Dobile sva napotnico za gastro. V ponedeljek bom poklicala na Vrazov trg, oddelek gastro in se poskusila naročiti. Ponovno tehtanje imava 10.4.
Izvid krvi pa pravi, da ima hemoglobina 106, torej premalo in je dobila sirup, ki ga mora piti zjutraj in zvečer. Ne povzroča pa obarvanosti zob. 

Pri nas je tudi tooooooliko snega, ampak niso še nič plužili.

To bi bilo na kratko vse

Žani bravo za avatar.user posted image

(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
10.3.2006 17:45:39   
Jessy
Nanka, prav škoda za Zojo, da bo mogla na gastro. Jaz sem pa vseeno upala, da je pridobila zadosti na teži! user posted image

Jaz sem se pa končno zmenila z našim župnikom za krst v drugem kraju. Ni bil nič navdušen in je bil fajn osoren, ampak se nisem dala, tako da jutri dobim dovoljenje!
Ker krst očitno bo, me zdaj zanima, če ve kaj veste, kam bi lahko šla pogledat za kakšno lepo, belo oblekco? Kje sploh prodajajo kaj takega?

Žani, vidim, da ti je uspelo poštimat avatar! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
10.3.2006 17:53:39   
nanka
Jessy, jaz sem ji oblekico za krst kupila kar v Baby centru. Imela je belo krem kompletek in jaknico. Drugače sem videla pa v Neckermanu nekaj belih oblekic primernih za krst.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
10.3.2006 19:09:18   
MajaPRO
Pozdravljene!

Dopoldne smo preživeli brez vročine user posted image , čez dan je postopoma naraščala, tako da je imel prej 38.8 (merjeno v ritki) in sem mu dala pred spanjem svečko. Nazadnje je spal okrog 13h, tako da je zdaj bil že pošteno utrujen in je med dojenjem zaspal. Popoldne je bil kjub vročini zelo dobre volje, pa tudi apetit je kar imel. No, zgleda, da se res izboljšuje in bomo kmalu zdravi.

Žani, zelo luškan avatar. Jaz sem iz MB, zato ti lahko razložim pot do H&M. Če si pri Europarku, greš na Titov most (smer center), na drugo stran Drave. Na koncu mosta v semaforiziranem križišču zaviješ levo, potem pa cesta spet zavije levo (ravno niti ne moreš peljati). Pri semaforju je na desni strani H&M (zastekljena stavba), na desni strani pa NKB. Vendar tu ni parkirišč, zato ti svetujem, da parkirate v garažni hiši TC City. Do njega prideš tako, da pelješ skozi semafor (ravno) in v semaforiziranem križišču zaviješ levo. Takoj za prvo stavbo na levi strani (Narodni dom) je vhod v garažno hišo. City ima več vhodov/izhodov - ti izbereš tistega pri Foto Tabor-u in Turist. agenciji Columbus. Prečkaš cesto, mimo NKB, čez semafor in že si pri zastekljeni stavbi, v kateri je H&M. Ko prideš pri vhodu noter (tam ko so nekaj delali ali še delajo), se obrneš desno (na levi je Probanka) in že si v trgovini. Dvigalo je kar naravnost (mimo moške konfekcije, pri moškem sp. perilu). Upam, da sem ti dovolj nazorno  opisala pot, sicer pa kar vprašaj mimoidoče (po mojem vsak ve za H&M). Se pa pripravi na gnečo, saj je ob sobotah tam veliko Hrvatov.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
10.3.2006 19:14:27   
MajaPRO
Jessy, jaz sem krstne oblekce videla v Aladinu (cene žal ne vem), jih pa imajo ogromno.
Tudi jaz grem jutri v mesto, pa bom malo za Vida pogledala. Baje imajo krstne obleke za fantke po 5000 SIT (hlače, srajca, sako) - to ni neki denar. Mogoče bom kaj takega vzela, čeprav bi raje kaj bolj uporabnega (da bo lahko še naprej nosil, ampak se mi zdi, da bom pri vsem drugem ful komplicirala).

Tudi jaz moram počasi spremenit avatar... Vidu ne bi bilo všeč, če bi videl vedno eno in isto sliko gor... user posted image .

Ciao!

