|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke, kje ste
18.3.2006 13:59:23   
tamala83
pozdrav vsem.
ker sem na tem forumu nova naj se malo predstavim. 31. 8. smo po dveh dneh v porodni sobi končno, (carski rez) dobili malo Emo. čeprav se je rodila en mesec prehitro je bila velika in težka dojenčica. na začetku sma se samo dojile potem pa sem zaradi neke viroze čez noč (dobesedno)izgubile mleko. Dodatek je pripomogel k temu, da je že pri treh mesecih spala celo noč. naš urnik pa je zdaj sledeči: ob 7:30 jemo keksolino, ob 11:30 jemo sadno kašico(doma nareto), ob 15:00 juhico ali rižeka ali belo piščančje meso ali... ob 18:00 in 21:00 pa madomestno mleko. po obroku gremo spat in spimo do jutra. neverjetno ampak resnično. čez dan pa spi različno od 15 min celi dan pa do  4-5 ur. veliko se je trba z njo okvarjat, ker  ni najraje sama.
kar se vožnje z avtom tiče pa ni problemov, zato se bomo skoraj brez skrbi odpravili junija v srbijo na obisk prijateljev, ki jih nisem vidla že 12 let, pol pa še mogoče malo na morje (kak bo dnar).
to bo zaenkrat o nas vse, in z zamudo vsem mamicam in atekam čestitke z naše strani.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
18.3.2006 16:05:24   
petri85
Dobrodošli tamala in Ema!!!!! Torej še ena, ki ni imela tako preprostega poroda?! Povej nam še kaj o Emi in o sebi! Lepo, da si se nam pridružila!!!

Nelči, sem te že pogrešala! No, dobrodošla nazaj!

Sem brala, da se pogovarjate o tortah. Jessy, zate je verjetno slaščičarna, kjer so izdelali našo torto predaleč( Lincer - kranj, Lesce). Sicer ne vem kakšne so njihove torte v običajni prodaji. To je namreč od moža sorodstvo in so se zeloooo potrudili že pri poročni torti (izgledala in pa tudi bila je božanska!!!) Za krst je bila pa tudi zelo lepa (vsaj meni), zelo velika ia pa pol sadne, pol pa čokoladne. Sem dala slikico v album, morda le za zbiranje idej!

Drugače smo pa danes spet malo zapravljali....pa na sprehodu sva bila....čeprav ni sledu o soncu, ki so ga za ta vikend obljubljali!user posted image

Prijetno ga izkoristite!

(odgovor članu tamala83)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
18.3.2006 20:10:45   
nelči
Pozdrav

Petri, me veseli, da si se spomnila na mene user posted image . Ves prosti čas (največ zvečer, ko Jan zaspi) sem izkoristila za iskanje informacij po netu glede morja in o loč. dieti. Sem vas spremljala - BOMBE in user posted image  za dosedanji uspeh Petri in Jessy, tako naprej.
Jessy hvala za povabilo, ampak bom raje kar BOMBA za sebe (ker se bom tehtala le na vodni dan - upam, da bom vzdržala) in vas bom spremljala iz "pozadine" tako, kot do sedaj.

Dobrodošli tamala in Ema. user posted image user posted image

Ja, danes ni bilo kaj dosti sonca, ni pa bilo mrzlo tako, da sva z Janom bila kar dolgo časa zunaj. No, upam, da bodo napovedi za jutri tokrat držale in bo kaj več sončka.

Aja, Tia, sicer je že nekaj časa od tega pa me zanima, a si dobila CD-ja???

Lep večer še naprej.

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
18.3.2006 21:02:22   
Jessy
Pa imamo končno še eno deklico!!! user posted image user posted image user posted image  Tamala in Ema, dobrodošli!!! user posted image user posted image user posted image

Mi smo imeli danes pa obupen dan! Sem mislila, da se mi bo kar zmešalo na trenutke. Torej, dopoldne je minilo kot običajno. Ko je bilo na vrsti kosilo, je Neja začela nekaj štrajkati. Ful mi je bilo čudno, ker sem skuhala njej najljubšo jed z meskom. Tako sva kosilo jedli kar v dveh obrokih, ki sta si bila narazen 1 uro. Dobro, nekej pač je pojedla, ni pa toliko, kot je zanjo običajno. Potem se je pa začelo. en kup jokanja za brez veze. Nič ji ni bilo prav. Samo na rokah bi bila in se stiskala. Potem je bil čas za malico. Sem ji skuhala jabolka in hruško, ker sem upala, da bo vsaj to jedla, ker je zmerom to rada jedla. NITI 1 SAM ŽLIČKE NI HOTELA. Zraven je kričala, kot bi jo dajali s kože. Seveda sem obupala in tisto spravila stran in začela pripravljati mlečno kašico, da bo vsaj nekej pojedla. Situacija se je ponovila. Jok in ni pojedla niti 1 žličke. Edino, kar je šlo po grlu, je bil čaj. Jaz sem user posted image  skupaj z njo, tako da je moral user posted image  obe miriti. Potem sem jo enostavno podojila in problem je bil delno rešen. Potem je prišla tašča, ker sva midva mogla na zadnje srečanje za krst. Ko sva se vrnila čez 1,5 ure, je bila Neja malenkost boljša. Vmes je že odspala svojih 40 min. Ponudila sem ji banano in je pojedla skoraj celo. Le 2 cm jo je ostalo. Potem pa sem ji pred spanjem še en keksolino zmešala, pa je tudi pojedla skoraj vse. Za lahko noč sem jo še podojila in dala spat. Je zaspala kot angelček, brez vsake solzice.....evo...pa smo tam....komej sem se pohvalila, že jo slišim, da joka....user posted image ....je že rešen problem...Sem ji dala dudo, jo pobožala in je bila zadovoljna.
Zdaj sem napisala cel roman, bistva pa še ne. Za ves ta kaos sumim zobke. Kolikor sem uspela pogledati njene dlesni, sem opazila, da ji kar 2 zobka hkrati rineta ven. Upam, da kmalu prilezeta ven in da nam pol dajo malo miru!
Pa dovolj o tem...

