|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktoberčki 2023
8.10.2023 14:42:25   
Vrtnica89
Zdravooo 😁

Sm že vse napisala pa se je zbrisaloooo 😱 Nimam veliko časa za telefon, dele tamaledva spita 💪 jutri pa končno pridejo kopalnico narediti 🤩 to si res najbolj želim preden grem rodit. 

A sm se edina k čakam doma 2 v 1? Moj gin prav D bo čez rok. Po meritvah je pa večji. V porodnišnici pa pravjo da bodo sprožil C ne bo do roka. Zarad pete otroške. Cprov povejo da otrok ni nc ogrožen. Ne vem čemu. Me je pa groza rodit. Vsak dan bolj. Naslednji pregled imam v petek, ko bom 1 dan čez PDP. Mislite, da je ksna možnost da me pošlje v porodnišnico na sprožitev brez D bi prej kej reku D ma to namen narest? 

Evo js mam tamaledva že zdj doma, od 1.10, na zdravstveni rezervaciji. So Mel toliko bolezni, vsak dan neki novga, da je blo že noro. In se mi zdi fino ker sta se zdj komaj Mal aklimatizirala. Res sta me noro pogrešala 😥 in končno dons sta se začela veselit dojenčka tko res, da se tamali 2,5 letnik sprašuje kdaj zdj dobi dojenčka 🥰 tko da nam je zdj vsem lažje. In ker bo po porodu mož se 1m doma bi super da bomo nekaj časa vsi skupaj z novorojenčkom. 

Lepo nedeljo želim vsem 😁


(odgovor članu JackieO)
Neposredna povezava do sporočila: 476
   RE: Oktoberčki 2023
9.10.2023 13:10:44   
fracek
Evo se mene 🙋‍♀️ Super prebrat, da ste vse ok 🌞 Nisem prej utegnila nic napisat, ker je bil zadnji teden uhhhh, divji. Imela sem se zadnjo kontrolo v diabetoloski, zadnji pregled pri osebnem G, zadnji dan sluzbe, oddajala vlogo za porodnisko, piknik za porodnisko, vmes pa se kaj poskusala naprej spravit v pripravah  in se marsikaj 😅 Me cudi, da se stojim haha. Danes 36t2d, naslednji ponedeljek zacnem s ctg-ji, tako da ciljna ravnina it is @JackieO 🙃 Na pregledu je kazalo vse ok, ostala je z glavo navzdol, okvirno 2500g, po meritvah tokrat prvic par dni zadaj, plodovnice dovolj. Vzel je se bris za streptokok, rezultati bodo ta teden. 



@Snowflake, v materinsko sva sla prvi dan (od stirih), potem smo sele dobili program za naprej in je bilo vsak dan sredi dneva, zato si nisem mogla uredit prosto. Se pa zacne spet naslednji ponedeljek, tako da se takrat pridruzim, ce ne bo kaksnega presenecenja. Vsebine programa so me pa malo razocarale. Prvi dan branje iz slidov o porodu, znanilcih poroda in nekih splosnih zadevah (ko po mojem res vsaka ve). Pa moj je komentiral, da tudi ce ne bi videl slike odluscenega cepa, ne bi bil prikrajsan. 🤭 Ostali dnevi pa so se sklopi: skrb in nega dojencka, kopanje, nega popka, prva varna voznja domov, nato dojenje, zadnji sklop pa psiholoska podpora in zobna higiena ali nekaj takega. Nicesar ni na primer o dihanju ... danes sva bila pri fizioterapevtki, sva si placala uro in pol, da nama je razlozila glede baby handlinga te osnove, da bova imela vsaj malo obcutek, kako in kaj 😊 ostalo pa se bomo ze znasli sproti, se ze zverziras.

