|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PORODNIŠNICA KRANJ
14.10.2005 16:51:03   
Barči78
Moji prijateljici je sestra rekla: ˝Zdej bova pa mal povečali moč popadkov, da bo poroda prej konec, ker sem jaz celo noč žurala in sem zmatrana, ti pa si danes moja zadnja in bi šla rada domov spat!˝user posted image

Ta ista sestra je bila poleg mene pri mojem porodu. Prišla me je pogleda vsake tolk časa, prismrdela je po cigaretih. Ko so mi punčko prinesli naj jo dojim, je težko dihala. Sestro sem opozorila. Rekla je, da ima samo cmok od poroda v grlu in jo 2x malo po hrbtu potreplala in mi jo dala nazaj. Ona je seveda odšla. Če ne bi imela pri sebi moža, da jo je šel iskat, danes tudi Neje ne bi bilo pri nas doma. Hvala Bogu so se potem le hitro obrnile, peljale Nejo v 3. nads. in ji dodale kisik, da se ji je vrnila barva. Ko sva z možem spraševala kaj je s punčko, so se vsi samo proč obračali. Ponjo je prišel rešilec iz Ljubljane. Naju z možem so postavili pred dvigalo, da sva počakala na punčko. Transportni inkubator so ustavili pred nama, da sva jo lahko pogledala in so jo odpeljali.
Ne vem, mogoče bi se to zgodilo tudi v drugi porodnišnici, ampak, da se ti nekdo smeji, ko mu rečeš, da se ti zdi, da otrok težko diha. Pač mislila sem, mogoče ima pa res več izkušenj kot jaz in ve kako diha novorojenček.
Hvala Bogu se je dobro izteklo, vendar, če bom še kdaj noseča, ne vem če me bo videla Kranjska porodnišnica. Res pa je, da niso vsi enaki.

_____________________________

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: PORODNIŠNICA KRANJ
14.10.2005 19:55:38   
Bauka
Ojla,

midva z možem sva bila v Kranju v šoli za starše. (Rodit bom šla v Lj.). Poleg predavanj, so nam pokazali tudi porodnišnico. Porodne sobe nismo videli, ker je bila zasedena. Šli smo tudi mimo sobe, kjer imajo novorojenčke po CR. Dva novorojenčka sta bila v sobi (videli smo ju, ker so stene steklene), ena punčka, stara 1 dan, pa na prehodu med vhodom v to sobo in sobo kjer imajo inkubatorje!!! Nas je bilo okrog 30! Našel se je tudi kakšen bodoči, nepoučen očka, ki je to punčko prijel za rokico. Sestra jo je vzela v naročje in nam jo malo pokazala...

Mislim, da to dete še ni bilo sposobno se braniti pred različnimi bakterijami in bacili, katere smo sigurno mi prinesli s seboj.

To se mi ni zdelo prav, mogoče pa pretiravam..

Lp, Bauka, 37.teden

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: PORODNIŠNICA KRANJ
18.10.2005 13:22:32   
dory
Tud jst loh recem, da je blo rodit v kranjski porodnisnici cist ok...k sreci sem mela CR, so pa zato za mojega pikca res lepo poskrbeli....no tudi zame seveda user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: PORODNIŠNICA KRANJ
18.10.2005 14:10:13   
ElaM
Jaz sicer še nisem rodila, tako da teh izkušenj iz Kr nimam. Imela pa sem druge ginekološke probleme in sem se odločila, da me v Kranju ne vidijo več. Bila sem deležne hude ne strokovnosti, tako da me je osebna ginekologinja napotila v Ljubljano. Totalna šlamparija.