Petri, za torto sem se že dogovorila, tako da hvala vseeno. Je pa tisti del, okrog Kranja, res malce predaleč za nas. V tem primeru je LJ bližja za nas. bom pa šla pogledat tudi tortico!

Nelči, a ti se boš pa tako skrivala pred bombami??? user posted image user posted image user posted image  Ti, ti, lisica, ti! Nam boš samo 1x na mesec posredovala informacije, da ti bomo vse fovš, ker boš tolk shujšala?!?!? No, le pogumno naprej! Jaz sem že zadovoljna z rezultati. Tudi po hlačah se že opazi, da me je nekej kg manj. S tem sem dobila novega zagona!

(odgovor članu nelči)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
18.3.2006 21:24:08   
nelči
user posted image  Jessy upam, da mi boste imele za kaj fovš bit!!!!!!!!
Glede zobkov pa je čisto možno, da Neji prihajata 2 zobka hkrati ven. Tudi Janu sta kar 2 hkrati prilezla, ampak je on takrat bil tudi 3 cepljen, že ponoči je dobil vročino, potem je pričel kašljat in kihat in ko se je stvar že polegla, sem opazila 2 zobka. Ampak kljub vsemu temu ni bil kaj dosti siten.
No, upam da so pri Neji res zobki in da bodo prilezli čim prej in brez nadaljnjih bolečin user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
18.3.2006 23:18:28   
violinski
Spet pozen dober večer.

Včeraj sem zvečer ostala brez glasu - že dva dni sem se počutila tako-tako, mal me je bolelo grlo, veliko sem smrkala, bila sem že na slabem glasu, zvečer pa na eni žurki od smeha in kričanja ostala čisto brez. Moj možek je pri tem sicer užival user posted image , jaz pa precej manj.

Aljoša še vedno lepo spi, včasih rabi čaj ponoči, včasih pa ne. Jessy, tisto noč, ko sem bila pokonci do 2:30 sem res ustvarjala, ja - papirje za mojo sestro user posted image user posted image ki dela kot freelance, pa je z računovodstvom popolnoma skregana. No včeraj sem bila pa na srečanju ustvarjalcev in sem resno neki delala, lotila sem se nakita iz papirja. Ko se tako reče, zgleda to kr tko neki, ko se pa resno lotiš, lahko nastanejo zelo lepe, elegantne in dragocene stvari. S sestro sva naredili uhane z metulji, žal nimam slik.

Imam pa slike nečesa drugega: sebe, 14 dni preden sem rodila. Slike so z neke poroke, na kateri smo bili, na ta drugi se prav lepo vidi, zakaj v osnovi ne bi mogla spati na trebuhu, zakaj so mi popolni neznanci govorili: "O, dvojčki bodo!!!!!" in zakaj sem se v enem od prvih postov na RR tako smejala, ker sem rekla, da sem glih za dve nosečnici. Link na slike: http://www.moj-album.com/vstopnica/0yxdd8t2ub/ user posted image

Mal me glava boli, tko da grem spet po en Lekadol (tisti, ki sem ga vzela včeraj je zelo dobro opravil svoje poslanstvo in sem danes 100% boljša).

Želim vsem lepo nedeljo!

(odgovor članu nelči)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
19.3.2006 8:06:42   
Tiamo

Jutro, mi smo spali še kar, ene 3 krat je jokcala, ker je izgubila dudo. Spali smo pa samo do 6 user posted image

Jessy vem kako je k noče jest, Demi tudi ni hotla na začetku...samo mlekec.Pa ne  user posted image , samo da je zdrava.

Tamala pozdravljena, sem mislila da je že violiski (saj veš zakaj), sem prav butast pogledala. Drugače Tamala, tudi jaz nisem mogla dojiti. Povej ali ima Ema kaj zobkov, vidim, da je pridna glede hrane in spanja. Gre pa pozno spat, Demi zaspi okoli 19 pa spi do 4, pa potem do 6-7.