A vidis, na Ptuju pa klistirja in britja, po besedah babice, ze dolgo vec ne prakticirajo, z izjemo izrecne zelje porodnice. Edino za svecko pa vem od svakinje, ki je lani rodila, da dajo.
Se potem nisem narocila na depilacijo in se lotila sama se enkrat, je slo, ampak z ogledalom 🤣  sicer bi po mojem tudi nekaj brez veze vlekla v prazno, vidim tak skoraj nic vec, ce nimam ravno gimnasticarskih gibov. 
Glede lajsanja bolecin se bom odlocila sproti. Plina zagotovo ne, verjetno kar ultivo. Kaj bo v resnici na koncu, pa tako nihce ne ve 🥶🍀🐞 zelim nam vsem cim lazjo izkusnjo 💪💪

Na splosno pa lahko recem, da se pocutim se vedno super, se mi se nikamor ne mudi s porodom, ce bo tako ostalo. Tudi zadnji mesec sem dobila gor 1kg, tako da sem sedaj na okvirno +11, zatekam ne, mala mi edino na desni strani nogico (predvidevam) vcasih konkretno ven potisne, tako da se kar prestrasim 😳 prehitro bo konec, tako da bo se poskusala cim bolj uzivati te dni. Pa se jesen je tako lepa in topla, da je prav noro dobro. 

Naj bo maksimalno lepo tudi vsem vam. Sem v pricakovanju najlepsih novic, pa ce gremo kar lepo po vrsti po roku, se ne bi pritozevala 🤭❤ javite se ❤




(odgovor članu Vrtnica89)
Neposredna povezava do sporočila: 477
   RE: Oktoberčki 2023
12.10.2023 6:52:05   
*snowflake*
Živjo! Na hitro, da sporočim, da jaz nisem več 2v1 😀 rodila 8 dni prej, vse se je odvilo spontano in kar precej hitro.. odluscil se mi je čep, popadki, šla rodit... tako da sem včeraj rodila. Prvorojenec je pa dobil norice, ravno na isti dan.. ah ja.. srečno vsem ostalim, ki pridete na vrsto 😀 

(odgovor članu fracek)
Neposredna povezava do sporočila: 478
   RE: Oktoberčki 2023
12.10.2023 7:57:31   
fracek
@Snowflake, cestitke ❤❤ kako se pocutita? Si vzela kaj od protibolecinskih, ali ni bilo casa? 
@Alsa, @Vrtnica, kako je pri vama? Ze tudi kaj dogaja? 
Vceraj sem, recimo da, koncala s pripravo oblacilc, danes pripravim verjetno kar torbo, se dokupim par malenkosti in grem tudi sama v nizki start, ker vidim, da gre zares 😅 Potrebujem se banjico, ne bom po mojem nic komplicirala, bom kar tisto eno klasicno v baby centru vzela, ali se je kateri katera druga kaj posebej obnesla?
Srecno vsem in cim lazji porod 🐞

(odgovor članu *snowflake*)
Neposredna povezava do sporočila: 479
   RE: Oktoberčki 2023
12.10.2023 8:24:19   
JackieO
Juhuhuhu snowflake, iskene cestitke!!! Prav zdelo se mi je da se nekaj dogaja. 😁 Upam da ni bilo prehudo. Naj vaju cimprej spustijo domov in prijetno cartanje vam zelim. ❤️  Upam da sine cimlazje preboli norice. 
@fracek, vrtnica zdaj pa se vidve. No fracek, ti bi lahko se kak teden pocakala. 😅 Kar se tice banjice... js imam aquascale, ampak sm dobila rabljeno od sestricne. Drugace bi vzela eno navadno v baby centru, je cisto ok. 😉 Uzivaj v zadnjih tednih, hitro bodo minili in bo princeska s tabo. 😁 Js kar malo pogresam brcike... trebuha seveda ne, ga je bilo dovolj 😅  Ampak ko pogledam svojo cebelo, joj ne morem vrjet kaj nastane iz par minut uzitka. 🤣🤣🤣 malo za salo malo za res... javite se kaj punce, sedaj bomo pa lahko delile se druge "care". 😁


(odgovor članu fracek)
Neposredna povezava do sporočila: 480
   RE: Oktoberčki 2023
12.10.2023 11:18:59   
*snowflake*
Hvala vsem! Pri meni je res potekalo vse po šolsko, sem zelo zadovoljna. Po odluščenem čepu sem imela skos samo rahle krče, kot pred menstruacijo, nekje 14 ur, po 14ih urah pa popadki takoj na 5-10 min dve uri, sem jih komot predihavala, vmes še mazala pikice pri sinetu in se crklala z njim, ker je rataval bogi, potem ga je pa nona prevzela, da sem se na hitro stuširala, pa sva šla v porodnišnico z možem, kjer so se popadki okrepil takoj, ko sem prišla v porodno, so pa ratal zelo močni, želela sem epiduralno, da lahko čim prej to speljem in mislim, da sem jo dobila res zadnji moment. Takoj, ko sem dobila dozo je bil pa samo še 3x iztis in sinček je bil zunaj 😀 dokler pa nisem dobila doze, sem pa eno uro predihavala kot konj😅😅 lepo sem se odpirala in je bil zunaj malo čez 22to. Res zadovoljna. Zdaj pa panckava in se crklava.
Fracek, Vrtnica in če sem še katero mogoče spustila, srečno!! Javite. Naj tudi vam mine hitro in gladko.
Glede banjice pa, jaz sem jo dobila v dar pri prvem otroku, eno iz baby centra, čisto navadno, pa je čisto kul. 
Jackie, tebe je tudi zelo lepo brat. Uživajta z malo pikico🍀🍀

