|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke, kje ste
6.4.2006 15:22:46   
Kety
Ojla!

Tia, jaz pa nisem dobila prezentacije user posted image , a si pozabila name ali si me namerno izpustila!??user posted image

Drugače vam pa moram pohvalit Timončka, je tako zlat. Danes ful pridno je in spančka. Ponoči je spal celo noč, vstali smo ob 8ih, je jedel na joški, ob 10:30 je pojedel jabolko+banano+kosmiče in takoj šel spat. Ob 13:30 je jedel kosilo (krompir+sladka koruza+sirček), je tako odpiral usta, da sem bila čist srečna. No, ko je pojedel, je šel pa spet spat in spi še zdele od 14ih naprej. Tako zelo je priden, da se kar topim!!

To kar je jedel za kosilo je bilo tako dobro, da bi še jaz imela to za kosilo. Res dobr!

Tia, se priporočam za prezentacijo user posted image !

Šibam še kej narest dokler spi!

Aja, spet sem pozabila na slavljence...Zoja vse najboljše!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
6.4.2006 15:26:05   
MajaPRO
Vse najlepše Zoji za 8 mesecev user posted image user posted image user posted image , Nanki in njenemu možu pa čestitke ob 15. obletnici poroke user posted image user posted image user posted image .

Tia, Violinski, kaj je to flipper?

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
6.4.2006 15:28:51   
violinski
Še pozabila - Zoja, vse naj naj naj in želim, da bi šlo vse dobro v bolnici, pa da boste hitro spet zunaj!!! Nanka, upam, da bosta jubilej lepo praznovala!

Tamala, nanka me za eno malenkost prekaša, zato sem druga najstarejša tu, Tia in miševi pa tečeta takoj za mano :))))

< Sporočilo je popravil violinski -- 6.4.2006 15:40:01 >

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
6.4.2006 16:14:28   
tamala83
spet dež
danes je pa naša tečna, kouser posted image .
Zoja vsenajlepše zauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mesecev
morem it smo dobili obisk

31.08.2005 je iz neba padla zvezdica nama v naročje

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
6.4.2006 16:38:01   
Tiamo
violinskiiii, jaz sem se odločila, da zelo počasi tečem za tabo, hehe. Maja to je tak sedež za v tuš kabino  jaz bi imela pa tole, a ni hudouser posted image

(odgovor članu tamala83)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
6.4.2006 17:21:43   
zoya24
Hojla punce,

kako ste se razpislae user posted image user posted image user posted image user posted image , jaz sem danes vsak prost trenutek namenila učenju, tko, da sem vaš šele zdaj prebrala.

Tia jaz bi tudi imela prezentacijo, prosim.....

Drugače sva midva, no ja bova, ati in mami. Zaenkrat zna Žige reč le ata, pa seveda še ne ve kaj pomeni.

Zoja vse najboljše! user posted image user posted image user posted image . Pa upam, da so šli kg kej gor. Sem pogledala te dni malo vaše albume, kak so že veliki tile naši malčki, sploh ne morem verjeti. Kam beži ta čas.....Sem pa tudi jaz dala ene štiri fotke gor, če bo katera pogledala.

Maja evo link od prenosnih posteljic na spletni strani BC:

http://b2c.baby-center.si/WebClassification.asp?ClassID=145&ParentClassID=46

Aja Jessy in Petri sem vidla na Hujšanju, da ste že prave tvigice.user posted image user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
6.4.2006 17:35:59   
miševi

Hoj, hoj!!!

Jaz sem pa ravnokar rolete gor potegnila in luči pogasila, ker je skozi oblake malo posijal sonček. Upam, da bo vikend res lep in sončen...

Zoja, vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , nanka, pa tudi vama za obletnico. Midva sva tudi marca imela 15-letnico hojenja ali druženja ali kako se že reče, samo nisva praznovala, bova pa drugo leto bolj.

Zoya, ti si tudi pridna, ker se učišuser posted image .
Tudi jaz ne morem prehvalit Petri in Jessy glede kg. Moram rečt, da nikoli nisem verjela, da ta 90-dnevna dieta deluje (ker v bistvu za nič nisi prikrajšan) in sta me prijetno presenetiliuser posted image .

Glede mojih let je že violinski odgovorila. Tudi jaz sem se odločila, da ti po polžje sledim, violinskiuser posted image .

Moja sestra ima tudi fliperja in je full zadovoljna.

