|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke, kje ste
27.3.2006 23:33:58   
Jessy
Dober večer!

Najprej prav lepo pozdravljam miševi, katero sem prej popolnoma spregledala, da se je javila in ko sem vas brala, mi ni bilo jasno od kje vam vsi ti podatki o njej in njenimi nezgodami, potem pa le pogledam višje in vidim, da se je javila! Lahko si predstavljam, kako je hudo, ko izgubiš babico, s katero sta skoraj živeli skupaj user posted image . Zelo je hudo, pa vendar je to del življenja in se je treba čimprej pobrati in živeti naprej.
Kako pa je s tvojim možem? Se je zdaj alergija umirila? Na kaj pa je imel reakcijo? Povrhu vsega pa še bolni otročički! Res strašna situacija! Mi je prav hudo, da se je vse naenkrat zgrnilo na vas!!!

Violinski, meni pa ful odklanja flašo, kadar je fuuuul lačna. Prej jo zagrabi, če ni preveč sestradana. Čuden je ta otrok! In kot sem že rekla, nikoli (čeprav pravijo "Nikoli ne reci nikoli!") ne ponovim te napake, da bom samo dojila. Bom dojila, ampak bom tudi flašo dajala, če ne drugače pa s čajem. Res, kaj takega si ne privoščim NIKOLI VEČ!!!! Ehhhh, bo že bolje!

Midve sploh še nisva probali špinače. user posted image  Ful jo imam v skrinji, sam kar pozabim nanjo.
Danes sem ji za probat spet kupila Hipp kašico z jabolkom in banano, ker me zanima, če si je slučajno že kaj premislila okrog teh kašic. bomo jutri probali dati za eno popoldansko malico! Upam, da bo jedla! Mi smo že fuuul hrane zmetali v lijak in kompostnik. Ko bi tako vedla, bi nabavila enga mičkenga user posted image , pa bi ga s tistim že kar fajn zredili, pol bi ga pa za njen 1. roj. dan spekli in pojedli! user posted image user posted image user posted image  

Petri, meni se zdi, da vaš David res ogromno spi! user posted image user posted image user posted image

Nejc, user posted image user posted image user posted image  za puzanje! Ja, Teya, zdaj bo pa akcija, ker ga bo povsod polno! Jaz Nejo pustim kar v dnevni na puzzlih, ko kam grem (na WC, ali RR, ali nesem cunje v sušilca...), ker vem, da si ne more nič narediti v tem prostoru. Edino, kar lahko naredi je, da zmeče vse revije izpod klubske mizice na tla, kar pa ni kaka velika škoda. Imam pa stajco, sam je tako ne maram dajat notri, pa sploh ne vem zakaj. Kar en odpor imam pred njo, tako da je morda v celem dnevu za kakih 15 minutk notri. Se pa včasih res malce pokrega, ampak je ignoriram, pol se pa zamoti s kako igračko, pa je! Bo pa najbrž zdaj bolj pogosto v stajci, ker se že skuša ob stolu dvigniti gor in bo ob moji odsotnosti varneje, če je v stajci, kot da mi omahne nekam po laminatih.
O mesu in mleku pa ne vem nič okrog tega, kar omenjaš. Prvič slišim za to! user posted image

Jah, no...a sem zadosti zatežila? Mislim, da sem! Mejte se, pa se slišimo! Zdaj bomo spet imele nekej dežja in bo več časa za RR. user posted image user posted image user posted image user posted image

NOČKO!

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
28.3.2006 8:02:44   
Tiamo
Jutro, spet prva... Danes je za nami obupna noč, kok je bila pridna včeraj in predvčerajšnim je danes vse pokvarila. Spat je šla okoli 19, ob 3 jok, sem ji dala flašo mleka, popila in do 4:30 nergala, se obračala v posteljici, pela , puzala..potem pa jok, sva se z očkom menjaval na vsakih 5 min, duda, obračanje...pol sem jo pa 10 min pustila jokat, sem prišla do nje, ji dala dudo in zdaj pa še spi. Jaz pa nimam več ideje, kaj naj ji dam od sadja, sva probale zdajle še vse banane, jabolka, hruške in pomaranče. Zdaj mi je pa zmanjalo idej. Bom šla kar kaše kupit, saj jih ima rada. Jaz sem ji dala špinačo in pire krompir, je vse pojedla. Zdaj čakam ,da dobijo svežo špinačo. Nejcu čestitke za puzanje in za 7 mesecev. Matr, še malo Jessy in najine dve bosta 8 mesecev stari, kok čes beži...tudi Aljoša je le en dan za Demi.

