|
RE: Avgustovke, kje ste 7.4.2006 10:26:27
|
|
|
|
Jessy
|
Lepo pozdravljene! Pri nas smo ponoči bili muke in upali drug na drugega, da obupa.... ...pa smo bili kar vsi trmasti skoraj 1 uro, nato sem pa obupala in šla pogledat, zakaj po tolkem času sploh še cmevkari in se je gospodična lepo obrnila v posteljici, da je imela noge na povštru, pa na kovtrčku je ležala in ko me je zagledala je tako z veseljem rekla MA-MA-MA. Pol sem jo podojila in nato mi je spala do 9h. Sva se pa od takrat, ko sva vstali, pa do zdaj že 2x preoblekli, ker mi je nekej bruhala, zdaj pa že leži v svoji posteljici, ker je spet utrujena, pa mi ni jasno zakaj, ko pa je šele pred dobro uro vstala. Pri nas že kuka sonček, tako da sem bila že navsezgodej zjutraj dobre volje, ker bova končno lahko šli ven. Tia, jaz sem mogla pa kar 10 mesecev pripravništva, šele potem sem lahko šla na strokovni izpit. Upam, da ti uspe!!! Za bazenček bomo pa zagotovo šli vseeno pogledat, ko bomo šli kaj v LJ, ker ga bo rabila za na vrt, če bo kaj od poletja! Hvala za info! Drugače pa tista okroglina pri tuš kabini ful placa pobere , banje pa nimamo, ker ni prostora zanjo, tako da smo primorani se prilagajati tuš kabini! Miševi, ja, kot vidiš pri nas Bombah, ta dieta učinkuje! Petri je sploh pridna in naju obe s Teyo prekaša, ampak tudi midve se ne dava! Res se splača to prehranjevanje speljat, saj so vidni rezultati. Jaz sem s to dieto zadovoljna še posebej iz tega vidika, ker me pobira točno tam, kjer bi rada, to pa je v pasu, bokih, stegnih, pa tudi v rit. Ravno danes zjutraj sem uspela zapeti svoje prednosečniške hlače, pri katerih mi je pred dieto manjkalo celih 10 cm, da bi jih sploh zapela - danes pa sem jih! Sicer niso še primerne za nošnjo, ampak zapnem jih pa lahko! Pri nas pa še ne čistimo zobkov. Se mi zdi, da tista dva rižka nimam kaj čistit, ker sta še tako mičkena. Očitno se bom mogla tudi jaz lotiti tega opravila. Zdaj bom pa do konca spila!
|
|
|