|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2023
7.12.2023 21:13:26   
ironic
Da se še jaz javim po dolgem času.. Dogaja dogaja v eno. Še par dni in bomo imeli že polovičko. Ne morem verjet res, pol leta že.  Noro... Ko takole na glas izrečeš..

Drugače pa smo začeli z GH, kašice zelenjavne ampak ji dajem res malo, ker nima nekega interesa in mi je že bruhala. Se vidi da še ni pripravljena. Samo pediatrinja je vztrajala naj začnemo.

Imam pa res res težave glede spanja. Ker moram poleg ležat da zaspi (čez dan), se na tak način uspava. Ampak če grem stran, mogoče kakih 10 min potem pa se zbudi. Nikakor da bi sama. Pa je lepo sama spala, ampak takrat ko sem se tolk trudila z dojenjem, od takrat ven. Ne vem kako odvadit. Ker spi pa mi zadnji mesec nenormalno. Na vsako uro in pol, do dve uri čez dan. Jest+spat. Še kdo? Ampak ne nardim še vedno nič ker obležim poleg, in me zdaj že res živcira to. 

Saša, brez skrbi, tudi jaz znorim, res. Ker sva kr po večini sami in se mi že meša brez pomoči in tisto dretje, direkt prek možganov mi gre. Res. Jo imam seveda neizmerno rada, ampak v tistem trenutku jo odložim in grem stran in 10_x_ prediham, ker enostavno ne zmorem. Ful je cartljiva, rada ima bližino oziroma jo že kar zahteva, je pa res naporna ker skoz rabi pozornost, aktivnost z moje strani, cartanje.. In ko želi nekaj v tem trenutku, to tudi mora v tem trenutku dobit. In ko sva sami itak da dlje traja in že nori. Meni pa se rahlo meša poleg. Komaj čakam da bo boljše. Res. Potem po drugi strani ko pa je mirna, spi... Pa si mislim kak te imam rada, kak sem sploh lahko to pomislila in ah... Hormoni 

(odgovor članu Stella Marella)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
   RE: Julijke 2023
7.12.2023 21:16:52   
ironic
Moja je kr dolga, zdaj prehajava na 68, spodnji del bi skoraj 74 počasi lahko začela nosit.
V košari sem jo danes gledala da je imela pokrčene noge (imam zimsko vrečo), pri glavi ima čist mal fore.. rada bi menjala in jo dala v športni del, ampak se mi ne poleže popolnoma, je tak rahel naklon. Sedi pa še ne samostojno. A lahko?ker v košari se ji meša. Sem ravno zato nabavila vrečo,ker v pajacku so bili nori zvoki. In sedaj od vreče nima prostora za premikanje, ni pa rada utesnjena. Vem, da bi moralo bit ravno za hrbtenico, da je košara boljša ipd., Ampak dejansko ni varno da je tolk blizu roba... Ne vem pa kaj naredit, ker vsi pravijo ne še, ne še.

