Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
S partnerjem nameravava spet delat na dojenčku
, ker pa se svetuje, da vmes minejo vsaj trije ciklusi me zanima, katero kontracepcijo ste v teh nekaj mesecih uporabljale? Na kondome sem nekako alergična (po njihovi uporabi me začne vse pečt), tabletk pa tudi ne bi jemala, sploh pa ne za tako kratek čas, da si ne bom naredila še dodatne hormonske zmede v telesu. Do zdaj sva uporabljala prekinjen odnos, ker pa ta metoda ni čist zanesljiva, me skrbi, da ne bi zanosila prehitro po abraziji, ker sem slišala, da naj bi se po spontanem splavu plodnost celo povišala (če je res kaj na tem). Rada bi, da se mi najprej temeljito obnovi maternica, ker je po abraziji ranjena in ima stanjšano "oblogo". Zelo se bojim, da bi, če bi zanosila prehitro po abraziji, prišlo do še enega splava ali pa do kakšnih drugih zapletov.