|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2012
27.11.2012 14:50:54   
Arual
Night - dabroston se uporablja za več stvari: od uravnavanja mesečnega perila, potem uporaba zaradi popuščanja rumenega telesca ...

No jaz sem tud na dabrostonu in klomifenu, tako da si zdaj pa res že zaslužimo da zagledamo +. Tudi jaz sem razmišljala da bi si kupila ovulacijske teste, zgrešit itak nimam kaj, če pokažejo toliko bolje. Ker me ginekolog ne spremlja prek Uz-ja, da bi videl če mi klomifen res pomaga.

No jutri pa grem v Lj, k prof. Tomaževiču, na posvet in seveda en uz, da ugotovi kaj bi lahko bilo narobe, da nama tako dolgo ne uspe. V mb in ptuju ne znajo pojasniti vzroka, seveda so sedaj predpisali 6 mesečno terapijo s klomifenom nato pa laparoskopijo. Upam, da bo vsaj v enem od ciklusov uspelo.



_____________________________

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: II pričakujemo decembra 2012
27.11.2012 15:50:52   
GregUr

IZVIRNO SPOROČILO: Night

GregUr, zakaj pa si meriš BT, če imaš dabroston? A ne vpliva to na rezultate? Drugače pa glede na tvoj graf očitno še nisi ovulirala ali pa ti temperatura pač še ni narasla. Sluz si kaj spremljaš? Meni se zdi to bolj zanesljiv pokazatelj. Včasih pa pride tudi kakšen anovulatoren cikel, tako da ne si preveč belit glave s temi temperaturami. Jaz imam lepe grafe, ampak še vedno ne zanosim, tako da ... Zakaj pa jemlješ Dabroston? Ta pomaga le v primeru, da ti rumeno telesce začne prehitro propadati. Jaz bom ta mesec spet jemala Utrogestan, ker imam izcedek cel teden pred M.


prejšnji mesec ga še nisem mela, pa sem si vseeno merla, Pušenjak pravi, da je dodajanje didrogesterona, če jo primerja z reko takšen, da če je struga polna (dovolj hormonov), pa dodaš eno vedro vode (progesterona), se ne bo nikjer poznalo, če pa je struga suha (premalo hormonov, oz. popuščanje), pa zliješ noter eno vero vode (progesteron), se bo pa tudi to poznalo. in da na temperaturo tako majhna količina kot je v dabrostonu (10mg) nebi smelo vplivati na rezlutate.
ja tut men se zdi da ovulacije še ni blo glede na graf, ampak so pa ovulacijski testi drugače pokazal. se mi zdijo bolj zanesljivi kot pa graf. Sluz spremljam, ampak je ta mesec skor ni blo nč, pa tut prejšnjič ko sem zanosila je ni blo neki na pretek, tko da očitno pri meni to ni ravno zanesljiv podatek.
Dabroston pa jemljem zarad tega, ker mam 25- dnevne cikle, poleg tega zaznano pozno O - okrog 17. dneva, nakar se mi pri 23. dnevu začne packati rjav izcedek, dokler se 26. dan res ne ulije. to je pa dejansko samo 6 dni lutealne faze, kar je premalo. tko da to je to user posted image

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: II pričakujemo decembra 2012
27.11.2012 16:00:50   
curly
Aloha, ste mi že vse stare borke pobegnile v december. user posted image

oreh, kako daleč v postopku si? Kako kaže?

LS, šele zdaj sem videla, da imaš napotnico za operacijo. Kdaj misliš, da boš prišla na vrsto? Jaz sem jo dobila lani novembra pa sem prišla na vrsto v decembru! Držim pesti, da tudi tebe čim prej "poštimajo"! user posted image Predvsem pa bodi optimistična, bo pa z IVF uspelo - upam, da bosta šla! Toliko za tolažbo: imam kolegico, ki je imela težave s prenizkim progesteronom, sicer je v prvo splavila, zdaj pa ima 2 zelo zdrava otroka, ki bosta počasi že prišla v puberteto! Glavo pokonci, "za vsako bolezen raste rožica", če veš, kaj mislim! Vem, da vama bo uspelo!!!

witch, kako si kaj ti? A decembra bosta šla v postopek?