(odgovor članu ironic)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
   RE: Julijke 2023
8.12.2023 9:42:24   
Anonimen
Stella BRAVOOO! To je velik uspeh! Vem kako sem bila jaz srečna, ko je zaspal v vozičku, najprej ob belem šumu, potem počasi brez, sedaj zaspi že, ko ga dam v voziček. Zelo mu paše tale mraz, čeprav meni se zdi da ga preveč oblečem. Pač bodi spodnji, bodi majčka, hlače bombaž nepodložene, 2x nogavice in tista kosmata jopa. Kapa in kapa od jope čez. V zimski vreči + voz pokrijem še z tisto plahto za čez košaro. Spi kot bubica ampak ko prideva domov in ga dam ven je kar fejst topel. Kako ve ??? 
Ironic ja, naporno je včasih res! :/ Mi imamo tudi še vedno, skoraj 1 m že težave s spanjem… zvečer ga moram ene 3x uspavat da za prav zaspi, saj se čim ga odložim po 15 min že oglaša… včeraj sem ga tako dala kar k nama in je zaspal lepo, no okrog polnoči se je neki začel muzat… in sili direkt vame, ker gospod spi samo ali na hrbtu ali na levem boku (tudi obraca se samo v levo :( ) in tisi vame, jaz na tistih 10 cm in obolevam….. pa zbudi se itak cim se premaknem. Tudi cez dan vse tezje zaspi sam…. Danes evo sem mogla zraven lezat in ga tapkat po ritki in je zaspal. Ah ja…. Nevem mislim da to ni nobena spalna regresija…. Ampak da tako pac je… pa tako lepo smo spali se mesec dni nazaj :( … meni se kr mesa ce pomislim, da bo tko ostalo?!Sicer pa treba skozi animirat. Ce ma 5min prevec casa ze jamra, skos teeba bit zraven, cim grem iz sobe se zacne jokat oz jamrat….. daje se na trebuh in kokr kak dan, vcasih uziva, vcasih pa obup in sam stoka…. Meh. Zdaj ze roke steguje “primi me” ….. 
Tudi mene zanima glede vozka. Sem opazila isto kakor ti Ironic, da noge že krči, pri glavi ma še 10 cm lufta. Ne sedi sam, tudi z oporo ne….. in si ga ne upam dat v športni del… no saj za ta mesec še bo, ampak potem pa res ne bo več košara ok. 
Sasa

(odgovor članu ironic)
  Neposredna povezava do sporočila: 3053
   RE: Julijke 2023
8.12.2023 10:04:09   
ironic
Popolnoma vse je zbrisalo, jooj.. kaj to neki šteka.

V glavnem, moja ima prostor ker je vlka košara, med temi večjimi (80cm) ampak ta vreča zavzame ves odvečni prostor in ga nima. Pri glavi tolk da bi jo kao pobožala, pri nogah pa manj, ima pokrčene. Se mi ne zdi varno to. Da bi vedela, bi prej drug voziček izbrala ki se popolnoma poleže. Itak pri prvem ne veš vsega. Mi je res res žal. Pa da bi lažji bil, ker to nošenje po stopnicah me že ubija. Ne vem kak bom s športnim.Mogoče ve katera če se dobi uni vstavek za športni del, da je poležen, kot pri Uppa vozičku?

Saša, midve imava res iste otroke. Čez dan poleg ležim da spi, ker drugače je dretje v eno, tisto histerično do amena, ko bi že res lahko mi počlo in ali da je sama, 5/10min.. tako da nič kaj ne zmorem. Čiščenje? Mislim da tisti prah samo sem in tja na brzino, dobesedno. Kuhanje? Še kar ne utegnem 🙁🙁 tak se mi res že vse skupaj zdi.. ko berem in druge poslušam kak imajo super, kak vse zmorejo in hendlajo, hodijo naokrog, kofetkajo.. jaz lahk samo to sanjam. Ker na dve uri mora jest in spat in to seveda v svojem ritmu in miru. Ne vem kaj narobe delam. Sicer vem da je pač taka, malo bolj naporna in potrebna pozornosti. Ker to pa dejansko res. Ves čas.. potem ko pač jo res dam v ležalnik da neki pospravim, pa se mi zdi da se premal z njo ukvarjam - razvojno in da ne napreduje kot ostali. Druge gledam da so že orng pokonci pri kravicah, res močno držijo glavico... Nevem.. je res težko ko sva sami večinoma brez pomoči in se mi zdi da samo laufam sem in tja da kaj postorim pa je že itak večer.

