|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke, kje ste
5.4.2006 19:51:04   
tamala83
pa smo nazaj.
smo dosti kupli in kolko tolko malo zapravli. vglavnem za polotje smo oblečeni.  kaj smo kupili? 5x hlače, 6x majčka kratki rokav, 2x body z kratkimi rokavi(jih mama že nekaj doma), 1x oblekca, 1x kiklica. 1x kompletek majčka in kiklica, 3x slinček, polpa še čolnček za na morje, pa ati si je kupo ene hlače in eno srajco, pa smo vse skup zapravli 79,70 eura. se mi zdu zelo poceni. majo pa vse sorte, za ženske, za moške, za močnejše postave, in vse za dojenčke od rojstva naprej. se splača. aja trgovini se reče KIK, sigurno jo katera pozna!

JUTRI PA SNEGuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi pa je moj user posted image  našel na glavi en šop sivih las user posted image , jutri si že letm po barvo.

nič, zdaj dam malo spat, pa se še kaj javim

31.08.2005 je iz neba padla zvezdica nama v naročje

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
5.4.2006 20:43:05   
Jessy
Miševi, upam, da nisem prepozna glede plenic. Jaz sem jih kupila v soboto in sem jih takoj dala na ritko in mi do danes ni še nobena premočila (tudi Pamperske mi niso), tako da sem zadovoljna. Pleničke so malenkost bolj debele od Pampersk, ampak so mi všeč, ker je zadaj elastika, pa tudi na riti lepo stoji. Vzela sem MAXI, od 9 do 18 kg, pa so ji prav, tudi če ima naša šele 8.400 g. Sem pa to pleničko dala tudi nečaku, ki ima 16 kg in ima skoraj 3 leta, pa mu tudi ni premočila, tako da so jih tudi oni pohvalili.
Jaz vem, da jih bom še kupila!

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
5.4.2006 21:07:35   
MajaPRO
Dober večer, lepo ste se razpisale!

Tamala, sem si mislila, da boš nakupovala v Kiku. Tudi jaz sem že marsikaj tam kupila, le da mi hodimo v Grallo (pred Lipnico).

Hvala za odgovore glede prenosne posteljice. Nelči, jaz sem jih gledala na spletnih straneh BC, pa so cene zelo različne - 15.000 - 24.000 SIT. Imajo jih pa v Sparu za 9.900 SIT. Zdaj bom pa še na drugih spletnih straneh malo pogledala.

Tina, jaz sem hodila h kozmetičarki pri 17 letih, ko sem imela težave z mozolji (tudi podkožnimi). Takrat sem šla na nego obraza, potem pa mi je priporočala aromaterapijo (10 x). Takrat mi je nanesla na obraz neko masko, ki mehča in odpira pore. Potem jo odstrani ter iztisne mozolje in ogrce. Potem da spet neke kreme gor...tako zgleda nega obraza. Iz salona greš ziher grši kot si prišel noter, saj si ves flekast (od stiskanja). Vendar se to v par dnevih popravi.

Tudi jaz sem zadovoljna z Mullerjevimi plenicami Beauty Baby, le da Vid nosi velikost 16-25 kg. Sem pa zadnjič kupila Hoferjeve plenice My Love in so tudi ful dobre. V paketu jih je 54, stanejo pa 2000 SIT (ali 2500 SIT... res se ne spomnim več cene). Te pa nosi v velikosti 11-25 kg, ker so malo večje, pa pasek je dosti bolj elastičen od Mullerjevih.

Nič, jutri se tipkamo, saj bomo najbrž cel dan notri čepele... lahko noč!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
5.4.2006 21:14:55   
Kety
Dober večer!

Sem pogruntala sistem, kako prelisičim ta RR, da me ne vrže ven preden dam potrdi! Stisnem CTRL+C in če me vrže ven, samo odprem na novo odgovori in dam CTRL+V in težava je rešena, ker se mi nazaj skopira! Tako punce, da se ne boste matrale s prenašanjem besedila iz Worda na RR!user posted image

Petri, naš Timon nič kaj dosti ne brca v vodi, nogice vleče za sabo in mu je samo fino, ko mu vodni tok premika noge. Je kar malo trd v nogah in bo potrebno še malo vaje. Uživa pa ful in čofota z rokami in vriska AAA, AAA,...tako, da za igračo plava tako, da se z rokami poganja, kot bi veslal. Vsak ima svoj način!user posted image

