|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PORODNIŠNICA KRANJ
3.9.2008 19:00:47   
Anonimen
Moj je k meni hodil pred 7-mo uro in po 20-ti zapuščal porodnišnico, pa niso nič težili.user posted image

(odgovor članu *tajda*)
  Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: PORODNIŠNICA KRANJ
11.9.2008 17:09:59   
AnciM
Pred dvema tednoma je ob 17h hodil varnostnik po sobah in prosil obiskovalce naj odidejo. Sploh so pa kmalu po tem prišli po otroka za večerno vizito in meni prinesli večerjo. Tako, da mi je kar prav prišlo, da so odšli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: PORODNIŠNICA KRANJ
16.9.2008 19:33:08   
clara23
IZVIRNO SPOROČILO: *tajda*

clara katerega anestezista si pa imela? Upam da si se pritožila in da nisi plačala Ea. Moj anestezist je bil dr. Rozman in ko mi je vstavil kateter sploh nisem več čutila nobenega popadka.


Ne vem kako se je pisal..vem samo to da je imel zihr ene 70 let..bil je zelo star, slep in na pol gluhuser posted image user posted image . EA pa sem mogla vseeno plačatiuser posted image .

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: PORODNIŠNICA KRANJ
17.9.2008 11:43:14   
*tajda*
Clara vem katerega misliš,on je meni vzel EA kateter ven ker je bila že druga smena.Sicer pa upam da naslednjič spet naletim na dr. Rozmana,on je pa tak mlad ,fejst lušten,najbolj pomebno pa je da zna vstavljat EAuser posted image

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: PORODNIŠNICA KRANJ
27.10.2008 15:02:27   
črticaa
punce
jz sem slišla pa prebralab tok stvari, da sva se s fantam odločila da bom šla rodit na jesenice

lpuser posted image

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: PORODNIŠNICA KRANJ
28.10.2008 16:10:01   
Anonimen
O tole je pa tema zame!

Rodila sem v KR porodnišnici in moram reči, da sem se počutila kot smet. Voda mi je odtekla ponoči in ob sprejemu sem čakala v temnem hodniku približno pol ure preden je kdo prišel pome.
Nato me pregleda itd. ter me odpelje v sobo. Želela sem nadstandardno sobo, predvsem zaradi obiskov v sobah z večimi porodnicami. Torej že to jim je šlo v nos. Pa je.bi.ga.
Začeli so se popadki in pokličem sestro, ta me odpelje dol v porodno in tam me čaka baba MT (!?$#), ki je bila absolutni poden od motivacije.
Želela sem EA ali ultivo, ta mi pa govori o temu da je brezveze dajat karkoli (kuzla).

Torej. Odprla sem se v pičle pol  ure in jasno so bile bolečine neznosne. Na dihanje sem se požvižgala in se drla kot zver. MT pa je prišla v porodno, pogledala, rekla "še dvakrat se zadere pa bo zunej" in šla spet ven.
Ja da bi jo res nabrcal. Mož je samo gledal kaj ji je?!

V glavnem, nikakor nisem pričakovala tako zanikrnega odnosa od osebja, ki te spremlja skozi življenjsko izkušnjo.

Najbolj bizarno od vsega pa je bil odhod iz P. Mož pride z lupinico, nobenega ni zanimalo ali znava ravnati z opremo ali ne, nobenega pozdrava, napotka, nič! Otroka bi lahko v naročju odnesel, pa nikomur nebi bilo mar. Bemomiša!

V glavnem, upam, da bo naslednjič dovolj časa, da me odpelje na Jesenice.



(odgovor članu črticaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: PORODNIŠNICA KRANJ
30.10.2008 11:06:23   
kamilija
Tudi tema zame!