Kmalu bo december, zato navijam navijam navijam za vse vas, da vam dobri možje prinesejo najbolj rozaste testke! user posted image user posted image Jaz bom še malo počakala v novembru, ampak mislim, da se vam kmalu pridružim (glede na mojo statistiko)! user posted image

Aja, kako je kaj z vašimi minusi na vagi? Moja se je pokvarila! user posted image Sem pa nekje -7! user posted image user posted image user posted image


(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: II pričakujemo decembra 2012
27.11.2012 19:44:19   
LittleSun
curly lepo te je čitat, že nekaj dni te ni bilo na spregled...in tudi drugih starin ne, sem vas pogrešala.

Moj dober minus je danes -9user posted image user posted image jej
Ja jaz upam, da hitro pridem na vrsto za to preiskavo...načeloma ne v decembru, ker bom ravno na praznike ok. 10 dneva, ko delajo to preiskavo, tako da najbrž januarja ali februarja. Se mi zdi, da gre to kar hitro, na histeroskopijo sem prišla takoj na vrsto.

Stiskam pestke, da se nam ne pridružiš v decembru.

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: II pričakujemo decembra 2012
27.11.2012 19:49:05   
mladika
Sem kar vredu LS,glede na to da se mi je endometrioza zopet vrnila :(. Jutri grem h G,da me pogleda z UZ-jem in poda svoje mnenje,če bo potrebna še ena laparoskopija!Zate mi je pa čudno,da ti G ni dala nobene terapije za pomanjkanje progesterona?user posted image

_____________________________

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: II pričakujemo decembra 2012
27.11.2012 19:55:58   
Night
Uf, mene tudi skrbi, da se mi endometrioza ne bo ponovila user posted image Zadnji ciklus sem imela po ovulaciji kar močne bolečine v trebuhu.

Tiste, ki jemljete Utrogestan, mi lahko poveste, kakšen režim jemanja imate? Koliko dni ga jemljete in kakšno dozo? Ali je 2 krat 100 mg sploh dovolj? Moja G pravi, da ja, Pušenjak pa je bolj za 3x1 tableto na dan. Kakšnih krvnih testov pa nikoli nisem delala, da bi vedela ... Si lahko naredim kakšno škodo, če vzamem preveliko dozo?

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: II pričakujemo decembra 2012
27.11.2012 20:14:53   
curly
LS, uau, to pa je minus!!! Čestitam! user posted image user posted image user posted image
Malo sem bila zaposlena user posted image zato nisem imela časa pokukati na to temo. user posted image
Po moje boš prišla hitro na vrsto. user posted image Držim pesti!

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: II pričakujemo decembra 2012
27.11.2012 20:17:31   
LittleSun
mladika tudi jaz se čudim, še marsičesu drugemu user posted image user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: II pričakujemo decembra 2012
27.11.2012 22:11:29   
Anonimen
AAAAaaaaaaaaaa, še malo pa bo december tu! user posted image Še malo pa lulamo user posted image
Priznam, da sem malo nervozna...tako si želim vidit user posted image user posted image

Kako ste? Pridno user posted image user posted image user posted image ?

Držim pesti in pošiljam tavelike user posted image za srečo vsem, ki tukaj niste prvič ;) Še posebej tistim, če sem natančna!

Anonimna user posted image user posted image

(odgovor članu LittleSun)
  Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: II pričakujemo decembra 2012
28.11.2012 9:52:02   
ta*mala
Dan punce... sem prišla še sm težit. Oz samo navijam za vas in vas berem, da bo to leto čim prej mimo... če se pa slučajno stvari spremenijo drug mesec vam pa tudi javim. Torej navijačica bom!

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: II pričakujemo decembra 2012
28.11.2012 10:33:42   
LittleSun
ta*mala žal mi je, da se je tako izteklo, pa vendar tolaži misel, da je narava poskrbela za to pravočasno. Pošiljam ti topel objem in držim pesti, da kmalu spet ugledaš plusek na testu, ki bo zrastel v malega črmla.