Maja, če spi samo malo časa v prenosni posteljici (ene par dni), mislim, da ni sile po jogiju - daš eno toplo rjuho, da je malo bolj toplo, pa jaz sem pod rjuho zložila deko in je Nika spala tako 1 teden na morju. Mislim pa, da imajo v Leclercu tak penast jogi za v te posteljice tam okoli 3000, če se ne motim. Vsaj toliko je bil, ko ga je sestra kupovala. Nekatere posteljice imajo pa jogi ob nakupu že vključen. Malo poglej ponudbe...
Mi gremo tudi konec aprila na morje!!! Kam pa greste - mi gremo v Savudrijo.

Tia, tista igrača je pa zanimivauser posted image .

Jaz tudi Jureta bolj malo puščam nagca, prav iz razloga, ker njegova pištolca tako fino vse pociljauser posted image . Bo pa poleti bolje.

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
6.4.2006 19:41:29   
tina104
Se vidi, da je bilo bolj slabo vreme, da ste se tako razpisale. Komaj mi vas je uspelo prebrat. Danes še nisem imela prej kaj časa za RR. Aljaž je od šestih zjutraj pa do zdaj spal samo 2x po pol ure in temu primerno je bil tudi malo bolj tečen kot ponavadi.

Maja, jogija jaz tudi mislim, da ne rabiš, če bo samo tu pa tam noter spal, kako odejo daš, pa je.

Tamala, sem mislila, da sem najmlajša, pa zgleda nisem. Čez 4 dni bom stara 25. Aja, tajica je tudi nekje toliko stara, ampak ona se že celo večnost ni javila.
Kako to, da si se tako hitro odločila za user posted image ? Ali je bilo načrtovano? Mene so sošolci iz SŠ kar začudeno gledali, ko sem rekla, da je bilo načrtovano.

Tia, jaz tudi nisem dobila slik, nobene priponke tudi ni bilo zraven.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
6.4.2006 19:43:40   
nanka
Hvala vsem za lepe želje.

Lahko noč

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
6.4.2006 19:49:17   
tina104
Zoja, nanka in mož, vse naj!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo pa včeraj bili v kabinetu za zobo higieno  ali kako se že reče. Smo se naročili pred časom. V glavnem povedali so nam nekaj o negi zobkov. Pomembno je čiščenje že od začetka, lahko z gazico, lahko pa tudi z naprstno ščetko ali ščetko za otroke (primerno starosti), zobne paste ni treba uporabljat do 3 let. Vsak dan naj bi čistili nekje 2x. Pit čim manj ali nič sladkih pijač. Dudo uporabljat zmerno.

Plenice iz Mullerja sem tudi jaz kupila, sem komaj začela jih uporabljat in so fajne, podnevi še niso premočile, ponoči še jih nism uporabila, so pa res kar majhne. Mi uporabljamo tiste od 11 kg naprej. Sem pa dobila roza huggies in sicer nam še podnevi niso premočle, ampak so tako trde in neke cele papirnate. Mi niso všeč. Jaz sem že vse mozne plenice poskusila, pa ponoči nam vse premoči. Do sedaj so huggies zelene najmanj krat premočile.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
6.4.2006 20:00:14   
zoya24
Miševi, mah kaj pa vem, če sem pridna, bi lahko bila bolj...no upam, da mi rata magisterij končat še letos.

Sem pa pozabila prej še omenit, ko ste se pogovarjale glede obrobe v posteljici, Jessy mislim, da si ti omenila, da bi jo dala dol. Pa sem sam hotela pripomnit, da pri nas zdaj še najbolj prav pride. Ko se je Žiga začel dvigovat v postelji, je kar velikokrat padel in se mi zdi, da ga je ta obroba vsaj malo zaščitila, ko je ruknil z glavico v te lesene letve. No zdaj se je že naučil, da je boljše, če pade na rito, tako, da teh padcev zdaj ni več veliko. Se je pa danes ko je stal in se držal za ograjo, kar spustil in se obrnil k vrtiljaku, ter se prijel za njega. Hvala bogu sem bila zraven, ker valjda bi se za tiste igračke od vrtiljaka mal težko zadržal na nogah in bi se hudo zložil.

Glede zobkov sem pa jaz zadnjič kupila tisti naprstnik, pa se super obnese. Prej mi sploh ni pustil, da bi mu z gazico očistila zobke, zdaj pa takoj uste odpre, ko zagleda tisto krtačko. Očitno mu je res fajn, ko mu še mal dlesni zmasira.

Tamala jaz bom letos oktobra stara 28 let.