Jaz sem tudi že 1000x pomislila na Mullerjeve plenice in sedaj ko so iz prodaje umaknili Pampers sensitive, ki smo jih imeli za ponoči sem bila v dilemi ali Mullerjeve ali Active Fit. No, pa sem kupila te ta druge, ker še res niso nikoli zatajile (pamperske) in te so podobne kot sensitive. Za ponoči so super, ker je mali ful komot notri, ker so tanke in ful vpojne. Jih bomo kar obdržali za ponoči. Podnevi imamo pa Libero in so zakon!! Ko bodo Libero zatajile, bomo sprobali Mullerjeve.

Pri nas se bomo tudi klicali mami in ati. Mali zaenkrat govori ata in verjetno bom tudi jaz nekaj časa mama. Tisto poimensko klicanje pa prakticirajo pri mojem stricu in mi res ni všeč. Izgleda kot da otroci nimajo nobenega rešpekta do staršev in mi je fuuul čudno! Ne vem, no!?!

Danes je Timon celo pojedel par žlic kosila (krompir, cvetača in bučka + kisla smetana). Mogoče se bo pa le uredilo vse skupaj, je pa res, da ga nisem nič dojila čez dan, samo zdele zvečr pred spanjem. Spat je šel že ob 20:30, ker je bil čist fertik. Danes mi je popoldan spal 2 uri in pol in sva se z atijem pridružila za 1 uro! Je kar pasalo!

Sva pa dopoldan ujela še malo sončka in smo bili vsaj malo zunaj, pol je pa začelo deževat!user posted image  Upam, da se kmalu popravi tole vreme!

No, bom nehala nakladat,...zdele sem sama doma, je šel ati na skvoš!! Mami bi tud rabla mal rekreacije!!!!user posted image  Za dušo!!

Lahko noč!

< Sporočilo je popravil Kety -- 5.4.2006 21:19:26 >

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
5.4.2006 21:43:50   
miševi

Hvala vsem za odgovore o Muller plenicah. Sem hotela še vprašat, kako se jim reče, pa je že Maja napisala... Jih bom kar kupila, drugače imam pa za takrat, ko vem, da bo dalj časa v plenicah tudi jaz še vedno vijolčne pampers. Velikost bom pa tako kupila kot Petri, ker je naš približno enakih kg.

Ooooooooo, Kety, jaz pa že nekaj mesecev popoldne nisem malo zalegla. Bi tudi meni pasalo.

Tamala, user posted image  za nakup. Se mi je zdelo, da bo KIK krivec za zapravljanje. Torej vidim, da že imajo poletno robo. Fino...

Maja - za posteljice je bila pred časom akcija in so bile 7000, tako da se splača malo počakat, pogledat, če je ne rabiš iz danes na jutri.

Lepo spite, jutri si pa kaj več napišemo. Zgleda, da bo vreme res user posted image .

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
6.4.2006 7:07:20   
Tiamo
Jutro, no kok sem zgodnja, Demi že hara po stanovanju. Včeraj je spregovorila, haha...govori dadada, tatata, kikiki, daj daj daj...user posted image  Mullerje plenice so meni zakon, jaz jih skoz uporabljam, nikoli niso premočile ali pa da bi kaj ven prišlo. Pa še poceni so. Tamala ste pa res ugodno dobili stvari. Kety, bravo Timonu za papcanje...glede da plava tako, da nič z nogicam ne brca...saj skor nobeneden, edino Demi je bila prvakinja v tem. Na koncu bo tudi Timon brcal, kar lepo vadita: žaba žaba žabica. Tian, jaz sem bila ene 50 krat pri kozmetičarki zaradi mazoljev, res ven prideš kot pikapolonica, ves flekast in zabuhel...ampak mazolji so še vedno tu in se še vedno pojavljajo user posted image  Potem sem šla še na manikuro, kar je uredu, pa še na limfno dranažano, kar ni odpravilo celulita, ampak mi je naredilo strije user posted image  Pri nas nas bo Demi klicala MAMi in OČI. Kateri se zdi očka smešnouser posted image . Jaz moje starše kličem mami in oči, ali očka.  Zdaj pa dost, ker je tečka.