Samo to lahko rečem, da je kranjska porodnišnica živa katastrofa. Zelo mi je žal, da nisem šla na Jesenice.
Babica ki sem jo imela je primerna kvečem za na kakšno kmetijo in ne za v porodno sobo. Ne vem kakšno so pravila tu na ringaraji..lahko poimenujem osebo
ali ne? Nobene spodbude, cmokanje in zmajevanje z glavo, da ne bo nič z mano itd. Ko sem bila v fazi potiskanja je s pomočnico zapustila porodno češ sej tolk nič ne bo in to sredi potiskalnih popadkov. Naj povem, da sem bila edina porodnica v porodnem bloku, bilo je pa seveda ponoči, ko se jim nič ne ljubi.
Pred potiskanjem je rekla, da zdaj bova pa vadili potiskanje. In pravi, zdaj pa potiskaj tako da boš srala pa scala. V sobi je bil moj partner, zdravnik, pomočnica al kaj je bla in ta babica. Kakor vem zasebnost porodnice precej vpliva na sam porod in odpiranje. V glavnem, ob moji prošnji če mi lahko dvigne posteljo (bila sem v nadstandardni sobi) je rekla, da bom rodila takole, v leže (kakor hrošč na hrbtu). Sila težnosti mi je bila odrečena.
Ob prošnji za ultivo, mi je rekla, da rabim posebej tečaj za to?! in, če mislim da se otroka dobi na trgu, da me ta mlade to mislimo.
Še zdaj mislim na svoj porod, čeprav je od tega že 3 mesece. Sam odnos babice ni za komentirat, kako si to lahko nekdo dovoli. Čisto izživljanje.
Kako pa porivate, sej se še usrala niste?! Nobenega spoštovanja. Medtem je skoz imela roko notri in šlatala maternični vrat, kar je neznosno bolelo. Ali je to potrebno, ne vem.
Naj povem, da sem rodila deklico težko 4.350 kg, ki ni takoj zadihala, zato so jo tudi takoj vzeli. Hvala bogu je vse v redu z njo. Moj bes in jeza do te babice pa me še vedno spremlja. Kako je nekdo lahko zaposlen na takem delovnem mestu?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: PORODNIŠNICA KRANJ
30.10.2008 20:06:51   
Urša08
Kamilija joj saj ne morem verjet, da imaš tako slabo izkušnjo za sabo user posted image user posted image user posted image user posted image Katero babico si pa mela? Moja izkušnja s Kranjsko porodnišnico je izredno lepa, imela sem čudovito babico - Eva Jerše, ki me je spodbujala, pobožala,... skratka čisti sonček. Jaz imam svoj porod v lepem spominu in mi je prav hudo, ko preberem kašne izkušnje imate nekatere.user posted image

(odgovor članu kamilija)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: PORODNIŠNICA KRANJ
30.10.2008 20:27:40   
Mišni
Groza, kamilija, res. Ampak ti čisto verjamem in si v živo predstavljam, kao to izgleda. A je bila ena taka kot bi bila napol dec? Taka malo večja s temnimi lasmi in z globokim, takim zakajenim glasom?

Jaz sem bila v porodni sobi od ponedeljka zjutraj do srede popoldne, tako da sem doživela in slišala marsikaj. Ampak hvala bigu sem zdaj, po dobrih šestih letih, vse skupaj že malo pozabila. Mi ne gre več do srca.

Med drugim je v kranji porodnišnici dvakrat rodila tudi od mojega sodelavca žena. In prvič ji je otrok namesto v porodni kanal tiščal nekam v mehur ali kam že, v glavnem nekje se je nekaj zataknil. In ker so vztrajali pri "naravnem porodu", so ga potem komaj rešili in ima danes posledice tega težkega poroda.

In ko je drugič potem rojevala, se je seveda ful bala, lotila se je je panika, da gre spet vse tako, kot je šlo prvič. In namesto, da bi ji babica namenila kakšno spodbudno besedo, jii je prinesla list papirja in ji rekla, naj podpiše, da noče sodelovat. Potem jo je mož komaj pomiril, da je lahko rodila.

Ma grozljico, kaj se dogaja, res.

_____________________________

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: PORODNIŠNICA KRANJ
1.11.2008 21:32:01   
klaruša
Žal je mene pred devetimi leti v Kranju ravno tako sprejela grozno neprijazna babica.
Že prej je pri enem od CTG-jev bila ravno ona v porodni sobi in imela čisto neprimerne komentarje.
K sreči je bila ravno "smena" in sem potem naletela na eno zeeelo prijazno, malce starejšo, ki je danes žal že v pokoju.
Ta mi je bila res v pomoč.
Tako da, mi da tole mislit ali bi šla v KR ali v LJ januarja...

