|
RE: Avgustovke, kje ste 28.3.2006 8:02:44
|
|
|
|
Tiamo
|
Jutro, spet prva... Danes je za nami obupna noč, kok je bila pridna včeraj in predvčerajšnim je danes vse pokvarila. Spat je šla okoli 19, ob 3 jok, sem ji dala flašo mleka, popila in do 4:30 nergala, se obračala v posteljici, pela , puzala..potem pa jok, sva se z očkom menjaval na vsakih 5 min, duda, obračanje...pol sem jo pa 10 min pustila jokat, sem prišla do nje, ji dala dudo in zdaj pa še spi. Jaz pa nimam več ideje, kaj naj ji dam od sadja, sva probale zdajle še vse banane, jabolka, hruške in pomaranče. Zdaj mi je pa zmanjalo idej. Bom šla kar kaše kupit, saj jih ima rada. Jaz sem ji dala špinačo in pire krompir, je vse pojedla. Zdaj čakam ,da dobijo svežo špinačo. Nejcu čestitke za puzanje in za 7 mesecev. Matr, še malo Jessy in najine dve bosta 8 mesecev stari, kok čes beži...tudi Aljoša je le en dan za Demi. Zdaj, ko imam čas, ko se kava kuha, vam napišem, eno zgodbo, pa povejte kaj mislite in če verjamete v te zadeve: Ko sva kupila stanovanje, ga preuredila, pride hišnik do naju in nama pove, da je v tem stanovanju umrla oz. naredila samomor lastnica stanovanja. Ok, midva se pa požvižgava na to in nama ni to nič pomenilo. Počasi tri mesece preurejava stanovanje in se končno vseliva. Pridem jaz domov iz službe in TV je bil prižgan. Pokličem dragija in ga napizdim, če je že bil doma naj ugaša TV. On seveda, reče, da je bil doma ampak ni gledal TV. Jaz pa jajaja, kar nakladaj. Potem me v sredo, ko imam službo do 17, pobere in se odpeljeva domov, prideva v stanovanje in TV prižgana . Seveda takoj, kriviva, vse možna električna valovanje in da ima mogoče kdo monega dalinca in se nama TV prižiga. TV se je potem prižigala tudi ponoči. Nama čudno, zamenjava daljinaca in nič bolje. Seveda jaz začnem brati knjige o posmrtnem življenju in preberem, da se moraš duši opravičiti...potem se jaz naglas opravičim stenam, hehe..moj dragi se smeje in reče da sem nora...v fori začne nekaj žlobodrati in kriliti z rokam, kao da se opavičuje...od tistega dne se TV ne prižiga več. Ampak zgodbe ni konec...motirava klimo, sse začne klima prižigati, samo kadar je vroče, ko je bil dež se ni prižgala. Midva spet zamenava daljinca, kličeva serviserje, kateri se nama samo smejijo...se potem spet opravičiva, seveda v fori...zadeva ni delovala, še vedno se je klima prižigala. No potem pač pustiva zadevo in skrivana daljica tako, da se ni prižgala klima, ampak samo daljinec. Potem se enkrat spraviva pospravljat klet, najdeva kristalne posode za salato in za puding. Jih vzamamva, ker se je nama zdel brez veze, take lepe posode stran vršt. Potem, imava en dan goste, jim ponudim čips, v tej skledi. Gosti gredo, jaz dam samo posodo v korito in greva spat. Ob 24 naju zbudi čuden zvok in kuhinje, kot da bi se žogica vrtela po skledi, sva otrpinla in poslušala ene 15 minut. Potem sva se opogumila in šla pogledat. Potem je bilo mojemu dosti in poklical je prijatelja, ki se ukvarja z izganjanjem duš in bioenergijo. Ta pride, reče da je duša ujeta v najino stanovanje, potem se vsede na fotelj in se pogovarja z dušo, jo spusti v onostrastvo..nama nariše mantro, katero imava na sredini stanovanja. Od tistega časa naprej je pa mir. Kar mislite, da je vse larifari, ali se je kateri kaj podobnega zgodilo?? Zdaj grem na kavico
|
|
|