Zdaj, ko imam čas, ko se kava kuha, vam napišem, eno zgodbo, pa povejte kaj mislite in če verjamete v te zadeve: Ko sva kupila stanovanje, ga preuredila, pride hišnik do naju in nama pove, da je v tem stanovanju umrla oz. naredila samomor lastnica stanovanja. Ok, midva se pa požvižgava na to in nama ni to nič pomenilo.  Počasi tri mesece preurejava stanovanje in se končno vseliva. Pridem jaz domov iz službe in TV je bil prižgan. Pokličem dragija in ga napizdim, če je že bil doma naj ugaša TV. On seveda, reče, da je bil doma ampak ni gledal TV. Jaz pa jajaja, kar nakladaj. Potem me v sredo, ko imam službo do 17, pobere in se odpeljeva domov, prideva v stanovanje in TV prižgana user posted image . Seveda takoj, kriviva, vse možna električna valovanje in da ima mogoče kdo monega dalinca in se nama TV prižiga. TV se je potem prižigala tudi ponoči. Nama čudno, zamenjava daljinaca in nič bolje. Seveda jaz začnem brati knjige o posmrtnem življenju in preberem, da se moraš duši opravičiti...potem se jaz naglas opravičim stenam, hehe..moj dragi se smeje in reče da sem nora...v fori začne nekaj žlobodrati in kriliti z rokam, kao da se opavičuje...od tistega dne se TV ne prižiga več. Ampak zgodbe ni konec...motirava klimo, sse začne klima prižigati, samo kadar je vroče, ko je bil dež se ni prižgala. Midva spet zamenava daljinca, kličeva serviserje, kateri se nama samo smejijo...se potem spet opravičiva, seveda v fori...zadeva ni delovala, še vedno se je klima prižigala. No potem pač pustiva zadevo in skrivana daljica tako, da se ni prižgala klima, ampak samo daljinec. Potem se enkrat spraviva pospravljat klet, najdeva kristalne posode za salato in za puding. Jih vzamamva, ker se je nama zdel brez veze, take lepe posode stran vršt. Potem, imava en dan goste, jim ponudim čips, v tej skledi. Gosti gredo, jaz dam samo posodo v korito in greva spat. Ob 24 naju zbudi čuden zvok in kuhinje, kot da bi se žogica vrtela po skledi, sva otrpinla in poslušala ene 15 minut. Potem sva se opogumila in šla pogledat. Potem je bilo mojemu dosti in poklical je prijatelja, ki se ukvarja z izganjanjem duš in bioenergijo. Ta pride, reče da je duša ujeta v najino stanovanje, potem se vsede na fotelj in se pogovarja z dušo, jo spusti v onostrastvo..nama nariše mantro, katero imava na sredini stanovanja. Od tistega časa naprej je pa mir. Kar mislite, da je vse larifari, ali se je kateri kaj podobnega zgodilo?? Zdaj grem na kavico 

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
28.3.2006 9:05:30   
tina104
Dobro jutro!

Tia, tvoja zgodba je tako čudna - po eni strani ne verjamem v take stvari, po drugi strani pa me vseeno malo strese, ko kaj takega berem.

Nejc, vse naj za 7 mesecev! Pa bravo za puzanje!user posted image
Naš še nikamor ne pride, če se hoče plazit. Edino, če je na laminatu gre ritenski, ker se z rokami odriva in se mu drsi.
Drugače pa je naš predvčerajšnjim prvič dal nogo sam v usta. Vem, da dokaj pozno, pa vendarle mu je uspelo. Verjetno mu je malo trebuh napoti, da ni mogel prejuser posted image
Nekdo se oglaša...

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
28.3.2006 9:11:23   
nanka
Dobro jutro,

pri nas je vse zmešano, tale ura mi nič všeč. Zoja bi šla spat že ob 19, pa jo držim budno, vstane pa že ob 6. Ob 8 je pa že čisto fuč in mora spat. Kriza. Danes sem ji dvakrat pripravila mleko, ob 23 in ob 4. Ni šans, da bi usta odprla. Proba in ko ugotovi, da je mleko stisne ustnice in ji ne morem podtaknit. Čaj pa takoj spije.