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: PORODNIŠNICA KRANJ
2.11.2008 11:22:20   
kamilija
Oj. Moja babica je bila Marija Herak. Malo večja, črne lase in presledek med zobmi, ki ga ne bom kar tako pozabila.
Je pa menda eno leto pred pokojem. No kljub temu je imela špangico v lasehuser posted image . Je pa iz Tržiča.
V starejših krogih je precej znana po svoji grobosti in vsi se prekrižajo, če komu povem.
No zdaj se sprašujem, kako je lahko zaposlena na takem delovnem mestu?? Se da kaj narediti v zvezi s tem?
Jo prijaviti?

(odgovor članu klaruša)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: PORODNIŠNICA KRANJ
2.11.2008 13:25:39   
cursa
Jest sem že celo razmišljala, da bi link tele strani poslala na naslov kranjske porodnišnice. Mogoče bi potem vodstvo le kaj ukrenilo.

(odgovor članu kamilija)
Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: PORODNIŠNICA KRANJ
2.11.2008 19:12:23   
Mišni
IZVIRNO SPOROČILO: cursa

Jest sem že celo razmišljala, da bi link tele strani poslala na naslov kranjske porodnišnice. Mogoče bi potem vodstvo le kaj ukrenilo.


O, saj berejo, brez skrbi. Vsaj sestre berejo, kar ti potem, če prideš tja, dajo tudi vedet. Če te prepoznajo, seveda.

In ja, črni kratki lasje in presredek med zobmi. Točno, to, ja. A pa špangico? Saj se še nekaj napisala, pa sem raje zbrisala.

_____________________________

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu cursa)
Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: PORODNIŠNICA KRANJ
2.11.2008 19:55:07   
kamilija
Ej Mišni kaj si zbrisala? A potem si imela isto babico (si tega naziva res ne zasluži)?

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: PORODNIŠNICA KRANJ
3.11.2008 7:45:17   
Mišni
IZVIRNO SPOROČILO: kamilija

Ej Mišni kaj si zbrisala? A potem si imela isto babico (si tega naziva res ne zasluži)?



Mah tisto, kar sem zbrisala, ni ravno za na javni forum, no.

Drugače pa, ja, tudi ta babica je bila v porodni tiste 3 dni, ko sem bila jaz notri. Sicer ni imela mene "ročno" v obdelavi, sem jo pa slišala, kako nas je poniževala.

_____________________________

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu kamilija)
Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: PORODNIŠNICA KRANJ
3.11.2008 20:50:15   
kamilija
A ja a prov res? Pol je očitno resno motena. Ne morem verjet.
Najrajši bi jo nekam prijavila. Kršenje človekovih pravic. Odvzem dostojanstva.
Kaj pa je govorila?

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: PORODNIŠNICA KRANJ
3.11.2008 20:55:01   
Mišni
Ma ne, saj nič tako groznega, vsaj zdaj se ne sliši, ampak takrat se pa je.

Namreč takrat sva v porodni vsaka na svoji strani bili dve, ki sva obe bili stari okrog 35 let in obema je bil to prvi otrok. Pa se je krohotala, ko je ponoči zaključevala službo, kako jim privošči, tistim, ki so prihajale za njo v službo, dve stari prvorodki. Kao to bodo imeli še žurko. Midve sva pa itak bili že obe čisto presrani, ker obema ni nikamor šlo, porod se je ustavil. Potem pa slišiš tisto krohotanje, ki odmeva tam po porodni ... ma ne vem, no, mene je bilo potem še bolj strah.

_____________________________

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu kamilija)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: PORODNIŠNICA KRANJ
3.11.2008 20:56:05   
Mišni
Aja, pa saj so že druge o njej tudi pisale že vse sorte, je bila že večkrat temi o kranjski porodnišnici.

