|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
19.3.2015 13:09:23   
Marta72
O boga,..še vedno tako boli?
No,..sej kakor se jaz spomnem, me je do transferja še ščipal po jajčnikih.

Ok, ne bom nič več sklepala, ampak samo čakala na user posted image user posted image user posted image
Res si želim, da se bo tokrat kaj prijelo. Mi je pa fant iz laboratorija rekel, da so embriji dobri in me je še sam vprašal, če damo res 2 notri user posted image

(odgovor članu molekulca)
Neposredna povezava do sporočila: 901
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
19.3.2015 14:40:02   
molekulca
Še vedno. Tut sama punkcija je bolela kot user posted image . In potem nič, se je pa popoldan začela kalvarija. No upam, da se do ponedeljka porihta, da grem lahko mirno v Postojno in da naju bojo tam čakali lepi zarodki user posted image
Psiha je ubijalska, zato res ne premišljevat preveč. Itak sam sebe trpinčimo s tem. O super, potem imaš 2 odlični pikici v varstvuuser posted image
Si v službi ali doma izležavaš in se pustiš razvajauser posted image t?

(odgovor članu Marta72)
Neposredna povezava do sporočila: 902
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
19.3.2015 14:50:43   
kobra1
zdej je naš čas in moremo verjet v to in bo sigurno tisto tapravo. samo čakamo user posted image user posted image . mene od punkcije naprej skozi po malo špika in se nadaljuje po transferju in rajši vidim, da nekaj dogaja kot pa nič.
tako, da navijamo za vse skup in sigurno bo. čeprav pa moram napisat, da mi te dni najbolj paše počitek, čeprav sem bolj energična oseba. pred postopkom sem vsak dan prehodila najmanj 10km sedaj pa nič ne pogrešam. telo že ve kaj potrebuje. a ste ve tudi kaj utrujene???


(odgovor članu molekulca)
Neposredna povezava do sporočila: 903
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
19.3.2015 18:50:29   
Marta72
molekulca, ja psiha je res na polno v pogonu.
Sej do transferja boš že čist ok user posted image

Jaz normalno delam naprej, doma pa probam res čimveč počivat (sem namreč privatnica in imam zdej full gužvo in si žal ne morem vzet frej), se pa še seliva, tak da bo še pestro user posted image
Počivala sem edino na dan transferja,..seveda kolikor sem spet lahko.

kobra1, jaz zaenkrat utrujenost čutim samo proti večeru in samo padem dol.

(odgovor članu kobra1)
Neposredna povezava do sporočila: 904
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
20.3.2015 18:23:41   
molekulca
Joj punce, jst pa kar mal zgubljam upanje, da pride do transferja.... Danes sem se zbudila čisto ok! Brez bolečin, počutje ok! Ampak čez dan, pa so se pričele bolečine v želodcu. Nisem NIČ delala, samo sedela sem in pila čaj. Ker sem bila na obisku, se seveda nisem mogla ulečt. Ko sem prišla domov, me je postelja komaj čakala. Mož mi je skuhal čaj plahtice in se lepo grejem pod koutrčkom. Bojim se, da nisem staknila kake hiperce? Sicer normalno odvajam vodo, apetit imam.... samo boleč želodec me daje, pa še to samo takrat, ko sem pokonci. Meni se zdi, da sem ga polomila danes. Mar bi še ležalauser posted image

(odgovor članu Marta72)
Neposredna povezava do sporočila: 905
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
24.3.2015 10:17:46   
jona klara
drzim pesti za vse

oreh- čestitke, upam, da je vse okej, kako si


_____________________________

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu molekulca)
Neposredna povezava do sporočila: 906
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
24.3.2015 21:20:52   
prvi plus
ItaMara, jaz sem imela novembra 2013 konizacijo..v icsi postopku sva od lanskega novembra, nobenga problema zarad tega. Edino krajsi MV bos imela, lahko sprozi porod zato mors verejtno zadnje tedne nosecnosti prelezat predvidevam..se nisem prisla do tega zal.