(odgovor članu JackieO)
Neposredna povezava do sporočila: 481
   RE: Oktoberčki 2023
12.10.2023 13:02:51   
fracek
@Snowflake, pa ti si carica, da ta trenutek se odgovarjas na vprasanja o banjici 😁🤗 Bravo za lepo izkusnjo poroda, slisat je skoraj sanjsko. Super vam je vsem slo pravzaprav do sedaj, upam, da se nalezemo kaj od vas tudi me, ki prihajamo zadaj 💪💪 Pozitivo sigurno vzamem za popotnico 🤗
@JackieO, hvala za mnenje glede banjice. Je meni tudi padla v oci ta aquascale, zgleda tak kul, pa se tehtnica in termometer hkrati. Imam sicer neke bone za babycenter 🤭 ampak mislim, da bo na koncu spet prevladala tista stran mene, ko si rece, pa kaj res to rabis? Hehe, pa bom vzela navadno in se nekaj drugih stvari raje. Je ze 1 mesec al kaj? Pa tako pridno puncko imas, pa ze sinko prej tako fajn 🥰 joj naj vam bo tako lepo se naprej, da se bos tudi ti maksimalno dobro pocutila ob dveh malih skratih 💪💪❤

(odgovor članu *snowflake*)
Neposredna povezava do sporočila: 482
   RE: Oktoberčki 2023
12.10.2023 20:42:27   
JackieO
Fracek, odkrito oz. dobronamerno povedano, mislim da je boljse, da vzames kar navadno in dejansko kupis se kaj drugega. Tehtnica ti pride prav samo na zacetku, ce bi te zanimalo, ce mala dovolj pridobiva, potem je itak ne rabis. Pa ni nekaj dosti prostora, ko otrocek malo zraste. Midva ga zdej posediva notr, ker imava samo tus kabino, da malo cofota z igrackami, pa je precej malo prostora. Boljse da vzames kaksn Nosiboo, ki ti bo zelo prav prisel, ko/ce bo mala prehlajena ali kaj takega uporabnega. 
Sva pa imele danes 1. posvetovalnico, se je zredila skoraj 1 kg, tako da je sedaj ze pravi dojencek, pa se zrastla je 4 cm. 😊  Hitro se obrne mesec, imam obcutek, da se bo tale porodniska obrnila s svetlobno hitrostjo. 🥹

(odgovor članu fracek)
Neposredna povezava do sporočila: 483
   RE: Oktoberčki 2023
12.10.2023 21:37:53   
Vrtnica89
@*snowflake* cestitkeee 🤩 kako se lepo prebere tvoja porodna zgodba. Se sine da se pocajta čimprej pa bo super Ane 😊

Evo glede na to D vse prehitevate, bom pa js čez rok 😅 sicer dons mam rok, neki časa se ma da pride sam Mal dvomim D bi ratal tolk hitro 😅

Jutri zjutri mam pregled. V porodnišnici, k so rekl D bodo sprožil če ne rodim do roka, mi sicer niso dal nobenga datuma, bom vidla kaj bo rekel gin jutri. Si želim da bo porod čimprej mim... Sm dons se celo torbo nastimala 🤣🙊 če me bo slučajno poslal rodit... Mi zaželite srečo. Ker me je res groza sprožen ega poroda 😬

Glede banjice - jaz imam navadno edino kar sem si želela pri drugem otroku je bilo stojalo. Ker me je tako svinjsko križ bolel in nisem imela nič drugega kam bi banjico lahko postavila. Pa sem jo dala kar v tuš kabino na stojalo in je to to. Sem pa pri prvem mela banjico z vložkom za novorojenčka, me je samo motilo. Zdj jo mam pa cis natur. Bl sm gledala da je velika da sta se do zdej lahko cofotala notri ker nimamo bane pa da se lahko malo namočita 😁