_____________________________

:)

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: PORODNIŠNICA KRANJ
15.11.2005 11:43:20   
lina24
Hvala bogu še nism rodila. Bom čez 5 mesecev in sigurno ne v kranjski p. Sem imela dovolj slabih izkušenj s sestrami, ko sem imela spontani splav. Ne moreš verjet, kakšne zlobe so. Tudi pod razno se jim ne da delat oz. so svojega dela zelo naveličane (obstajajo seveda izjeme, ki pa jih ni veliko). Prišla sem v bolnico zaradi krvavitve, uz so mi naredili šele naslednji dan. Torej sem celo popoldne, noč in jutro do dvanajstih preživela v strahu, kaj se z mano in plodom dogaja. Po UZ, ko sem odšla jokat v Wc me je sestra iskala in se skoraj drla name, kje za vraga hodim, ker me ona išče. Sestra, ki mi je vzela kri se je vmes drla na dve zaposleni, češ kako je ona uboga in dela namesto vseh na oddelku. Mislim, a se to spodobi, da pred mano napizd....svoje podrejene. Iglo mi je zarinila v žilo, da sem točno vedla, da bo flek še dolgo viden. Da ne govorim o tem, da niso imeli brisač za tuširanje. In to v porodnišnici. Svašta. Splav sem imela pred 8. meseci pa se moja mržnja proti njim še ni polegla. Res ne želim več v kr. porodnišnico.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: PORODNIŠNICA KRANJ
30.1.2006 21:53:37   
janč
pozdravljene

Pred 14 dnevi natančno 13.1 sem v Kranjski porodnišnici povila tretjega sinka Oskarja in tole pišem, ker sem bila blazno zadovoljna z osebjem, zdravniki in babicami.
Vse je potekalo lepo in prav,rodila bi v eni uri, če ne bi otrokova popkobvina zdrknila v porodni kanal, kar bi lahko povzročilo smrt otročka, če bi se rodil skozi porodni kanal.
Vsaka čast babicama Mateji in Maji in dr.Handžarju, ki je kljub nočnemu dežurstvu prisostvoval pri porodu.Intervencija je bila tako hitra, da sva se z možem komaj zavedla kako in kaj, ter da bo treba pod nož.
Preden sem zaspala mi je anastezistka rekla, sedaj boste mirno zaspali, ko pa se zbudite boste imeli že doljenčka in že me ni bilo več.
Ko se je otrok rodil, je bil moj mož prisoten, ko so da pregledali, stehtali in še celo popkovino je simbolično prerezal, potem pa ga je dobre pol ure lahko crkljal.
Ko sem se jaz zbudila,v operacijski, so bilo izredno prijazni,povedali vse o otročku in me pustili za trenutek z možem, da mi je vse povedal o malčku in me malo stisnil k sebi.
V intenzivni sem prosila kdaj bi lahko videla svojega sina in takoj za tem so mi ga pripeljali, da sem da dala na prsi in ga stisnila k sebi.Pripeljali so mi ga večkrat na dan,da sem ga crklajal in poskušala dojiti.
Vsa čast tudi sestram in osebju v intenzivni, kajti imajo dobre živce in so izredno ustrežljive in prijazne.
Tudi pri porodnicah nimam pipomb in tudi dodatek za otročka, kajti žal po carskem rezu nisem imela takoj mleka, ni bilo problema dobiti.
Ena sestra je rekla še celo če ne morem spat naj malega pripeljem k njim,da se bom vsaj v porodnišnici naspala, kajti nikoli ne veš ali bo spal doma.
Zahvaljujem se še enkrat dr.Handžarju er me je tudi na oddelek prišel pogledat kako in kaj sem in tudi babica Mateja me je prišla pogledat v intenzivno.
Vem da nisem najboljši pisec, ampak sem želela napisati nekaj lepega in vspodbudnega za Kranjsko porodnišnico, kajti vidim da je lepih besed bolj malo
Vse tri  sinove sem rodila v Kranju in sem izredno zadovoljna z njihovim delom, zato ŠE ENKRAT HVALA VSEM KI STE POMAGALI NA SVET NAŠIM TREM FANTIČEM IN VSO SREČO ŠE NAPREJ, RESNIČNO SVA VAM OBA Z MOŽEM HVALEŽNA