(odgovor članu itaMara)
Neposredna povezava do sporočila: 907
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
24.3.2015 21:34:46   
prvi plus
Js sem danes tudi na pol..cez en teden moram naredit test..isto kot prvi neuspeli poizkus je bil zdaj ta.. 4 celice, 3 oplojene, 2 vstavljeni..za zamrznjencka pa nisem dobila nic poste, ocitno se ni obnesu glede,da je ze en teden od et. Mu ze ni bilo namenjeno. :-( Upam,da se bosta vsaj ta dva ali vsaj en, ki jih cuvam. O znakih brezveze diskutirat,vsaka je drugac, dost je tud psiholosko,mamo namisljene znake potem ze zarad tega.
Sem rekla, da ce zdej ne bo,se ne bom tok sekirala kot prvic..mi bo v uteho, da se porocim maja in bom lahk brez skrbi zurala in tud kej spila. ;-) drzim pesti za vse!!enkrat nam bo uspelo verjemite!!ce so nam le namenjeni,bo!

(odgovor članu prvi plus)
Neposredna povezava do sporočila: 908
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
26.3.2015 7:35:32   
molekulca
Hojla prvi plus. Kako si z živci?user posted image Jaz sem imela transfer v ponedeljek. Napihnjenega trebuha nimam več, me pa stalno nekaj krči po jajčnikih in maternici. Vem, da je to čisto normalno. Nekako sem kar preveč mirna. Ne vem zakaj, ampak se počutim krivo, ker ne paničarim user posted image U, čestitke za porokouser posted image Vidiš, tebi letos pa res ne bo dolgcajt user posted image

(odgovor članu prvi plus)
Neposredna povezava do sporočila: 909
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
26.3.2015 7:59:49   
prvi plus
Molekulca, sej boljše po moje, da si mirna. Mene je tud neka panika v začetku tedna v smislu kaj če ne bo pa take..sem kr mojga klicala pa se mu skor zjokala po telefonu. ;-)
Zdej sem pa kr nekok bolj mirna, kar bo pa bo. Odločla sem se, da testa ne bom delala prej ko 14.dan..prvič sem delala 3 dni prej, je pokazal minus, in pol sem bla čist potrta do 14.dneva.
joj punce, ko bi tiste vedele, ko normalno zanosjo, kako so lahko vesele. Niti predstavljajo si ne kaj damo čez. Tok sem občutljiva, če me kdo vpraša kdaj bova mela otroke. Zadnjič sem eno sodelavko, ki ima 3 otroke, kr nahrula skor, sej ji je blo pol žal sem vidla. Ne sprašuje se tega kdaj boš mel otroke, to so preveč osebne stvari a ne. in glih v fazi, ko sem se špikala.
Glede znakov..sej pravim;pol smo že tok obsede s temi znaki in jih imamo v glavi, da se nam že zarad tega pojavjo,ker si tok želimo,da bi jih imele. ;-) Ja, drugač mene tud skos špika dol že od začetka, jem precej več, joške me ful bolijo.Ampak tudi prvič sem imela podobne znake pa ni blo nič. Ko sem nehala Estimo jemat, se mi je čez 2 dni ulilo. Bomo vidli kaj bo tokrat. Upam, da bo..vsaj en..če na poleti ponovimo vajo.

(odgovor članu molekulca)
Neposredna povezava do sporočila: 910
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
26.3.2015 8:39:06   
molekulca
Če ne rata, itak ni noben kriv. Pač ni. Včasih se tudi jaz vprašam, kaj če ne bo, ampak se mi zdi brezveze že zdaj živcirat okoli tega, ker bo samo še slabše. Pari, ki jim ni težava zanosit res ne vejo, kako srečo imajo. Koliko živcev, joka, trepeta, špikanja in bolečin jim je prihranjenih. Ooooo, koliko živčnih vojn sem jst prestala v teh že skoraj dveh letih. Raje ne razmišljam. Poleg naju, z možem, situacijo poznata le še 2 osebi, ki jima 100% vse zaupam in mi je lažje.
Znaki pridejo šele kasneje, vse kar se nam dogaja pa je le posledica špikanja. Koliko časa pa si jemala estimo?

