|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
16.1.2015 9:27:23   
Anonimen
Jp,jaz imam zamrznjenčke.. še vedno user posted image že 1 leto mi jih vstavljajo pa nočejo ostat pri meni

Aspera,kako pa si?

user posted image

(odgovor članu Arual)
  Neposredna povezava do sporočila: 151
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
16.1.2015 10:00:31   
aspera
No, upam, da si bo zdaj kakšen premislil in bo ostal user posted image .

Jaz sem kar ok. Danes je že 6.dan po ET. Joške imam napete in boleče, občano tudi malo bolečin spodaj v maternici in jajčnikih in predvsem tisti občutek, kot da ti že vse dol pritiska in se ti bo vsak čas ulila user posted image . Samo se ne dam prestrašit, ker tak občutek sem imela tudi v prvo, pa sem bila user posted image . Pa malo sem napihnjena.

Kako ste ostale?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 152
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
16.1.2015 13:11:43   
tejcy01
aspera

user posted image držim pesti da bo user posted image user posted image user posted image
srečno pa seveda tudi vsem drugim borkam user posted image user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 153
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
16.1.2015 21:06:45   
aspera
Hvala tejcy01 user posted image . Upam, da bo tokrat zgodba s srečnim koncem user posted image .

A si ti potem imela v tretjem postopku IMSI metodo? Če se prav spomnim, si nekje pisala, da boste probali z IMSI. A sta morala doplačat?
Koliko zarodkov so ti pa vstavili, 1 ali 2?

Meni so takrat v Lj vstavili dva in sem z enim zanosila. V Mb imajo pa drugačno "politiko" in če so zarodki lepo razviti, ti vstavijo samo enega. Pa če si pod 35 let, se mi zdi.

Drugače sem pa v stikih še z eno punco iz NM, ki je bila takrat z nama v postopku in je takrat zanosila in ima že skoraj pol leta starega fantka user posted image .

(odgovor članu tejcy01)
Neposredna povezava do sporočila: 154
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
17.1.2015 9:50:55   
tejcy01
aspera

ja tako je jst sem imela tretji postepek dolgi protokol in pa IMSI ki sva ga doplačala :D šla sva v IMSI zato ker je bil problem pri njemu da ni imel vseh kvalitetnih spermijev,pri IMSI pa imajo to možnost da jih najdejo z večjo povečavo in potem samo te kvalitetne poberejo ven in jih dajo skupaj z mojimi user posted image in hvala bogu tako nama je tudi takoj uspelo user posted image pridelala sem takrat 12 celic od tega se jih je oplodilo 5,vstavili pa so mi 2 lepi moruli user posted image in tako sem končno postala tudi jst srečka user posted image in zdaj čez dobra dva meseca pričakujemo našo princesko user posted image

kar se tiče MB pa vem ja da ti vstavijo najprej samo po enega in nekaj postopkov probajo samo z enim če je seveda lep in se lepo razvije user posted image vsaka klinika ima svojo metodo hehe je pa res da imaš mogoče malo več možnosti če ti vstavijo po dva zarodka no vsaj pri moruli mislim da je več možnosti user posted image lahko pa imaš seveda tud samo z eno srečo in zanosiš saj je od vsake posameznice in zarodka odvisno user posted image jst mislim da ti bo tudi tokrat uspelo in boš srečka user posted image potem pa itak pride boj in pa strah naprej,skos je nekaj kar nas potem še skrbi ampak vseeno probamo biti čim bolj sproščene ker tako pomagamo da je vse uredu ane user posted image

kako pa je s tvojimi zamrznjenčki jih imaš kaj,si že dobila pošto?

< Sporočilo je popravil tejcy01 -- 17.1.2015 9:53:10 >

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 155
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
17.1.2015 10:44:47   
Tammyv

IZVIRNO SPOROČILO: aspera

Aha, reburebu, zdaj malo bolj štekam vse skupaj. No, kakor koli se boš že odločila, srečno user posted image .

Aja, Anonimna, ti imaš zdaj prenos zamrznjenčkov. Malo mešam vse skupaj, pa še 2 Anonimni sta. Hvala za obrazložitev user posted image . V sredo pa torej dobiš eskimčka v varstvo user posted image .