Tia, to kar si napisala je kar malo spuki, ampak ni pa neverjetno. Samo da ste uspeli rešiti zadevo. Meni se kaj takega še ni zgodilo, preberem pa rada kakšno knjigo na to temo.

Nejc vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Miševi, želim vam da se hitro pozdravite in da se neha vse kar je negativnega.

Violinski povej, kako daješ Aljoši zdravila? Naša sploh noče sirupa pit ( saj je res ogaben), ko ji pa zlijem v usta gre več ven kot v usta. Zvečer ni problema, ker ji dam v dudo in spije, ker misli da je čaj.

Petri naša tudi več spi od kar smo uro prestavili. Čez dan vsaj štirikrat.

Jessy, jaz sem zlila stran pripravljenega adaptiranega mleka že toliko, da bi lahko nahranila s tem še enega dojenčka.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
28.3.2006 9:31:39   
natasaxy
Dobro jutro. No če lahko rečem dobro jutro, najraje bi rekla lahko noč. Take noči kot je bila današnja pa še ne. Včeraj do popoldneva je bilo vse v redu s tamalim. Grem jaz popoldne za tri ure od doma, pa sem skoraj vse skupaj zamudila, tamal se je non stop jokal. Eno uro ga nisem umirila, potem je zaspal in je bilo do večera dobro. Zverčer ga dam spat tako kot ponavadi, jaz sem šla že malo čez devet spat, do desetih vse o.k, potem pa do šestih zjutraj zbujanje na pol ure ali uro. Vročine nima, so pa zobki na pohodu, spodnja dva mu rineta ven, pa se kar nočeta preriniti. No sedaj spi in upam da bo malo bolje. Bom šla v lekarno po kremo za dlesni, kako se ji že reče, o tem smo se že pogovarjale, da ne bom nazaj po postih iskala.

Joj Tia mene kar mrazi, pa tako dobro si vse to razložila kot bi gledal kak grozljiv film. Sej drugače ni bilo dolgo nazaj, ko je bil podoben film na pop tv,...jaz tudi drugače v te reči ne verjamem, apmak ko se ti pa začne kaj takega dogajat, ja poj pa res ne veš. Samo da imate sedaj mir. Je pa res da od mojega babica, ki je že stara čez 90 let vedno pravi, da je treba duši dati prosto pot, da ko je enkrat tukaj ena soseda umrla, ji je trkala na vrata in jo prosila če lahko odide,...ne vem no,...upam da mene ne bo prišel nobeden prosit, ker bom kar zbežala.

Nejc vse naj naj za 7 mesecev.user posted image  Miševi tebi pa seveda želim, da se stvari čim prej uredijo. Držimo pesti za vse vasuser posted image user posted image user posted image .

Jaz sem kavico že popila, pa sem še vedno tako zaspana, bo treba še malo spat, če bo čas dopuščal.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
28.3.2006 9:40:28   
Jessy
Dobro jutro!
Mi smo pa danes zaspali in to dobesedno. Bi mogel user posted image  biti v trgovini že ob 9h, sem se pa jaz zbudila šele ob 9.10. Ure nisva slišala. Seveda je bila potem splošna panika in je bil v 15. minutah že na vratih. user posted image
Zdaj pa čakam, da se mi segrejeta kopalnica in Nejina soba, da jo grem skopat. Zdaj, ko ni več mraza imam radiatorje kar zaprte, le v dnevni in Nejini sobi sta prižgana na pol.
Ko pa se skopava, morava it pa do tete, ki je dve hiši stran od naše, ker sem ji obljubila, da prideva.

Tia, jaz običajno tudi ne verjamem v te zadevce, ampak vseeno pa si mislim, da nekam te duše pa morejo iti, zato se mi ne zdi neverjetno, kar se je vam dogajalo. Me pa kar zmrazi, ko kaj takega poslušam ali berem.

Zdaj sem pa tudi jaz na vrsti za kuhanje user posted image .

