|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke, kje ste
20.3.2006 22:08:44   
violinski
Dober večer, avgustovke!

Se pogovarjate o spanju - tudi mi zvečer lepo zaspimo, le če je Aljoša preveč utrujen, jamra in tečnari, če izgubi dudo, ma ni nič pretresljivega. Problem je nastal pred par dnevi, ko se je začel okrog 4h zbujat in mu ni nič prav, razen joška. Sem mislila, da bom jošk šparala za zajtrk (mi mleka že čist zmanjkuje, odkar smo na treh gostih obrokih), pa je pol tko fino spal naprej, da je postal lačen šele ob 9h-9:30 in je takrat dobil sadje, kot bi ga za malico itak, pa je šlo brez problemov. Bomo videli, kako bo to noč.

Čestitam, Teya, da si vztrajala, pa za zobke tudi. Tudi jaz upam, da bodo vsi naslednji neboleče izraščali. Prejšnjikrat sem pozabila izreči dobrodoščico Tamali in Emi, torej sedaj: dobrodošli!!!

Tia, vem, zakaj si mislila, da sem spet jaz, še celo jaz sem dvakrat pogledala, kako to, da sem se tako prijavila user posted image user posted image . Sem opazila, da nazadnje niste uporabili kompleta za Kranjsko goro? Verjetno je bil kar precej prevelik, ne? Verjamem pa, da se ti je zdelo čudno, ko ti ni nihče pomagal v KG, ko so ti padle plenice, pa tudi, da nisi našla nobene previjalnice. Si pač 'razvajena' na drugačno okolje in drugačno miselnost. Jaz se kar vidim, kako bi mi para pihala iz ušes.......

Petri, trebuh si res imela, kot da bi požrla nogometno žogo, ma si v osnovi čist suhec. Jaz imam pa na tisti sliki 13kg plusa na 20kg preveč podlage. user posted image user posted image user posted image Zato me je sredi aprila gospa, h kateri sem šla na masažo za nosečnice vprašala, če bom zelo kmalu...... Je kar čudno poblendala, ko sem rekla, da šele avgusta user posted image . Nanka, tako visoko je bil, da sem skodelico s sladoledom, ko sem sedela na kavču, kar na trebuh odložila user posted image

Petri, ko se enkat srečava me spomni, da ti pokažem, kako prideš iz Pirana v Koper ne da bi enkrat samkrat prečkala glavno cesto.... Verjamem, da je bila gužva, ko ste se vsi 'forešti' (tujci) nabasali na slovensko obalo user posted image user posted image user posted image

Aljoša je vso zimo nosil bombažno kapico (vse druge od Lane so mu bile premajhne, ker ima kar veliko glavo), šele prejšnji teden mu je nonica zašila kapico iz flisa, ki je pa, močno upam, ne bo več rabil - če bo ostalo tako toplo, kot je bilo danes. V vozičku pa skoraj nikoli ne zaspi. Še najraje doma v ležalniku. Včasih v avtu, če je res utrujen.

Sem že povedala, da sem Lani zelo dolgo miksala kašice in tudi Aljoši jih bom. Danes sem njemu kljub vsemu pustila še malo potlačenih koščkov krompirja in korenja v kašici, pa se ni kaj pretirano pritoževal. Je pa postal ful jedec. Strašno mu je všeč hrana user posted image

Imejte mirno noč!

(odgovor članu nelči)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
21.3.2006 8:12:38   
Jessy
user posted image user posted image  Petri user posted image user posted image , tako kot je rekla Violinski! Ti si bila ena velika suhica s košarkaško žogo spredej! Jaz sem bila pa ravno obratna slika Violinski in sicer sem imela konec julija 22 kg na 10 kg podlage! Torej, končna slika je enaka! user posted image user posted image user posted image  Še sreča, da imam eno samo samcato sliko, ko sem bila noseča! Nisem nič ponosna na svoj izgled! user posted image

Drgač pa dobro jutro! Kje pa stedanes? Običajno je ob 8h že kar nekej napisano! A še kar spite?
Mi smo imeli ob polnoči spet en grozen jok, tako da sem jo kar lep čas stiskala v naročju, da je nehala hlipat in lepo zaspala nazaj. Po moje je kaj strašnega sanjala! Potem sem mogla pa še ob 2h vstat, da je pojedla in nato prej, ob 7.25. Čist prezgodej se mi zdi to vstajanje.