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
6.4.2006 8:56:30   
natasaxy
Jutro. Mi smo pa kar spali do 7.30, je pojedel in sedaj še malo spi.

Sedaj je pa za našega prišel obdobje govora, danes zjutraj je ful govoril aaaaaa,bllll,...pa vse sorte, ga je zanimivo poslušati kaj vse skupaj spravi.

Naš je pa na plavanju že kar lepo brcal, vsaj vaditeljica je tako rekla. Mi gremo drugi konec tedna v Čatež, že zelo dolgo nisem bila in sploh ne vem kako je tam z otroškimi bazeni. A je dovolj topla voda? Tukaj na plavanju je tako fino, ker ima voda 32 stopinj. Jaz sem bolj zmrznjene sorte, pa mislim da se bova z Gašperjem kar v otroški bazen naselilauser posted image .

Jaz pa čakam na akcijo zložljivih posteljic, prejšno sem zgrešila. Jo bomo tudi kupili.

Tamala prav lepo, da ste nabavili toliko novih stvari, bo Ema prava šminkerica. Mi pa cunjic bolj malo kupujemo, ker smo toliko veliko dobili od enega fantka, da mi skoraj nič ni treba kupit, kakšen bodi sem ter tja, pa žabice, pulovarčkov in hlač imava pa kar veliko.

Tia tvoja Demi je pa kar zgodnja, a gre potem še kaj zaspi dopoldne. Če bi naš tako zgodaj vstal bi bil ob 9-ih pravi cirkus.

Maja kje v Šparu si gledala posteljice, to se mi pa zdi poceni. Bom še jaz malo pokukala.

Sedaj me pa čaka malo sesanja, me včeraj ni bilo skoraj nič doma, tako da vse počaka na mamico!user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
6.4.2006 9:20:54   
tamala83
jutro.
joj to vreme. saj so napovedovali tako, samo sem upala, da so se zmotli, tak kot jim je v navadiuser posted image user posted image user posted image . pa bomo nogli bit pač celi dan doma.
naša tudi že malo žlabudra. nekaj šasa je samo govorila BABO BUBA, nonstop, pol je začela cvilit, zdaj pa je najbolj pupolarno GE GE, BA BA,

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
6.4.2006 9:23:10   
tamala83
 kar sredi pisanje mi je samo poslalouser posted image
no, pa dvakrat je rekla ATA.
zdaj pa res grem, ker ji je postalo tečno in kriči, ne nena se joče, KRIČI

(odgovor članu tamala83)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
6.4.2006 9:51:01   
Jessy
Dobro jutro!
Midve sva danes vstali že ob 8.30 in sva zdaj že okopani. Ponoči smo mogli spet 1x joško dat.user posted image  Zgleda, da bom resnično mogla sama narediti konec temu nočnemu hranjenju. Zdaj se mi zdi pa že "tu mačuser posted image " to hranjenje, saj ima že celih 8 mesecev in bi že mogla biti ponoči brez hrane. A bo treba eno drastično tedensko varianto ignoriranja sprobat al kaj?

Danes pa dež pada, kar mi po svoje kar ustreza, saj sem od sobote naprej imela skoraj vsako minuto zapolnjeno, tako da bo danes ravno prav dan počitka, jutri pa spet akcija, pa še sonček so nekej napovedovali.

Pri nas pa že ene 3 dni lepo stopica po vseh štirih tudi naprej, sploh če ima kako vzpodbudo pred sabo, drugače pa še vedno hitreje pride, če gre rikverc. Od besed je pa popularna MA-MA-MA ali pa različica MAM-MAM user posted image . Uspe ji tudi TA in včasih se sliši, kot bi rekla ATA, ampak tista prva A je komej slišna Sem pa tja ji zaide tudi na NA in BA, ostalo je pa kar eno čebljanje, ki ga razume samo ona.

Tia, meni je varianta oči čist vredu, medtem ko mi je očka res smešno, tako da ti me kar user posted image !

Se tipkamo pozneje! Čas je za user posted image !