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
28.3.2006 10:00:23   
zoya24
Dobro jutro, še od naju,

Tia nehaj nas strašit, mene je teh stvari ful strah, nikoli ne gledam na te teme filmov, ali dokumentarcov....itd. No dobro da se je zdaj uredilo.

Miševi upam, da so tvoji že zdravi ali vsaj, da gre na bolje. user posted image

Nejc vse naj naj za sedem mesecev in za puzanja.user posted image user posted image user posted image Jaz malega dam v stajico, če grem dat naprimer prat perilo, ker vem, da me ne bo cca 5 minut in ker po stolih lazi in po kavču, me je tudi malo strah, da ga bo ruknilo. Je pa zadnje čase kar rad v stajci, zdrži tud 15-20 minut (prej je največ 5). Ali pa v hojco in gre z mano.

Petri vidim, da je David tudi takšen zaspanec kot Žiga. Mi se že spet dva dni zbujamo okrog devetih, ob enajstih gre spat (včeraj mi je spet zaspal med hranjenjem, očitno ga hruška uspava user posted image ). Pol pa spi tam 2,5-3 ure, Pa še popoldne gre enkrat spat in spi okoli 40 minut, v vozičkju še dlje. Ni kaj zaspanec po mamici.

Za meseka tudi jaz nisem nič kaj podobnega slišala.

Grem zdaj še jaz kavico popit, lep pozdravček....

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
28.3.2006 11:47:28   
violinski
Dobro jutro tudi od naju! Aljoša sicer že spet spi - tudi on je velik zaspanec, in bi veliko dneva prespal, če bi bil doma, vendar v vozičku skoraj nikoli ne spi, pa ko je Lana doma tudi zelo težko. Drugače je spal po trikrat na dan uro pa pol, zdaj samo še dvakrat.

Mi smo imeli včeraj zelo lep dan in lepo popoldne, Lana je bila začuda vse popoldne pridna in tudi spat sta šla super (ona je še pela v postelji, ko je Aljoša že zaspal, ponavadi ona prej zaspi kot on), pa Aljoša je vso noč spal DO 7:15!! Sem bila čisto presenečena. Potem je pojedel in spet zaspal do 8:30. To je očitno njegova ura za vstat, ne glede na to, da smo uro zamenjali. Saj zblojeno smo imeli samo v nedeljo, ampak ker smo bili na obiskih in že tako ali tako izven rutine, je bilo to čisto normalno.

Tia, tudi jaz nisem glih za te zadeve, mislim, da obstaja kakšna logična razlaga za to, kar se je dogajalo, ampak ne vem, kakšna. Je pa tudi res, da česa takega še nisem doživela, če bi, bi verjetno drugače gledala na to. Tudi mi imamo anekdoto o našem stanovanju, samo je dosti manj čudna user posted image . Namreč, pred nami je v tem stanovanju živela mati s tremi otroki (dva že precej velika), ki so bili grozno grozno revni. Ko smo stanovanje prevzeli, sploh ni bilo stanovanje, ampak 'luknja'. Nevzdrževano, razpadajoče, ... No, čisto pa je bilo, to moram reči. K nama vsaj dve ali tri leta ni bilo niti enega pajka ali mravlje - ker so vedeli, da v to stanovanje se ne splača hodit, ker se ne dobi niti drobtinice. Je bla pa ženska poštena, moram rečt, žal njen najstarejši otrok malo manj. Ampak k sreči jaz nisem imela čisto nobene težave z njimi.

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
28.3.2006 12:05:17   
Teya
hvala vsem za čestitke! user posted image

Tia.....UF!!!! user posted image  Mogoče bo komu smešno, ma jst pa verjamem vsako malenkost, ki so jo napisala in ne iščem nobene logične razlage......verjamem, da vse to obstaja in si ne želim potrditve na lastni koži user posted image  uf...me kar strese, ko samo pomislim.....dobro sta prenesla vse to user posted image  jaz nebi user posted image  in hvala bogu, da imata takega prijatelja...upam, da ste se vsi rešili za vedno user posted image

ne zamerte, ker sem vedno polna vprašanj user posted image  zdaj me zanima še to....kje vaši otročki spijo čez dan (seveda, ko ne pohajate)? nejc je do zdaj spal na kavču, ki sem ga zabarikadirala z mizo in obložila s pouštri.....zdaj pa se mi tudi to ne zdi več najbolj pametno user posted image

upam, da imate kaj lepše vreme kot mi, ki bomo cel dan primorani biti doma user posted image user posted image user posted image

pozdravček!