Violinski prav luštna si user posted image . Drugače sva pa iste glede smrkanja in nosa in grla. Mene tudi kar glava boli k imam napito s smrkli. Ponoči sploh nisem mogla spat, se nisem mogla odsmrkat. Tok imam zabasan, da mi gre kar na bruhanje. Ko se usmrnem, mi kar kosi ven padajo user posted image

Očka gleda formulo, ko se neha odrinemo v Kranjsko goro. 

Nelči, sem dobila CDje, sem jih took dobila da sploh nisem vedla od koga je kaj. Zdaj pa kar zaračunavam jurja po CD-ju, seveda pa ne za avgustovke in ostale, ki smo blizu. Ma so took navalili na te pesmice in pravljice, pa potem nisem dobila nazaj CD ali DVD, tako da sem začela računat. Zdaj pa ni nobenega več, ki bi hotel pravljice ali pesmice, hehehe

Se tipkamo 

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
19.3.2006 8:48:34   
zoya24
Dobro jutro,

najprej z zamudo vsenajboljše vsem slavljencem za 7. mesec user posted image user posted image user posted image

Tamala in Ema dobrodošla!user posted image user posted image user posted image

Pri nas spanje tudi še vedno dobro, brez zbujanja do osmih zjutraj. Zdaj pa z atijem skupaj gledata formulo, no ati jo gleda, mali pa je v hojci in vleče cote iz stojala za sušenje.....Pa naj razmetava, saj mora nekaj delat user posted image

Jessy upam, da tisti zobki kmalu pridejo ven in da ne bodo povzročali preveč težav. Mi smo še vedno na dveh zobkih, novih pa še ni videt.

Avto je super, čist nekaj druzga ko stari, smo ga šli v petek mal sprobat, pa smo se še v H&M ustavili, pa sem spet mal zapravljala.Si nisem mogla pomagat.

Violinski sploh te ni bilo toliko, vsaj meni se ne zdi, kar jaz sem bila tudi ogromna. Prav lepa nosečnica si bila.

Vidim, da smo se skoraj vse lotle nekaj kilaže dol dobit. No meni gre bolj počas, pa sej bo. Petri in Jessy vama pa kar leti dol, vsaj meni se zdi. Nelči veliko uspehov pa čim manj lakote. Zgleda pa, da bomo vse lepe in fit poleti.....

Danes pa zgleda, da bo napoved držala, pri nas sije sonček in čist jasno je user posted image user posted image user posted image , upam, da bodo še temparature takšne, kot so napovedali.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
19.3.2006 9:18:11   
Jessy
Lep pozdravček!

Danes bo tudi pri nas lepo vreme, tako da ga bomo izkoristili kar vsi trije. Že lep čas se nismo vsi trije sprehajali!
Današnja noč pa je bila končno spet znosna. Sicer sem tudi dans mogla kar 2x vstati, ampak sem se po 10. minutah lahko vrnila v posteljo. Zjutraj se je zbudila že ob 7h in je tako nežno jokcala, da sem se odločila, da tako zgodaj pa še ne bom vstala in sem spala še do 8h. Potem sva pa vstali in pojedli grisolino.
Če ji hočem ponoči dati čaj, skoraj faše živčni zlom. To je treba samo videt, kaj počne z njo, ko zagleda tist kozarček s čajem. Bog ne daj, da se z njim dotakneš njenih ust! Katastrofa, vam povem!
Če so zobki zunej, še nisem preverila, ker more biti ta prav trenutek, saj ne pusti, da ji odpiramo usta ali pa prst damo v usta. Jo morem spraviti v velik smeh, da se to vidi.

Violinski, tudi meni se zdi, da nisi bila nič kaj preveč široka! Meni se zdi, da mene ni bilo nič manj v trebuh kot tebe. Prav luštna si bila! Sicer pa ne vem, kakšne so ženske, ki nosijo dvojčke, ker nisem še nobeno videla. user posted image
Ko boš imela kako priložnost, pa malce poslikaj tiste metuljčke, pa alce pokaži, kako to izgleda, ker si ne znam predstavljati.

Tia, danes se boste imeli pa res lepo v Kr. Gori. Prav malce fovš sem ti, ker mi ne moremo nikamor, saj se nam je avto pokvaril. user posted image

Bi pa Neja pila adaptirano mleko, vendar iz navadnega lončka. Sam kaj, ko se lotiva piti iz njega, pa ji vsepovsod ven teče...user posted image  Ko bi vsaj znala povleči po slamici.

Zoya, glede kilaže je Petri bolj pridna, kot jaz. Jaz še vedno kar veliko pojem, tako da nisem lačna. Meni je najhuje biti lačen. Vsekakor bom pa čez dobra 2 meseca veliko vitkejša, kot sem zdaj. Prejšnji večer sem spet probala dati poročno rinko gor. Sicer sem jo končno spravila gor, ampak je še vedno prenatesnem, tako da bo treba še kak teden ali dva počakati, predno jo bom spet lahko nosila. Sem pravi user posted image .