Tammyv, ti si pa že toliko dala skozi, da ti reeees želim, da ti tokrat uspe, bom močno držala pesti zate user posted image . A pa so te dali kaj na kakšne preiskave, da bi ugotovili zakaj ti ponavljajoči splavi? Jaz sem tudi v prvem ICSI postopku zanosila in imela potem v 10.tednu SS, tako da sem tudi malo zaskrbljena, kaj bo tokrat, če zanosim.

maychiee, ti boš pa imela punkcijo na isti dan kot jaz krvni test, če me prej ne prehiti user posted image . Upam, da je ne bo.

No, nekaj časa sem bila sedaj sama, sedaj se pa kar nabirate počasi za mano user posted image . Jaz sem danes 4.dan po ET in nimam kakšnih posebnih znakov, razen ful napetih in bolečih jošk in občutka dol spodaj kot pred user posted image . Tak občutek sem imela tudi v prvem postopku, kot da bom vsak čas dobila user posted image , pa je potem ni bilo in sem bila noseča. Samo na te znake se nič kaj ne zanašam, ker so lahko dvoumni.


Bila sva v Mariboru na genetskih preiskavah in je vse ok.Tudi histoloski izvid zarodkov ni pokazal nic narobe.

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 156
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
17.1.2015 12:49:40   
aspera
Tammyv, potem je pa res čudno kaj se dogaja user posted image . Res upam, da ti bo to sedaj prihranjeno in da prideš do svojega user posted image .

tejcy01, vem ja kako zgleda IMSI, čeprav ne vem kje sem ujela podatek, da niti ni kaj bolj zanesljiv od ICSI metode user posted image . No, pri tebi je očitno delovalo user posted image . A potem nimaš od 12-ih celic nobenega zamrznjenčka? Jaz še čakam na pošto, mogoče bom v ponedeljek kakšen mail poslala v Mb, ker sem malo nestrpna user posted image . Ti pa še malo in dobiš svoj zakladek v roke user posted image . A imata ime že izbrano user posted image ?
V Mb ti tudi vstavijo 2 zarodka, če so mnenja, da niso ravno blesteče kvalitete in ti s tem malo povečajo možnosti za zanositev. Meni so rekli, da so vsi 4 zarodki lepi in kvalitetni in da mi bojo zato samo enega vstavili. Ostali pa upam, da so zdržali še tista 2 dni in so že na hladnem user posted image .

Drugače mi kar hitro grejo dnevi, danes sem 7.dan po ET in je zaenkrat še vse mirno. Prsi imam še vedno ful napete in malo boleče, tisti občutek, da se mi bo ravnokar vlila user posted image , je malo popustil, pa občasno mi rahlo zaslabi za kakšno minuto. Čeprav jaz na te znake in ne-znake nič kaj ne dam, ker se ni ravno za zanašat na te stvari. Itak smo še polne enih hormonov in se lahko to tudi od tega dogaja. Pa zadnja 2 dni nonstop kiham pa nos mi nagaja, kot da se me je nekakšen nahod lotil.

< Sporočilo je popravil aspera -- 17.1.2015 12:50:45 >

(odgovor članu Tammyv)
Neposredna povezava do sporočila: 157
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
17.1.2015 14:38:27   
tejcy01
aspera

ja ta IMSI ni zagotovilo res je..je pa verjetno tudi odvisno od primera itd.nama je pomagal in sem vesela da sem se odločila zato user posted image
ne na žalost niso zdržali zamrznitve ampak sedaj imam mojo princesko v trebuščku in mi je za zamrznjenčke kar malo vseeno user posted image user posted image je pa seveda boljše če jih imaš tudi potem za naprej user posted image

jst mislim da sem dobila pošto nekje 13 dan po vstavitvi,ker vem da sem že vedela da sem noseča pa sem potem dobila pošto da zamrznjenčkov žal ni...nekje do 14 dni traja da dobiš pošto user posted image

ja ime imava pa že zbrano user posted image ga je moj izbral tako da bo naša princeska Mia user posted image

kar se pa tiče znakov,jst jih sploh nisem imela...sem bila kar malo user posted image da ni nobenega znaka in sem bila prepričana da mi spet nebo uspelo,prsi sem sicer imela do 10 ga dne boleče in napete potem pa je tudi to čez noč zginlo in sem bila zelo potrta tisto jutro sem se celo zjokala user posted image in bila prepričana da mi spet ni uselo..kolegica mi je celo rekla tale tvoj jok je razlog da si noseča user posted image češ da je to tudi en od znakou hehe seveda nisem verjela no ampak potem se je izkazalo da je imela prau user posted image user posted image tko da tile znaki so od vsake posameznice do posameznice čisto različni..ti pa jih imaš podobno kot v prvem poskusu in upam da je to znak da si user posted image čakam na lepo novico user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 158
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
17.1.2015 15:59:15   
aspera
Lepo ime sta izbrala user posted image .