(odgovor članu tamala83)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
6.4.2006 11:31:20   
Jessy
Sem pravkar dobila Demino prezentacijo in mi je bila tako všeč, da sem mogla prav takoj napisat, sploh v oblekci je tako lepa, da je kaj! user posted image user posted image user posted image  Sam, predno sem pogruntala, kako je treba to zadevo zalavfat - ker jaz ne znam brati Tiinih napotkov user posted image !
V glavnem, fuuuuuul je dobra ta vaša Demi. Pa kako se postavi na noge - neverjetno!!! Vidim, da jo daš kar brez pleničke na puzzle! A moreš velikokrat brisat lulanje? user posted image  Mi jutri dobimo take velike blazine, kot jih uporabljajo pri judu (eno že imamo), pa jih bomo zložili v njeno sobico na tla in jo bom tudi jaz tam dala nago, ker če se bo polulala bo lažje očistit, kot puzzle, ker tam ni teh majhnih odprtinic, kamor bi šel urin.
Pa, če sem prav videla, Demi nima obloge pri posteljici. Tudi jaz sem že razmišljala, da bi jo odstranila, da bo več videla! user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
6.4.2006 12:40:23   
natasaxy
Ja brez zveze...kaj se grejo tam zgoraj, tukaj kar debele kepe snega dol letijo,....a je pri vas tudi takouser posted image

Jaz mu pa ne bom vzela podloge dol, prav zaradi tega ker imam pojsteljico takoj zraven in če me zjutraj vidi je takoj jok in hoče jest. Tako se pa še malo zamoti in igra, jaz pa lahko v miru pripravim mleko in se zrihtam.

No grem se sankatuser posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
6.4.2006 12:55:01   
Teya
pri nas lije kot iz škafa in zraven na full piha user posted image , tko, da jaz bi kar z veseljem vzela raje tiste vaše snežinkeuser posted image

tud jaz pustim nejčka skoraj vedno, ko ga previjam, kar konkreten čas brez pleničke....to mu je največji užitek! sem mu pa kupila spodnje hlačke, tako, da ni čist nagec, saj tista njegova brizgalna brizga nima ravno filinga kam ciljat user posted image  tko, si prišparam, da mi ni treba vsakič ga celga preoblačit...pa tudi po podlogi ne gre....razen, če ne lula ravno takrat, ko je na trebuhu.....

eno vprašanjce.....saj verjetno je že bilo govora tudi o tem....pa sem jaz spregledala user posted image ...al pa samo malo pozabila user posted image ....no, če ni skrivnost, bi me zanimalo, koliko let štejete.....jaz jih imam 27

pozdravček vsem v upanju na lepše vreme user posted image

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
6.4.2006 13:38:04   
tamala83
alo
Teya, jaz sem stara 22let in imam en šop sivih lasuser posted image , zdaj glih grem v trgovino in si barvo kupim, pa sploh nevem kako si naj kuipim. saj bomo vidli
pri nas pa ne dežuje večuser posted image user posted image user posted image
gremu ven
čao

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
6.4.2006 13:47:12   
Jessy
Jaz sem našo do zdaj puščala nago le na previjalni in sicer zjutraj, ko se umijeva po celem telesu. Tako je nekako pol ure brez plenice, drugače pa tega nisem prakticirala. user posted image  Se bom poboljšala!!!
Imam pa tudi jaz dvoje spodnjih hlačk in bi res lahko takrat gor nataknila, da ravno ne lije preveč iz "šiškure" user posted image . Sam morem najprej blazine dobiti!

Tia, še nekej me zanima! Tist mali napihljiv bazenček...kolk je velik? A misliš, da bi šel v tuš kabino, ki je velikosti 90x90 in je polkrožna? Jaz tudi iščem rešitve, ker ta naša banjica je res premajhna, saj takoj voda pljuska čez, ker Neja pač ni več pri miru, ko je v vodi, ampak gre vse naokrog. Kje si ga pa kupila in za kolk denarja? A ti jo kar v sobici kopaš? Saj morda bi jaz tudi to varianto poskusla...nekej bo treba ukrent in to prav kmalu, drugače se nam slaba piše!