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
28.3.2006 12:11:29   
Jessy
Teya, jaz jo že od 5. meseca dajem spat v posteljico tudi čez dan. Se mi zdi najbolj varno, pa še bolj v miru je, kot v dnevni.

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
28.3.2006 13:06:41   
tamala83
alo
nisem in nisem našla časa da bi kaj napisali. groza.
pnoči smo mi tudi imeli po dolgem času nekaj nesoglasji. mala je kot ponavadi zaspala ob 8:30 in kot top spala do pol štirih. pol se pa je prebudila in se začela sma z sbo menit. nikak ni hotla nazaj zaspat, dokler je nisma vzela na sredino. vem, grda navada, a je no ponavljamo prav pogosto. potm naji je kakih deset minut ščipala za nos vlekla in podobno, pol pa nisma niti slišale kdaj je ati šal v službo in sma spale do osem pa petnajst,
včeraj je ati imel dopust in smo meli malo športni dan. šli smo k teti na kavo pol malo v Hofera, sem bla zdaj prvič in sem prav razočarana. potem pa smo se odpravili k kolegici, ki je pred 14. dnevi rodila pubeca, joj kak je mali. ina 2500g in 45 cm. res je drobn. šla sma še malo v pikapolonico in sem ji kupla športni voziček, ki se zloži kot dežnik. jee bil poceni - znižanje 8000 sit. vglavnem stepali smo se.
danes pa sem mela poplave v kopalnici, po lastni krivti. včeraj sma se z malo kopale skupaj j bani, pa sem dala odtočno cev ob pral. stroja ven. danes sem pa dala cote prat in pozabla cev dat nazaj noter. ko je opral grm po njih in GROZA. mela sem samo srečo da jeEma spala in da sem lahko v miru spucala

tia jaz v to vrjamem, ker se je mojemu ateju tudi nigov prišo poslovit, tak da me je blo kar groza, ko sem to brala.

Ema pa še noče plazit. ma neko noro finto, da se poslavi na čelico in prste na nogah rit pa ima v zrak. pravi smeško. o zobekah pa ne duha ne sluha. upam, da bojo kmalu.

ki pomanjšam slike za v album? mi dela full probleme.

lepo bodite in da vas veter ne odpihe

papa

31.08.2005 je iz neba padla zvezdica nama v naročje

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
28.3.2006 15:06:14   
zoya24
Teya Žiga spi že od rojstva v svoji posteljici, tako čez dan kot čez noč.

Pri nas je taka žalost od vreme, da je kar joj, Pa jutri bo baje spet bolj za user posted image . No sem pa danes vsaj nekaj za faks popedenala, ko je mali spal.

No zdaj pa nekaj protestira, .....

(odgovor članu tamala83)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
28.3.2006 23:42:43   
Jessy
Se morem še enkrat oglasiti, predno odpeketam v posteljo! Pri nas tako pada dež, da me je kar groza, po ta drugi strani pa srčno upam, da se čez noč izlije, kar se ima za izliti, da pol jutri da mir in da gremo lahko malce na sprehod.

Neja je šla danes spat že ob 20h. Sem tako upala, da bo po ta novi uri hodila spat ob 21h, pa je kar dolga do takrat in ni šans, da bi bila budna. Danes je prav prosila za spanje, tako da ni bilo druge, kot da je šla. Zgleda, da bomo mogli kar počakat s poznejšo uro za spanje. Verjetno, da ko bo dan daljši, da bo avtomatsko šla pozneje spati. UPAM, ker drugače bomo celo poletje od 19h naprej že doma.

Tamala, slikce si pomanjšaš v programu za obdelavo slik. Ne vem, katerega imaš ti.