Zdaj je treba it pa kuhat. Je treba kar za 3 osebe kuhat in za vsakega svojo pojedino user posted image .

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
19.3.2006 17:52:18   
nanka
Dober dan,

danes je bil pa tako lep dan za sprehajat, da sva ga izkoristile maksimalno.

Tamala dobrodošla.

Pri nas se ne dogaja nič razen plazenja po stanovanju. Zdaj se plazi po trebuščku in se vsede iz ležečega položaja. Smo morali zaščititi vse vtičnice, ker je kar hitro odkrila tisto kar ne sme.

Jessy, kako je uspel krst, saj ste ga imeli danes?

Zdaj greva pa počasi večerjat in kopat

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
19.3.2006 21:21:21   
Žani

Čer

Pa smo ga dočakali....SONČEK!!!user posted image user posted image user posted image  Smo si danes dali duška in smo bili skoraj cel dan zunaj. Res je bil čudovit dan. Komaj čakam jutri, da greva spet na sončka!user posted image  Se je pa Aljana zbudila že ob 6.15.  Vsak dan bolj zgodaj vstanemo. Kaj bo šele drug teden, ko se premakne ura?user posted image  
Na morje gremo mi avgusta na Krk, se pa z user posted image  pogovarjava, da bi šli še junija kam, če bo denarček.user posted image  Če bi nama finance dovoljevale, bi jo poleti definitivno mahnila na Kubouser posted image (z Aljano seveda). Nelči, kar pogumno v Grčijo!user posted image

Jessy in Tia, hvala za mnenja glede Fredovega obroča.user posted image Še razmišljava, ampak po vsej verjetnosti ga bomo vzeli.

Tamala in Ema, dobrodošli med nami!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Več nas je, bolj je pestro.user posted image

Jessy, mislim da vaši Neji res rastejo zobki.user posted image Z Aljano je bilo podobno. Mi smo ji dlesni mazali s Calgelom in ji je zelo pomagalo. Naj te potolažim, da je bilo pri nas tako le pri rasti prvih dveh zobkov, ostali štirje so pokukali ven brez problema.user posted image

Violinski, prov luštna nosečka si bila. Sem še mojemu user posted image  pokazala fotko, pa je rekel, da naj jaz svojo pošljem gor, če si upam. Joj, raje ne bi.  Še nos se mi je v nosečnosti tako povečal, da me je mož skoz klical Bob Rockuser posted image (če  je katera brala stripe Alan Ford, bo vedela, o kom govorim).
Naj vam še nekaj priznam...jaz se  tudi trudim hujšati.user posted image Ene tri kilce so šle že dol.user posted image  Jem skoraj vse, se pa več ne nažiram s hrano, iz jedilnika sem črtala sladkarije, pijem veliko vode in pojem veliko sadja, pa tudi zelenjavo se trudim jesti. Sem pa vesela, da se mi ne pozna na količini mleka.user posted image  

Šibam pod tuš, pa se jutri tipkamo!

Nočko

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
19.3.2006 21:24:15   
Žani

Joj, neki mi nagaja...user posted image zmeraj ko natipkam sporočilo, ostane zgoraj in spodaj polno praznega prostora. Upam, da bom kmal pogruntala, kaj narobe delam. Se opravičujem!user posted image

(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
19.3.2006 22:24:26   
Teya
prvo kot prvo en VELIK VELIK    H V A L A    prav vsem!!!!!!!! tako tistim, ki ste mi skušale pomagati rešit problem večernega spanja našga nejca, kot tudi vsem tistim, ki ste le pisale o tem kako vaši otročki zaspijo....Odprle ste mi oči! brez vas bi se nejc še vedno vsak večer cingal v mojem naročju in poslušal ropotanje nape in vode user posted image , še vedno bi ne zaspali pre polnočjo in jaz bi bila še 1000000000x bolj izmozgana, kot sem user posted image , saj bi še vedno verjela, da je to NORMALNO user posted image user posted image user posted image  ve ste mi povedale, da temu ni tako in ve ste me seznanjale z meni znanstveno fantastiko o tem, kako vam otročki kar sami zaspijo v posteljici in kako jih kar vedno ob določeni uri položite vanje....meni se je to zdelo popolnoma nerealno in resnično sem verjela, da so večerne muke nujno potrebni del otročkovega življenja user posted image  zaradi vas sem si drznila položit nejca popolnoma budnega v posteljico in ga celo pustila jokat user posted image , kar se mi je pred tem zdel popolni kriminal user posted image  in evo.....se obrestuje....nejc spi v svoji posteljici, v kateri je tudi sam zaspal in to brez joka in vpitja user posted image  prav strah me je, ker ga tako hvalim....da me ne bo teplo user posted image user posted image  ma sem se vam prav morala zahvalit.....tko, da...še 1x HVALA, HVALA VSEM! user posted image user posted image user posted image user posted image  
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