Začnem pa jo spet uvajat z GH. Sem našla en blog in recepte pa bo po tistem delala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
   RE: Julijke 2023
8.12.2023 14:34:01   
Stella Marella
hvala, Sasa, ja res je bil uspeh. moram pa priznat, da je bilo to po prvem cepljenju in je bil ze precej utrujen. pa tudi prejsnji teden sem mu dala ze sportni del. zaradi refluksa mi je bilo do zdaj ze jasno, da v kosari ne more in pac ne bo nikoli zaspal... ampak nima veze. moj sportni del pac položim bolj vodoravno oz. z najmanjšim naklonom, pa v tej zimski vreci je itak vse bolj naguzvano in bolj ali manj leži. drugace ga oblecem v bodi in pulover + zimske zabice, cez pa se zimski pajacek (tak bolj mehak, ne ravno kombinezon), pa je.

pri nas se vse spreminja skoraj tedensko. zadnje case mi sploh vec noce zaspat v nosilki, ampak bolj ali manj sam v posteljici. pocakam, da je res utrujen, potem dobi dudo in malo ga zavijem v kovtercek, in malo pocakam, pa zaspi... edino zvecer vcasih dlje traja, ker bi rada, da prej zaspi, on ima pa ritem sele ob 21h. spanje ponoci je pa se vedno katastrofa, ker ma zamasen nos zarad refluksa in spimo res slabo. cez dva tedna gremo se k specialistu, da pogleda, ce ni slucajno se kaj drugega... ja, ja, pestro je z dojenčki 🤪🙂

(odgovor članu ironic)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
   RE: Julijke 2023
8.12.2023 20:43:41   
nevergiveup
Jaz imam ta malega v športnem delu že skoraj dva meseca. Je zelo zadovoljen. Športni del ima rahel naklon. 

(odgovor članu ironic)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
   RE: Julijke 2023
8.12.2023 21:14:31   
ironic
No super. Ker odkrito, res mi rahlo gre na živce to ja pa to ne. Ne vem od kdaj je to tak strogo vse skupaj postalo. Mojo je rahlo zategovalo, ampak bolj od tega ker je nedonošena. Je že pri rojstvu se videlo. In pol pametni, itak cela panična pa v strahu kaj vse bo (ker pač ti vbijejo neko mnenje) strog handling.. potem pa mi je postalo vseeno in ji pustim po svoje kak želi. In? Dost dost boljša in kravice lepo pase (pač po svoje) in napreduje, prej pa ne. Pa ko gledam na IG te Američanke npr... Vse drugače, pa majo otročke tolk hitre glede razvoja. Mislim, saj ne da se nič ne pazi, ja, samo ne pa tak hudo.. jaz pediatrinji kr potrdim, pa patronažni da mam mir,v resnici pa kontra.

Jaz imam rahel naklon, ne pa zdaj tist prav sedalno. Pa z vrečo kot je rečeno, se malo porazgubi.

(odgovor članu nevergiveup)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
   RE: Julijke 2023
10.12.2023 10:34:05   
Anonimen
Kako so vasi dojencki kaj v druzbi? Nas je ze v fazi, ko se neznancev boji; pa tudi ljudi, ki jih redko vidi. Vceraj smo bili na praznovanju (ne doma), 10 odraslih in 5 otrok. Ze ko smo prisli, takoj soba, jok strahu. In cel vecer je bilo tako haha. Vsakic, ko se je kolega fejst zasmejal, ker ima tak mocan glas, se je stresel in tako soba. Pa bilo je glasno - glasba, igrice, smeh….tudi pri nama v narocju ni bil prida pomirjen, sva ga skozi nosila. Sele potem, ko sem ga tesno dala k sebi, hodila in mu pela na uho, se je pomiril, aja pa zelooo se mu je spalo… ampak spet, ko je prislo do smeha, dretja on jok! Je to normalno??? Se vidi, da smo vecinoma doma in tudi obiskov nimamo, ker nimamo prostora…. Aja, ko sem ga sla dojit in previt in sva bila sama se je pa smejal in vse :) 
Sasa