< Sporočilo je popravil zoya24 -- 6.4.2006 20:01:03 >

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
6.4.2006 21:08:50   
petri85
Zoja, vse naj naj za 8 mesecev!!! Nanka, tebi in možu pa iskrene čestitke ob vajinem jubileju!!!!

Zoya, vse pohvale za pridno študiranje!!!!

Tia, zdele grem pogledat in dol potegnit tvoj pps- ne dvomim, da je super!

No, mi smo to noč spet lepo spaliuser posted image user posted image , me prav zanima, kaj bo danes.

Jaz sem pa danes več ali manj dan prebila v omarah. Ker sem optimist, sem prestavila zimsko garderobo na zadje in višje police, tako, da me bo sedaj zeblo, če ne bo lepšega vremena.

Tamala, jaz jih štejem 26! Ti si bila pa res pridna!!!

Nočko vsem skupaj!

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
6.4.2006 21:23:25   
Kety
Dober večer!

A se že vse odpravljate spat!? jaz sem si pa privoščila orbitrek in mam zdele pauzo in bom mal potipkala.

Tia, ful super ppt, Demi je res že ful velika punca. Ob tem se spomnim, kako so bili majhni naši palčki, pa tako hitro rastejo!user posted image  Prehitro!!!!No, meni še vedno ni uspelo narest power pointa, imamo pa album narejen na serverju in je gor po 50 slik od vsakega meseca in kakih pomembnih dogodkov....

Jaz bom maja stara 28 let, če bi v prvo donosili, bi rodila pri 26. Mene so na faksu čudno gledali, kako hitro bomo imeli bebiko,...jah, časi niso namenjeni mladim in zato je toliko bolj posebno, če se vidi mlado mamico.

Mi smo včeraj spustili posteljico na srednjo raven (do sedaj smo jo imeli na najvišji višini), ker se je Timon začel dvigat, če se le kam prime. Sem dala šele sedaj obrobo gor (prej sem jo imela kar od zibke) ravno za ta namen, kot pravi Zoya. Da oblaži morebitne trke z glavo v letvice!

Zoya, a ti pa kar magisterij,...joj si res pridna. Meni manjka samo še eno poročilo za izpit in diploma za drugi faks, pa se nikakor ne morem lotit. Pa sem kao letos hotela vpisat magisterij...user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa bomo namesto vpisa na mag. imeli mogoče še eno user posted image .

Tko, zdej grem pa naprej laufat, dokler sem še ogreta!

Lahko noč!

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
6.4.2006 21:25:42   
natasaxy
Dober večer. Ste se tako razpisale, sem komaj vse prebrala.
Ja o letih je bilo enkrat že nekaj govora. Jaz jih bom poleti 26.

Na Zojo sem pa tudi jaz pozabila. Vse naj naj! Nanka vama z možem pa tudi vse najboljše za obletnico.user posted image user posted image

Joj se že pogovarjate kako zobke čistit. Mi pa še nimamo nobenega. Kar nočeta ven pridit. Bomo pa potem bolj čistili.

Ja Zoja ti si pa res pridna, kar magisterij boš končala. Pohvalno. Držim pesti!

Sedaj se pa počasi odpravljam proti postelji.

Vsem skupaj sladke sanje in mirno nočko.

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
6.4.2006 21:28:47   
MajaPRO
Dober večer!

Petri, tudi jaz imam 26 let, čez dober mesec bom že stara 27.

Zoya, hvala za link prenosnih posteljic. Še sreča, da so vse dražje, saj sva z možem malo prej na eBayu naročila Hauckovo. S poštnino vred naju bo prišla okrog 10.000 SIT. Upam samo, da bo mali hotel spati notri...sicer mu pa drugega ne bo preostalo. Me je pa kar malo strah iti z njim na morje (sploh v hotel) - ravno zaradi nočnega spanja. Upam, da ne bo preveč joka in da bo veliko mladih družin, ki imajo razumevanje za user posted image . Gremo pa na Mali Lošinj v hotel Vespera. Že zdaj študiram, kaj vse bom morala za malega zraven jemat.

Ali je katera že kupila za user posted image plavalni obroč s hlačkami (ne Fredovega)? V katerih trgovinah jih prodajajo in kolikšna je cena?

Bodite fajn, jutri je napovedano lepše vreme user posted image !

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
6.4.2006 21:30:51   
tamala83
pozdravček.
pa so šli. ati in botr sta šla v neko telovadnico malo žogo bincat, midve z boterco pa sma lepo čvekale, Emo skopale, malo taščo šinfaleuser posted image user posted image user posted image .