Jaz se tudi spomnim v prejšnjem postopku, da sem se en dan zbudila s čisto uplahnelimi joški in bla skoraj prepričana, da nisem noseča. Pa sem vseeno bila. Ampak tudi sedaj, v tem postopku, še vedno zjutraj najprej preverim joške user posted image , pa čeprav vem da to nič ne pomeni.

Potem pa moram ta teden enkrat dobit pošto user posted image . Ful me firbec matra, ker v prvem postopku sem itak samo 2 celici pridelala in so mi obe vstavili. Sedaj sem jih sicer samo 5 (kljub konjski dozi!), ampak mogoče pa tokrat pridem celo do zamrznjenčkov user posted image . Je fajn, če ti ne uspe in se vsaj malo potolažiš s tem, da imaš še zamrznjenčka.

(odgovor članu tejcy01)
Neposredna povezava do sporočila: 159
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
17.1.2015 19:05:44   
aspera
Čisto tako, kot zanimivost, dajem tale link kaj se dogaja z našimi zarodki po ET. Piše sicer za ET na 5.dan, ampak tiste, ki boste (smo) imele ET na 3.dan, pač prištejete +2 dni. Npr., ko tam piše kaj se dogaja na 3.dan po ET, to pri nas pomeni na 5.dan user posted image .

http://www.nyufertilitycenter.org/ivf/embryo_transfer

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 160
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
18.1.2015 15:20:12   
aspera
Punce, kje ste? Sem čisto osamljena v tej temi user posted image .

Da malo poročam... Danes sem 8.dan po ET, spet mi vse tišči dol, kot pred user posted image , joške imam ful boleče (se ponoči pri vsakem obratu zbudim user posted image ), na momente me obide kratkotrajna rahla slabost, pa psihično sem taka občutljiva in nastrojena. Bi se za vsako figo zjokala al pa koga iz kože dala user posted image . Me prav zanima ali so to znaki za user posted image ali pa za res močan pms. Še ene 2 al pa 3 dni počakam, potem pa najbrž lulam user posted image .

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 161
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
18.1.2015 15:31:53   
Anonimen
Ojla,jaz te berem user posted image in nestrpno čakam na sredo user posted image a ti si doma na bolniški? Ali hodiš delat?

user posted image

(odgovor članu aspera)
  Neposredna povezava do sporočila: 162
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
18.1.2015 15:41:26   
chocolatecake
aspera tudi jaz te berem in skupaj s tabo nestrpno čakam na sredo, malo zaradi tebe, malo zaradi mene.
Midva takrat izveva rezultate 2. spermiograma in močno upava na izboljšanje, hkrati pa me je grozno strah, da bo enako ali še slabše kot je bilo v prvo.
Držim pesti, da se obema uresniči tisto kar si želiva! Pa, da dobiš še kakšnega zamrzjenčka, da ti za drugega otroka nebo treba še enkrat v postopek.

Tejcy01 Zelo lepo ime sta izbrala user posted image user posted image .


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 163
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
18.1.2015 16:20:18   
aspera
Jaz sem pa tud en poseben primerek user posted image ... Grem prej na wc in čisto tako potegnem ven iz predala test nosečnosti in začnem brat, da zazana že zelo nizko raven hCG hormona, že par dni po oploditvi in že pred izostankom user posted image . Potem sem pa še včeraj brala na teh tujih straneh iz teh IVF klinik, da lahko 8.dan test v nekaterih primerih že pokaže user posted image in sem si rekla, da bom pač čist iz firbca probala in če še ne bo nič, bom pač ponovila v torek ali sredo user posted image .
In jaz mislim, da sta to dve črtici ... al kako? user posted image . Od stop inkecije pomojem ne more biti, ker je že 13 dni od kar sem jo prejela. Vsekakor bom test še ponovila, samo midva z dragim sva si že čestitala user posted image . Upam, da ne prehitevava dogodkov user posted image .

user posted image

< Sporočilo je popravil aspera -- 18.1.2015 16:21:04 >

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 164
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
18.1.2015 16:32:08   
chocolatecake
user posted image aspera kako je s stop inekcijo in njenimi učinki sicer ne vem, ampak na testu vidm lepi dve črtici, tako, da upam, da je to - to.
Čestitam od user posted image !