(odgovor članu prvi plus)
Neposredna povezava do sporočila: 911
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
26.3.2015 21:35:31   
prvi plus
Ja, jaz sem se tudi zaupala eni in edini osebi, moji sestri. Mi je dosti lažje, me podpira, tudi ob prvem neuspehu..ostalim pa nekok tajim, tudi prijateljicam in v službi ne..gre za res tako osebno zadevo,da bolj že skoraj en more bit. In tisti, ko niso nikoli dali to čez, niti ne vedo, si ne predstavljajo, ta najbolj konzervativni si mislijo, da to pa je "umeten" otrok iz epruvete..eh brezveze..kot da ni oplojeno iz mojega jajčeca ter partnerjevega semena.
Estimo sem začela jemat drugi dan po punkciji. Prvič sem naredila test na 14 dan, ki je bil negativen, Reš mi je rekel naj preneham jest Estimo in čez dva dni se mi je ulilo. Zdaj pa isto..jemljem jo od punkcije naprej (joj kako je zoprna, spodnje perilo si perem vsak drug dan skor, ker se mi skos umažejo, vse belo. :-). Test moram pa narediti čez 5 dni. Pa ti molekulca kdaj maš dan D? ;-)

(odgovor članu molekulca)
Neposredna povezava do sporočila: 912
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
27.3.2015 6:45:28   
molekulca
ja, ta Estima je resuser posted image . Men se zdi, da nič ne ostane noter. Al dobim na hlačke nazaj, al pa grem enkrat na wc, pa je to touser posted image . Za nas bi bilo bolje, če bi jo popile s kozarcem vode, ampak je verjetno vaginalno dost bl učinkovita.
Uf, potem si pa ti že dost blizu "trenutka resnice".user posted image . Boš delala kaj prej test? Moj dan D je šele 6. aprila, če se prej ne ulije. Ravno prej sem računala, da bi mogla prid M tam okoli 3-4. aprila. Če tako pomislim, je še daleč vse skupaj, ampak vem, da bo tik tak tukaj.

(odgovor članu prvi plus)
Neposredna povezava do sporočila: 913
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
27.3.2015 8:05:43   
jagodka80
Punce, pozdravljene! Se vam lahko pridružim? Dve leti me ni bilo tule, večinoma ste nove punce, nekatere ste mi pa že poznane (jona klara, oreh - pred časom smo že trepetale skupaj, kajne?). Imam že dva prekrasna sončka, ki sta uspela v 5. ICSI (v osmem transferju), ostal nama je pa še en zamrznjenček, ki ga ne bova pustila v Mb :)

(odgovor članu molekulca)
Neposredna povezava do sporočila: 914
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
27.3.2015 10:40:04   
nunalie
Evo punce, se vam ponovno pridružujem. user posted image Danes dobila prvič Puregon (200), zdaj pa veselo na špikanje še naprej.


(odgovor članu jagodka80)
Neposredna povezava do sporočila: 915
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
27.3.2015 11:28:51   
molekulca
jagodka80, nunalie, dobrodošle punce! Lepo da ste se pridružile user posted image Bomo ena drugi v oporo do željenegauser posted image user posted image .

(odgovor članu nunalie)
Neposredna povezava do sporočila: 916
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
27.3.2015 13:13:33   
prvi plus
Molekulca, ne, nič prej ne bom delala testa. Tudi nimam nobenga doma, in namerno si ga bom kupila en dan prej.user posted image
Morem še zdržat 4 dni. ;-)
Držim pesti, da te ne preseneti kaj "rdečega". Itak da ne bo, vse bo ok, boš videla. In tudi vse ostale!!

(odgovor članu molekulca)
Neposredna povezava do sporočila: 917
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
27.3.2015 16:23:39   
snika
Živjo, jaz imam vprašanje, danes sem dobila napotnico na IVF torej me najprej čaka konzolij. Zanima me koliko časa bo minilo da se bodo stvari dejansko začele dogajati. Meni je dr. rekel da že do konca pomladi, a ko berem se mi zdi da so dobe veliko daljše???