Tina, mislim, da si ti vprašala, če je bila Ema načrtovana. ja, sma jo načrtovala, in morem rečt, da sem tudi hitro po nehanju jemanja tablet zanosla. pa da še to "razkrijem" da sma z mojim user posted image  bila skupaj komaj 4 mesece, ko sma začela živet skupaj, in 8 mesecev, ko sem zanosla. oba sma si to želela in željo uresničla. mogoče se res zdi malo hitro, ampah nama tak odgovarja. malo naju je samo skrbelo, ker sem jaz imela službo za določen čas, pa nisma vedla, kak bojo finance. pa je moj ati enkrat med pogovorm reko:"kam bi pa prišli če bi vse mlade čakale na službo za nedoločen čas?nobena nebi imela otrok". pa sma še enkrat skozi premislila, in se odločila za družino. je pa res, da je vse moje kolegice skoraj kap. so ble ful presenečene.

danes se je moja Ema pri meni cartala celih 15 min. drugače cartanje reši v 1,30 sekunde, sem bila vesela tega cartanja.
pa danes je prvič sedela enih 20 min sama na puzzlih, in se igrala. pol pa ji je igračka padla na stran in jo je htela pobrat, in kaj se je zgodilo, padla je. pol pa štima taka, groza!

nekaj sem brala, da ste že bile v zobni ambulanti. kdaj pravzaprav sploh moraš taj? midve imama dva zobka napol veni, kaj je že čas?, kaj ji pogledajo usta, ali povejo staršem kako delati nego?

Tia, jaz bi tudi rada vidla prezentacijo, prosim

31.08.2005 je iz neba padla zvezdica nama v naročje

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
6.4.2006 22:02:10   
miševi

Tia, jaz sem tudi dobila prezentacijo brez slikic. Lepo prosim, če lahko, da pošlješ še 1x.

Hvala!!!

(odgovor članu tamala83)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
6.4.2006 22:03:27   
MajaPRO
Ker se Vid še vedno ponoči najmanj 5x zbudi, sem se odločila, da ga zvečer bolj nasitim (po mojem se ne zbuja zaradi lakote, saj ga lahko na drug način uspavam...ampak probat ni greh). Zato sem ga pred spanjem dojila, zatem pa sem mu ponudila še flaško Aptamila, ki pa ga ni hotel piti. Mislite, da mu ne odgovarja okus ali ni bil več lačen? Je sploh možno, da dojeni user posted image ne marajo prilagojenega mleka? 2x sem mu dala pred spanjem mlečno žitno kašico, pa se je zbujal vsako uro (kot da bi ga tiščalo), zato sem mu mislila ponudit le malo bolj kalorično mleko.

Tia, še enkrat bi te prosila za pps, da vidim tvojo velikanko. 

(odgovor članu tamala83)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
6.4.2006 22:19:58   
Teya
končno je tudi naš mali zaspal.....danes smo imeli celo fronto user posted image ....božček še zdaj hlipa user posted image  je pa zaspal z glavo, kjer naj bi imel noge user posted image  in sicer NA koutrčku user posted image  mogoče bi mu mogla pouštrček počasi dat?! user posted image

jessy, sem primorka ja user posted image , zato je tudi pri nas danes deževalo in PIHALO user posted image , vi pa ste lahko še videli zadnje (upajmo vsaj) snežinke...mi prav manjka sneg, saj sem prej živela kar nekaj let v lj in mi je vedno vsaka snežinka čist polepšala dan user posted image  moram povedat, da sem bila brez avta, tko, da kidanje ni bilo v moji domeni in zato s snegom nisem imela nobenega neprijetnega srečanja user posted image

dobra ideja, da otročke tuširate v fliperju user posted image  jaz sem pa mislila, da je to samo za kopanje user posted image  bomo prakticirali, ko ne bo časa ali volje za kopanje...ma ponavadi se kar pridno kopamo, saj nejc čist uživa v čofotanju user posted image

Zoja, vse naj naj user posted image

kaj, a druge si pa ne upate povedat kok let štejete user posted image ?

MIRNO nočko vsem!

