|
RE: Avgustovke, kje ste 13.3.2006 20:23:28
|
|
|
|
Jessy
|
Midve pa danes nisva bili nič zunaj, ker tako grdo piha in je mraz, kadar piha, tako sva jo raje pomaknili na toplo, k mojim staršem. Zadnje čase sva kar pogosto dol, ker želim, da se jih navadi, saj se jih je nekej časa kar bala, ker smo se videli 1x na teden. Drugače se pa naša že boji neznancev in se takoj začne stiskat k meni, pa rokice okrog vratu, potem pa če se ta oseba ne odmakne, začne kar jokat. To se dogaja že cel mesec. Saj potem se privadi in odneha. Midve se pri gostih obrokih kar naprej vračava na začetek, ker še vedno nisem ugotovila od česa so pikice. Sem prav jezna sama nase, ker se ne držim tistega, kar si obljubim. Zmerom začnem s krompirjem in korenjem, pa jabolkom in hruško, potem pa sem rekla, da bom po 3 dni dajala isto hrano, da vidim reakcijo. Seveda to delam nekej časa, potem se pa spozabim in kar naenkrat začnem ful menjavat hrano in sem spet v začaranem krogu. Na momente sem že razmišljala, če ji je prevroče, ampak, če sem jaz v tankem termovelurju, potem tudi njej ne bi smelo biti prevroče v dveh dolgih rokavih, če sta oba tanjša. Ša malce bom poskušala ugotavljati, kaj bi bil vzrok, potem bova šli pa k zdravniku, če ne bom nič odkrila. Kety, gluten ji kar daj, če želiš. Jaz sem štartala kar s piškotom in sem potem dodala še grisolino, pa v juho sem zakuhala ribano kašo. Sem več kot en teden opazovala napetost trebuščka, pa "čuden" vonj blata, pa ni bilo nič od tega, tako da ji zdaj mirne duše dam skorjo kruha ali kaj drugega. Danes, npr. sem kar gres zakuhala v juho. Moj ni nikoli rekel, da ne bi več imel otrok. Navsezadnje tudi nima kaj jamrat, saj je on z Nejo 5% časa, jaz pa ostalih 95%. Pa še pridna je že od vsega začetka. Me na momente že res skrbi, kako bo, ko bomo imeli še enega , ker zagotovo ne bo tako priden, kot je Neja. Po moje se mi bo še kolcalo po teh časih!!! Petri, a pol ti prav nič več ne dojiš? A mu pripravljaš adaptirano mleko ali sta samo na gostih obrokih? Kety, ti kar vprašaj pediatrinjo, kaj ti lahko svetuje glede polivanja. Upam, da ni hujšega! Jaz sem vedno dojila na parkiriščih. Nikoli nismo prakticirali dojenja med vožnjo. Lepo smo zapeljali na parkirišče ali pa kakšen drug primeren prostor, kjer sva se podojili. Zdaj s tem nimamo več težav, saj se dojiva samo še 2x.
|
|
|