_____________________________

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

(odgovor članu prvi plus)
Neposredna povezava do sporočila: 918
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
27.3.2015 20:44:49   
molekulca
Prvi plus user posted image za potrpežljivost user posted image Jaz bom verjetno tudi kar čakala. Kar nekako imam občutek, da ne bo nič iz tega..... Aja, pa še tole. Ali se dan transferja šteje kot prvi ali se šele naslednji?

Snika, glede čakanja na GK Lj nimam pojma, ker sem pri Rešu. Tam je vseeeee tako nahitrouser posted image

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 919
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
28.3.2015 10:15:27   
prvi plus
Ja,js tud nimam nekik pricakovanj. Danes mam tak filing ko da se mi bo vlilo skos me neki crvici pa zvija tam dol. Joske me ne bolijo vec tok mam pa zato tok bolj napihnjen in trd trebuh. Kar bo pa bo..ce ne pa v tretje gre rado pravijo aneuser posted image
Molekulca kokrat si pa ti ze bila, mas tudi kaj zamrznjenckov?..jaz nic. user posted image

(odgovor članu molekulca)
Neposredna povezava do sporočila: 920
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
28.3.2015 17:23:08   
molekulca
Napihnjen pa trd trebuh... to je zaželjeno, a ne? No, jst sm napihnjena zgubila že ene drugi dan po transferju. Res pa je, da sem mela najmanjšo dozo hormonov. Joške pa mam še povečane, pa tudi ne boleče.... Vem, da tile znakci ne pomenijo prav nič, zato se ne sekiram kaj dosti. Pojem pa vraga in poluser posted image
To je moj prvi postopek, imam pa 2 zamrznjenčka user posted image . Hvala Bogu, da pozabim malo na bolečo punkcijo, če še kdaj pride do nje user posted image . Okej, vem, da bo tole mal čudn izpadl, ampak men se toookk user posted image user posted image , pa ne vem, če lahko?user posted image user posted image

(odgovor članu prvi plus)
Neposredna povezava do sporočila: 921
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
28.3.2015 22:46:15   
prvi plus
Hahahaha js sem najprej misla da se ti pleseuser posted image user posted image
So neke debate tudi na forumih okol tega, moje osebno mnenje je, da lahko, sploh ce ti pase!
Men pa potreba ne dela tko ko bi mogla v teh 14 dneh, verejtn mi psiha blokira splolno slo ;-) user posted image

(odgovor članu molekulca)
Neposredna povezava do sporočila: 922
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
29.3.2015 14:22:04   
molekulca
Ha ha ha, pleše se mi še ne user posted image Eh, sm najdla od Pušenjaka en odgovor, pa res ni problema okol tega, edin če maš hiperstimulacijo, potem pa je malo rizično in se odsvetuje. In me je čist prepričal, tako da je bla učer akcija.... Zdaj je ok user posted image
Joj, men se je že hmal po transferju začel user posted image in sem bla zihr, da bom zdržala, ampak je čedalje huje. In to je vedno pred user posted image

(odgovor članu prvi plus)
Neposredna povezava do sporočila: 923
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
29.3.2015 21:13:04   
prvi plus
Js sem tud precej utrujena, drugace kot sicer. Pa v teh 14h dneh se mi je parkrat zgodilo, da sem bla zjutri cist sibka, nizek pritisk najbrz al kaj. To se mi niti v prvem postopku ni zgodlo..pojma nimam..no,ce jo to znak user posted image , zvem cez dva dni.user posted image

(odgovor članu molekulca)
Neposredna povezava do sporočila: 924
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
29.3.2015 22:51:00   
molekulca
wawww, že čez 2 dni user posted image Jaz pa sem danes 6 dan od et. še en teden mam, pa bo se jasno. Držim pesti za user posted image user posted image user posted image . Si že kaj gledala, kdaj bi mela rok? Jst bi ga mela 13.12user posted image

(odgovor članu prvi plus)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?