(odgovor članu janč)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: PORODNIŠNICA KRANJ
12.2.2006 14:16:17   
karin412
Tudi jaz sem rodila v Kranjski porodnišnici.
Pohvaliti moram vse osebje, sestre, babice, ... vse je bilo odlično. Jaz sem bila zelo zadovoljna, vsi so mi pomagali - pri otročku, dojenju, 3. dan ob navalu mleka, pa ko nisem mogla iti na veliko potrebo...
Babica Maja Triplat mi je šla toliko na roko, držala se je porodnega načrta, kolikor se je dalo, me vedno vprašala za mnenje, provale smo roditi tudi na pručki...
Po porodu so bile sestre v oddelku za porodnice tudi zelo prijazne in ustrežljive, še posebno sestra Lea Ahčin, ki me je tolažila, ko so mojo punčko obsevali pod UV lučko zaradi rumeničke in sem jo dobivala vsake 3 ure za podojit.
Tudi kar se tiče kopalnice, WC je bilo vse čisto, papirja dovolj, nič poplav. Edino brisač nismo dobili oz. sem v 4 dneh samo eno.

Mislim, da s primernim odnosom in seveda lastnim občutkom, ki jim je treba zaupat, lahko sodeluješ z vsemi. 

(odgovor članu janč)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   [Brisano sporočilo]
12.2.2006 18:51:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu karin412)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: PORODNIŠNICA KRANJ
23.2.2006 21:40:25   
janč
pozdravljene
a ste kaj slišali, da je dva dni nazaj umrla punčka, dan prej je bla pa ženska na pregledu pri Podlipnikovi
ma ne vem zakaj to pišem, ampak vedno ko je kaj narobe je ona zraven

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: PORODNIŠNICA KRANJ
14.3.2006 7:00:22   
pikapoka
Sama sem rodila dvakrat v kr. porodnišnici: vedno zelo zadovoljna z osebjem v porodni sobi in kasneje na oddelku (sploh pohvalno!!!!!!!!)
svakinja rodila v kr. trikrat: njen komentar: v porodni sobi so bili prav angelski, na oddelku so pa punce dale res vse od sebe in mi pomagale, kljub temu da so bile sobe polne malih štrukeljčkov
Prijateljice: v zadnjih 4 mesecih jih je rodilo v kr, kar 6: samo dve sta se pritožili nad dolgim čakanjem v porodni sobi, prav vse pa so pohvalile sestre na oddelku

Ostane pa seveda dejstvo, da smo nekatere imele pač dobre izkušnje, druge slabe. In tiste z dobrimi bomo pač ostajale zadovoljne, tiste, ki pa so naletele na grenke obraze v kr. porodnišnici se tja najbrž nikoli ne bodo več vrnile.

(odgovor članu janč)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: PORODNIŠNICA KRANJ
20.4.2006 7:05:16   
Anonimen
Ali so v kranjski porodnišnici tudi prisotni študenti? Odločam se med Kranjem in LJubljano, kjer pa me predvsem moti prisotnost praktikantov.

(odgovor članu pikapoka)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: PORODNIŠNICA KRANJ
20.4.2006 15:17:01   
Anonimen
katarina ...kr v lj pejt, zahtevaš lahko da praktikantov ni zravn!

js grem pa na jesenice...kranj se mi zdi k ena klavnica, bez odnosa do žensk. zanč sem bla na ctgju ko je ravno ena rojevala in kričala ko nora. in pol pride babca k men v sobo kjer je bla šeena sestra s takimi izjavami o tej rojevajoči punci da me je pa res minil. lohk bi bla saj tih pred mano, kako se une med sabo pogovarjajo kot o kosih mesa mi je vseen ampak lepo prosim ne pred nosečnico k bo šla vsak čas rodit! podn od podna!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: PORODNIŠNICA KRANJ
27.4.2006 21:24:10   
Anonimen
Jaz sem rodila dva otroka v Kranju.Enega pred dobrimi 13 leti,ki je v eni uri in pol padel ven,drugega pa lani julija.Pri porodu je bila zraven ena pripravnica,praktikantka,nevem kaj...da te kap....Najprej ena notr žoka gleda koliko si odprt potem druga ,pa spet ena....katastrofa.
Že pri vseh 5 urnih močnih popadkih da te še rofkajo...kaj pa boš naredil,saj me je vprašala če lahko pogleda še ona ,pa kaj naj rečem  lahko.
Sedaj bomo imeli pa še enega konec leta in premišljujem o EP .Baje da je v Kranju ni,vem pa je na Jesenicah...????????