(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: II pričakujemo decembra 2012
28.11.2012 10:35:30   
GregUr

IZVIRNO SPOROČILO: ta*mala

Dan punce... sem prišla še sm težit. Oz samo navijam za vas in vas berem, da bo to leto čim prej mimo... če se pa slučajno stvari spremenijo drug mesec vam pa tudi javim. Torej navijačica bom!


o kakšnemu teženju zdej ti tu? ti lepo naviji zdej za vse nas, mal možgančke na off, pol k bo pa spet vajin čas, bomo pa me vse lepo za tebe!! user posted image user posted image user posted image

drugač pa punce, moja BT je dans spet 36,5 - za 0,2 višja od včeri. in res mam graf k en rocky mountains user posted image sm pa včeri zašlatala un "kremast" izcedek, k sm si "preverla" stanje MV, ampak je očitno tega izcedka mal in ne pride vn... user posted image
sem pa zasledila prve stranske učinke dabrostona po treh dnevih - OOOOO BOŽE, sama seb grem na živce! vse mi je odveč user posted image tale PMS ta mesec bo pa vražji user posted image in potenciran očitno user posted image ampak upam da se ne bo končal z user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: II pričakujemo decembra 2012
28.11.2012 10:40:50   
ta*mala
Ja seveda navijam za vas!!! in upam, da boste vse zagledale user posted image še taprav cajt, da ne boste pol z mano skupi lulale. Kr prej se pobrigite za to... sj ne da nočem vaše družbe, ampak cajt je že, da se kam premaknete

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: II pričakujemo decembra 2012
28.11.2012 10:41:08   
Tippi
ta.mala sočustvujem s tebouser posted image . zelo! user posted image Izgube so vedno boleče, če pa izgubiš otročka, je izguba toliko težja. Jaz sem pred kratkim ostala brez otročiččka na polovici nosečnosti in vem kako boluser posted image . Bi ti pa položila na srce, naj se ti nikamor ne mudi z novo nosečnostjo. Vzemi si čas za celjenje ran, tako fiziččnih, kot čustvenih. Tudi na posvetu pri genetiku so mi tako svetovali. Dokler zares ne preboliš (pozabiš itak nikoli) izgube, je nova nosečnost za tvojo ranjeno dušo "prenevarna". Poskušaj razmišljati pozitivno, svet se ipak vrti naprej. In zdaj bo novoletni čas in s partnerjem imata čas, da se še bolj povežeta med seboj. Pobož po laskih in topel objem!user posted image user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: II pričakujemo decembra 2012
28.11.2012 10:41:51   
Tippi
In seveda mene tudi med navijačice. Naj bo december lep, čudovit, najlepši in totalno kičast in obarvan z rozano barvo!! user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: II pričakujemo decembra 2012
28.11.2012 11:00:06   
LittleSun
Tippiuser posted image user posted image user posted image sem sledila tvoji zgodbi, jokala s teboj in mislila nate. Ob takšnih zgodbah se zdijo naši problemi čisto miceni in punce kot si ti nam vlivajo novih moči...zmožne mo več kot si mislimo. Še vedno mislim nate in pošiljam tople objeme.

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: II pričakujemo decembra 2012
28.11.2012 11:39:26   
oreh
Tippi in Tamala, žal mi je da sta tudi vidve doživeli takšno grozno izkušnjo. Je težko, vsaka se po svojih najboljših močeh spopade z njo, a ko minevajo meseci... je lažje. No, upam, da pri vama bodo prihajajoči meseci kmalu oznanili nov plusek. Vajina pikica pa vaju bo v mislih vedno spremljala.user posted image

starine hvala, da se spomnite name. danes sem izredno dobre volje, saj je stanje pri rešu bilo spodbudno, nakaj foliklčkov imam, punkcija pa bo enkrat čez vikend zgleda.

tako, zdaj pa brž v službo.
LS, bravo, jaz pa prijateljujem zadnje čase z belo moko in vsem kar ima okus po cukru, mal pa tut morem grešit, če ne lahk grem še sam med nune.

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: II pričakujemo decembra 2012
28.11.2012 12:02:15   
Penny
Sam res, ta*mala, kako teženje? Bi te sicer raje še naprej brala na drugem forumu, ampak ... user posted image .
Tippi, tudi tvojo zgodbo sem spremljala. Ne predstavljam si ... user posted image user posted image

oreh, držim pesti za uspešno punkcijo in čimveč dobrih foliklčkov, a ne user posted image
.
IZVIRNO SPOROČILO: GregUr
drugač pa punce, moja BT je dans spet 36,5 - za 0,2 višja od včeri.