Drugače smo pa enkrat že debatirale o naših letih, sam sem jaz tudi že pozabila, kolk smo mlade, tako da če še enkrat slišimo ne bo nič narobe.
Jaz sem mlada 29 let. user posted image  Se mi zdi, da sem še včerej imela 15 let...user posted image

Pri nas je že mičkeno belo..... Teya, ti si zagotovo s primorske, kajne? Si zadnjič nekje omenila paštašuto, tako da sklepam, da si s primorske. user posted image

(odgovor članu tamala83)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
6.4.2006 14:12:39   
Tiamo
Hojla, evo midve sva iz trovine in mamine kavice, mi je took lepo zaspala v lokalu, potem je prišel pa en pijanc (mtr kako je lahko pijan ob 12) pa je govoru in se smejal took naglas, da se je zbudila...zdaj se gre sama kukuc. Jessy, jaz demi pustim nagico na puzzlah, no ponavadi se še ni polulala, edino enkrat, ko se je vdarila v glavo in je jokala in je jokala tudi spodaj. Jih kar iz plenico pomijem, zdaj k jih ne rabimo več. Ja, ja ja Jessy, jaz sem lih ta bazenček za v tuš kupila..imamo tudi 90x90 in gre lih lepo notr. Kupila sem ga v Mullerju za 1500 SIT in mere so se mi zdi 80x80. V sobici se kopa samo med tednom, oz. jo ne kopam, ampak ji dam malo vode not, da čofota. Drugače se jaz Demi kopam samo v nedeljo ali sobodo..takrat jo namilim in laske oprem. Natasa Demi je zgodnja, je pokonci cca 1,5 uro in potem gre spet spat za kako uro ali dve. Pa še to vam moram povedati kok sem bila pridna, sem vse posesala, pomila po tleh, zbiskala tla, oprala zavese in pomila okna samo na notranji strani, skuhala kosilo...a???

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
6.4.2006 14:13:41   
Tiamo
Aja še tole Čateške so uredu, voda in stopinje.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
6.4.2006 14:20:12   
nanka
Dober dan,

pri nas je pa prava zima. Vse je belo, tudi cesta. Ampak naju ni ustavilo, sva šle v laboratorij in dale kri. V ponedeljek ima tehtanje, v sredo pa bolnica.

Zoja je danes stara 8m, midva pa imava 15 obletnico poroke. Sva šla naročiti nove poročne prstane. Takrat ko sva se poročila sva bila čisto v d....user posted image in so bili ena ultra poceni varianta. Zdaj sva se pa odločila, da nama po toliko letih že spodobi kupiti lepa prstana in sicer iz belega zlata.

Jaz sem mlada 33, ker imam že velike otroke. Ko kupujem stvari za Tjašo (36,38), me vse trgovke gledajo postrani, češ kam boš pa to navlekla? ( Tjaša noče hoditi po trgovinah, kar mene pošlje)user posted image

Mi uporabljamo pleničke huggis zelene in smo zadovoljni.

Tamala, ti si pa res dobila ogromno stvari.

Tia, pri meni ni nobenih slikic, samo tvoje navodilo kako odpreti prezentacijo.

Imejte lep popoldan, kolikor je to sploh mogoče.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
6.4.2006 14:30:34   
Tiamo
jessy Demi ima obrobo, samo jo je čist dol zvlekla in zmečkala. A kako se dviguje bo kmal shodila user posted image  nanka sem ti še enkrat poslala pps  no še včer sem si rekla, da bom danes prva čestitala Zoji, pa se pozabla VSE NAJ NAJ zdaj bo še Demi čestitko Zoji napisala  n i may<- ,b j , 

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 6.4.2006 14:33:01 >

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
6.4.2006 14:50:02   
Jessy
Tia, hvala za slike!!! Sam nisem vidla, a imate tuš kabino polkrožno ali kvadratasto, ker mi imamo polkrožno, zato malo dvomim, če bi šel notri...user posted image  Bi bil pa res fajn, če drugače ne pa za prihajajoče poletje, da jo bomo kdaj lahko tudi na vrtu dali v bazenček.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
6.4.2006 14:51:48   
Jessy
Zoja, vse najboljše!!! user posted image user posted image user posted image

Nanka, kakšno bolnico ti to omenjaš? A bosta mogli it notri al kaj?

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
6.4.2006 14:56:21   
violinski
Dan. Pri nas je nehalo deževati. Zdej sneži. Jaz sem dala Aljošo spat v njegovo posteljico in mu spustila roleto, pa razmišljala, če bi še povsod drugod po stanovanju spustila rolete, da mi tega snega ne bi bilo treba gledat. Kar v jok bi šla.