(odgovor članu ironic)
  Neposredna povezava do sporočila: 3058
   RE: Julijke 2023
10.12.2023 13:52:01   
Stella Marella
moj je zaenkrat res dobrovoljcek, razen ce ga kaj muci. komaj caka, da ga kdo pogleda, tudi neznanec, in se tako lepo zasmeji nazaj. ta teden smo zaceli uvajanje v vrtcu in gre zaenkrat super. tak radovednez je, isce poglede in ljudi... prvi sin ni bil tak in se vedno ni. karakter se res ze zgodaj izoblikuje. nekateri imajo pa bolj mocne faze strahu pred "neznanci", ja... 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
   RE: Julijke 2023
11.12.2023 9:52:56   
Anonimen
Verjetno tudi odvisno od trenutka pri user posted image Včeraj smo imeli doma božično slikanje in sta prišla kolega, ki ju še ni videl, pa ni bilo problema, smeha za izvoz, slik preko 2000 user posted image ... sploh nevem kako bom naredila izbor user posted image

Saša

(odgovor članu Stella Marella)
  Neposredna povezava do sporočila: 3060
   RE: Julijke 2023
13.12.2023 20:07:38   
Pikcapokca
Tiste ki polno dojite.. na kolk casa se hrante? Moja bi se kr skos na 2 uri. Ce vcasih cez dan bolj pozno zaspi pol je na 2,5 ur.. ampak ni skos tak. Mava 8-9 hranjen vsak dan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
   RE: Julijke 2023
14.12.2023 8:44:41   
Anonimen
Pikapokica, kar se dojenja tiče :) meni se zdi to super.

Pri nas je hranjen kakor kdaj. Kakšen dan mi je na 2 uri, kakšen dan na 3-4 ure, kakšen dan pa se celi dan kregava, da sploh kaj poje. Obupno je tole. Zadnje čase mi večkrat štrajka za kakšen dan (dojilna stavka) in jes umiram po obrokih, ker mi to predstavlja ogromen stres. Ravno včeraj zvečer se je odločil, da pač ne bo jedel. Histerija, ko sem ponudila (večkrat) ... na koncu sem ga uspavala in mu potem dala. Ponoči je jedel normalno 2x, zdaj zjutraj pa spet samo nekaj na pol. No, lačen mi ne deluje, ker nič ne joka .. očitno mu je dovolj oz pač ni lačen, ampak jaz tega enostavno ne sprejmem in se obremenjujem, ker ne želi jesti.

Tako da menim, da je super, da ti tako pridno je! Nič se ne oziraj na druge :) .. meni jih veliko soli pamet, mož, mati,.... da zdaj bi otrok mogel jesti na 4ure. Ja mogoče, če bi bil na flaški, kjer bi vidla koliko je pojedel. Pri dojenju pa itak ne veš, lahko 1x poje ogromno in potem 2x po par kapljic.

Meni dojenje ne predstavlja nič svetega .. mislm, ne me narobe razumet, hvaležna sem, ker mu lahko to dam, ker se polno dojiva že skoraj 6m, ampak je tako težko - psihično, sploh, ker ni ZIZOHOLIK in ima svoje muhe s tem, kdaj bi jedel normalno in kdaj se bi kregal. Problem je tudi v meni, ker se tako obremenjujem. Gledam na uro, kdaj je jedel, koliko je jedel,...

Vsaj en obrok ima gosto hrano, ampak to ni pravi obrok. Dopoldne poje sadno kašo, po tem skoraj vedno tudi mleko.