Pa se dotaknimo še nam zanimivi temi - VREME! Ja, nič kaj dobrega se nam ne obeta za danes. Na prvi pogled bi rekla, da bomo mi prej, kot proti večeru občutili dežne kapljice. Ta trenutek zgleda prav klavrno! Pa tako je bilo lepo zadnje dni na sončku! Zgleda, da jo bova spet mahnili k mojim staršem.

Zdaj je pa čas, da spravim našo čebulco iz pižame!

Aja..še nekej...se spomnete, ko sem govorila, da je nanekej alergična in da ugotavljam in sumim...skratka, zgleda, da alergije le ni bilo in da je bila tisto le preveč izsušena koža. Sem jo zadnjič 2x namazala s hladilnim mazilom (to mi je Tia svetovala že kaka 2 meseca nazaj user posted image ) in koža se je v trenutku popravila. Včerej sem prav zanjo naročila eno posebno kremo pri Justu, ki naj bi bila prav za tak namen, tako da jo bom pridno mazala.
Je pa tudi res, da marelice že kar dolgo nisva jedli, tako da tisto imam pa še v sumu.

Zdaj pa res grem po Nejo!

(odgovor članu nelči)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
21.3.2006 9:59:43   
tina104
Pa res, kje te ste? Predvsem Tia je ponavadi bolj zgodnja. Pa Maja že tudi nekaj časa ni nič napisala.

Tamala, še dobrodošlica iz moje strani. Zgleda se nas bo počasi kar nekaj nabralo iz MB konca.

Glede srečanja v LJ - mislim, da ne i šlo, da bi se nas več skupaj pripeljalo, ker bomo imele zraven user posted image , potem pa sedeže bi še že v avto spravle, vozičkov pa ne. Sicer pa bi mogoče moj lahko imel kak dan dopusta, pa bi naredili en tak celodnevni izlet, tačas ko bi me čvekale, bi si že on našel kaj drugega za počet. Ampak upam, da se bomo uspele zmenit in da bo to srečanje še preden gremo/greste v službo in pred počitnicami.

Jessy, sem zadnje čase večkrat slišala o Justovih izdelkih. Kje se jih lahko kupi pa kake so cene? Ker Aljaž ima ful suho kožo in mu malo krem odgovarja.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
21.3.2006 10:54:02   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: tina104

Jessy, sem zadnje čase večkrat slišala o Justovih izdelkih. Kje se jih lahko kupi pa kake so cene? Ker Aljaž ima ful suho kožo in mu malo krem odgovarja.

Tina, to se prodaja izključno samo na predstavitvah. Zagotovo imate kakega predstavnika za Just tudi na vašem koncu, morda tudi med tvojimi prijatelji. Malce povprašaj svoje znance! Cene so kar zasoljene, ampak resnično vredne svojega denarja (npr. včerej sem naročila 2 kremi in bom dala skor 11 jurjev user posted image ). Se izredno malo porabi teh krem in drugih sestavin, tako da imaš lahko 1 kremo tudi za leto ali več. Čist odvisno kaj kupiš in kako uporabljaš. Jaz te izdelke uporabljam že najmanj 10 let.
Če slučajno ne najdeš nobenga predstavnika, pa bi rada kaj naročila, se mi javi privat, pa ti lahko jaz naročim in pošljem, sam bi bilo vseeno boljše, če greš na eno predstavitev, da slišiš vse, kako se uporablja in za kaj se uporablja,... OK?

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
21.3.2006 11:02:53   
Kety
Sem ful napisala, pa mi je ven vrglo...user posted image , zdej pa ne morem več pisat, ker nimam časa,...šibam v službo.

Bom zvečer še enkrat, če bo šlo!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
21.3.2006 11:37:00   
Tiamo

hehehe, ja danes nisem bila prva, ker sem imela obiske. Prišla je prijateljica iz Anglije.

Jessy hladilno mazilo je zakon user posted image . Kar se tiče Justovih krem so drage, ampak super zadeva, saj se še spomnite mojih hemeroidov, samo justova krema mi je pomagala.

Kety, nimaš sreče, upam, da jo boš zvečer imela.

Violinski, bom še jaz mojo sliko bajse pred porodom poiskala in jo objavila, seveda pod geslom. Pa še skenirala bom sliko iz porodne sobe k sem na mizi.