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: PORODNIŠNICA KRANJ
27.4.2006 21:29:03   
Anonimen
Ja, mene so tudi hotele nekaj žokat tele praktikantke, ampak po moje je bil že pogled na moje oči dovolj, da si niti vprašati niso upale. Potem je bilo šele smešno, ko sva bili sami v sobi, tisti ta moderni, jaz sem stokala in se zvijala od bolečin po tisti vesoljski postelji, ona pa je stala en meter stran od mene, naslonjena na steno, in me gledala. Jaz bi jo najraje ubila, pa nisem imela moči.user posted image  Pa ena, ko je šla z menoj iz amnioskopije nazaj v porodno in ko je pogledala izvide, mi je rekla: Ojoj, zdaj pa se je za vas začela kalvarija. Pri meni je bil čisto isti izvid, pa raje ne povem, kako se je končalo.user posted image  Spodbudno, a ne?user posted image
Drugače pa je menda sedaj v Kranju tudi neka možnost epiduralne, le da je treba plačati. To sem enkrat prebrala tule, na forumu, menda je od novega leta dalje tako-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: PORODNIŠNICA KRANJ
27.4.2006 21:32:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: LARA

katarina ...kr v lj pejt, zahtevaš lahko da praktikantov ni zravn!

js grem pa na jesenice...kranj se mi zdi k ena klavnica, bez odnosa do žensk. zanč sem bla na ctgju ko je ravno ena rojevala in kričala ko nora. in pol pride babca k men v sobo kjer je bla šeena sestra s takimi izjavami o tej rojevajoči punci da me je pa res minil. lohk bi bla saj tih pred mano, kako se une med sabo pogovarjajo kot o kosih mesa mi je vseen ampak lepo prosim ne pred nosečnico k bo šla vsak čas rodit! podn od podna!


Joj, Lara, koliko tega sem jaz doživela v treh dneh porodne, grozno, res. Posebno tista možača je ubitačna. Ko je šla enkrat domov, se je krohotala unim babicam, ki so prišle za njo, kako da jim ne privošči dve prvorodnici pa obe s tabletami  za mehčanje materničnega vratu. Sicer se je izrazila temeljito bolj grdo, ampak ena od teh prvorodnic sem bila jaz in mi je šlo na bruhanje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: PORODNIŠNICA KRANJ
27.4.2006 21:45:08   
cmokec
Jaz sem bila pa obakrat v KR porodnišnici kar zadovoljna. Vsi so bili prijazni, predvsem sestre in ginekolog, edina pripomba je zadirčnost anastezistke. To je tista, ki priča na slovenačkom. Ona je pa cvetka, čeprav v njeno strokovnost ne dvomim. Je mojga pred pogovorom za CR dobesedno napodila preč, ker se imava še vse za zmenit in to ni za moška ušesa..Ja, luba duša. A naj pred fantom, s katerim sem zanosila skrivam, kdaj sem imela prvo M. in za koliko sem se zredila med nosečnostjo. user posted image

_____________________________

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: PORODNIŠNICA KRANJ
1.3.2008 15:33:17   
škorpionka
tudi jest imam tako izkušnjo s porodnišnico kranj oktobra 2007 sem drugič rodila imela sem CR že v drugo.po celi noči hudih bolečin in bolečih popadkov je prišel zdravnik in me pregledal potem pa modro dejal citiram AKO NEČE ONDA SEKCIJA CR mislim noro kar se pa tiče na oddelku pa kar v redu