_____________________________

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: PORODNIŠNICA KRANJ
3.11.2008 20:58:34   
kamilija
Aja nisem zasledila nič o njej.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: PORODNIŠNICA KRANJ
4.11.2008 15:00:47   
cursa
Načeloma zadnja leta kranjsko porodnišnico kar pohvalijo. Vsaj tiste, ki jih jaz poznam, da so rodile v Kranju. Vsekakor pa nekatere omenjajo neko ženšče, ki misli, da je bog i batina. Sem že slišala, da je boga tista, ki pride v njene roke. Kolegica pravi, da je bla popolnoma srečna, ko je nastopila izmena in je prišla druga babica. Zanimivo se zdi, da se v vseh teh letih ni nikoli našla porodnica, ki bi jo prijavila. Mar so zgodbe le prenapihnjene ali pa porodnice niso dovolj pogumne, da bi jo prijavile in dale v javnost. Verjamem, da je možna bolj druga varianta, sploh, če veš, da boš čez leta spet potreboval porodnišnico in te je strah javnega linča.
V prihodnjih dneh grem sama rodit in upam, da ne bom doživela takšne zgodbe kot ste jo nekatere. Odločila sem se za kranjsko porodnišnico, ker mi je bližje kot jeseniška ali ljubljanska in, ker verjamem, da lahko naletim na slabo oskrbo in pomoč kjerkoli. Tudi iz drugje prihajajo zgodbe, ki jih nihče ne želi doživeti. Upam, da odločitve ne bom obžalovala. 

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 120
   RE: PORODNIŠNICA KRANJ
4.11.2008 16:02:48   
Shuka
Od prijateljic nisem slišala ene slabe o kranjski porodnišnici, že na ginekološkem oddelku na katerem sem bila že 3x nisem imela slabih izkušenj in ker mi je najbližja bom tudi sama verjetno rodila kar tu, kako bo pa sporočim po porodu, sicer pa so izkušnje vsake posameznice različne in si ena zgodba ni enaka.

Pustimo se presenetit.


_____________________________

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu cursa)
Neposredna povezava do sporočila: 121
   RE: PORODNIŠNICA KRANJ
4.11.2008 16:16:04   
laura28
Rodila sem v Kranski porodnišnici in imam zelo dobre izkušnje. Res je da sva se z babico poznali, vendar je bilo tudi ostalo osebje v porodni sobi zelo uredu. Manjšo pripombo sem imela le na eno sestro, ki me je sprejela po porodu, sama sem bila zelo izmučena od poroda, ona pa mi je delovala zelo neprijazno. Sicer pa je mož bil z mano v sobi še celo uro po porodu, pa ga ni nobeden domu podil.
Naslednjič grem zagotovo tudi rodit v Kranj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 122
   RE: PORODNIŠNICA KRANJ
5.11.2008 15:41:19   
kamilija
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Od prijateljic nisem slišala ene slabe o kranjski porodnišnici, že na ginekološkem oddelku na katerem sem bila že 3x nisem imela slabih izkušenj in ker mi je najbližja bom tudi sama verjetno rodila kar tu, kako bo pa sporočim po porodu, sicer pa so izkušnje vsake posameznice različne in si ena zgodba ni enaka.

Pustimo se presenetit.



Vso srečo! Sporoči kako je bilo, upam pa,da ne dobiš iste babice kakor jaz.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 123
   [Brisano sporočilo]
5.11.2008 21:47:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kamilija)
  Neposredna povezava do sporočila: 124
   RE: PORODNIŠNICA KRANJ
5.11.2008 23:06:03   
*tajda*
kamilija,zakaj se ne obrneš na vodstvo kranjske porodnišnice in greš v tožbo.Z krtiziranjem po forumu ne boš ničesar rešila.
Jaz grem naslednjič definitivno spet tja rodit ker ne morem prehvaliti prijaznost vseh zaposlenih.user posted image
Če bi imela pa tako slabo izkušnjo kot ti pa sigurno ne bi ostala nikomur dolžna.Pop tv vsak dan sprejema kliceuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Druga nosečnost in rojstvo: dejstva in nas...
Se opogumljate, da bi se ponovno podali na pot? Za vas imamo nekaj koristnih nasvetov.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?