mi gremo julija na korčulo.....vela luka....komaj čakam, saj lani nisem morja skoraj da niti zavohala user posted image
če bi bilo vse lepo in prav, bi ga kam mahnili že za 1. majske, ampak sem jaz za takrat obljubila, da bom, ker bo naš tati vzel dopust, začela pisat diplomsko user posted image

nekdo je spraševal.....mislim, da Tia......tud naš nejc je en tistih, ki ne bo rabil oblekice za krst....tati striktno zagovarja svobodo izbire user posted image , meni je pa vseeno...tko, da.......kot kaže bova vse to postavila kar na nejčeva ramena user posted image

mi imamo od danes 2 zobka! user posted image
smo mu pa kupili tisti stolp - obročke, ki jih nalagaš na palico in to je zdej največji žur! takoj je vštekal, kako se jih dol pobira in je prav ihtav, ko mu jih naložim nazaj gor...absolutno hoče, da je palica prazna user posted image  

imamo tudi nov album, ampak šele februarski....geslo ostaja enako kot za predhodne....

mirno nočko vsem!

(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
19.3.2006 22:59:01   
Jessy
En čudovit dan je za nami! Tako lepo smo se martinčkali na sončku, kot že dolgo ne! Neja je na sprehodu zaspala (je bila tudi njena ura za spanje) in se je zbudila še tisti trenutek, ko smo stopili v hišo. Običajno spi še vsaj pol ure v vozičku. Je čutila, da smo izginili s sonca.
Vesela sem tudi, ker sva govorili s sestro glede hrane. Jaz sem začela nad našo že prav obupavati. Namreč, danes sem ji skuhala za kosilo meso, pa cvetačo, korenje, brokoli, krompir in bučke ter ji vsako hrano posebej pretlačila z vilicami in jih ločeno dala na krožnik ter ponudila Neji. Sem mislila, da jo bo kap! Pojedla je 2 žlički, potem pa ni in ni hotela odpreti ust. Po čudnih mukah sva jo nekako pripravila do tega, da sem ji vsilila 1 žličko pudinga in ko se ji je okus zdel dober je spet začela odpirat usta. Tako, da je Neja danes pojužnala kar puding. No, in sestra mi je rekla, da je ona sinu vedno kuhala mešano zelenjavo v juhcah in iz tega delala kašice (kar ima Neja najraje) in da, ko je začel jesti vse, je jedel tudi ločeno zelenjavo. Po tem pogovoru se mi je odvalil kamen od srca in bom še naprej pripravljala hrano tako, da jo bo jedla. Važno je, da dobi vitamine. Ko bo zadosti stara, bo pe jedla, kar bo hotela.

Nanka, mi nismo imeli danes krsta. Res sem zadnje dni paničarila okrog tega, ampak mi bomo imeli krst šele 7. maja. Imam rada poštimane določeni stvari do časa, ker običajno že pride kaj nepričakovanega vmes. Zdaj imam vse razčiščeno, tako da vam dam nekej tednov miru s tem krstom! user posted image

O, Žani, a tudi ti si v klubu topilcev maščob? SUPER!!! Pa prav fajn ti gre, kot vidim! Kolk časa pa že paziš na hrano? Kar tako naprej!!!

Teya, zate sem pa prav vesela, da vam je uspelo to spanje!!! user posted image user posted image user posted image  Zdaj bom kmalu tudi jaz na vrsti s kakimi drastičnimi ukrepi glede nočnega hranjenja. Takoj, ko se prepričam, da so zobki dali mir, bomo "ignorirali" nočno jokanje. user posted image  UPAM!!!!

Takole, drage moje avgustovke! Jaz vas zapuščam in grem v posteljo! A si morete misliti, da se že 5 dni pokrivam z dodatno deko, prej se pa celo zimo nisem pokrivala??? Moj user posted image  me je včerej vprašal, če je z mano vse vredu, ker zadnji dve leti se nisem nikoli pokrila z dodatno deko. user posted image  MENE ZEBE! Hočem pomlaaaaad!

Aja,....nič še ne grem spat! Zdaj, ko sem se spomnila na pomlad, sem vas hotela še nekej vprašat! A boste ve kakšne manj tople kape začele dajat otročičkom na glavo? Jaz imam eno velurjevo, podloženo, ki sva jo nosili celo zimo. Danes sem ji dala na glavo eno pleteno kapo s cofom, pa se mi je tudi zdela kar pretopla za v tako sonce. Malce razmišljam, da bi nabavila kako bombažno kapo, ki je bolj tanka kot te zimske kape. Kaj pa ve? Kdaj so pa otročički lahko brez kape zunej?

No, zdaj pa res grem!
Lahko nooooč!

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
20.3.2006 7:57:19   
nanka
Dobro jutro,

Teya super da sta ulovila pravi spanec, zdaj pa želim veliko nočnga miru obema.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aha, Jessy, potem sem pa vse pomešala, sorry. Potem veseli dogodek šele prihaja.