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: PORODNIŠNICA KRANJ
1.3.2008 16:28:58   
łiłi
no da povem se jaz svojo iskusnjo z kranjsko porodnisnico.24.1 sem imela rok,25.1.08 zvecer so se zaceli popadki in ko je bilo ze neznosno sem okrog 10 zvecer sla v porodnisnico kranj.prvo se me dal na ctg,mela sem ful popadke a ctg jih sploh ni zaznav.so me pregledal ,me zmerila v bokih in se mislila a na carski al naravno ker sem bla fullll oska v bokih.po pregledu me je poslala domov ces da se nebo kmal in mi rekla da to niso nobeni popadki in naj to vse skup prespim.sla sem domov,seveda OD BOLECIN SPLOH NISM MOGLA SPAT.popadki so bli tko mocni da sploh nism mogla zdrzat in zjutrj ob 6 sla nazaj v porodnisnico.glih smena se je zamenala.babca me pregledala in mi rekla da je to kr za rodit.dobila sem klistir in ob pol 9 sla v porodno.rodila sem v 1 uri.no in bistvo tega je da je una babca iz nocne izmene ko sm prvic prisla zapisala ,NARAVNI POROD.rodila sem naravno,nas fantek je zdrav a problem je da ima ful velko oteklino na glavici ,keer so me dali rodit naravno,jaz oska v bokih in moja bebica se z glavico udarila v mojo medenicno kost.a kar se tice sestr so vse bile dobre in prijazne,razen en crne z dovgimi kodrastimi lasmi.tok je odvratna da se neda niti opisat.prvi dan sem jo prosila ce mi pomaga glede dojenja in jo poklicala.a njen odgovor je bil"ZVONI SE LE V PRIMERU CE TI JE SLABO"misllllllllllllllllm!!!!!!!!!!!!!koza nimas kaj ,pa se prbije mi "postav ga tko k ti bo lazje"in seveda nism bla tih pa sem ji povedala da men tle po sob nerab svoje riti vrtet in da naj mi poklice drugo sestro in da mi nerab prhajat vec.grozna je.nikol vec je ni blo k men v sobo.se vid da se ji nc neda le tisto rit seta da ji 8 ur mine.ona je edina k mi je bla odvratna.poznam pa dosti punc k so se zale nad njo

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: PORODNIŠNICA KRANJ
1.3.2008 22:19:58   
Naša črtica koraka
Ja, kar radi pošljejo domov. Mene so v prvo tudi hoteli ... bomo videli kako bo drugič.

(odgovor članu łiłi)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: PORODNIŠNICA KRANJ
1.3.2008 22:35:35   
Šarki
jest sm obakrat u kranju rodila pa mi je blo čist ql. glede osebja. glede sob pa spalnih srajc se mi je brezveze pritožvat k tiste par dni k si not tko sam svojo bebico gledaš, pa te drugo sploh tok ne mot.

prvič mi je blo dobr k so dvigalo rihtal pa smo mogle hodit v jedilnico jest. res da nas je vse bolel k smo ble šivane, sam smo se vsaj mal vidle pa mal podebatirale. poj u drugo pa druge sploh nism nč vidla, tko da sm šele pred kratkim zvedla da je ena znanka rodila tkrt k jest, k se u porodnišnc nisva nč srečale.


(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: PORODNIŠNICA KRANJ
3.3.2008 0:08:27   
Anonimen
Moja zgodba v kranjski porodnisnici je cudna.... izkusnja slaba!!!

Na amnioskopiji predrli mehur, poslali  na oddelek, da se popadki zacnejo... naslednjo jutro, ko ni bilo nic, grem v porodno, zraven mene se ena, ki so ji tudi predrli mehur prejsnji dan... porodna soba so bili boksi.... ko nam dajo klistir in se sprehajamo po hodniku, pride predstojnik porodnisnice in rece babicam nekaj v stilu "danes so pa same s spehom tukaj.. bo kar nekaj dela"... tako, da smo vse slisale.user posted image .... grem v porodno, nastimajo CTG in poapdke in zacne se... CTG ne dela 75% casa, hodit ne morem, ker imam CTG user posted image .. pride ginekolog zacne govorit, kaj tako stokas, ker se pravi poapdki sploh niso zaceli... user posted image user posted image user posted image (CTG sploh ni kazal popadkov) med 12. urnim lezanjem v porodni sem imela vec grobih vaginalnih pregledov in vsakih, ko sem zastokala, so me nadrli, kaj se grem user posted image user posted image user posted image porod se konca s carskim rezom.... puncko so med CRjem zarezali tik nad ocmi.. ce bi zarezali malo bolj dol... potem bi jo zarezali v oci....
po operaciji me pripeljejo na intenzivno, svojo puncko prvic vidim ponoci  cca 3 ure po operaciji,... smem jo samo pobozati skozi obleko... naslednji dan jo pripeljejo sele popoldan, ob koncu obiskov, da se zacnemo dojit (moje okrevanje je bilo hitro in super).. zvecer prosim, ce mi jo pripeljejo se enkrat,... pride cez 5 ur, preden pride jo nahranijo po flaski... se poskusava dojit, rece  sestra, da se otroci ne morejo dojit na mamino zahtevo... naslednji dan dopoldan je sploh ne pripeljejo do 13. ure, ker so me preselili med otrocnice. NAslednje dni sem veckrat poskusala priklicati pomoc za dojenje, ampak ni bilo ucinka...

