Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

....imam očitne znake....ali je katera tu gor ki je imela še enkrat menstruacijo in je bila že noseča?joj sej tako kompliciram,ampak vseeno upam da me razumete....kdaj narediti test?lp
 ....imam očitne znake....ali je katera tu gor ki je imela še enkrat menstruacijo in je bila že noseča?joj sej tako kompliciram,ampak vseeno upam da me razumete....kdaj narediti test?lp 

aja pa še to bi rada vprašala če bi mi test ob casu vgnezditvene že pokazal prav.....v primeru če bi bla slučajn noseča???
 aja pa še to bi rada vprašala če bi mi test ob casu vgnezditvene že pokazal prav.....v primeru če bi bla slučajn noseča??? 

....a mislite da je še prezgodaj za pravilen rezultat al kaj?al nej grem v laboratorij?ker znaki so preveč očitni.....al naj čakam....in čakam....do ponovne
 ....a mislite da je še prezgodaj za pravilen rezultat al kaj?al nej grem v laboratorij?ker znaki so preveč očitni.....al naj čakam....in čakam....do ponovne  KT sem nehala jemati junija (in ker sm zelo površna tudi pri tem si nisem zapisala kdaj sem pojedla zadnjo tabletko in s tem dobila krvavitev), no naslednja menstruacija pa je prišla 9. julija. Naj povem, da tudi pred jemanjem KT nisem imela rednih menstruacij, tako da niti približno ne vem koliko časa traja moj cikel... No da sem izvedela kdaj sploh imam,če jo imam, ovulacijo se kupila teste za ugotavljanje ovulacije... 30.julija mi je test pokazal dve črtici, se pravi je ovulacija bila.. smo pridno delali (pred O, med O, in po O). sedaj pa sledi moje vprašanje. Kdaj narediti test nosečnosti, če niti nevem kdaj pričakujem m? Je res da ovulacija nastopi 12-14 dni pred pričakovano m? Se pravi, če bi v pon 13.avg naredila test bi mi lahko že pokazal? Naj povem da sem že danes delala test (verjetno prehitro, ampak sem takooo neučakana) pa je pokazal negativno.
   KT sem nehala jemati junija (in ker sm zelo površna tudi pri tem si nisem zapisala kdaj sem pojedla zadnjo tabletko in s tem dobila krvavitev), no naslednja menstruacija pa je prišla 9. julija. Naj povem, da tudi pred jemanjem KT nisem imela rednih menstruacij, tako da niti približno ne vem koliko časa traja moj cikel... No da sem izvedela kdaj sploh imam,če jo imam, ovulacijo se kupila teste za ugotavljanje ovulacije... 30.julija mi je test pokazal dve črtici, se pravi je ovulacija bila.. smo pridno delali (pred O, med O, in po O). sedaj pa sledi moje vprašanje. Kdaj narediti test nosečnosti, če niti nevem kdaj pričakujem m? Je res da ovulacija nastopi 12-14 dni pred pričakovano m? Se pravi, če bi v pon 13.avg naredila test bi mi lahko že pokazal? Naj povem da sem že danes delala test (verjetno prehitro, ampak sem takooo neučakana) pa je pokazal negativno.  ampak sem tok firbčna
  ampak sem tok firbčna  ga pa definitivno še ponovim :D
   ga pa definitivno še ponovim :D  

..za prva dva ni blo nubenga problema,sam da sem v postlo šla sem bla že noseča....
  ..za prva dva ni blo nubenga problema,sam da sem v postlo šla sem bla že noseča....  sem tudi včeraj naredila test, itak ni nič pokazalo, je prehitro tudi če bi nosečnost bila, joj ta neučakanost, groza!! bom verjetno jaz tudi v ponedeljek 13. probala srečo, bomo vidli
   sem tudi včeraj naredila test, itak ni nič pokazalo, je prehitro tudi če bi nosečnost bila, joj ta neučakanost, groza!! bom verjetno jaz tudi v ponedeljek 13. probala srečo, bomo vidli  na 27-29dni do sedaj. Celo vmesne sem imela, par kapljic krvi, sem že mislila da je res kaj, odtegnitvena ali kaj že. in ni bilo, do zdaj niti enkrat očitno, ker imam spet
   na 27-29dni do sedaj. Celo vmesne sem imela, par kapljic krvi, sem že mislila da je res kaj, odtegnitvena ali kaj že. in ni bilo, do zdaj niti enkrat očitno, ker imam spet  . Babkaa pri tebi kaj sreče????
  . Babkaa pri tebi kaj sreče????  ..
  ..  . in kdaj delaš otem ta testek, ko približno naračunaš, da naj bi bilo? Ne bi sicer rada prehitevala stvari pa da "delamo na otročku", samo me pa vseeno zanima ali jo sploh imam ali ne... vsaj to za začetek
  . in kdaj delaš otem ta testek, ko približno naračunaš, da naj bi bilo? Ne bi sicer rada prehitevala stvari pa da "delamo na otročku", samo me pa vseeno zanima ali jo sploh imam ali ne... vsaj to za začetek