|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: da bo mož zadovoljen
20.8.2013 12:36:06   
mateyka
itak. nimam... I am doomed! user posted image


user posted image

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: da bo mož zadovoljen
20.8.2013 12:44:06   
liliana
glede na to, da si že baje že prej končala ta čreva.....si......user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: da bo mož zadovoljen
20.8.2013 12:45:23   
ronja
podpis pod lili, do zadnje pike. Pa tudi pod une smajlije, točno to se je tudi meni smejalouser posted image . Mislim, da je zdravo razmerje tisto, v katerem lahko vsake toliko tudi znoriš, pa veš, da te partner za to ne bo zapustil ali mel manj rad. Ker si pred njim lahko to, kar si, včasih jezen, včasih žalosten, včasih izmozgan in tečen. To je tista varnost.

Čivčiv. Ko bo znal pojasniti kaj ga moti, bosta lahko reševala naprej. Dokler mu osnove niso jasne, ne bo šlo. Po moje. Ker v končni fazi ti lahko le kontrira, ker tebe moti, pač zdaj še njega nekaj moti. A ti je kdaj pred tem kaj pojamral?

Jaz sem to razumela kot da zdaj, ko ga je izzvala, da naj pove, kar mu ne paše, se pa ves čas kregata - očitno zdaj on pove, sproti...

Jaz mislim, da je treba te reči urejati kar sproti in ne pogrevati za nazaj. V bistvu ne vidim kakšne velike prednosti v tem, če bi zdaj znala oba napisati svoj spisek za 5 let nazaj, kdaj se je kdo za koga žrtvoval in ugotavljat kdo se je večkrat.

Sproti je fajn, ja, ampak če sproti nista, je fajn rešit za nazaj. Da veš, kaj koga moti in da se ne prilagaja nekdo tam, kjer mu ful pomeni, drugemu pa sploh nič. POtem se obema trapasto zdi. Ker dostikrat prideš do tistega: "To ti gre na živcema, sploh nisem vedel/a! Ja, valjda, ni problema, pa narediva tako!" In sta oba srečna:).

Samo z mirno komunikacijo lahko rešita marsikaj.

Sicer se oba zelo rada mirno zmeniva, vendar mislim, da nismo vsi enaki in da ni vedno samo ena in edina pot prava. Mislim, da je VČASIH, v nakaterih primerih pač treba znoret. Ker nekateri ljudje prej ne razumejo, da ger zares. Lubi na srečo ni tak, kar pa ne pomeni, da ne poznam nobenega takega človeka;). Ne pali pri vseh ista taktika, skratka;).

On bi gledal fuzbal, jaz pa razočarane gospodinje......imava pa samo en televizor.....nekdo mora požreti oz. se žrtvovati ali pa morata oba skleniti kompromis.......z eno televizijo ne gre oboje naenkrat.....pa enakopravno partnerstvo gor ali dol...

Enakopravno bi bilo, da ugasneta tv, noben ne gleda nič in se pogovarjata, kako sta fajn naredila, da ni bilo treba nobenemu nič požretuser posted image .

in fuzbal tekma namesto razočaranih gospodinj je naenkrat začela predstavljati velik problem, ker je začenjala pomeniti žrtvovanje, požiranje in podobno...

Kadar imaš malo prostih trenutkov, so ti bolj dragoceni in je zato to prilagajanje večje kot prej, tako da je to v bistvu logično. Recimo midva sva včasih veliko hodila v kino, zdaj greva pa 1x na leto, če je dobro letouser posted image . Takrat nama je bilo vseeno, če je bil kdaj pa kdaj zanič film, mela sva se fajn. Zdaj pa pogledava, da greva gledat fajn filme, ker kot pravi lubi: je pač tako malokrat, da si takrat res želiš maximum in si ne želiš tega cajta zabit za en neumen film. Redke stvari so pač dragocenejše. Tudi prosti čas, ki ga je manj, ko imaš več otrok in nemogoče urnike v službi.

jaz vidim pri obeh straneh določene stvari s katerimi se strinjam. se strinjam z Tippi, da obstaja več vrst razmerij, ki lepo laufajo in bi jih verjetno lahko okarakteriziral za "normalne". in z liliano, da obstaja neka fantastična vizija, ki jo fura in propagira ta kultura, o nekih idealih in kako bi ljubezen in razmerje moralo biti/laufati, pa nima neke veze s samo realo. in tudi z patrino, da več otrok spremeni dinamiko odnosa in če nisi previden, se zna zgodit da opaziš odtujenje v partnerstvu, ko je že zelo daleč. sploh če to opazi samo en partner in drugi živi v viziji in se je noče odreč (raje se npr. loči in "išče" naprej "pravega"), potem je to res velik problem.

podpis.