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
6.4.2006 22:50:02   
Jessy
Mi smo pa danes dobili rešitev glede kopanja in sicer je tast imel v kleti en zamašek, tako da bomo kar kad od tuša zamašili, pa bomo natočili toliko vode, da bo lahko čofotala, pa za na dno kadi ji bomo kupili peno, da ne bo drselo. Bi šel ful mali bazenček v našo kad, le velikosti R=50 cm, kar je pa res majhno in se najbrž takega niti ne da kupiti. Bomo pa bazenček kupili za na vrt, ampak to malce pozneje, ko bodo v kakšni akciji.

MajaPRO, naša sploh noče piti mleka po flaši, ne mojega, ne adaptiranega, ne alpskega. Ona striktno zahteva joško. Mi je ene parkrat spila tudi flašo mleka, sam res ne vem, kaj ji je takrat bilo, da je vlekla. Lahko, da je tvoj enak, da hoče joško!

Se tipkamo jutri!
Lahko noč!

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
7.4.2006 7:24:28   
Tiamo
Jutro, Jessy v mullerju imajo tudi manjše bazenčke, itak ste pa našli rešitev. Glede šlafa-obroča za v vodo, sem jih jaz še iskala pred 20 dnevi, pa jih še ni..mogoče so jih zdaj že dobili, prodajajo jih pa skoraj povsod. Glede Aptamila, pa sem jaz slišala, da velik otrok ne prenaša okusa, ker smrdi, kar povohajte ga! Hipp iz Mullerja se lepo speni in nima takega močnega vonja. Danes je v Ljubljani megla, upam, da se bo kaj sonček pokazal, da ggreve za kako uro ven. Itak bove pa tako al pa tako šle, ker drugače bo tečna. Ntaša in tamala prosim, če mi zaupata e.naslov, vajinga še nimam, da vama pošljem pps...a ostale ste dobile? Ne razumem, kaj šteka, Jessy je normalno dobila ostale pa ne??? Maja jaz sem prenosno posteljico kupila preko oglasa za 4000 SIT, ima spodaj jogi, se lepo zloži, uglavnem probaj malo po bolhi poiskat in na med.over.net. Glede šole sem se pa jaz odločila, da grem delat pedagoško - andragoško do izobrazbo, da se bom zaposlila v šoli, kot Jessy. Šla bom nazaj v mojo službo za kak let ali dve, medtem bom naredila ta izpit in potem naredila prakso v šoli pa bo. Samo pri tem, bom naletela na težavo: Potem moram imeti zaposlitev vsaj šestih mesecev kot pripravnica na eni izmed izobraževalnih ustanov. Za status pripravnika (rednega  ali volonterskega) mora zaprositi na Ministrstvu za šolstvo in šport. Če mu ti to omogočijo (kar pa ne naredijo vedno, ali zelo neradi!), lahko nastopi tisti šestmesečni pripravniški staž in po njegovi uspešni opravitvi, se lahko prijavi k strokovnemu izpitu. Šele, ko naredi ta strokovni izpit, je v resnici enakovredno izobražen za pedagoški poklic s tistimi, ki so dobili VII stopnjo izobrazbe na pedagoških fakultetah, ali pedagoških delih ostalih fakultet. To mu potem omogoča, da enakovredno konkurira na razpisana delovna mesta za učitelje.Moj stric je ravnatelj na Gimnaziji Bežigrad in upam, da bi bo pomagal... še kasneje kaj napišem, ker je že tečna...

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
7.4.2006 8:45:12   
tina104
Tia, sem dobila prezentacijo in je ful dobra. Se pa vidi, da je Demi res povsod polno user posted image .

Moram vam še poročat, kaj se je včeraj dogajalo. Mogla sem it v mesto in sem Aljaža zraven vzela. Pot v mesto je bila čisto ok, nazaj pa groza. 15 km sva se vozila eno uro. Na razdalji 500 m sta bili dve prometni in temu primerna gužva. Aljažu je postalo tečno in se je začel ful jokat. Jaz seveda v tisti koloni nisem mogla nikamor. No, ko sva končno prišla iz največje gužve, sem ustavila na eni avtobusni postaji, da sem ga vzela v roke, da sem ga pomirila, sem ga še podojila. Peljem naprej, on pa v taki jok, da več dihat ni prav mogel, kar sapo mu je jemalo, solze so tekle v potokih, kašljal je, v glavnem groza. Potem sem še 1x ustavila, ga malo pomirila, potem pa peljala do doma. Ful mi je bilo hudo, ker je tako jokal, vendar do doma sva mogla prit.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
7.4.2006 9:00:51   
tina104
Tia, pa saj jaz sem končla pedagoški faks, pa tudi moram naredit strokovnega, da me lahko zaposlijo za nedol. čas. Pred tem moram imet vsaj 6 mes. dela na šoli. Brez strokovnega tudi za določen čas v naših krajih dobiš delo na šoli.