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
10.3.2006 19:27:19   
Tiamo
Vidim, da ste ali boste vse krstile svoje user posted image . V h&M imajo tudi ful luštne oblekce, mogoče Jessy boš še tam kaj našla. Mi smo po starem, imava tiho vojno. Je pa malo bolj poprijel za gospodinja dela, samo surlo je pa za sabo vlekel?!? Demi je bila took zaspana, da je že 15 do 19 zaspala k top. jaz grem pa zdajle pod tuš in v mižule...  P.S. če katera hoče gibajoči avatar, naj mi pošlje slike pa ji ga naredim user posted image  Maja vidim,  da se tudi ti matraš z novimi slikami, kaj imate dan motnih slik user posted image

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 10.3.2006 19:34:57 >

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
10.3.2006 19:40:27   
MajaPRO
Meni ne rata slikca za avatar. Mi jo je zadnjič brat naštimal, zdaj sem pa vse skup zasrala user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
10.3.2006 20:46:55   
zoya24
Ojla,

lep dober večer še od mene.....ste se pa danes tok razpisale, da sem vas komaj prebrala, se vidi, da je bilo slabo vreme....ste sam čvekale, pa še več dežja (snega) prinesle user posted image user posted image user posted image .

Maja me veseli, da gre Vidu na bolje. Nanka mi je pa prav hudo za malo Zojo, ker ni dovolj dobila na teži, ....no upam, da bo vse OK.

Jessy in Petri berem, da vama gre hujšanje ful Ok. No meni gre bolj počas, pa danes sem se pregrešila z nekaj keksi (pa sem si rekla, da ne bom več sladkega jedla), sem pa pridna s telovodba.....Bi si pa želela, da bi mi kg tko fajn dol leteli kot vama.

Jaz avatarje kar z navadnim Paintom štimam....zaenkrat še nisem imela problemov.

Aljana je pa prava princeska......

Sem pa tud jaz naredila nov albumček, ....

Lahko noč vsem.....pa čim manj zbujanja.

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
10.3.2006 20:51:08   
natasaxy
Oj. Sem danes bolj pozna...sem se cel dan potepala, bila pri eni kolegici, potem sem odšla še domov in bomo danes kar pri meni doma ostali, mi prav paše, da imajo še drugi malo tamalega.

Tia hvala za link, sem tudi jaz že tukaj gledala, sej navadni trip trap stolček se dobi, vendar jaz bi rada takegam, da ima sedaj še mizico zraven, ko pa je otroček večji, pa jo lahko snameš. Vseeno hvala.

Mi smo danes spali kar dobro, samo sedaj se mi zjutraj že kar kmalu zbudi. Malo po šesti uri - ponavadi je spal do 7 ali še dlje. Je tako lačen da ne zdrži tudi minute dlje.

Tudi mi smo siti snega...naj nas zgoraj vslišijo in pošljejo že končno pomlad.

Ja Zoja se mi pa prav smili, da mora že tako majčkena na gastro. No mogoče pa ne bo hudegauser posted image .

Bravo tudi Vidu, da je že skoraj zdrav. user posted image

Vse ste tako pridne z avatarji...no tudi nam upam da ga uspe enkrat narediti. Jaz moram imeti dan za touser posted image

No grem še z našimi domačimi mal poklepetat...se oglasim jutri.

Pozdravček vsem.

(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
10.3.2006 21:05:21   
Jessy
Maja, kje pa je trgovina Aladin? Menda ja ne v MB? Vidu pa še naprej držimo pesti!!!

Tia, a v H&M imajo prav oblekice, primerne za krst?

Zoya, ob prvi priliki pokukam v albumček!

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
10.3.2006 21:38:05   
petri85
Kako mi je hudo za Zojo! Že sedaj držim pesti, da ne bo preveč bolelo!!

Aljana je pa zares tako cortkana, pa že kar kiklice nosi!!!

Mi smo šli popoldne v šoping in na kavico -  oba z Davidom prav rabiva iti ven, če ne na sprehod pa kam drugam!

A je bila katera že na sejmu Dom? Zanima me ali je to bolj gradbene vrste sejem ali je tudi notranja oprema? Če je to drugo bi šli med vikendom malo pogledati.

Še letim pogledat Žigove slikice...

Želim vam lep vikend!

< Sporočilo je popravil petri85 -- 10.3.2006 21:39:33 >

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?