Jessy, kar se tega joka ponoči tiče, je moja prijateljica pri prvi punčki imela take grozne krike ponoči, da jo je peljala k zdravniku. Zdravnik je rekel, da če ne bo boljše in ne bo minilo do 2 let, bosta mogle k psihologinji in nevem še kam. Samo pri Neji ni nič, ta punčka se je ene 5 na noč zbudila v takem groznem joku. Minilo je pri 1 letu, tam okoli.

Tamala, hojca ne pokvari kolkov. Pa nekaj ti svetujem, ne dajaj Emi gor, nobenih copatk s trdim podplatom..saj verjetno stoji še na prstih.

še eno vprašanje: Jessy kako ti juhce za Nejo delaš: zelenjava in a kej začineš, argo kocko, soliš?????

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
21.3.2006 11:37:08   
Teya
pozdravček tud od mene...nejc spi ŽE pol ure user posted image user posted image user posted image  SVAŠTA!!!!! user posted image

tudi sama sem vas hotela povprašat o kapicah, pa me je jessy prehitela...tud nejc ima same full tople kapice, ki so že marikateri dan bile pretople....moram v lov za novo....tudi mene zanima, kdaj naj bi otročki lahko bili brez kapice....komaj čakam....nejc pa še toliko bolj....dobi skoraj živčnega že, ko jo zagleda, ko mu jo pa še gor začnem montirat, je pa vedno jok...

evo, preveč sem ploskala...že jokamo....
ajdi

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
21.3.2006 11:52:26   
Tiamo
Teya, jaz kdaj tudi Demi ne dam kapice gor, lih včeraj ko ni pihalo je ni imela, ampak je bila pot iz stanovanja do avta, pa potem iz parkirišča v Areno na bowling. Demi tudi nima kapice v trgovinah. Jaz ji jo bom takoj dol dala k bo več k 15 stopinj in ne bo pihala. Itak, mi je pa pediatrinja rekla, da se ponavadi ušesa prehladijo, ko ima otrok poln nos, Zato je potrebno vsak dan čiščenje s fizoiloško in pumpico.  Jessy sem na Formu Kuhajmo skupaj, videla da si spraševala za slaščičarne in so ti predlagale Berzota...prosim tam ne kupujte nič. Jaz sem imela tam vedno sladkorno, ko so mi ponujali sladoled (sem šla kdaj na furo z mojim). Nočem preveč antireklame delat, ampak sam to..s tisto snovjo, ki jo dajejo oni v sladoled si jaz čevlje loščim...

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 21.3.2006 11:57:49 >

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
21.3.2006 13:58:50   
Jessy
Tia, ne vem, zakaj te nisem že prej poslušala glede hladilnega mazila. Zdaj sem se prepričala, da učinkuje! Drugače sem pa kremco naročila zgolj zato, ker hladilno mazilo je težko razmazat, kremco se pa čist komot. Bomo sprobali in upam, da bo učinkovala, ker drugače jim jo bom vrnila!

Jaz juhice delam na vse možne načine. Največkrat je klasična, torej, mešana zelenjava kuhana v vodi, malo soljena. Potem sem pripravljala že na malo olivnega olja in sem na njem prepražila beli del pora (cca 3 cm dolžine), potem pa na tem malce podušila zalanjavo, nato zalila z vodo in solila.
Pol delam na isti način, le da dam vsakih nekaj dni košček mesa v juho in vse skup kuham.
Potem pripravim govejo juho. Dam ji isto, kot nama in je nič ne redčim. Vanjo sem zakuhala že rezance, korenje, ribano kašo pa gres. Vsakič kaj drugega.
Danes sem v goveji juhi skuhala malo cvetače, bučke in košček piščančjega mesa, potem pa vse skup zmiksala + korenje iz juhe. Je pojedla kar 270 ml user posted image  (običajno poje okrog 200 ml). Očitno je mogla biti nesramno dobra. user posted image user posted image
Takšne so trenutno juhe pri nas. Naslednjič, ko se bom namenila delati juho, ji bom naredila krompirjevo. Te še ni jedla, sem pa prepričana, da ji bo šla po grlu.