Menda je ključ do dobrega odnosa dobra komunikacija. Ne samo pogovor, temveč sposobnost poslušati in slišati sogovornika, razumeti njegov/njen point of viev, sposobnost empatije, pa četudi se ne strinjaš z argumenti, vse to v varnem okolju, brez zmerljivk, napadanja, obrambniih mehanizmov.
Kako do take komunikacije priti, pa... no, still learning.

Ankica, meni je ena ful pametna punca enkrat rekla, da ko sta mela z možem krizo, sta se morala najprej enkrat res počit, da sta si zmetala v faco vse zamere, ki so nastale v odnosu, poetm sta se pa lahko lepo zmenila in zdaj imata lepo zdravo partnerstvo, še mal, pa bi bilo popolno;). Toliko o tem, da je samo in edino mirna komunikacija, brez kančka zamere zdrava;). Normalno je, da se kdaj počutimo izkoriščane - sploh ni nuno, da smo - in treba je je zmenit, kaj drugi naredi in v koliki meri smo za stanje sami odgovorni. Navadno je to fajn občutek, ko vidiš, da lahko vse skup sam spremeniš, če želiš:).

Patrino, zelo težko je razložit staršem 1 otroka, ki ni več ravno dojenček in ne zahteva kakega posebnega ukvarjanja (nima posebnih potreb, itd...), da je z večimi težje furat tako, da smo vsi zadovoljni. Sem že nekajkrat poizkušala razložit, da so različne situacije, vendar si to ljudje težko predstavljajo. Včasih tudi pozabijo svoje stiske in ker jim je trenutno fajn, si predstavljajo, da so bili vedno tako s partnerjem in pozabijo, da so imeli kdaj tudi kreše. Ampak lubi, ki je precej bolj jedrnat (en pač mora bit, a ne?:D), je znal to v debati s sodelavkami prav hitro rešit, ko so začele, da ko so otroci starejši, je pa še težje, itd... Vprašal je: "A vzameš knjigo na plažo, da boš brala?" Odgovor: "Ja." "Ok, potem pa nimamo več kaj debatirat"user posted image .

Včasih si ljudje težko predstavljajo, kako ena malenkost vpliva na nekoga, ki je pod stresom. In ni vedno fer rečt, da je nekaj izi, ker je bilo nam izi. Različno težko prenašamo življenjske preizkušnje, enemu je nekaj lahko, drugemu nekaj drugega... Vsi se kdaj zlomimo, jezimo, smo užaljeni, zamerimo. Fajn je, da čim hitreje vsaj poizkušamo rešit, ja. Je pa normalno, da se tudi taka čustva prebudijo in niso vedno slaba. Kar se mene tiče, bi brez jeze bila zelo boga. Jeza ti da moč, da spremeniš nekaj, jeza je dobra! To se celo učijo recimo na waldorfskem izobraževanju, kako se mora princeska razjezit in vršt žabo v steno, da se zadeva končno spremeni v princa in je konec dober, vse dobro:). Zahteva našo reakcijo, celo v pravljicah;).

KK (sam nisem še izdala sextejpa

Ok, se vidi, da sem za luno - wtf je to kk?

Sploh ne bi o tem, ker ob vsakem večjem konfliktu že pet let posluašm, kako naj greva narazen, če se ne znava zmenit - predvsem od njegovih domačih.

Kaj majo pa oni tu zraven? To je vajin problem in vidva ga rešujeta, kakor vesta in znata, oni pa tu nimajo kaj govorit, dokler ti moža ne zlorabljaš - je že velik fant in se zna sam odločat. Če se pogovarjate o vajinih konfliktih pri njih, svaka čast, ampak verjetno ti bo lažje, če enostavno rečeš kaj takega, da jih bo minilo se umešavat: da je pač seks tako dober, da vaju drži skup, recimouser posted image .

