|
RE: Avgustovke, kje ste 6.4.2006 14:56:21
|
|
|
|
violinski
|
Dan. Pri nas je nehalo deževati. Zdej sneži. Jaz sem dala Aljošo spat v njegovo posteljico in mu spustila roleto, pa razmišljala, če bi še povsod drugod po stanovanju spustila rolete, da mi tega snega ne bi bilo treba gledat. Kar v jok bi šla. Ve dosti pišete, jaz dosti berem, pa bolj malo pišem. V nedeljo smo Aljošo preselili v avtosedež zadaj, Lano pa v večji sedež. Tako zdaj skupak kraljujeta na zadnjih avtomobilskih sedežih in se kukata in se režita eden drugemu. Lana ful uživa, ker ima Ajošo pri sebi in ga zabava, on jo pa itak gleda, kot da je ne sme zamuditi niti za trenutek. Meni je prav, jaz sem končno spet na sovoznikovem sedežu in se z možem lahko spet drživa za roke . Tudi v mojem avtu sem Aljošev sedež obrnila v smer vožnje, kar mu je ful všeč, ker če glih ni Lane z njim, lahko opazuje okolico. Midva sva mami in tati. Zadnjih nekaj let tudi jaz svoje starše kličem po imenu, ker sva s sestro že toliko let proč od doma, da ko ju kličeva mama ali tata (kot sva ju v otroštvu), se sploh ne odzoveta. Ne zanalašč, ampak ker nista več navajena, da bi ju kdo klical. Sicer, pravi moj mož, da je itak vseeno, kako nama rečejo otroci, čez en par let nas bosta poklicala s tem imenom: "A_mi_daš_mal_keša?" Pa bova m't pa fot'r. Aljoša tudi po štirih že kar preureja izgled našega stanovanjca, zato grem v nekaj dneh pod nujno po stajico, da mu malo omejim življenjski prostor. Včeraj se je začel tudi postavljat na nogice, tako kot je rekla Petri za Davida - ga poskušaš posesti, pa naredi čisto trde noge, tudi v kolenih in kar mora stat. Pa v redu mi je, da položi celo nogo na podlago, kot je svetovala fizioterapevtka Tii. Drugače že kar nekaj časa spi vsako jutro do 7:15, dobi Aptamil in zaspi za eno uro. Potem se pride kobacat na mojo posteljo za ene pol urce, potem pa vstaneva. Danes je zaspal nazaj že ob 10:20, pa spal dobro uro, potem pa spet ob 1h ni mogel niti gledat več in je zaspal do sedaj. Sedaj kobaca pod igralnim mostom (in se steguje po škatlah, za katere ima dovoljenje za igro ) in čaka, da mu grem zmiksat kosilo, ki sem ga pripravila med njegovim spanjem. Zato vas prav lepo pozdravljam!!! Aja, preden pozabim - Jessy mi smo včeraj dali ALjošo pod tuš v Flipperju in to je bil glih perfekten način za stuširat oba skupaj (Lana se že dolgo tušira sama), tako da ga je tudi malo pazila in malo požajfala. Flipper je nora zadeva. Če ga ne bi dobila od moje sestre, bi ga kupila. Banjico bomo pa kar prodali - ravno zaradi vsega tega špricanja.
|
|
|