Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Študirala sem že o veternih zvončkih
, vendar se mi to zdi drastično, a ima katera kakšno drugo idejo??? 
.
nisem mogla da ne bi, ker je tako mal čudno napisano....predvidevam, da verjetno stopi not predenj jih potiho zapre....če to dela, jaz ne bi rabla nobenih zvončkov, pojoče ribe, ključa...če bi jo nekajkrat snela da to počne bi ji take naštrikala, da bi jo kmalu minilo prisluškovati...mislim...v lastni hiši pa premišljevat o tem kako bi taščo dobil na delu , če bo prišla vlečt na ušesa...nima tega za delat...lahko se še toliko dela norčka...bi ji že tolikokrat in tako razložila, da bi me razumela...malo hrbtenice pa le imej...kaj pa boš naredila, če boš ugotovila, da kuka okrog in špega? Boš dala črne zavese na okna in zabasala ključavnico in kukalo na vratih z žvečilnim...?
dala ultimat naj se odseli od svoje hiše in naj gre k njenemu bratu, če mu je važnejši kot naša družina
( to pa je neka druga zgodba)