Imel sem zdaj čast videt eno tako super partnerstvo, ko se ona poči na plažo in funkcionira v radiju dosega rok, ostalo je....očiii, tole, oči tisto, pejt iskat tole, mala je za previt, za skuhat je, kavico bi...

Hehe, kalbo, stvari je včasih treba od blizu pogledat: na ladji se je čisto podobno zgodilo in pride blizu znanka in pravi lubiju, lej, ko samo oči, ne moreš verjet. Pa se on reži: ja, ko mam pa računalnik, pa risanke gor, ko ga zaprem, bo pa spet po staremuser posted image . Hočem rečt, da ne veš, kaj se je dogajalo: lahko enemu otroku raste zob in je ona bedela z njim, popoldne jih ma pa oči, recimo. Včasih stvari drugače zgledajo;).

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: da bo mož zadovoljen
20.8.2013 13:15:43   
daddy

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

ti mojih postov sploh ne bereš dobro (to sam praviš),



Drži. Nekajkrat sem seveda jih ( saj nekako sem pa moral prit do zaključka da so mi dolgocajtni, a ne ).

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: da bo mož zadovoljen
20.8.2013 13:17:41   
daddy

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka


tebi se daddy duva in kraljuješ na RR,




Ne, samo všeč mi je ( god help me ) in razen do zdaj v eni tematiki, kjer sva bila diametralno nasprotna, mirno podpišem vse njene poste user posted image .

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: da bo mož zadovoljen
20.8.2013 13:49:05   
ronja
Čivčiv, najbrž se tvoj mož ni spremenil iz ljubečega moža čez noč v moža, ki ljubi samega sebe (je oh in sploh in ti boga reva si lahko samo srečna, da si prišla mimo, ko si je ženo iskal).Tak je bil, že ko si mimo prišla. In če si se takemu pred 10 leti odločila podrediti, je zdaj res malo pozno, da bi ga spreminjala. Seveda se lahko odseliš, ločiš, podrejaš dalje...opcij je še in še. Spreminjat nekoga pa, ko si se mu toliko let podrejala, pa žal ne boš mogla.

Kot bi rekel Lovšin: je pa še ena druga možnost - da on v resnici ni tak pezde, kot zgleda po tem enem stavku tu:). In da bi se dalo čisto lepo furat z njim, če bi vedel, kaj njegova žena nujno rabi, ker jo ima pač rad. Mogoče sem naivna, a se mi zdi, da je to najbolj mogoča možnost. Velikokrat rabimo en aha moment, da dojamemo.

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: da bo mož zadovoljen
20.8.2013 13:51:16   
kalbo

Hehe, kalbo, stvari je včasih treba od blizu pogledat: na ladji se je čisto podobno zgodilo in pride blizu znanka in pravi lubiju, lej, ko samo oči, ne moreš verjet. Pa se on reži: ja, ko mam pa računalnik, pa risanke gor, ko ga zaprem, bo pa spet po staremuser posted image . Hočem rečt, da ne veš, kaj se je dogajalo: lahko enemu otroku raste zob in je ona bedela z njim, popoldne jih ma pa oči, recimo. Včasih stvari drugače zgledajo;).


o ne ne, je kar cel dan oziroma cel teden enako zgledalo, tako na plaži kot ne na plaži :)

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: da bo mož zadovoljen
20.8.2013 14:10:51   
liliana
IZVIRNO SPOROČILO: daddy


Ne, samo všeč mi je ( god help me ) in razen do zdaj v eni tematiki, kjer sva bila diametralno nasprotna, mirno podpišem vse njene poste user posted image .