Komaj čakam, da bo v celoti na gosti hrani res :)

Saša

(odgovor članu Pikcapokca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3062
   RE: Julijke 2023
14.12.2023 11:09:30   
Anonimen
Sem sla sedaj v app kjer si belezim dojenje gledat in mava 7-8 hranjen v 24h. To je na 3-4h. 
Sasa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3063
   RE: Julijke 2023
14.12.2023 11:32:40   
foxy_cat
Jaz pa niti ne gledam točno na uro kdaj je, niti ne štejem obrokov, nimam aplikacij itd.. Čisto različno, odvisno kaj se dogaja okoli. Če smo doma ponavadi nekje na 2 uri, ma nisem se nikoli poglabljala v čas.. ko je lačen je lačen. Gledam kdaj je samo takrat ko moram jaz na Fizio, nekak tako skonbinirava da je na parkingu pred Ukc, da potem jaz grem noter on pa z atijem na sprehod. Enkrat je jedel doma in še jaz sem imela prvo fizio 1uro in 20min..in mu je bilo že težko počakat..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
   RE: Julijke 2023
14.12.2023 12:46:01   
Anonimen
Foxy pravilno, tako je tudi prav. Ko bi le jaz lahko tako bila sproscena :/ …. App sem si pomoje ze 3x zbrisala in nato na novo nalozila. Cisto prevec se ukvarjam s tem kdaj, koliko je,… ah ja. 
Sasa

(odgovor članu foxy_cat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3065
   RE: Julijke 2023
27.12.2023 6:49:39   
ŠeenaSanja
Živjo punce 🙂 najprej vam želim lepe in mirne praznike 🎄🎀
Imam eno vprašanje. Moj sinko je star 4.5 mesecev in opažam da se mu v košari ni več všeč ker zelo malo vidi. Imam voziček espiro next in športni del je fiksen, torej neda se poležit. Mislite, da je pametno ga dat v športni del glede na to da še ne sedi? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
   RE: Julijke 2023
27.12.2023 8:54:54   
Anonimen
Jaz bi probala :) kolegica je svojega (sicer 6m) že dala, ker je imela isti problem. Tudi ne sedi. Naklon je dala nižje, nekaj vmes med sedenjem in ležanjem in ga malo obložila ob straneh in zapela, pa je lepo bil podprt :) tudi joka potem ni bilo, je veselo gledal okrog. Jaz sem svojega, tudi 6m, že dala, ampak on spi v vozku, tko da mi je vseeno zaenkrat. Je še v košari in ga bom v januaraju verjetno dokončno dala v športni del. Tudi ne sedi :) 
Kako ste drugače kaj? Mi še vedno precej slabo spimo ponoči; bujenje na 2h, da se doji… včasih ga kar pustim v sredini.. kaksna dobra noc se zgodi na vsake toliko. GH sem zacela uvajat sedaj kosilo,… smo sele na zacetku. Sladko bucko je sprejel :) … sadje ze jé, ampak ga bom sedaj dala malo na stran, ker ce mi sadje poje, potem noce “kosila”.
Mi pa kar pokasljuje, ampak ni nic bolan… imam na sumu, da mu malo hodi kislina gor. Vcasih tudi poliva, sploh ce jé jabolko… mogoce mu ne sede.
Sicer pa pivotari, se obraca okrog kakor ura, plazi se nazaj, naprej ne zna še haha. Poiskuša se dajat na vse 4. Res je vsak dan nekaj novega, ni čudno da ne spimo haha. 
V januarju nas čaka pregled, cepili 2.doze še niamo, zaradi kovida v novembru. Smo pa na cca 70cm in 7500g. 
Vsem želim lep in miren zajuček leta in samo zdravja zdravja ! ❤️
Sasa

