|
RE: Avgustovke, kje ste 1.4.2006 23:11:19
|
|
|
|
Jessy
|
Sem skorej učke ven vrgla, ko sem vidla, da se ni še nobena javila....no, ampak zdaj, ko sem prišla sem, da kaj napišem, ste me pa že ene prehitele! Bom začela kar z našo zadnjo nočjo. Spat je šla normalno. Ob 22h začne kričat, kot nora. Seveda grem tja, jo pocartam, pa ni nič pomagalo. Več kot 1 uro se je dristala, s tem, da mi je vmes izpraznila obe joški in je potem vlekla kar prazne - si lahko predstavljate kakšne so danes??? Auč, bolijo kot 100 ! Tako so me bolele prve tedne, ko sem začela dojiti....v glavnem, nekje ob 23.20 je zaspala. Grem spat in ob 5.20 spet joooook. Grem tja, Neje pa nikjer (luč imam samo toliko prižgano, da približno vidim kje sem), pa gledam in premikam kovtrček, pa zagledam, da je na vseh štirih, čist dol, kjer ima ponavadi noge in joka. No, pa jo dvignem, pa sem slišala njen mam-mam-mam in me je bila kar groza. Ok! Pa spet damo joško, pa ta drugo, pa dudo in spat, ona pa kriči...Spet ji dam, da vleče prazno joško in po eni uri obupam in jo dam v posteljico in sem rekla, da pa naj kriči, če hoče in sem šla spat. Čez točno 10 minut je utihnila - sem pa prepričana, da so jo slišali tudi v sosednje hiše, tolk je kričala. No, pol pa zaslišim enkrat zvonec in butnem pokonci vsa prestrašena in vidim, da je ura že 9.35. Joj, me je kar jezilo, ker sem mogla ustat, ker sem tako lepo spala. Pol mi pa ni bilo jasno, kako to, da je Neja tiho in grem pogledat v sobo, pa je bila čisto tiho in pri miru, da me je zaskrbelo, če revca sploh še diha (mi je bilo že kar malo žal, da sem jo pustila kričat), zato sem jo nežno prijela za rokico, da sem ugotovila, da je še topla. OK! Grem najprej sebe umit in preoblečt, pol pa nazaj k njej, ona pa še zmerom NIČ! Me je pa že fajn zaskrbelo, če je pa le res kaj narobe z njo in sem malenkost dvignila roleto, takrat pa se je zbudila. Tako, vidite, je pri nas zgledala noč! Smo se pa danes šli potepat v Ljubljano. Smo šli v lov za oblekico za h krstu. Oblekic je polno, le cene so zelo lepe - od 10 jurjev naprej, pa še lepe mi niso bile, ker so vse nakranclane in kičaste. Nazadnje sem dobila ful lepo, sicer roza , oblekco, ampak je res lepa, spodaj pa bel bodi, za katerega sem šele doma ugotovila, da je fuuuuuul prevelik, tako da bom mogla še enega kupiti, oblekica bo pa ravno pravšnja. Kupila sva tudi bel klobuček za zraven, potem smo v BC kupili še čeveljčke za zraven. Ne bo tista Barby varianta, ker meni to ni všeč, bo pa športno elegantna, kar se meni dosti bolj dopade. Vem pa, da moji mami niti pod razno to ne bo všeč in se ji bo zdela oblekica neprimerna za krst, sam me prav malo briga, kaj si misle, ker ona je mene oblekla, kot je njej pasalo, jaz bom pa Nejo, kot bo meni pasalo, pa če se vsi na glavo postavijo! Smo pa šli kupiti tudi plenice v Mullerja - tiste njihove - da jih sprobam, če so res tako fajn, kot sem slišala. Na prvi pogled in otip so videt prav fajn, jutri pa jih še preiskusimo. Mi je pa cena kar zelo všeč! Popoldne je bilo kar dolgo in domov smo prišli šele ob 21h. Neja je v avtu lepo odspala svojo kitico in ko smo prišli domov se je ravno prav naspala, da je potem še do 22.30 lepo razgrajala, nakar sem jo spokala spat. bomo videli, kaj nas čaka to noč! Demi in Zoja, čestitam za plazenje!!!! Naša še zmerom gre 1 korak naprej, pa 5 korakov nazaj! Počasi je začela ugotavljat, da se lahko premakne tudi naprej. Ena je nekej spraševala glede pudingov. Ja, jaz jih dajem že kake 3 tedne in sicer vanilijevega, pa ji gre kar fajn po grlu! Zaenkrat sem kupila že kuhane, ga bom pa v bližnji prihodnosti tudi sama skuhala. Violinski, sem šla pogledat, kaj si naredila Lani! Zelo, zelo lepo je!!! Bo Lana vesela!!! Drugače pa vidim, da akrobacije še vedno znaš izvajat! Verjetno doma kaj treniraš, da si potem na cesti bolj spretna, kajne? Si te pa kar predstavljam, da boš vedela! Aljoša, tebi pa vse naj naj! Tamala, za buško se ne sekiraj! Naša se je že pred enim tednom z ličkom fajn ruknila v rob mize, tako da ima kar podpluto na tistem mestu! Pač, to bo zdaj pogosto, upam pa, da ne preveč hudo! Alergija po hrani lahko izbruhne tudi 72 ur po zaužitju! Meni so kivi odsvetovali zgolj zaradi velike vsebnosti vitamina C, ker so ritke rade rdeče po njem, tako da bom z njim res še malo počakala. Jaz sem pa včerej tehtala Nejo in sicer tako, da sem stehtala najprej sebe, potem pa še skupaj z njo in sem naračunala, da tehta točno 8400 g. Se mi zdi, da je kar vredu teža. Kety, lepo, da si se uspela javiti po dolgem času! Saj mislim, da sem se več kot preveč razpisala, tako da bom kar nehala in odpeketala spat, ker ne vem, kaj me še čaka to noč!
< Sporočilo je popravil Jessy -- 1.4.2006 23:13:26 >
|
|
|