V tisto slaščičarno zagotovo ne bom šla, ker sem že dobila podatke, da so tam torte s klasičnim "šiptarskim" nadevom, torej z margarino, oz. putrom, česar pa jaz ne maram. Sem se razvadila na smetanove torte! Vseeno pa hvala za opozorilo!!! Na sladoled pa tudi ne bom šla tja!!! user posted image user posted image user posted image

No, pri nas smo že spet budni! AKCIJAAAAA! user posted image

< Sporočilo je popravil Jessy -- 21.3.2006 14:02:40 >

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
21.3.2006 14:16:22   
Teya
hvala, Tia za odgovor....

eno vprašanje, ker vem, da ste že bolj izkušene od mene.....kako ste začele uvajat mlečne izdelke? kaj ste 1. dale? a jogurte in skute se kupuje s 3,6 al čim manj % mlečne maščobe???

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
21.3.2006 14:29:09   
Jessy
Kupuje se izdelke s 3,6% m.m.
Jaz sem začela s skutami, potem nadaljevala z jogurti, zdaj sva že na pudingu, čez čas bova pa še mleko sprobali.

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
21.3.2006 15:39:34   
tea01
Punce, živjo po dolgem času. Mislim, da sem vas pustila nekje na 90 strani. Ma ste ful pridne. Upam, da ne boste jezne ker vas ne bom brala nazaj.

Pri nas nič novega, razen tega, da sem jaz ful utrujen, našli smo novo stanovanje tako, da se prvega aprila selimo, Jure nima še nobenega zobka.

Prosim za pomoč. Jure se mi zbuja že dva dni na vsaki dve uri. Danes ponoči se je zbujal z jokomuser posted image user posted image user posted image
HELP!

Je pa že začel izbirati hrano. Sadja in mlečnih izdelkov ne mara več, razen, če mu notri vsujemo kislo smetano (ki je prav za otroke)potem pa poje vse.

Prejšnji teden smo pa ukinili dojenje. Skoraj 7 mesecev je kar dolga doba.

Violinski, Aljoša je prav fleten.

Tia, še enkrat hvala za CD. Ko pridem se dobimo na kavi.

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
21.3.2006 16:26:08   
Jessy
Tea, pozdravljena! Lepo, da si spet z nami! A kar selili se boste! SUPEEEER!!!
Glede nočnega zbujanja ti jaz ne znam nič svetovat, ker imamo pri nas tudi sranje s spanjem, sam očitno ne takega, kot pri vas. A je pa možno, da joče zaradi ukinitve dojenja?

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
21.3.2006 19:42:08   
MajaPRO
Lep pozdrav še od mane!

Me že 4 dni ni bilo nič gor - ni bilo preveč časa.

Tamala in Ema, pozdravljeni! user posted image Končno spet Mariborčanki... zdaj nas pa ni več tako malo...user posted image .

Mi smo kombinezon pospravili in resnično ga ne nameravam več vzeti iz škatle, ker verjamem, da je prišla pomlad in konec! Tudi flisove kapice mu ne dajem več na glavo, ker je bil enkrat čisto moker. Zdaj nosi bombažne (kot jeseni, le da so mu bile takrat še malo velike, zdaj pa mu bodo kmalu premajhne). Na sprehodu ima oblečene debelejše hlače (spodaj žabe) in jakno iz flisa (pod jakno pa bodi z dolgimi rokavi in eno majčko čez).

Zadnja 2 dneva že delava dooolge sprehode (več kot 2 uri) in je prav fino.

Moram vam povedat, da šivilje in znajo izvezti napisa na prtiček (za krst) user posted image , zato sem po nasvetu ene od vas kupila svetlo modro konturo za blago in sama napisala Vid, sv. krst, 26.3.2006. Potem sem to polikala in je prav lušno izpadlo. Glede oblačila pa bo Vid na krstu v športno-elegantni kombinaciji, saj v MB nisem našla nič pametnega. Če najdeš lep sako, ni ustreznih hlač, če najdeš lep brezrokavnik, ni prave številke itd.... na koncu sva z mamo kupile hlače (bolj športna varianta) in anorak s podloženim flisom, katerega lahko vzameš ven. No, bom dala po krstu slikice gor in boste pokomentirale.

Danes je bila tu patronažna. Rekla je, da vode ne rabim več prekuhavat (je že nekaj časa ne), za kuhanje (polento, pire) lahko uporabim Alpsko mleko. A je katera že skuhala gris ali polento s kravjim mlekom? Je rekla, da če bi bil alergičen na kravje mleko, bi se to že pokazalo (po skuti, jogurtu).

No, dovolj za zdaj, jutri se še kaj oglasim!