(odgovor članu ŠeenaSanja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3067
   RE: Julijke 2023
2.1.2024 22:24:36   
Pikcapokca
Sasa tocno tako. Hvala da si me pomirila :) ker kjerkoli gledam/berem pisejo, naj bi imel hranjenje ja 3–4 ure in 2-3 spanca cez dan in vse se lepo slisi v teoriji pa pri nas ni tako. Sicer se naceloma na sekiram prevec glede tega, vem pa da bi se se manj ce bi imela manj razlicnih informacij okoli sebe.Nasa bo cez 12 dni dopolnila 6 mesecev. Ne morm vrjet da smo se se zdaj pogovarjale o tem da smo zagledale plusek, zdaj pa so ze tako velki otrocicki.Po navodilu pediatrinje sva dojenje ze nadomestili z kosilom. Tako da eno dojenje manj.. za vecerjo pa si ponavadi scrpam svoje mleko pa dodam oves ali rizeve kosmice in nekaj sadne kasice zraven. Jutri zacnemo uvajat meso, cez 3 dni pa se polento, potem pa ze imamo nek asortima in lahko razlicno je. Najraje ima mesanico brokolija in krompirja. Kaj vse ze jejo vasi? A jim cizt zmiksate v pire al sam pretlacte?Js sm prvo miksala, pol mi je dr.rekla naj pretlacim, pa sm ampak ji ni nekaj teknili zato sm naprej miksala in je pridno jedla. Danes pa sm sam pretlacla in je ze lepo odpirala usta kot da bi grizla tako da mislim, da bo zdaj slo pocasi.. je pa imela sredi dec.pregled-65 cm in 7440 g. Me kar roke bolijo ko se hoce nosit 🙈

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
   RE: Julijke 2023
3.1.2024 17:09:17   
Anonimen
Mi uvajamo kosilo, za enkrat ima vse rad, najmanj pa cvetačo, čeprav vseeno poje ;) Vsak dopoldne pa tudi sadno kašo; banana, jabolko, hruška pa mu menda škodi, saj vedno poliva potem, ko jo je… jo bom dala malo na stran. Meso bom dodala čez kakšen teden, nato riž :) potem se pa lotimo bolj konkretnih dop.malic, da sadju še kaj dodamo. Se še vedno doji in trenutno imamo problem, ker noče čaja/vode po flaški… probavam z kozarčkom, … pa tudi ne gre. Gibalno je v teh 14 dneh toliko napredoval, da noro… plazi se povsod, se daje na vse štiri, se želi dvigat,… zdaj zdaj bom mogla jogi dat na nižjo višino… se bojim, da se bo začel mi dvigat gor ponoči. Nočno spanje je še vedno s precej prebujanja… doji se 2-4x ponoči… težki so pa res. Grozno težko to nošenje…. Mi smo na cca 7700g in 70cm.Drugi teden pa cepljenje, moral bi ga met že decembra, sam je pred tem mel kovid in smo prestavli. 
Sasa

(odgovor članu Pikcapokca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3069
   RE: Julijke 2023
4.1.2024 13:13:55   
Pikcapokca
Nasa je ista pri cvetaci 😂 mi pa zdaj 2 dni protestira. Noce jest.. nevem a bojo zobki.. skos vse nosi v usta, grize, joka.. upam da ne bo dolgo protestirala pri hrani.Kak pa naredis ko ji das gosto hrano? A ima kosilo namesto dojenja? Kaj pa zajtrk tudi? Al prej podojis malo?Jaz namesto dojenja dam kosilo ampak za vecerjo pa ponavad dam moje mleko pa kaj zmesam zraven. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
   RE: Julijke 2023
4.1.2024 13:19:25   
Anonimen
Ja pomoje zaradi strukture, ker je bolj zrnato vse hehe.Ja jaz mu ponudim dopoldne sadje (kmalu bom dodala se piro, zita..) okroh 9:30-10h, kakor nanese. Ce je ful dolg od zadnjega obroka in je teckast ga prej podojim; ampak naceloma ne, dam GH in cca pol ure kasneje podojim. Isto pri kosilu. Ostalih obrokov se nimamo. 
Sasa

(odgovor članu Pikcapokca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3071
   RE: Julijke 2023
5.1.2024 8:52:01   
nevergiveup


IZVIRNO SPOROČILO: Pikcapokca

Nasa je ista pri cvetaci 😂 mi pa zdaj 2 dni protestira. Noce jest.. nevem a bojo zobki.. skos vse nosi v usta, grize, joka.. upam da ne bo dolgo protestirala pri hrani.Kak pa naredis ko ji das gosto hrano? A ima kosilo namesto dojenja? Kaj pa zajtrk tudi? Al prej podojis malo?Jaz namesto dojenja dam kosilo ampak za vecerjo pa ponavad dam moje mleko pa kaj zmesam zraven. 