Danes sem videla, da ji je na puzzlih uspelo narediti že nekaj korakov naprej, medtem ko po laminatih še vedno drsi rikverc in je prav smešna. Se je pa zdaj tako izurila, da se takoj usede, ko se ji zazdi. Zdaj imamo pa novo težavo. Ko pride do stolov ali predalov, se skuša dvigniti. To me pa skrbi, da mi ne bo omahnila nazaj. Zgleda, da bo treba začeti fuuuuul paziti te naše paglavčke! user posted image

Grem jaz pod tuš, pol pa spat, da bom jutri zbudila atija, da ne bo spet zaspal za v službo!
nočko

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
29.3.2006 7:49:08   
Tiamo
Jutro, sem vas dobro prestrašila, hehe. Naši družini se vedno kaj takega dogaja, od poslavljanja, pa do spuki reči. No ko je od mojega dedek umrl, se je v omari prižgal fleš od njegovega fotoaparata. To je bil še ful star fotoaparat, kjer si mogel za fleš navijati ročico in ta ročica se je navijala in potem je blisknilo?!? Ko je moji mamici umrl stric, je butal po šipah, to se jaz še spomnim, sem bila lih v 3 razredu OŠ. Moj pokojni dedek je vedno govoril: BOJTE SE ŽIVIH, NE MRTVIH.  Mi smo pa danes spali spet super. od 17.30 pa do zdajle, z vmesnim hranjenjem od 4. Včeraj je bila took tečna, da sem jo mahnila v BTC. V Emporijumu sem ji kupila trak s rutico, copatke, nogavičke...potem sva šle v spara, kjer sem ji kupila 6 bodyijev s kratkimi rokavi in dve rutki, ki so bile po 500 sit, v emporijumu pa skoraj 3000SIT. Potem smo šle k moji mami na kosilo in na sprehod s psičko. Demi je skoz cvilila, če je psička hodila za nami. Tako da je mogla hodit pred vozičko, da jo je opazovala. Potem sem pri moji mami pregledala vse omare, če so kakšne igrače. moja mami vse špara...žal je imela vse v kleti, v katero so vlomili in vse igrače pobrali user posted imageDemi se plazi samo nazaj in zdajle par dni se postavlja na nogice, tako da iz položaja, ko je na trebuhu, dvigne rit in se postavi na prstke, potem, pa na stopala in jo seveda zanese v sedeč položaj. To je zmožna delat pol ure. Drugače je tečna k user posted image , ima dve veliki buli, na zgornji dlesni in če ji hočem namazati in se samo dotaknem dlesni kriči k nora, včeraj se mi je 10 min drla..mi je zamerila k sem jo namazala. Natasa kremi se reče Calgel. Demi ponavadi spi v svoji posteljici ali v vozičku, če sva zunaj, če sva pa kje na obisku, jo pa dam kar na njihovo zakonsko posteljico. Zoya ima pa spet ful luškan avatar. Aja, včeraj mi je polento in mleko zmazala do zadnje žlice. Grem popit kavico.....danes je pa dež user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
29.3.2006 8:48:45   
zoya24
Dobro jutro,

Neja vse najboljše za 8. mesecev user posted image user posted image !

Mi smo spali Ok, no sej dobro spimo že od 4,5 mescev. Zbudili smo se ob osmih.

Jessy naš tudi nič dlje ne zdrži pokoncu, celo po novem, kar dol pade ob osmih, zaspi na joški, kar je prej res zelo redko. Kar se pa plazaneja tiče, je pa naš tudi prej znal na nedrsečih površinah, ampak se je zelo hitro navadil parketa in laminata, tako, da se ni za bat. Pri dvigovanju ob stole se pa znajo tile malčki prav lepo dol spustit, problem je edino drsenje (vsaj pri nas) in je mene zaradi tega bolj strah. Zadnje čase moram bit res skoz zraven, da kej ne ušpiči.

Kety, Tia, hvala za pohvale glede avatarja.

Pri nas je tudi ponoči padalo, zdaj pa zgleda celo, da se bo malo razjasnilo. Sva šla pa včeraj z malim pol popoldne ven, ko je nehalo deževat. Je zdaj prav luštno, ko je dan daljši, pa ni treba ure lovit za sprehode. Pa še atijem spet hodimo skupaj user posted image user posted image .

Ok, grem zdaj mojo kavico spit....

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
29.3.2006 8:58:24   
natasaxy
Jutro. Tudi mi smo po včerajšni katastrofalni noči, danes spali celo noč. Sem kupila kremo, ja Calgon, Tia hvala, pa očitno pomaga. Se je ob 7 - ih zbudil, skoraj kričal ker je bil očitno tako lačen, sem slišala kako mu kruli, pojedel in zaspal nazaj.

