|
RE: Avgustovke, kje ste 3.4.2006 21:48:34
|
|
|
|
petri85
|
Čer! Prvo, vse najboljše, Aljoša!!! (mal zamujam, ampak bolj pozno, kot nikoli!) Mi smo imeli tudi zelo lep viken, pa predvsem natrpan. V soboto smo dan preživeli na Štajerskem, v nedeljo pa smo šli sprobat nahrbtnik na Šmarjetno (smo ugotovili, da za našega težkega dedca rabmo še mal po takih gričkih nabirat kondicijo, da bomo šli lohk na kakšen konkreten hrib:) Midva sva tudi danes imela plavanje in je bil fuuuul navdušen! Je ta največji v skupini in sem opazila,da to veliko pomeni, ko že sam tako pomaga pri vsem. Sem vse lahko uredila brez kakršnekoli pomoči - no lažem, če mi Violinski ne bi že prej vse tako lepo razložila in svetovala, bi se mnogo bolj lovila, kot so se drugi - sem si kar sprintala tvoj spisek, da ne bom kdaj kaj pozabila, hvala ti! V celem času ni čisto nič zajokal, je pa takoj, ko smo prišli v vodo začel tako čofotat in brcat, da sem bila najbolj mokra in ošpricana mamica!(najbolj me je bilo strah, da mi ne bo s tem njegovim čofotanjem izplaknil leč!) Tako, da tudi midva že komaj čakava naslednji ponedeljek. Verjetno je pa k tej dobri volji pripomorel predhodni 2 urni spanec, tako, da sva morala kar malo pohiteti, da nisva zamudila! Aja, ravno v tem času je lilo kot iz škafa (brisalci so moral delat s polno paro) in midva sva tja in nazajtekla s parkirišča brez dežnika - mu je bilo to tolk smešno, da se je režal ko pečen maček in sva nazaj grede zato zgubila dudo - no sva jo šla nazaj iskat z avtom. Jaz ga že ves čas zelo malo oblačim, pa je pri nas temp. podnevi 19°C, zvečer 20,5°C, ponoči pa le 18,5°C (kar je zame kar malo, tako, da sem vedno več občlena, kot David in mož). No, sem hotela povedat, da mu že dolgo oblačim samo bodi ali bodije s kratkim + tanka bombažna majčka + ABS nogavičke + hlače, za ven pa velurček čez in bombažno kapico. Mi imamo tudi 5 obrokov: ob 7.30 zajtrk - mleko, ob 11ih skuta ali jogurt, ob 13ih kosilo ( vse sorte), ob 17ih sadje ali grisolino ali mlečna riževa kašica, ob 20ih mleko. Takle urnik namrevamo sedaj kar obdržati. Kety, glede hranjenja ti pa res ne znam svetovati, ker naš vsako stvar pomaže v nulo! (pa še bi, če bi mu dali!) Uspela, sem pogledati tudi albume (mislim, da nisem kakega zgrešila?) Vidim, da imajo vaši otroci že kar kolesa (Neja in Vid), Zoja pa zelo lepega poganjalčka! Nataša, tudi jaz bi te prosila za geslo? No, naš David pa moram reči, da se je lepo navadil, da se zamoti in sam igra na puzlah (no, sej jih tudi velikokrat razstavi :) Na kolena se že spravi, ampak, da bi šel pa kaj na prej mu pa ne pride na pamet :) Se pa fuul kotali - na željeni cilj (beri: rože, revije oz. knjige) vedno pride s kotaljenjem, kjer opravi sveje delo, če ga mamica ne porajta pravi čas! Aja, Violinski, tudi tvoj izdelek sem pogledala - zelo lepo! Takole, me druge dobivamo ideje, kaj bomo lahko ustvarjale svojim malčkom. Še to, zadnjič bi moral biti cepljen, pa nas je domov klicala sestra od pediatrinje, da zaradi bolezni pridemo po pikico šele 12.4. Lepo se imejte!
|
|
|