Če si takrat ne bi bila diametralno nasprotna, bi pri nama že lahko govorili o zdravem in popolnem RR razmerju......brez konfliktov, brez povišanih glasov......šlo bi za razmerje temelječe na razsodni, zdravi in popolni komunikaciji, brez čustev (jeze, smeha itd.), vljudno, skratka uber popolno RR razmerje.....tako pa sva tudi midva zrela za RR strokovnjaka.......user posted image

< Sporočilo je popravil liliana -- 20.8.2013 14:12:00 >

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: da bo mož zadovoljen
20.8.2013 14:13:36   
ronja
o ne ne, je kar cel dan oziroma cel teden enako zgledalo, tako na plaži kot ne na plaži :)

hehe, potem je pa verjetno kaj počela ponočiuser posted image . Sicer je pa hecno: če mama visi otrokom za vratom, ji rečejo, da jih odreka očetu, če jih pusti same, pa da jih je njemu obesilauser posted image .

lili, daddy, upam, da uspeta rešit nesoglasja, da bosta lahko zdrav paRRuser posted image

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: da bo mož zadovoljen
20.8.2013 14:43:07   
patrino

IZVIRNO SPOROČILO: daddy


IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

ti mojih postov sploh ne bereš dobro (to sam praviš),



Drži. Nekajkrat sem seveda jih ( saj nekako sem pa moral prit do zaključka da so mi dolgocajtni, a ne ).


Uuuups tole je pa udarec za ženski ego. Večina jih ne mara bit dolgočasnih- pogojno sitne, prepirljive, zatežene, vzkipljive...dolgočasne pač neuser posted image


_____________________________

felico ne estas mezurita en oro...

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: da bo mož zadovoljen
20.8.2013 14:48:50   
uškinamama
IZVIRNO SPOROČILO: patrino


IZVIRNO SPOROČILO: daddy


IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

ti mojih postov sploh ne bereš dobro (to sam praviš),



Drži. Nekajkrat sem seveda jih ( saj nekako sem pa moral prit do zaključka da so mi dolgocajtni, a ne ).


Uuuups tole je pa udarec za ženski ego. Večina jih ne mara bit dolgočasnih- pogojno sitne, prepirljive, zatežene, vzkipljive...dolgočasne pač neuser posted image



A si vsa v modricah, patrino? user posted image

_____________________________

Najina Uš : staršem prijazen otrok.


(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: da bo mož zadovoljen
20.8.2013 14:50:23   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: patrino


IZVIRNO SPOROČILO: daddy
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

ti mojih postov sploh ne bereš dobro (to sam praviš),


Drži. Nekajkrat sem seveda jih ( saj nekako sem pa moral prit do zaključka da so mi dolgocajtni, a ne ).


Uuuups tole je pa udarec za ženski ego. Večina jih ne mara bit dolgočasnih- pogojno sitne, prepirljive, zatežene, vzkipljive...dolgočasne pač neuser posted image


očitno nisem dovolj dolgočasna, ker kar redno odgovarja nanje. user posted image sicer pa je meni vseeno a se zdim enim virtualcem dolgočasna, glavno da možu in prijateljem nisem user posted image

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: da bo mož zadovoljen
20.8.2013 14:52:53   
daddy

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

IZVIRNO SPOROČILO: daddy


Ne, samo všeč mi je ( god help me ) in razen do zdaj v eni tematiki, kjer sva bila diametralno nasprotna, mirno podpišem vse njene poste user posted image .


Če si takrat ne bi bila diametralno nasprotna, bi pri nama že lahko govorili o zdravem in popolnem RR razmerju......brez konfliktov, brez povišanih glasov......šlo bi za razmerje temelječe na razsodni, zdravi in popolni komunikaciji, brez čustev (jeze, smeha itd.), vljudno, skratka uber popolno RR razmerje.....tako pa sva tudi midva zrela za RR strokovnjaka.......user posted image


Tenkju, Liliuser posted image .

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: da bo mož zadovoljen
20.8.2013 14:54:26   
daddy

IZVIRNO SPOROČILO: patrino

Uuuups tole je pa udarec za ženski ego.



Ne verjamem, glede na to, da je pri nama z Mateyko tole bolj ali manj obojestransko, sicer pa, who cares user posted image ?

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: da bo mož zadovoljen
20.8.2013 14:55:55   
daddy

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

očitno nisem dovolj dolgočasna, ker kar redno odgovarja nanje.