Gašper tudi ob 12- ih ko gre spat spi v svoji posteljici, ko pa popoldne še kaj na kratko zaspi, pa zaspi kar med igračkami na tleh. Če smo kje na obisku pa ga dam, kam na posteljo pa je.

Imava pa namen kupit prenosno posteljico, da bo tudi za na morje in če kdaj kam gremo.

Pri nas še dežja ni, je pa oblačno tako da bo verjetno tudi vsak čas. Drugače se naš tudi že kar malo plazi, vedno rit dvigne in se poriva naprej, ali pa se na trebuhu okrog in okrgog zvija. Vedno se pa priplazi do konca puzzel, da jih razdre in vse tlači v usta. Je kar nevarno, ker so kakšni končni majhni, da jih ne bi pojedel. Sem dala deko čez, pa je pogruntal, da se skrivajo pod deko in vse skupaj razmeče, da dobi željeno, ha ha.

Sej ne vem ali se mi je včeraj sanjalo ali je res ful grmelo. Sem šla zgodaj spat, pa se mi zdi, da se je blikalo in grmelo.

No grem tudi jaz na eno dozouser posted image . Včeraj sem bila tako zaspana da sem jih spila 5. user posted image user posted image Ponavadi samo 2.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
29.3.2006 9:01:25   
natasaxy
Sej očitno se še nisem zbudila, ker sem napisala s tolikimi napakami,...brez zamereuser posted image

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
29.3.2006 9:03:14   
tina104
Dobro jutro!

Mi zdaj, ko se je ura prestavila spimo nekje do 6., en dan celo do 7. Ponoči pa je bilo danes spet ful naporno. Od 20. do 23. je skoz nekaj jamral, pa se prebujal, nato spal do treh, potem pa spet zbujanje vsakih nekaj minut. Ma, glavno, da je zdrav user posted image .
Podnevi naš spi zelo različno - ima ene dneve, ko gre samo 2x spat za kakih 45 min, potem pa pridejo kaki dnevi, ko spi 3x, pa to eno spanje ima dolgo celo dve uri, ostali dve spnji pa tam 30 ali 45 min, redko dalje.
Jaz nimam stajice, imam pa prenosno posteljo, včasih ga dam noter - ko npr. grem drva v peč nadevat (kurimo na drva), če grem na wc, ga včasih dam noter, včasih ga imam v ležalniku (zadnje čase redko), včasih ga pustim kar na tleh v dnevni sobi.
Spi pa podnevi in ponoči na najini postelji. Malo ga okoli založim z vzglavniki in odejami, da se ne more dol skotalit. Ko bo začel konkretno plazit, pa ne vem, verjetno ga bom mogla dajat spat v njegovo posteljico ali kajuser posted image .

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
29.3.2006 9:09:38   
MajaPRO
Dober dan!

Končno sem spet uspela prit na RR. Prebrala vas še nisem, ker rabim več časa, bom zdaj malo napisala, potem pa na branje (imam kar nekaj strani za obdelat user posted image ).

V nedeljo smo imeli krst in je bilo res lepo. Hkrati je bila najina 1. obletnica poroke, zato jo bom imela v lepem spominu. Krst smo imeli v Cerkvi sv. Elizabete v Slovenj Gradcu. Do tja smo se vozili kakšno uro, mali je lepo spančkal (kot vedno v avtu) - prvič se je peljal v novem avtosedežu in je bil prav komot proti lupinici. Tako je bil na krstu spočit in zato zelo dobre volje. Kar hitro je začel s fintami - brrrrr (pa potoki sline iz ust... dežek, pluvanje ali kakorkoli temu rečete). Smo se mu dobro nasmejali. Svakinja (Vidova botrca) in svak sta mu v cerkvi zapela pesmico o angelčkih, kar je bilo še posebej lepo. Med polivanjem las se ni pritoževal, vse mu je bilo zanimivo. Tudi v gostilni je bil ful priden. Najprej je pojedel Hipp kašico, potem ga je babica nosila in zibala gor-dol, nakar je fajn bruhnil (po srajčki, seveda...s pranjem ni šlo ven user posted image ). Torto pa je prespal (malo je bil problem zaspat, ker je bila zanj prevelika galama, ampak sem ga odnesla v sosednjo prazno sobo, ga na rokah uspavala, položila v voziček in je trdno spal več kot pol ure).