Nočko

(odgovor članu nelči)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
21.3.2006 19:58:49   
MajaPRO
Jessy, kako pripraviš Neji puding - s kravjim mlekom ali ji daš kar kupljenega?

Teya, jaz sem mu najprej dala skuto (pasirano od Lj. mlekarn), kateri sem umešala sadje. Potem sem mu dala sadno skuto Junior, vendar se mi je zdela precej sladka (pa še ful so male, le 50 g). Zdaj mu dajem jogurte (navadne v lončku od Lj. mlekarn), tudi primešam sadje. Mlečne izdelke ima ful rad, prav tako sadje, le pri zelenjavi je začel nekaj štrajkat (po novem mu malo solim in dodam margarino).

Aja, prej sem pozabila povedat novico, da sem v soboto dobila prvo poporodno menstruacijo (ki je precej močna). A je še katera brez M?

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
21.3.2006 21:05:10   
Žani

Čer

Včeraj nisem nič pisala, ker sve se cel dan potepali. user posted image  Kako lep dan je bil. Sva šli v mesto, pa na kavico...No, danes je pa že deževalo.user posted image  Dopoldan je bilo še ok, tako da sva bili dobri dve uri zunaj. "Zimsko kapo " smo pospravili, uporabljamo eno tanjšo bombažno. Sem ji pa včeraj, ko je bilo toplo, dala gor rutico, ki je narejena kot trak.
Aljana je kar ujela ritem in zdaj že tri noči spi od osmih zvečer do sedmih zjutraj. Sem prav vesela.user posted image  Tea, mogoče je pa pri vas vzrok za zbujanje res to, kar je Jessy rekla. Ali pa mu mogoče rastejo zobki?user posted image  

Ja, jaz sem takoj za, da se dobimo. user posted image Meni ni problem priti v Ljubljano...kmalu bom tako ali tako vsak dan tam(služba)user posted image .

Nejc, čestitke za zobka!user posted image user posted image user posted image

Natasaxy, Aljani sta prva dva zobka lezla ven kar dobra dva meseca. Kakšen dan je jokala, pa si drgnila dlesni z vsem mogočim, pa nekaj dni nič, pa spet jok...Mazali smo jo s Calgelom in to ji je kar pomagalo.

Ja,Jessy, jaz sem tudi v klubu topilcev maščob.user posted image user posted image user posted image  Kolk časa...ja mislim, da kakšna dva tedna. Me je kar eno jutro "prijelo", da bi se tudi jaz znebila kakšnega kilograma. Na koncu nosečnosti sem imela 20kg na 10kg podlage.user posted image  Upam, da se kmalu znebim te nadloge.user posted image
Hvala Petri in Jessy za spodbudne besede in čestitke.user posted image  Tudi vama in Nelči želim, da bi šli kg kar najhitreje dol...user posted image user posted image user posted image  Moj user posted image pravi, da če bi dvakrat na dan user posted image , bi šlo pa še velik hitreje dol.  Aha, you wish...!

Maja, jaz sem M dobila že novembra.user posted image  Lahko bi še malo počakala...je nisem nič pogrešala.user posted image

Šibam pod tuš, potem pa v posteljo...user posted image
Nočko, pa čimbolj mirno noč vsem!user posted image

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
21.3.2006 21:08:48   
Žani

Ma res ne vem, zakaj mi tolk praznega prostora pusti zgoraj in spodaj.user posted image user posted image user posted image A katera mogoče ve? Se opravičujem, pa upam, da vas ne moti preveč!

(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
21.3.2006 21:10:09   
tina104
Ja, Maja, jaz sem še vedno brez M. Pa itak se še vedno pogosto dojiva, maksimum med dvema podojema je, se mi zdi, 5 ur.

Justovih izdelkov zaenkrat ne bi naročila, pač zanimalo me je, ko se že toliko o tem govori, mogoče kdaj drugič.

Tea, zelo verjetno, da se ponoči zbuja, ker pogreša dojenje. Jaz sem našemu poskušala zizo stran jemat, preden je zaspal in ok to še je nekak šlo, ampak potem se je ponoči zbujal z groznim jokom. Sedaj mu je ne jemljem več stran in se ne zbuja več s takim jokom, ampak samo nekaj jamra, večinoma, no. Upam, da ne bo danes kaj drugače.

Lahko noč.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
21.3.2006 21:22:33   
violinski
Dober večer. Upam, da ne bom spet zadnja.

