|
RE: Avgustovke, kje ste 19.3.2006 22:59:01
|
|
|
|
Jessy
|
En čudovit dan je za nami! Tako lepo smo se martinčkali na sončku, kot že dolgo ne! Neja je na sprehodu zaspala (je bila tudi njena ura za spanje) in se je zbudila še tisti trenutek, ko smo stopili v hišo. Običajno spi še vsaj pol ure v vozičku. Je čutila, da smo izginili s sonca. Vesela sem tudi, ker sva govorili s sestro glede hrane. Jaz sem začela nad našo že prav obupavati. Namreč, danes sem ji skuhala za kosilo meso, pa cvetačo, korenje, brokoli, krompir in bučke ter ji vsako hrano posebej pretlačila z vilicami in jih ločeno dala na krožnik ter ponudila Neji. Sem mislila, da jo bo kap! Pojedla je 2 žlički, potem pa ni in ni hotela odpreti ust. Po čudnih mukah sva jo nekako pripravila do tega, da sem ji vsilila 1 žličko pudinga in ko se ji je okus zdel dober je spet začela odpirat usta. Tako, da je Neja danes pojužnala kar puding. No, in sestra mi je rekla, da je ona sinu vedno kuhala mešano zelenjavo v juhcah in iz tega delala kašice (kar ima Neja najraje) in da, ko je začel jesti vse, je jedel tudi ločeno zelenjavo. Po tem pogovoru se mi je odvalil kamen od srca in bom še naprej pripravljala hrano tako, da jo bo jedla. Važno je, da dobi vitamine. Ko bo zadosti stara, bo pe jedla, kar bo hotela. Nanka, mi nismo imeli danes krsta. Res sem zadnje dni paničarila okrog tega, ampak mi bomo imeli krst šele 7. maja. Imam rada poštimane določeni stvari do časa, ker običajno že pride kaj nepričakovanega vmes. Zdaj imam vse razčiščeno, tako da vam dam nekej tednov miru s tem krstom! O, Žani, a tudi ti si v klubu topilcev maščob? SUPER!!! Pa prav fajn ti gre, kot vidim! Kolk časa pa že paziš na hrano? Kar tako naprej!!! Teya, zate sem pa prav vesela, da vam je uspelo to spanje!!! Zdaj bom kmalu tudi jaz na vrsti s kakimi drastičnimi ukrepi glede nočnega hranjenja. Takoj, ko se prepričam, da so zobki dali mir, bomo "ignorirali" nočno jokanje. UPAM!!!! Takole, drage moje avgustovke! Jaz vas zapuščam in grem v posteljo! A si morete misliti, da se že 5 dni pokrivam z dodatno deko, prej se pa celo zimo nisem pokrivala??? Moj me je včerej vprašal, če je z mano vse vredu, ker zadnji dve leti se nisem nikoli pokrila z dodatno deko. MENE ZEBE! Hočem pomlaaaaad! Aja,....nič še ne grem spat! Zdaj, ko sem se spomnila na pomlad, sem vas hotela še nekej vprašat! A boste ve kakšne manj tople kape začele dajat otročičkom na glavo? Jaz imam eno velurjevo, podloženo, ki sva jo nosili celo zimo. Danes sem ji dala na glavo eno pleteno kapo s cofom, pa se mi je tudi zdela kar pretopla za v tako sonce. Malce razmišljam, da bi nabavila kako bombažno kapo, ki je bolj tanka kot te zimske kape. Kaj pa ve? Kdaj so pa otročički lahko brez kape zunej? No, zdaj pa res grem! Lahko nooooč!
|
|
|