Hrano kuham in še vedno  miksam v kašico in to vse zmešano, ker edino tako je. Drugače proba žlico in noče več, če pa pretlačim se ji pa dviguje. Tako da jaz bom kar še nekaj časa miksala vse zmešano.

Jaz sem ji kupila namesto podložene kapice (včeraj je bila čisto mokra) bombažno rutico, ki je narejena kot trak. Je tanka in se lepo drži glavice, tako da ko se še malo ogreje zamenjava kapo. Bundice ji pa že včeraj nisem oblekla, ampak jaknico iz termovelurja. Se je počutila kar svobodno.

Zdaj pa na zajtrk... 

< Sporočilo je popravil nanka -- 20.3.2006 8:00:44 >

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
20.3.2006 8:56:47   
Tiamo
Jutro, včeraj smo se imeli še kar v Kranjski gori. Bilo je zelo toplo 10 stopinj, tako da violinski nisem potrebivala pajacka. Oblečena je bila v žabice čez malo toplejše hlačke, spodaj bodx z dolgimi rokavči, čez pulover in plašček. Na glavi je imela kapo iz termovelurja, drugače ji jaz dajem gor če je toplo bombažne kape. V kranjski gori je bilo pa tok ljudi, da nismo nikjer v 4 urah dobili prostora za sedet pred kakšnim lokalom. Notri nismo šli ker je bilo vse pijano in zakajeno. V Kranski gori nimajo nobene previjalnice, pa so hoteli s 4 zvezdicami, Tako da sem v Hotelu Triglav, šla na bazen kjer sem jo previla, napaka...tam notri je bilo tako vroče, da je Demi skoz tečnara, meni je pa od las kapljalo. Ko sem jo previla, sva šle skozi avlo, kjer so fotelji, bar in ogromno ljudi. Meni iz nahrbtinka padejo plenice. Vsi sio samo rekli gospodična plenice so vam padle...noben mi jih ni pobral...tako da sem sama z Demi v naročju počepnila, pobrala plenice in ustala. Saj veste kako je težko z otrokom v narojčju počepniti in potem vstati. Šli smo še na smučišče, kjer so bile Demi same očke, ko smo se prehajali je pela in aaaaa-jala. Ob 4 smo krenili iz KG in se na poti vstavili v pizzeriji. Vsi stolčki za hranjenje so bili zasedeni, tako da je Demi kot carica sedela v kotu klopi in bila pridna. Midva sva jedlka pizzo ona pa je dobila grisolino. Uglavnem je bila took pridna, da bomo šli še kdaj z njo na pizzo. Zaspala je potem že ob 6:30 in splala danes do 6, brez nočnega obroka. Zdaj pa hara po stanovanju. Zdaj grem do konca kavico popit...

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
20.3.2006 9:00:46   
zoya24
Dobro jutro,

Teya me veseli, da vam je uspelo Nejca prepričati, da zaspi sam user posted image user posted image . Inuser posted image user posted image user posted image za zobke.

Jessy jaz sem Žigu včeraj dala kar bombažno kapico gor, ne zimsko. SE mi je tudi zdela predebela. Je pa imel toplo glavico in ušeske tako, da je bila očitno dovolj debela. Je pa prav hecno, se je naenkrat ogrelo in včeraj sploh nisem vedela, kako naj Žigo oblečem.

Jaz sem včeraj Žigu prvič dala govejo juhico, pa sem potem kar z vilico pretlačila zelenjavo, ki se je kuhala v juhici (korenček, kolerabo......). Pa je vse zmazal, ga niti ni motilo, da ni čisto zmiksano (doslej sem vedno zmiksala). Ločevala pa tudi jaz še nisem okusov, bom poskusila.

Za morje pa tudi midva razmišljama o hrvaški obali, nekje blizu. Nisem pa še nič gledala specifičnega gledala. se mi zdi še ful zgodaj.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
20.3.2006 12:14:06   
tina104
Se vidi, da je lepo vreme, da nič kaj ne pišete.
Mi smo včeraj šli z vozičkom na en malo daljši sprehod, smo hitro hodili več kot eno uro, ampak to res hitre hoje, sem komaj dohajala in ugotovila, da je moja kondicija na nuli. Aljaž cel sprehod ni nič zaspal in seveda je postal tečen, tako da ga je moj nekaj časa celo nesel.
Danes sva spet bila na sprehodu in spet ni zaspal v vozičku. Zjutraj pa je spal spet do pol sedme. Upam, da bo nadaljeval v takem ritmu. Ponoči se je sicer nonstop nekaj oglašal, pa sploh mi ni jasno, koliko krat sem mu dala zizo in koliko krat je sam nazaj zaspal.

Kapico imava midva neko tako iz pliša, ko je bilo še bolj mrzlo, sem mu ponavadi dala tako iz termoflisa, zdaj pa bomo počasi začeli z eno še bolj tanko, kdaj bo brez še ne vem.

