BeautifulButterfly
|
Gluck4: super, da si že doma Jaz sem voziček že kupila. Kako se tukaj notri sploh doda sliko? Je pa tale model, samo da je Bel z ROZA dodatki. Res zelo lep. Sem kupila rabljenega, našla na FB Marketplacu. Če ugotovim, kako dodat sliko, pripopam kasneje. https://www.facebook.com/TrgovinaSbpoceni/posts/807021206304238/ Sem pa v 19 tednu, tamalo že čutim, ne non-stop ampak zdaj že večkrat čez dan, v različnih terminih in je noro luštno. Šef še vedno ne ve, ostali tud niso pogruntal, pa hodim naokoli samo v oprijeti nosečniški majici (Mana in Sinsay). Te klasične bele in črtaste z naborki ob strani. Pa se mi vidi z lune, ampak folk ne porajta, nevem. Imam pa občutek, da je manjši kot pri prejšnjih 2 N pred desetletjem. Kg imam še vedno 55kg. A je kera danes kj za pusta? Jst se bom v službi naštimala v SNEŽAKA, sam da najdem 5min pavze. Sem včeraj zvečer do 1h šivala in rihtala kostum od sina, je bil Pajek tarantela, ful dobr sva nardila, res je dober pajek. Prvič, da sva sama vse doma nardila, od kape do tal vse. Ponavadi kupim, oblečeta in gremo. Ta večje punce so bile pa Krvava nevesta, bela nevesta in angelček. Vse belo, tamal pa črn :) Jst bom pa nekaj vmes, Snežak. Sam žal ne bomo nikol se skup dobil in slikal, ker je šla moja bela nevesta smučat v Kranjsko goro in bodo tam Pustovali.