Ja, no, prebiram, prebiram, seveda, no.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: da bo mož zadovoljen
20.8.2013 14:56:37   
patrino

IZVIRNO SPOROČILO: kalbo


Hehe, kalbo, stvari je včasih treba od blizu pogledat: na ladji se je čisto podobno zgodilo in pride blizu znanka in pravi lubiju, lej, ko samo oči, ne moreš verjet. Pa se on reži: ja, ko mam pa računalnik, pa risanke gor, ko ga zaprem, bo pa spet po staremuser posted image . Hočem rečt, da ne veš, kaj se je dogajalo: lahko enemu otroku raste zob in je ona bedela z njim, popoldne jih ma pa oči, recimo. Včasih stvari drugače zgledajo;).


o ne ne, je kar cel dan oziroma cel teden enako zgledalo, tako na plaži kot ne na plaži :)

Saj nič ne rečem samo Kalbo- ti si moral biti tudi sila produktiven pri otrocih in drugih družinskih zadevah, da si lahko to tako ves čas opazovaluser posted image

Drugače pa ja- tudi jaz sem že kdaj pa kdaj videla takšne pare. In ponavadi imajo te ženske tudi sila simpatične dedce, one pa so kot neke limone. Na trenutke me je zagrabla tista hudobnica- foušija. Še posebej takrat, ko s tremi mulčki na plaži včasih nimam časa niti natikačev nataknit ko bezljam sem in tja, med tem časom ko je moj sto na uro zaposlen s kakšno tehnično zadevo ala motor pri čolnu in podobno...Namesto, da bi si nataknila natikače, mi ponavadi očke zbežijo tja, kjer možakar podobno kot jaz skače za mladički , ženska vegetira pod senčnikom in bere...Seveda, da ne bom preveč enostranska, opazim tudi obratne primere, kjer je po sili razmer ženska hiperaktivna , možek pa objema Ožujsko pri šanku. No, takrat imam mojega, ki se vsaj v večini primerov spomni, da sva otročke nardila oba- zelo radauser posted image

_____________________________

felico ne estas mezurita en oro...

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: da bo mož zadovoljen
20.8.2013 15:01:08   
patrino

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

IZVIRNO SPOROČILO: patrino


IZVIRNO SPOROČILO: daddy


IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

ti mojih postov sploh ne bereš dobro (to sam praviš),



Drži. Nekajkrat sem seveda jih ( saj nekako sem pa moral prit do zaključka da so mi dolgocajtni, a ne ).


Uuuups tole je pa udarec za ženski ego. Večina jih ne mara bit dolgočasnih- pogojno sitne, prepirljive, zatežene, vzkipljive...dolgočasne pač neuser posted image



A si vsa v modricah, patrino? user posted image

A ti to meni...da sem dolgočasnauser posted image ...hja, tole pa je modrica, ki dolgo ne bo izginilauser posted image


_____________________________

felico ne estas mezurita en oro...

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: da bo mož zadovoljen
20.8.2013 15:03:59   
kalbo
O ne, saj je bla ženska čisto simpatična, le funkcionalnost je imela samo na dohvatu ruke. V kampu se pa marsikaj vidi čez cel dan tudi med vsakodnevnimi opravili, recimo kuhanjem :)

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: da bo mož zadovoljen
20.8.2013 15:07:46   
ronja
padrino, mogoče ti bo pomagalo, če si predstavljaš, da je mogoče ona ponoči bedela z malimi ponoči ali da jih ima sicer ves čas za vratom, da jim ne boš fauš, ker to ni glih luštno (bit fauš). Po moje je dostikrat oz. celo v večini primerov pri normalnih parih, kjer oba skrbita za otroke malo mešano. en čas en ful skrbi za tamale, drugič drugi bolj, odvisno od okoliščin. In ko prideš in vidiš tisti 1 teden, ko da ona živce na pašo, te lahko zgrabi zavist, če pozabiš, da mogoče pa da živce na pašo zato, ker je do zdaj mela ves čas samo ona tamale in je zato zgonjena ali pa je noseča in ji je slabo, itd... in se zato drži kot limona... Ena prijateljica se je najprej, ko sva se spoznali ves čas tako držala, sem mislila, da me ne mara, ker je bila vedno tako nerazpoložena. Pa ji je bilo slabo in še druge hude preizkušnje so se ji nagrmadile nakup glih tisti čas. Ko sem ji kasneje povedala, je bila presenečena, saj ni mela nikoli nič proti nam, samo pač se ni dobro počutila in je bolj grdo gledala.

Hočem rečt: če sila simpatičen dedec želi met 3 otroke z eno limono, ma očitno ona nekaj takega, da se mu splača:). Ni na nas, da to vidimo, glavno, da on to vidi:).