Končno si se javila, tea, jaz te kar pogrešam, pa novice o Juretu tudi. Žal recepta za nočno spanje jaz nimam, jaz imam samo srečo. Pa še to ne vsako noč. Včasih verjetno ti otroci kaj sanjajo, včasih je luna kriva, včasih so zvečer preveč jedli, včasih so premalo jedli, včasih so kar žejni..... Vse se pripeti.

Se spomnite, ko sem včeraj pisala, kako se je Aljoša zbudil ob 4h in do 5h nujno in obvezno zahteval joško, če ne ni hotel zaspati nazaj? Danes je spal do 7h ne da bi enkrat pisnil ponoči. Meni ni nič jasno, kaj je bilo danes drugače od včeraj.

Jessy, meni je šlo vreme danes na roko, ker sva s sestro ves dan prečepeli z nosom v njenih knjigah in končno skoraj zaključili (jutri bova sigurno zaključili). Aljošo pa je imela čez kar njegova nonica, ki je tudi prišla k moji sestri na obisk.

Justove kreme tudi jaz uporabljam in zagotavljam, da so perfektne, Tia, katero si ti uporabila za hemeroide? Mislim, da imam vse tiste, ki se jih res splača imeti, pa ne vem, katera odpravlja tudi to nadlogo. Mož se jih je enkrat rešil z njihovim intimnim milom - to milo je tako dobro in nežno, da ga je pametno uporabljat tudi za dojenčke, če imajo plenični izpuščaj. No, seveda tudi drugače. Stvari so res drage, ampak ne trajajo samo eno leto, kot je napisala Jessy, jaz imam npr. kremo materine dušice že dve leti, pa se ji komaj kaj pozna, da smo jo rabili. Z njo mažem otroke, takoj ko pokažejo prve znake prehlada. Lahko bi jih tudi preventivno, ampak ponavadi pozabim user posted image .

Tia, tudi jaz kuham juhice kar na zelenjavni osnovi, argo kocke in začinko pa je moja pediatrinja stritktno odsvetovala (sol in konzervansi). Tako, če nimam že pripravljene juhe, da je malo zakuham vmes zelenjave, vržem not obvezno še kak list zelene in peteršilja, malo pora (jaz ga ne pražim, ampak zato ker se mi ne da, ne zaradi drugih razlogov) pa najraje kako nogo od piščanca. Ampak to je potem že pripravljena juha za večkrat in jo tako shranim/zamrznem.

Maja, me veseli, da si rešila težave s prtičkom, bodi kar ponosna nanj, saj je tvoje in zato toliko bolj unikatno delo user posted image

Jaz bom ta pravi mlečni obrok uvedla šele, ko ne bom več dojila preko dneva (trenutno dojim zajtrk in popoldansko malico), tako da je bila do sedaj le malokrat priložnost, da sem Aljoši dala skuto, je pa v mojem kosilu pogosto prisodna kisla smetana, enkrat sem mu pa skuto zamešala v jutranjo malico-sadje in je zmazal kot nič.

No, grem še malo po netu, sem bila bolj malo, danes.... Imejte spet resnično mirno noč!!!!! Želim vsem!

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
21.3.2006 21:49:23   
Jessy
Ker sem tolk utrujena, bom čisto kratka!

MajaPRO, jaz pudinge kar kupim in sicer od proizvajalca VINDI, ker sem pač na pokrovčku prebrala, da je brez konzervansov in glutena, čeprav gluten že lep čas dajem. So pa to tisti lončki, kvadratasti, ko se po dva skup držita.

Še glede Justovih izdelkov bom malce povedala. To, kar pravi Violinski, da so kreme še za več kot 1 leto, bo čisto držalo. Sem rekla, da odvisno za kaj se rabi. Jaz ful porabim ognjičeve kreme, ker si z njo vsak večer namažem dlani in stopala, tako da ognjičevo imam za dobro leto. Materino dušico imam pa jaz zagotovo že 4 leta in jo morda manjka ene 2 cm v tubi. Naj povem še to, da so tube ta velike, 100 ml.
Hemeroide se pa s kremo Tea tre pozdravi. Jaz sem tudi to naročila včerej, ker je še nimam, pa sem jo bolj z namenom, da bom celila Nejine rane, ko bo začela padat po tleh in si guliti roke in noge, pa da bom sebi te svoje mozolje pocajtala. Kar naprej se mi nekej pečka tle po obrazu. user posted image  Intimno milo je pa res primerno za dojenčke za splošno umivanje, pa tudi za rdeče ritke. Za rdeče ritke je tudi Tea tre....pa še mnogo drugih kremic tudi...Aja, pa ker smo ravno pri dojenčkih, tea tre odpravlja tudi temenca! user posted image  To sem verej ta prvič slišala. Morda zato, ker sem imela Nejo s sabo na predstavitvi, pa se je veliko nagibala tudi na to smer! user posted image
No, to sem hotela povedat.