Moj dragi je rekel, da ko toliko čvekamo tu gor, pa bi se res mogle enkrat dobit. Sem rekla, da sem takoj za, samo je kar problem, ko smo iz tako različnih koncev. Med nosečnostjo sem bila tako leteča, da bi itak se sama peljala do LJ, ali pa še dalje, zdaj pa ne vem...

Violinski, meni se tudi ne zdi, da si imela kaj bolj velik trebuh od mene. Mene so že se mi zdi v 5. mesecu sosedi spraševali, čez koliko dni imam rok.user posted image

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
20.3.2006 12:57:12   
Jessy
Čas je, da se tudi sama oglasim!
Noč smo preživeli! user posted image  Dopoldne smo že šli na sončka in to vsi trije, ker user posted image  ob ponedeljkih začne delati šele popoldne. Smo se imeli prav fajn. Sproti smo pogledali, če bi našla kakšno pametno kapico za Nejo, pa niso imeli niti ene same! user posted image  Zgleda, da bo treba počakat do sobote, ko gremo v Ljubljano, pa bomo tam kako kupili. Sem ji pa kupila bele žabice, da jih bo imela za h krstu.

Še dobro, da smo dopoldne šli ven, ker zdaj nama ne bi zneslo. Bo pestro popoldne, ker greva s prijateljico (ki je tudi moja sodelavka) v shoping, ker gremo za ob 17h na obisk k eni sodelavki, ki je prenovila stanovanje. Baje nas je kar 11 povabila, pol je pa treba tudi temu primerno darilo kupiti. Seveda sva spet midve zadolženi za to!

Drugače pa meni Neja kar spi v vozičku. Najprej kakih 40 minut gleda, neglede na to ,koliko je utrujena, potem pa omaga in spi. Se je pa danes spet zbudila v trenutku, ko smo vstopili v hišo. Zgleda, da čuti, da smo prišli domov.

Kaj naj še povem? emmmmmm.....AJA! Saj smo se enkrat že menile, da bi se spomladi dobile nekje v LJ, da se spoznamo! Tina, tudi če si iz MB, bi lahko prišla v LJ. Tudi monja je iz MB in mi je ravno zadnjič rekla, da naj ji sporočim, če se bomo kdaj kje dobile, tako da mislim, da bi tudi ona prišla. Pa se zmenita in prideta skupej! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
20.3.2006 13:34:35   
nanka
Midve sva se tudi potepale po Ljubljani. Sva bile v Intersparu na Viču in sva malo zapravljale. Zdaj ko se je začelo toplo vreme Matic potrebzje nove rolerje in sva mu jih kupile. Pa še par bodijev, jih imajo zelo poceni. S kratkimi rokavi so po 690 Sit, z dolgimi pa 2 za 1490 Sit. Potem sva pa še očkata peljale na kosilo in zdaj sva doma.

Violinski, če bi videla moje slike... A si ti visoko nosila dete, na sliki se mi zdi, da je bil trebušček precej visoko. Jaz sem ga imela precej visoko. Kot kakšno mizo.

Hitro moram kosilo skuhati za Zojo.

Res bi se lahko zdaj ko bo toplejše vreme enkrat dobile, saj se že dobro poznamo.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
20.3.2006 13:39:24   
natasaxy
Dober dan. Mi smo imeli tako pester vikend, da se nisem uspela nič oglasiti.

Tamala in Ema pozdravljeni. Mi smo pa enako stari. Gašper je tudi rojen 31.8!

Nismo bili v Planici ampak smo gledali vse po Tv, drugače smo pa skoz neki okol šibali, malo po opravkih, malo po obiskih.

Se pa tudi jaz lahko pohvalim, da bomo tudi kmalu imeli zobke. Sem opazila sedaj čez vikend, da Gašperju tudi že spodaj poganjata dva naenkrat. No da bi rekla da je zaradi tega bolj jokavast ni...upam da tudi ne bo. Koliko časa pa lezejo ti zobki ven. Hitro al kak mesec?

Drugače sem pa prav vesela pomladnih temperatur. Končno malo sončka. Danes je res super se zunaj sprehajat. Midva sva bila 2 uri. Ko se zbudi bova pa tudi še šla. A katera ve kdaj uro prestavijo al to soboto ali naslednjo? Upam da ne bo kaj ritem naših malčkov zmešala.

Za morje mi še ne vemo kako in kaj bo. Gremo pa verjetno za velikonočne praznike v Čatež za vikend, če bo ena prijateljica zrihtala hiško tam dol. Komaj čakam.

No grem na kosilo,...

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
20.3.2006 13:47:40   
petri85
Živjo!

O, kako krasni dnevi, da bi nil človek skoz zunaj!!!
Mi smo se pa včeraj cel dan potepali po Portorožu in Piranu! Kako je bilo fajn, vse dotlej nismo šli domov....kajti domov smo vozili 3 ure in 15 min!!!!!! Katastrofa, kakšna gužva, smo porabili v stoječi koloni do Strunjana skoraj 2 uri! Violinski, maš srečo da si iz Kopra, da se izogneš tej gužvi, ki se ponavadi prav pri Kopru razbije. Tako, da je bilo po dveh urah Davidu zadosti te vožnje in je ful začel sitnarit (prej je bil cel dan zelo priden!), tako, da smo se ustavili na prvi pumpi, da smo šli malo ven iz avta, potem sem šla pa sedet zadaj k njemu in je bilo OK do doma.