Meni je hecno, ko dobivava komentarje drug o drugem, v smislu, da imava srečo. Seveda jo imava, vendar so zadeve povezane:). Tako kot imam jaz srečo, da imam njega, ima on srečo, da ima mene in obratno, skratka. Ne bi mogla bit taka ob enem podpiralcu šanka in on ne tak ob eni šminkerki;).
Je pa smotano, če vidi en od partnerjev samo tiste slabe starše svojega spola in jih meče naprej svojemu dragemu/dragi.

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: da bo mož zadovoljen
20.8.2013 15:08:28   
patrino
Ja saj je res- poleg drugih zadevščin je to tudi čar kampiranja. Pri pomivanju posode, pri kuhanju, na plaži, pri posedanju pred prikolico...povsod se lahko vedno znova in znova prepričaš, da konec koncev nisi izbral slabega partnerja user posted image

_____________________________

felico ne estas mezurita en oro...

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: da bo mož zadovoljen
20.8.2013 15:11:34   
ronja
kot bi ti posplošila: eni za to ne rabimo v kamp ituser posted image . Mal heca, ampak tak sisetm je bil pri tisti temi o popestritvi seksa;).

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: da bo mož zadovoljen
20.8.2013 15:12:33   
liliana

IZVIRNO SPOROČILO: ronja


Je pa smotano, če vidi en od partnerjev samo tiste slabe starše svojega spola in jih meče naprej svojemu dragemu/dragi.


Boljših svojega spola itak ni......user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: da bo mož zadovoljen
20.8.2013 15:17:33   
ronja
Boljših svojega spola itak ni...

Čaki, nisem čist štekala: mislila sem, da ni prav, da bi recimo kazale svojim dragim samo ženske, ki so ves čas v šopingu, nikoli nič ne skuhajo, nikoli se nič ne ukvarjajo z otroki in samo lajajo na vse okoli (če taka oseba sploh obstaja), v smislu, vidiš, kaka grozna je ona, jaz sem pa tak fajn... Je prav, da pogledamo vse: fajne in ne fajne. Od fajnih se kaj naučiš, kakšen je fajn bit, pri ne tako fajnih pa si rečeš, ej, saj nisem tok slaba in ma tudi on srečo;). "Samokritika" je dobra za rast, "samohvala" pa za samozavest, na koncu rabiš oboje, v "zdravem" razmerju, ki se spreminja glede na okoliščine;).

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: da bo mož zadovoljen
20.8.2013 15:19:13   
ronja
Lili, s si mislila, da vsi mislimo, da smo najboljši starši svojim otrokom? Hm, ne vem, če... Včasih se ti zdi, da delaš super, drugič pa da si grozen, večinoma pa vmes... Sama ko gledam okoli se dostikrat čudim, kako ljudem rata svašta, kar meni ne, po drugi strani je pa hecno, ko se ljudje isto sprašujejo zame - potem ugotovim, da pač vsakemu rata na nekem področju in... glej dalje un prejšnji post;).

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: da bo mož zadovoljen
20.8.2013 15:22:55   
liliana

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Boljših svojega spola itak ni...

Čaki, nisem čist štekala: mislila sem, da ni prav, da bi recimo kazale svojim dragim samo ženske, ki so ves čas v šopingu, nikoli nič ne skuhajo, nikoli se nič ne ukvarjajo z otroki in samo lajajo na vse okoli (če taka oseba sploh obstaja), v smislu, vidiš, kaka grozna je ona, jaz sem pa tak fajn... Je prav, da pogledamo vse: fajne in ne fajne. Od fajnih se kaj naučiš, kakšen je fajn bit, pri ne tako fajnih pa si rečeš, ej, saj nisem tok slaba in ma tudi on srečo;). "Samokritika" je dobra za rast, "samohvala" pa za samozavest, na koncu rabiš oboje, v "zdravem" razmerju, ki se spreminja glede na okoliščine;).


Jaz pa sem mislila na to, da veliko raje pogledamo tiste ne fajne kot pa fajne....oz. če že najdemo kakšno fajno (govorim predvsem za ženskeuser posted image ) tako dolgo iščemo, da najdemo tisti en feler, ki ga tista fajna sigurno ima......

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?