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 165
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
18.1.2015 16:37:28   
aspera
Toliko o tem kako bom delala test v torek ali sredo user posted image . Samo res nisem pričakovala, da bo že danes kaj pokazalo, sem čisto tako mimogrede naredila test, še mojemu nisem uspela povedat kaj sem se namenila user posted image . V stop injekciji je ravno tako ta nosečniški hormon, samo se v deset_ih dneh po injekciji že čisto izloči iz telesa.

Hvala za čestitke, chocolatecake user posted image . Upam, da boš kmalu za mano user posted image . Zase pa upam, da bom imela tokrat več sreče, bom kar malo v strahu hodila na uz-je sedaj na začetku.

< Sporočilo je popravil aspera -- 18.1.2015 16:38:41 >

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 166
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
18.1.2015 17:18:46   
Anonimen
Aspera user posted image tudi jaz vidim user posted image čestitke še z moje strani. Naj tako ostane vseh 9 mesecev user posted image
kakšen test imaš to? Sprašujem,ker do zdaj sem imela samo CB, BC in enega iz muillerja. Verjetno bom šla v nabavo user posted image

(odgovor članu aspera)
  Neposredna povezava do sporočila: 167
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
18.1.2015 17:29:27   
aspera
Anonimna, hvala tudi tebi user posted image . Test je First sign iz DM-a, baje je ful natančen. Stane pa malo čez 3€, če se prav spomnim.

Drugače sem pa na bolniški ja, od punkcije naprej ti zelo priporočajo biti na bolniški. Jaz sem bila že prej, ker dvigujem težke stvari v službi, pa da ne bi prišlo do kakšnega zasuka jajčnikov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 168
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
18.1.2015 17:46:18   
Tammyv
Aspera cestitke.

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 169
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
18.1.2015 19:04:13   
tejcy01
aspera

user posted image user posted image čestitke tko rahlo črtico je pokazalo pri meni k sem delala takrat test,in ja to je definiticno user posted image user posted image user posted image

zdej pa se čuvaj in upam da bo tokrat vse uredu in da boš čez 9 mesecev držala v naročju svoj največji zakladek user posted image user posted image

(odgovor članu Tammyv)
Neposredna povezava do sporočila: 170
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
18.1.2015 20:01:19   
rebrebu
čestitam, tud jz sem emla obakrat tko slabo črtico-itak prezgodasj delala test, no cez 2 dni pa je bla taka, da si jo vidu od daleč:) srecno do konca!

(odgovor članu tejcy01)
Neposredna povezava do sporočila: 171
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
18.1.2015 20:06:47   
valy25
Toooooo, Aspera!!!!user posted image user posted image user posted image Čeeeestitke! :) In seveda, tokrat srečno do konca!!!! :)

(odgovor članu rebrebu)
Neposredna povezava do sporočila: 172
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
19.1.2015 10:07:23   
aspera
Hvala za čestitke punce user posted image . Samo naj bo tokrat vse ok do konca user posted image .

Drugače mi je pa že 3 dni bilo malo slabo na momente, da ne govorim včeraj zvečer, ko mi je pa šlo že kar malo na bruhanje. Zgodaj se je začelo, prejšnjič so se mi te slabosti pojavile tam nekje okoli 6.tedna.

(odgovor članu valy25)
Neposredna povezava do sporočila: 173
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
19.1.2015 20:12:53   
JedKa
aspera user posted image user posted image user posted image
lepo nosečnost ti želim in verjemi, da se bo vse dobro izšlo!!!

jaz že komaj čakam, da začneva z 2. poskusom..danes teden se bom verjetno že špikat začela
in začela težit, da naj mi dajo anestezijo za punkcijo, sicer jim bom ušla iz Postojne user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 174
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
19.1.2015 20:44:18   
Anonimen
Aspera,sem že nabavila user posted image kar 2 škatli, da bo za ziher ahaha user posted image
Sedaj pa veselo še naslednjih 8 mesecel in pol user posted image

Mene tudi daje neka slabost..razmišljam, da je kombinacija stopke in bolezni? user posted image prejšnji teden sem imela vročino pa vnetje dihalnih poti..zgleda še nisem prišla k sebi

Jedka, a imajo v postojni anastezijo?

user posted image

(odgovor članu JedKa)
  Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?