Grem si šampon z las sprat, pa še potem kaj napišem.

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
29.3.2006 9:14:20   
Jessy
Dobro jutro!

Pri nas pa skoraj sonček kuka! Bomo vidli, kaj se bo iz tega še izcimilo.

Drugače sem pa jaz danes pravi user posted image . Sicer smo vredu spali in sva se hranili le ob 5h, ampak jaz bi takooo še spala, pa me je user posted image  zafrknil. Ko je on vstal za v službo, je najprej letel k Neji pogledat, če je že budna in ker je bila budna, mi jo je prinesel kljub temu, da je bila čisto tiho. Sem bila prav huda! Sem mu zabičala, da naj tega nikoli več ne naredi, ker jo komot pusti še v posteljici, če je pridna, saj lahko tudi še zaspi nazaj. Na, in tako sva zdaj pokonci, ampak res prav težko držim te učke odprte!

Drugače se je pa včerej zvečer res obupno bliskalo in tudi fajn je grmelo, tako da Natasa, nisi nič sanjala, ampak se je res dogajalo. Prav noro je bilo!

Se greva zdaj midve umit in preoblečt, ker je očitno nehala kakat, pol si pa eno močno user posted image  skuham, da pridem malo k sebi!

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
29.3.2006 9:23:35   
MajaPRO
Vid se veliko postavlja na vse štiri. Zaenkrat se gunca naprej in nazaj. Kmalu se bo iz položaja na vseh 4 znal tudi usesti - malo vaje mu še manjka, ampak bo (zaenkrat še pade na nos).

Pri prehrani sem mu začela zelenjavo malo solit in dodajat margarino, saj je začel nekaj štrajkat (kupljene kašice bi jedel, doma kuhane zelenjave pa ne). No, to sem zdaj porihtala, tako da pridno je tudi mojo zelenjavo. Sadje in mlečne izdelke pa obožuje.

Ponoči se ne zbuja več tako zelo pogosto (prej se je zbujal vsako uro ali dve, zdaj pa "le" 3x na noč). Ob 6h sem ga dojila, pa ni zaspal nazaj - za njega je že dan.

Zdaj se je zbudil, greva jest sadje... lep dan!

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
29.3.2006 9:43:24   
nanka
Jutro,

naša noč je tudi bilauser posted image . Spat je šla že ob 20, midva pa ob 23. Prvič se je zbudila ob 2, pa ob 3.30, potem ob 4.30, ob 5.30 sem ji dala mleko, vstala je pa ob 6.15. Sem čisto preč. Ni pomagala ne duda, ne čaj. Težek bo tale dan.

Dominik in Neja vse naj, naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Maja, prav krasno ste preživeli krst, super.

Pri nas je tudi celo noč padalo, kot bi bil sodni dan, danes je pa prav mrzlo.

Nama se tudi približuje obletnica poroke, že 15.

Grem na kavico.

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
29.3.2006 9:55:22   
Jessy
Ojoj, saj smo res že 29. in naša deklica ima že 8 mesecev! user posted image user posted image user posted image  Ma, kako gre hitro! Dominik je pa že včerej praznoval!!! Čez 2 dni pa pride že Demi na vrsto!
Hvala za čestitke!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
29.3.2006 10:48:50   
MajaPRO
Jessy, user posted image za 5. zvezdico, Neji pa user posted image user posted image user posted image user posted image za 8 mesecev!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
29.3.2006 12:17:30   
natasaxy
No še jaz voščim Dominiku in Neji!

Ja Jessy tvoja čez 2 dni osem mesecev moj pa 7 mesecev. Res čas beži, nimamo kaj, sedaj štejemo mesece, kmalu bomo leto za letom odštevali do šole.

Midva sva bila zunaj. Je malo sonček posijal, tako da je blo kar luštno. Pojedla sva juhico z korenčkom in ribano kašo + malo govejega meska. Sedaj je pa šel spat. Popoldne gre pa mami mal plesat učit, tako da bo do večera odsotna in ga bo ati dal ajat.

Sedaj grem pa počasi na kosilo,...se tipkamo.

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.