Glede zobkov, tamala - glede na to, da si oz. okolice MB, je tako - greš na Vošnjakovo, tisti vhod ko so zobozdravniki, spodaj je ta zobni kabinet, skoraj vedno je kaka sestra tam, lahko pa tudi po tel pokličeš. Ni še nujno it, je pa fajn, malo ti povedo, kako skrbet za zobke, malo mu je kar sestra pogledala zobke. Naš tudi ima 2, pa nič ni to premalo. Je rekla, da je treba čistit že od začetka.

Mi se kopamo v veliki banji, pa še to zadnje čase šprica do stropauser posted image . Ko smo ga enkrat poskusili tuširat, pa je planil v taki jok, da ga je bilo težko pomirit.

Maja, možno je, da mu ni všeč adapt. mleko. Moja kolegica je svojo punčko samo dojila do 4 mesev, potem ji je začela dajat gosto hrano in počasi hotela ukinit dojenje, ker je mogla v službo. Poskusila je veliko različnih vrst adapt. mleka in ga mala ni sprejela. Pri 7 mesecih ji je začela po nasvetu pediatra dajat alpsko mleko in ga pije.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
7.4.2006 10:26:27   
Jessy
Lepo pozdravljene!
Pri nas smo ponoči bili muke in upali drug na drugega, da obupa....user posted image ...pa smo bili kar vsi trmasti skoraj 1 uro, nato sem pa obupala in šla pogledat, zakaj po tolkem času sploh še cmevkari in se je gospodična lepo obrnila v posteljici, da je imela noge na povštru, pa na kovtrčku je ležala in ko me je zagledala je tako z veseljem rekla MA-MA-MA. Pol sem jo podojila in nato mi je spala do 9h. Sva se pa od takrat, ko sva vstali, pa do zdaj že 2x preoblekli, ker mi je nekej bruhala, zdaj pa že leži v svoji posteljici, ker je spet utrujena, pa mi ni jasno zakaj, ko pa je šele pred dobro uro vstala. user posted image

Pri nas že kuka sonček, tako da sem bila že navsezgodej zjutraj dobre volje, ker bova končno lahko šli ven.

Tia, jaz sem mogla pa kar 10 mesecev pripravništva, šele potem sem lahko šla na strokovni izpit. Upam, da ti uspe!!!
Za bazenček bomo pa zagotovo šli vseeno pogledat, ko bomo šli kaj v LJ, ker ga bo rabila za na vrt, če bo kaj od poletja! Hvala za info! Drugače pa tista okroglina pri tuš kabini ful placa pobere user posted image , banje pa nimamo, ker ni prostora zanjo, tako da smo primorani se prilagajati tuš kabini!

Miševi, ja, kot vidiš pri nas Bombah, ta dieta učinkuje! Petri je sploh pridna in naju obe s Teyo prekaša, ampak tudi midve se ne dava!user posted image  Res se splača to prehranjevanje speljat, saj so vidni rezultati. Jaz sem s to dieto zadovoljna še posebej iz tega vidika, ker me pobira točno tam, kjer bi rada, to pa je v pasu, bokih, stegnih, pa tudi v rit. Ravno danes zjutraj sem uspela zapeti svoje prednosečniške hlače, pri katerih mi je pred dieto manjkalo celih 10 cm, da bi jih sploh zapela - danes pa sem jih! Sicer niso še primerne za nošnjo, ampak zapnem jih pa lahko! user posted image

Pri nas pa še ne čistimo zobkov. user posted image  Se mi zdi, da tista dva rižka nimam kaj čistit, ker sta še tako mičkena. user posted image Očitno se bom mogla tudi jaz lotiti tega opravila.

Zdaj bom pa user posted image  do konca spila!

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
7.4.2006 10:37:34   
zoya24
Lep pozdrav,

Naš Žiga je pa zboleluser posted image user posted image . Že ponočli je kar naprej nekaj cvendral, potem pa še zjutraj in sem mu zmerila vročino, pa je bila 38,6, tako da je dobil Calpol, pa bomo videli. Drugače pa nič iz nosa ne teče, kašlja tudi ne, samo vročina. Bomo videli, upam, da je samo kej manjšega in da bo jutri že Ok.

Tia jaz še vedno nisem prejela pps-ja...očitno res nekaj nagaja.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?