(odgovor članu JackieO)
Neposredna povezava do sporočila: 484
   RE: Oktoberčki 2023
13.10.2023 6:56:42   
fracek
@Vrtnica, tocno, ti imas danes rok 💪💪 Morda pa se bodo pocakali kaksen dan in dali cas, da se zgodi samo. Naj se razplete cim bolj po tvojih zeljah. Srecnoooo 🍀
Sem vzela navadno banjico od Freeon vceraj, malenkost je noter oblozena z nedrsecimi materiali pa za "zahaklat" med nogicami, cist ok za 24€. Aspirator pa ze imam, tistega z moznostjo na sesalec priklopit 😊
@JackieO, super lepo napreduje dojencica 🥰 eh, cas tako leti, ce sem jaz ze en teden doma, pa se mi zdi, da se nisem prav niti zacela. Na sluzbo ze od prvega dne niti pomislit nisem imela casa 😅 in verjetno bo tako kar do konca ... in kje je ze obdobje, ko sva teste delali ... sploh nedojemljivo ...

(odgovor članu Vrtnica89)
Neposredna povezava do sporočila: 485
   RE: Oktoberčki 2023
13.10.2023 9:34:36   
JackieO
Joj fracek, ne govori... se mi zdi da smo se vceraj tukaj debatirale kdaj katera M ne pricakuje, zdaj pa ze takole... noro. Bos videla kako bo slo hitro, ko bos rodila. Mesec, dva, tri, kar naenkrat bo pa 1. svecka. 🥹  Predvidevam da imas sedaj ze vse pripravljeno in samo cakas v nizkem startu? 😁 
@vrtnica, sporoci kaj si se dogovorila, v mislih smo s tabo. Mogoce bo pa petek 13. zate srecen 😁

(odgovor članu fracek)
Neposredna povezava do sporočila: 486
   RE: Oktoberčki 2023
13.10.2023 16:15:48   
Vrtnica89
Evo ctg pa uz bp, otrok naj bj Mel nekje 3700g, plodovnice cis dovolj in je gin reku v ponedeljek v porodnišnico. Bom takrat 5 dni čez rok. Tko D upam da zdj med vikendom mrbit začne se kej premikat... Me je drgac vprašal če želim it dons na sprožitev pa sm rekla da ne Glih, da pa to nima veze da naj on pove kaj bi blo za otroka najbolj optimalno

(odgovor članu JackieO)
Neposredna povezava do sporočila: 487
   RE: Oktoberčki 2023
14.10.2023 6:40:23   
fracek
@Vrtnica, super, samo da vse stima, zdaj pa ti zelim, da se danes ali jutri zacne samo od sebe. Bos "pomagala" s kaksnimi posebnimi prijemi? Pijes kaj ta caj iz malininih listov? Ene se jejo datlje, pa kaksno cartanje cez vikend ... 😊 skodit ne more 🍀

(odgovor članu Vrtnica89)
Neposredna povezava do sporočila: 488
   RE: Oktoberčki 2023
14.10.2023 7:45:16   
*snowflake*
Srečno Vrtnica89! Poročaj 😉Fracek, ti pa še malo uživaj in se razkomoti, da nabereš energijo 😀
Vsem pa en lep pozdravček! Midva greva danes domov, če bo vse ok. Po eni strani zelo srečna, po drugi se pa bojim noric doma. Držite pesti! 😀

(odgovor članu fracek)
Neposredna povezava do sporočila: 489
   RE: Oktoberčki 2023
14.10.2023 8:09:24   
fracek
@Snowflake, lep povratek domov ❤❤ kako sta sicer oba? Kako pa je sincek doma? Te ze tezko caka?

(odgovor članu *snowflake*)
Neposredna povezava do sporočila: 490
   RE: Oktoberčki 2023
14.10.2023 17:14:15   
Vrtnica89
*snowflake* baje norice pr tolk mejnih niti niso najbolj verjetne da se otrok okuži, tudi C pa se še pa ponavad v taki blagi obliki da niti ne dobi dovolj protiteles in lahko naknadno zboli ponovno tako da kar brez skrbi 🙂 če ma sin suhe pikice in ne vodenih mehurčkov pa tako ni več kužen 😊 vseeno pa držim pesti, da je sin že zdrav in da boste v polnosti zaživeli novo poglavje vsi skupaj.