Moja je tudi zrastla iz 36,19 na 36,46 (približno enak poskok imava, samo moj termometer je bolj natančen od tvojega user posted image ). Pa bradavice tut že od včeraj malo čutim na dotik. Mogoče pa še bo kaj iz tega user posted image . Me pa res zanima, kam mi bo FF postavil O. Po mojem bi jo moral na 14. dan, ampak bomo videli.

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: II pričakujemo decembra 2012
28.11.2012 12:04:19   
GregUr
Tippi sicer ne poznam tvoje zgodbe, ampak si lahko mislim, da ni bila nič lažja od moje, ki se je zaključila v 21. tednu. Ampak tko kot si napisala, nekako sčasoma preboliš, pozabiš pa nikoli ne. objemček zate user posted image da preboliš in se psihično in fizično pripraviš na novo življenje user posted image user posted image

orešček user posted image bravo za foliklčke!! sem ful vesela ko preberem da se tudi pri vas fosilih premikajo zadeve user posted image in to v pravo smer!! držim pesti še naprej! user posted image user posted image

Penny jst obolevam zravn tega grafa. to ni več za nikamor. ne vem kaj me zdej ta T tolk heca, več kot očitno je O morala že bit, (razno če ta mesec nisem imela O - ampak pol se more tut progesteron in s tem tut T dvignit, sej neki more sprožit M?! user posted image ) ker če nebi jemala progesterona, bi jo že čez 1 teden pričakovala. oziroma je nebi pričakovala.

< Sporočilo je popravil GregUr -- 28.11.2012 12:07:50 >

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: II pričakujemo decembra 2012
28.11.2012 12:16:20   
ta*mala
....pocasi bo ze in vem da se bomo tud tiste k mamo smolo sestavle...jaz se bom v prihodnjih tednih posvetila odvajanju od slabih stvari...

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: II pričakujemo decembra 2012
28.11.2012 12:40:50   
GregUr
ta*mala - VŠEČ MI JE user posted image user posted image
Upam, da ti bo uspelo!

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: II pričakujemo decembra 2012
28.11.2012 12:44:47   
ta*mala
Jaz tudi... najprej se je treba znebit teh nepotrebnih kg, ki so se nabrali od poletja do zdaj (ja, med čakanjem na user posted image pol pa še mal med nenormalno požrešnostjo), pol pa nekako do konca leta tud čikov... počasi bom že zmogla, ane

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: II pričakujemo decembra 2012
28.11.2012 16:02:35   
Anonimen
hEjla!!

Moja user posted image je predčasno prišla user posted image , tako da naznanjam 2.krog in upam, da je 26.12. ne bo!!! Tako ostajam kar z vami v istem mesecu in upam, da bom novo leto že praznovala 2v1 user posted image

Anonimna user posted image user posted image

(odgovor članu ta*mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: II pričakujemo decembra 2012
28.11.2012 17:49:51   
Nikki34
ta*mala fuuul mi je žal..vse ostale, dejmo akcijaaaaaaa...jaz pa sporočam, da se tri mesce ne grem projekta več. Bo potrebno najprej sebe/naju porihtat...Tako, da samo navijam in me lahko iz koledarčka zbrišete, ker jo takrat pričakujem :)user posted image namreč....do februarja paupam, da boste čimveč user posted image napiškale user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: II pričakujemo decembra 2012
28.11.2012 22:31:56   
Arual
Hey. No jaz od dr. Tomaževiča. Ugotovil pregrado. Ma jezna sem res. Nikjer niso ugotovili tega on pa in to po 4 letih truda. Groza. No zdaj pa čakanje na laparoskopijo in histeroskopijo. Punce veste koliko časa je približno treba čakati v Lj?? Lp

_____________________________

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu Nikki34)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
V teh okoliščinah ne seksajte
Preverite, v katerih primerih in okoliščinah je po daoistični seksologiji seks odsvetovan oziroma celo prepovedan.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?