|
RE: Avgustovke, kje ste 20.3.2006 22:08:44
|
|
|
|
violinski
|
Dober večer, avgustovke! Se pogovarjate o spanju - tudi mi zvečer lepo zaspimo, le če je Aljoša preveč utrujen, jamra in tečnari, če izgubi dudo, ma ni nič pretresljivega. Problem je nastal pred par dnevi, ko se je začel okrog 4h zbujat in mu ni nič prav, razen joška. Sem mislila, da bom jošk šparala za zajtrk (mi mleka že čist zmanjkuje, odkar smo na treh gostih obrokih), pa je pol tko fino spal naprej, da je postal lačen šele ob 9h-9:30 in je takrat dobil sadje, kot bi ga za malico itak, pa je šlo brez problemov. Bomo videli, kako bo to noč. Čestitam, Teya, da si vztrajala, pa za zobke tudi. Tudi jaz upam, da bodo vsi naslednji neboleče izraščali. Prejšnjikrat sem pozabila izreči dobrodoščico Tamali in Emi, torej sedaj: dobrodošli!!! Tia, vem, zakaj si mislila, da sem spet jaz, še celo jaz sem dvakrat pogledala, kako to, da sem se tako prijavila . Sem opazila, da nazadnje niste uporabili kompleta za Kranjsko goro? Verjetno je bil kar precej prevelik, ne? Verjamem pa, da se ti je zdelo čudno, ko ti ni nihče pomagal v KG, ko so ti padle plenice, pa tudi, da nisi našla nobene previjalnice. Si pač 'razvajena' na drugačno okolje in drugačno miselnost. Jaz se kar vidim, kako bi mi para pihala iz ušes....... Petri, trebuh si res imela, kot da bi požrla nogometno žogo, ma si v osnovi čist suhec. Jaz imam pa na tisti sliki 13kg plusa na 20kg preveč podlage. Zato me je sredi aprila gospa, h kateri sem šla na masažo za nosečnice vprašala, če bom zelo kmalu...... Je kar čudno poblendala, ko sem rekla, da šele avgusta . Nanka, tako visoko je bil, da sem skodelico s sladoledom, ko sem sedela na kavču, kar na trebuh odložila Petri, ko se enkat srečava me spomni, da ti pokažem, kako prideš iz Pirana v Koper ne da bi enkrat samkrat prečkala glavno cesto.... Verjamem, da je bila gužva, ko ste se vsi 'forešti' (tujci) nabasali na slovensko obalo Aljoša je vso zimo nosil bombažno kapico (vse druge od Lane so mu bile premajhne, ker ima kar veliko glavo), šele prejšnji teden mu je nonica zašila kapico iz flisa, ki je pa, močno upam, ne bo več rabil - če bo ostalo tako toplo, kot je bilo danes. V vozičku pa skoraj nikoli ne zaspi. Še najraje doma v ležalniku. Včasih v avtu, če je res utrujen. Sem že povedala, da sem Lani zelo dolgo miksala kašice in tudi Aljoši jih bom. Danes sem njemu kljub vsemu pustila še malo potlačenih koščkov krompirja in korenja v kašici, pa se ni kaj pretirano pritoževal. Je pa postal ful jedec. Strašno mu je všeč hrana Imejte mirno noč!
|
|
|