Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

!!!
je pohitela in prišla danes. Pomodrite me...
, do takrat pa čim več sproščenosti.
od nikjer ( od zadnjega SO 20 dni) tako da upanje je itak že šlo. Delala teste BC mini negativen ( samo na enemu se vidi senca druge črte še to po cca. 10/15 min, kar ne velja ), delala CB ( pri obeh se je v 2 min. pojavil rahel plus, ki je potem hito izginil - se pravi je bila samo tista e....črtica). Dobesedno si želim, da se usuje
je pa boljše, če je že moglo bit tako, da se je končalo samo od sebe...pa pogumno naprej in ko bosta spet pripravljena, vama želim čimprej en lep plusek!
NOSEČKE: 5
USPEŠNOST: 12,82%
NAVIJAČICE::
, špikanje je ponehalo, od včeraj me prsi bolijo obupno - sem včeraj komaj čakala da si modrc slečem
, no
podana na stran in bo mogoče tako tudi prej uspelo.
.
minus! Zdaj pa tu čiči pa čaki, kdaj se bo vlila... Je pa res, da sem nekaj tuhtala okoli O ali je ali ni in da sem imela 2 krat "znakce" za O, no če bi bila po prvih znakih, bi prišla danes, če pa po drugih pa v roku petih dneh... Bomo videli. Ko že misliš, da si že videl vse pa se ti zgodi še to... Aja, naj še omenim, da sem od aprila imela točno