Nelči, dost si karakter, da si se sama spravla hujšat - meni ta skupina ful pomeni, ko ena drugo spodbujamo!!!user posted image  Aja, Žani, pa tudi tebi čestitke za vse izgubljene kg!!!!user posted image

No, midva greva ponovno ven (sva bila že cel dopoldne) sedaj sva prišla domov samo pojest, ap naprej.

Užijte sonce!!!

Aja, jaz bi bila tud vesela, če se bomo res enkrat dobile!

Violinski, poglej v moj album kaj je velik trebuh (slika nastala v začetku julija na Jezerskem, torej 1,5 meseca pred porodom - trebuh pa ogroooomen!)

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
20.3.2006 18:03:21   
tina104
Petri, sem pogledala slikico. Ti se mi sploh ne zdiš nekaj debela, ampak trebuh pa je res ogromen user posted image .

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
20.3.2006 19:14:38   
tamala83
pozdravček
jaz še zdaj zaenkrat ne morem prav pogosto pisat, ker doma še nimamo interneta, ga pridejo priklopit toti tedn enkrat.
še par stvari o nas. smo iz maribora natenčneje iz dupleka. zahvalila se bi vsem za lepo dobrodošlico.
zdaj še zobekov ni, in to nas nervira, saj se močno slini in je vsa rdeča okoli ust. zelo smo veseli tega lepega vremena saj smo res dosti veni. prejšni teden je Ema dobila hojico in zdaj smo mogli vse prte pojemat iz miz, ker je šlo vse z njo, noče p se plazit, sploh ni rada na trebuščku in nevem če bo sploh plazila.
mem eno vprašanje, kaj je dobro, da se mala tolko postavlja na noge. skrbi me, da nebi mela problemov s kolki. je pa rada na nogah, ortopecke čevlje tudi že imamo.
jutri naju čaka prva vožnja z avtobusom, me prav zanima kak bo.
lep pozdrav za enkrat, in se vam javim, ko baojo priklopli internet, da nebom rabla pri dediju in babi viset na računalniku.
lep teden.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
20.3.2006 21:34:23   
nelči
Pozdrav

Ja, danes je pa res bilo super vremeuser posted image . Sva z Janom bila precej zunaj pred hišo in mu je tudi ful pasalo. Glede spanja v vozičku, on vedno zaspi v njem in to kar hitro, no odvisno koliko je zaspan.

Jessy glede kapice ima Jan sedaj iz flisa in se mi zdi, da je mogoče predebela. Moram ta teden v H&M in kupit novo, pa jaknico nujno potrebuje. Je ubogi revež danes bil zunaj v kombinezonu user posted image  no, saj sem mu ga malo odprla, da je zrak skozi prišel. Mi je pa največja muka kupovat kapico. To pa zato, ker ponavadi kupujem brez Jana in mu je ne morem probrat. In valda ponavadi kupim preveliko, ali pa predebelo, ali mu leze na oči, ...... skratka prava groza mi je. Do sedaj je imel le eno kapico, ki mu je bila prav user posted image

Petri glede diete, sem jaz bolj takšen tip, da nisem za neke dogovorjene fore ampak mora le v moji glavi naredit "klik" in potem se lotim zadeve. Za karkoli pač gre! Isto je bilo, ko sem nehala kadit. Moj user posted image  je nehal cca 8 mesecev pred mano. Pa bi se zadeve tudi lahko lotila skupaj, vendar takrat še jaz nisem bila pripravljena. Ko pa sem zadevo poštimala v glavi, sem nehala v prvem poskusu. In je tega že 3 leta in sem ful ponosna user posted image . Zakaj pa mi ne rata pri hujšanju, pa mi je tudi že velikokrat naredilo "klik" ????????user posted image user posted image

Teya user posted image user posted image user posted image  za spanje z Nejcom, upam, da se tako nadaljuje. Te popolnoma razumem. Tudi sama sem v začetku imela probleme z Janovim spanjem (je zaspal le v mojem naročju) in sem s pomočjo nasvetov avgustovk poskušala variante in je ratalo. Jan lepo zaspi v svoji posteljici (včasih z dudo, včasih brez), le tu in tam, ko ga želim malo razvajat, ga uspavam v naročju med plesom. Zato sem še danes hvaležna puncam, da so mi pomagaleuser posted image  

Dost nakladanja

(odgovor članu tamala83)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Vsaki mami, ki je kdaj pomislila, da je za...
Vsem mamam, ki včasih mislijo, da jim ne uspeva ali da niso dovolj dobre, in čutijo krivdo, ker niso takšne, kot bi po m...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.