Zdaj vas pa zapuščam!

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
22.3.2006 7:05:24   
Tiamo
Danes sem prva smo slabo spali ponoči user posted image , ob 00:30, petje, potem jok..nič ni pomagalo kakor mleko, ob 4 ista pesem mleko, zdaj še spi. Jaz pa namesti da bi spala za računalnikom. Tok čudno sem spala, da me boli levo polovica glave, vrat in leva stran hrbta user posted image  Jaz Demi pripravljam vse z alpskim mlekom ali navadnim, ki ga prekuham. Včeraj sem dobila mail: skoraj me je kap!!! evo kopiram mail
Pozdravljena Tia,
skoraj dve leti nazaj je bil moj nik Tia 78, danes je malo drugačen, no pa to ni bil največji šok, 10000000000krat sem preverila v enem postu če res piše Demi...to je res redko ime za naše kraje, sama imam 3 leta staro Demi...kako to da ste ji izbrali tako ime?Oprosti če sem kar direktno na mail, ampak res je bil šok:):):).
tudi zame je bil šok, sem prvo mislila, da sem sama sebi poslala sporočilo iz RR, potem pa preberem in sem bila prepričana, da imam edino Demi v SLO, pa žal ni tako, hehehehehehe.

Danes bom prodala ležalnik - gugalnik, ker Demi noče več biti v njem. Pa mi samo stoji in dela gužvo. Šla bom pa Demi iskat stolček za v kad in oblekice, ki mi jih bo posodila prijateljica oz. dala.

Vreme je oz. vremena ni, ker pada dež.

Ja Jessy s Tea tree sem si mazala hemeroide, zdaj imam timian, da mi odpira nos in da lažje spim, namažem ga tudi Demi na obrobo posteljice. Jaz sem pa temenca, ki jih je imela zelo malo spravila spet stran z hladilnim mazilom. Aja Jessy, jaz imam hladilno kar na radiatorju, da se lažje razmaže.

Tea glede spanja, ne pusti ga spati po 15 uri, zvečer naj popije samo mleko, prevelik in pretežak obrok pomeni zbujanje ponoči. Sej veš, če se ti naješ zvečer težko spiš in se zjutraj zbudiš lačen.
Zdaj grem pa kavico popit...

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 22.3.2006 7:11:12 >

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
22.3.2006 7:36:15   
Žani

Jutro
Tudi mi smo danes bolj zgodni. Aljana se je zbudila že ob pol šestih.user posted image Sem jo podojila in dala nazaj v posteljico, ampak ona je kar pela in vriskala. Ja, dolg dan bo.user posted image Tudi pri nas dežuje in verjetno bo kar cel dan.Upam, da bo že jutri lepše.

Sem včeraj pozabila povedat, da me je Aljana predvčerajšnjim tako močno ugriznila v bradavico, da mi je kri tekla.user posted image Tako me je zabolelo, da sem tak krik spustila, da me je verjetno cel blok slišal. Sem ji dala vedet, da sem huda in da se to ne dela, ona se je pa veselo smejala. Tudi včeraj in danes me je, ampak bolj narahlo. Upam, da bo nehala s tem, ker to res boli.user posted image

Tia, Demi je pa res redko ime za naše kraje in verjamem, da si bila kar šokirana. Tudi jaz osebno ne poznam nobene Demi. Kje pa sta res našla to ime?

Tudi pri nas imamo kar nekaj kozmetike od Justa (pri nas to moj oči "naveliko" kupuje) in smo zelo zadovoljni z njo. Je vredna svojega denarja. user posted image

Aljana tečkna, jo grem podojit.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
22.3.2006 7:44:51   
Tiamo
Žani, pri imenu je bilo tako, da niva imela izbranega, do moje poti v porodnišnico. Rekla sva, da bo ime na 4 črke, brez šumnikov in R. Potem sem brskala po netu in napislala mojemu dragemu cel spisek, favoriti so bili: Neja, Naja, Mila, Demi, Tesa, ...potem je moj dragi med prevozom v porodnišnico, rekel DEMI bo. Če bi nas slučajno presenetil fantek bi bil Ivor.