Ve dosti pišete, jaz dosti berem, pa bolj malo pišem. V nedeljo smo Aljošo preselili v avtosedež zadaj, Lano pa v večji sedež. Tako zdaj skupak kraljujeta na zadnjih avtomobilskih sedežih in se kukata in se režita eden drugemu. Lana ful uživa, ker ima Ajošo pri sebi in ga zabava, on jo pa itak gleda, kot da je ne sme zamuditi niti za trenutek. Meni je prav, jaz sem končno spet na sovoznikovem sedežu in se z možem lahko spet drživa za roke user posted image . Tudi v mojem avtu sem Aljošev sedež obrnila v smer vožnje, kar mu je ful všeč, ker če glih ni Lane z njim, lahko opazuje okolico.

Midva sva mami in tati. Zadnjih nekaj let tudi jaz svoje starše kličem po imenu, ker sva s sestro že toliko let proč od doma, da ko ju kličeva mama ali tata (kot sva ju v otroštvu), se sploh ne odzoveta. Ne zanalašč, ampak ker nista več navajena, da bi ju kdo klical. Sicer, pravi moj mož, da je itak vseeno, kako nama rečejo otroci, čez en par let nas bosta poklicala s tem imenom: "A_mi_daš_mal_keša?" user posted image Pa bova m't pa fot'r.

Aljoša tudi po štirih že kar preureja izgled našega stanovanjca, zato grem v nekaj dneh pod nujno po stajico, da mu malo omejim življenjski prostor. Včeraj se je začel tudi postavljat na nogice, tako kot je rekla Petri za Davida - ga poskušaš posesti, pa naredi čisto trde noge, tudi v kolenih in kar mora stat. Pa v redu mi je, da položi celo nogo na podlago, kot je svetovala fizioterapevtka Tii.

Drugače že kar nekaj časa spi vsako jutro do 7:15, dobi Aptamil in zaspi za eno uro. Potem se pride kobacat na mojo posteljo za ene pol urce, potem pa vstaneva. Danes je zaspal nazaj že ob 10:20, pa spal dobro uro, potem pa spet ob 1h ni mogel niti gledat več in je zaspal do sedaj. Sedaj kobaca pod igralnim mostom (in se steguje po škatlah, za katere ima dovoljenje za igro user posted image ) in čaka, da mu grem zmiksat kosilo, ki sem ga pripravila med njegovim spanjem. Zato vas prav lepo pozdravljam!!!

Aja, preden pozabim - Jessy mi smo včeraj dali ALjošo pod tuš v Flipperju in to je bil glih perfekten način za stuširat oba skupaj (Lana se že dolgo tušira sama), tako da ga je tudi malo pazila in malo požajfala. Flipper je nora zadeva. Če ga ne bi dobila od moje sestre, bi ga kupila. Banjico bomo pa kar prodali - ravno zaradi vsega tega špricanja. user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
6.4.2006 15:01:33   
nanka
Jessy, 12.4. ima Zoja hospitalizacijo na gastro oddelku na Vrazovi.

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
6.4.2006 15:05:53   
Tiamo
Haj, tudi jaz imam flipera, ampak bi je tale bazenček zakon.  Jessy imamo kvadratno tuš kabino..

Neposredna povezava do sporočila: 3574
6.4.2006 15:18:44   
MajaPRO
Ojla!

Midva sva bila prej na sprehodu, pa mi je postalo žal, da sem sploh šla ven. Na poti naju je dobil dež, mrzlo je kot user posted image (me je v roke zazeblo), pa še hladno piha. Dobro, da sem voziček s folijo pokrila.

Tia, tudi jaz bi te prosila, če mi še enkrat pošlješ pps, ker ni bilo nobenih slikic, le navodilo.

A user posted image lahko spi v prenosni posteljici brez dodatnega jogija?
Natasa, tisto posteljico za 9.900 SIT imajo v Intersparu (MB, Europark), sem pa gledala na eBayu Haukc-ove (ali ABC design) za isti denar (s poštnino vred), tako da mislim, da bomo tam naročili. Potrebujemo jo do  26. 4., ker gremo 27.4. na morje.  Na spletnih straneh BC pa jih ne najdem... če bo katera kaj našla, naj mi prosim pošlje link.

Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Napiši svojo zgodbo o dojenju in osvoji su...
Dojenje je neprecenljiva izkušnja vsake mame. Zapiši svojo zgodbo, sodeluj v natečaju Aptaclub in se poteguj za čudovite...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?