Pikcapokca, verjetno bodo res zobki... Jaz sem zamenjala par obrokov na gosto hrano, drugače se pa samo doji- flaše niti povohat noče in vse ven pljuva. Kar je zanimivo pa odkar je na gosti hrani spi še slabše- očitno se trebušček privaja. Jaz sem že čista koma- doji se ponoči 7-10krat... Da se ti zmeša..  Tudi to bo minilo, ampak res upam, da čim prej... 

(odgovor članu Pikcapokca)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
   RE: Julijke 2023
5.1.2024 9:28:50   
Anonimen


IZVIRNO SPOROČILO: nevergiveup



IZVIRNO SPOROČILO: Pikcapokca

Nasa je ista pri cvetaci 😂 mi pa zdaj 2 dni protestira. Noce jest.. nevem a bojo zobki.. skos vse nosi v usta, grize, joka.. upam da ne bo dolgo protestirala pri hrani.Kak pa naredis ko ji das gosto hrano? A ima kosilo namesto dojenja? Kaj pa zajtrk tudi? Al prej podojis malo?Jaz namesto dojenja dam kosilo ampak za vecerjo pa ponavad dam moje mleko pa kaj zmesam zraven. 



Pikcapokca, verjetno bodo res zobki... Jaz sem zamenjala par obrokov na gosto hrano, drugače se pa samo doji- flaše niti povohat noče in vse ven pljuva. Kar je zanimivo pa odkar je na gosti hrani spi še slabše- očitno se trebušček privaja. Jaz sem že čista koma- doji se ponoči 7-10krat... Da se ti zmeša..  Tudi to bo minilo, ampak res upam, da čim prej... 



Nevergive up haha pri nas podobno! Spanje slabse, spimo slabo (ceprav vedno je lahko slabse so recem) ze 2 meseca 😂 skozi zbujanje na 2h.. 😂 sploh nevem kdaj sem spala v kosu vec kot 2h. Ponoci ga sicer priklopim, da zaspi nazaj,… doji se pa ne toliko cez noc…. Samo 2x povlece pa je. No to sedaj zadnje dni, lahko da bo sper zacel fejst jest ponoci :) Zobke cakamo,… ze dolgo 😂
Mleko si crpas? Jaz ne nacrpam vec kot 20ml in nevem kako naj mesam kasice? Z vodo? AM?
Sasa

(odgovor članu nevergiveup)
  Neposredna povezava do sporočila: 3073
   RE: Julijke 2023
6.1.2024 11:02:34   
Pikcapokca
7-10_x_ ? Uf to pa je.. moja se zbudi 2x pa ne glede na to al ji dam vec mleka pa skor nc hrane al pa ful hrane cez dan.. nevem.. mi je ze spala prvo rundo 6-8ur zdaj pa ni sans.. ne vem zakaj se jim tak spremeni… ja crpam si. Ze med kosilom ko nadomestiva mleko si kr scrpam pa ko gre spat si se iz obeh scrpam. Je pa res da iz ene nacrpam priblizno 50ml, ampak glede na to da se vedno doji sam iz 1 se vprasam ce sam tok priblizno poje pa zato hoce na 2 uri jest al ona vec zna posesat ven, nevem..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
   RE: Julijke 2023
6.1.2024 23:36:52   
Pikcapokca
Sasa ja itak. Lahko mesas z vodo al pa am, kar ti je ljubse. Glede na to kolk so stari pa da bomo pocas nadomestil obroke lahko kr z vodo pa kako sadno kasico se dodas

(odgovor članu Pikcapokca)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?