(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
22.3.2006 8:21:20   
natasaxy
Dobro jutro. Krasno jutro. Mi smo se zbudili ob 7 ih, sedaj pa upam da bo še malo nazaj zaspal.

V Ljubljani mate dež al kako, tukaj na gorenskem tako lepo še sonček sveti.user posted image

Oh a tako dologo so Aljani lezli zobki ven,...sem mislila da to kaj hitreje poteka. Bomo videli.

Jaz sem mu pa včeraj dala ananas za jest, no sem ga že prej dala v manjših količinah, pa je bilo vse v redu, tako da sem mu ga včeraj dala okol 100 ml in ga je čez dve uri tako zvilo, da se je pol ure ful jokal, nisem vedla kaj mu je,...rezultat je bil da se je potem pošteno pokakal in je bilo bolje.

Jaz tudi vse pripravljam z alpskim mlekom, če bi bil alergičen bi se že pokazalo. Edino zvečer in zjutraj ko pijeva mleko mu dam še adaptiranega.

Kaj boste kaj danes dale jest malčkom. Jaz sploh ne vem. Mogoče špinačo, ker jo že dolgo nisva. Sedaj sva bolj juhice jedla, ker sem mu noter dala jajčka, al pa knedelčke, rezance,...pa tudi jajčka dobro prenese.user posted image

Glede imen sva midva zbirala med Gašper, Dominik. Mojemu je bilo bolj všeč Dominik, meni pa Gašper. No sva nekaj dni pred rokom rekla da bo Dominik. Pa sem se jaz spet vmes premislila tako da sva en dan preden sva šla v porodnišnico imela fiksno ime da bo Gašper. Če bi bila punčka pa bi bila Lara. Vendar jaz sem kar vedela da bo fant, čeprav nisva vprašala.

Grem na kavico!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
22.3.2006 8:54:35   
Jessy
O, kakšna noč! Kar ne morem verjeti, da smo spali! Zvečer, ob 19h, sem imela probleme s hrano. Sem ji pripravila Hipp mlečno kašico, pa je ni hotela, potem sem pripravila grisolino, pa ga tudi ni hotela. Hkrati je jokala in hotela hrano. Nakar ji ponudim 40 ml mleka v flaši, ki mi je še ostal od grisolina in ona ga veselo pije. Ko ga spije je začela full jokat, zato sem na hitro šla naštimat še 210 ml mleka in je vsega spila. Hec je bil v tem, da sem gor imela cucelj za novorojenčke in je Neja tolk mogla vlečt, da ko je nehala, je bila revca vsa prepotena okrog in okrog glave. he he he Torej, spila mi je adaptirano mleko in čez 1 uro sem jo še podojila. Sem kar prepričana, da je mleko pripomoglo k tem, da sva se podojili šele ob 6h zjutraj, potem mi je pa še do 8h spala. Res je, da je ob polnoči kričala, ampak sem jo samo malce k sebi stisnila, da se je umirila in dala nazaj spat.

Ma, sem prav vesela, res! Zdaj bom to prakticirala kar vsak večer!!!

A pol, če se da Alpsko mleko, ga je tudi treba prekuhat? A je zadosti, če samo zavre? Bom počasi tudi jaz poskusla z Alpskim mlekom.

Kaj bom dala Neji za jest, še ne vem. Vsekakor bo dobila rumenjak, ker je že teden naokoli, drugače bo pa kaka zelenjava user posted image . Jaz špinače še nisem dala.

Tia, ta je pa dobra, da imaš eno skoraj dvojnico!!! user posted image  Jaz se še zdaj spominjam, ko si spraševala, če bi bilo bolje, da bi bila Demi ali Demy, pa da sta idejo dobila od Demy Moore. Jah, nimaš kaj!

Žani, tudi jaz sem že bila deležna ugriza z zobkom, ampak k sreči ni bilo do krvi, bolelo je pa kot sam user posted image . Si niti predstavljati ne morem, kako je bilo pri tebi!

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Vsaki mami, ki je kdaj pomislila, da je za...
Vsem mamam, ki včasih mislijo, da jim ne uspeva ali da niso dovolj dobre, in čutijo krivdo, ker niso takšne, kot bi po m...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.