Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

kateri krog imaš? jaz imam zaj tretji, se še ne sekiram upam da čimdlje tako ostane
  kateri krog imaš? jaz imam zaj tretji, se še ne sekiram upam da čimdlje tako ostane 

, neuradno pa tretji (brez KT)-v tretje gre rado
  , neuradno pa tretji (brez KT)-v tretje gre rado .
  .  ..kr naj ostane tako oz. nj se hitr prime
  ..kr naj ostane tako oz. nj se hitr prime 

..se mi zdi še prekmalu da bi jo dobila..kaj pa vem
  ..se mi zdi še prekmalu da bi jo dobila..kaj pa vem 

, bom kupila še cb (zdej sm mela BC), pa bom res z jutranjim urinom poskusla,ne vem če je mogoče možno da je prišlo do zanositve šele nekaj dni nazaj  pa da je tole res bla vgnezditvena, pa da še ne pokaže al kaj....ma ne vem, tolažba pač..... :) aja, pa še to, M še vedno ni, samo včeri je bil vložek malo umazan, ampak res malo, ker kadar sm mela M je biu zelo veliko....mam kr močno drugač.....pa boli me tut ne trebuh tko kot kadar mam M, tako da res ne vem.......zbegana sm full....  :(
  , bom kupila še cb (zdej sm mela BC), pa bom res z jutranjim urinom poskusla,ne vem če je mogoče možno da je prišlo do zanositve šele nekaj dni nazaj  pa da je tole res bla vgnezditvena, pa da še ne pokaže al kaj....ma ne vem, tolažba pač..... :) aja, pa še to, M še vedno ni, samo včeri je bil vložek malo umazan, ampak res malo, ker kadar sm mela M je biu zelo veliko....mam kr močno drugač.....pa boli me tut ne trebuh tko kot kadar mam M, tako da res ne vem.......zbegana sm full....  :(