v glavnem pri naslednjem grem nekam, kjer mi bodo znali prisluhniti in poskusali upsotevati moje zelje, ne pa samo gledali, kaj je njim najlazje...

(odgovor članu Šarki)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: PORODNIŠNICA KRANJ
3.3.2008 19:37:06   
mateja80
Rečem lahko samo to, da jih je v Kranju lahko sram, da imajo tak odnos do porodnic. Meni je bilo najhuje biti v sobi tiste tri dni po porodu, čeprav sem bila veliko šivana in pretrgana ampak se je dalo lažje zdržat, kot pa prenašat očitno vsega naveličane sestre na oddelku. Najlepši dan je bil odhod domov, ko smo se lahko vsi trije po svoje zrihtal in nisem imela neprestano občutka, da sem slaba mati in ne znam poskrbet za svojega dojenčka, kot dajejo vtis zaposlene tam. Žalostno, da sem doživela ravno to, česar sem se bala in o čemer sem slišala že od dveh prijateljic, da je osebje v P Kranj nesramno in skrajno neprimerno za delo z ljudmi.
Če se hvalijo,da so dojenčku prijazna porodnišnica, potem lahko dopišejo,da porodnicam pa niso. Niti najmanj!!


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: PORODNIŠNICA KRANJ
4.3.2008 9:25:45   
Miska2
... imamo pač različne izkušnje, moja je zelo lepa, osebje je bilo prijazno in strokovno, povsem predano svojemu delu in čisto nič naveličano, pač pa pripravljeno pomagati v vsakem trenutku in tudi podariti kak iskren nasmešek...

(odgovor članu mateja80)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: PORODNIŠNICA KRANJ
4.3.2008 9:29:27   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: Miska2

... imamo pač različne izkušnje, moja je zelo lepa, osebje je bilo prijazno in strokovno, povsem predano svojemu delu in čisto nič naveličano, pač pa pripravljeno pomagati v vsakem trenutku in tudi podariti kak iskren nasmešek...


Enako.  Sem bila 2x po porodu 8 dni tam in v prvi user posted image  10 dni na ginekološkem oddelku. Osebno lahko le pohvalim BGP Kranj.

(odgovor članu Miska2)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: PORODNIŠNICA KRANJ
4.3.2008 10:32:19   
*tajda*
Tudi moja izkušnja z porodnišnico Kranj je zelo lepa.Osebje je bilo tako v porodni kot na oddelku zelo prijazno.Pomagali so mi pri dojenju,vglavnem sestre so bile zelo ustrežljive in nič jim ni bilo težko narediti.Tudi otroška zdravnica je bila tako prijazna,res zlata,vse mi je razložila kar sem jo vprašala,pa seveda vse pohvale anestezistu ki mi je omogočil porod brez bolečin...ko me je zeblo mi je celo roke masiral in mi jih grel...res jst imam  tako lepe spomnine na porod da se še enkrat vrnem v Kranj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Rodila sem pa lani oktobra...mogoče se je kaj spremenilo ker  vidim da so posti iz leta 2005user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Prihaja Baby Expo sejem za nosečke in bodo...
Nosečke in mamice pozor! Rezervirajte si datum 13. april. V Ljubljano prihaja že drugi Baby Expo, sejem za bodoče in mla...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?