Pri meni pa se za Enkat nič resnega ne dogaja. Ponoči krči od pol dveh do 6h zutri. Po tušu ponehalo. Naporno je. Sama seb sem na poti. Vse me boli, težko hodim ipd. Nekoristno se počutim 🙈 no pa saj bo zdej pa res kmalu mimo... 

(odgovor članu *snowflake*)
Neposredna povezava do sporočila: 491
   RE: Oktoberčki 2023
14.10.2023 18:58:06   
*snowflake*
Midva sva danes še ostala v porodnišnici. Ni še imel prehodnega blata in naju niso spustili. Tekom dneva je prišlo tudi do le-tega, tako da zdaj računam, da bova jutri odpuščena. Sicer sva pa dobro 😀 mali pancka, se doji, skratka priden 😀
Sine doma je pa zbolel 2 uri prej preden sem šla v porodnišnico rodit. Tako da sem ga še crklala med predihavanjem popadkov.. kakorkoli, je na vrhuncu bolezni, polno vodnih mehurčkov tako da še zdaleč ni zdrav. Bo kar težko tole speljat, ampak nekak bomo. Samo da ne bi bilo kakšne življenjske ogroženosti novorojenčka, samo to me skrbi. Ostalo bomo že zmogli. Drugače pa ja, sine doma že komaj čaka, da prideva domov, skos sprašuje po nama in jaz ga noro pogrešam! Še nikoli nisem bila niti ene noči stran od njega, tako da je tole kar zalogaj za oba. Lahko si mislite kako moja čustva bruhajo 😅
Vrtnica89, mislim da je tvoj porod tik pred vrati 😉držimo pesti 🍀
JackieO, ko berem tvoj tekst, se ponovno zavedam, da mi zna zlezt pod kožo še kaka nosečnost, ko vse tako hitro gre in mine... pa čeprav sem rekla, da je tole zadnjič.🤣😇 ker se zdaj spomnim kako vse boli in je težko.. ma hkrati pa čudovito. Bom ostala pri "nikoli ne reci nikoli" ☺️🙃

(odgovor članu Vrtnica89)
Neposredna povezava do sporočila: 492
   RE: Oktoberčki 2023
16.10.2023 9:09:35   
JackieO
Snowflake kako sta/ste? So vaju spustili domov? Upam da se ze cartate ❤️ drugace ko sm prisla iz porodnisnice, je tud moj sine bil doma, ker je nekaj pokasiral, midva z mozem sva pa itak grozno kasljala ze od poroda naprej in sm tamalo kr izolirala. Sm jo imela v spalnici, itak je samo jedla in spala, tako da sm jo nahranla in dala nazaj spat, da je bila cimmanj v stiku z vsemi nami, midva sva bila okrog nje z maskami. Sicer ti je kr hudo, je ker je zase, ampak ni bilo za tvegat. Tako da mogoce tud ti tamalega izoliras za kaksen teden,dva, ce imas moznost, da tole malo mine. Gre potem v vrtec ali bo doma? 
Kar se tice hormonov, mi ne govori... 😅 Midve sva bile 1 teden v porodnisnici, itak mi je bilo grozno zarad sincka, pa se tamale nisem imela zraven 3 dni in so hormoni ornk divjali. Ko sm jo hodila obiskovat sem jokala kot dez, v sobi pa se zaradi sinkota zraven, skratka, cel vrtiljak custev. Ze tako so hormoni po porodu hudic, tole je bilo pa se ekstra. No, pocasi se pa tudi to uravnovesi. 😊

Vrtnica kako si? Se v enem kosu?
Fracek kako si ti? 😁 ze odstevas? 🥰

(odgovor članu *snowflake*)
Neposredna povezava do sporočila: 493
   RE: Oktoberčki 2023
16.10.2023 9:57:34   
fracek
Hej hej 🙃 Ravno cakam na prvi ctg, tako sem vesela, pa sploh ne vem zakaj ...  odstevam itak in se tudi sama sprasujem, kdaj se bo odlocila prit 🤗 obcutek mi pravi, da bo prej, pocutje na drugi strani pa mi pravi, da se komot ene 3 tedne zdrzi 🙊 kar se pa lahko seveda v trenutku spremeni. Edina razlika je, odkar aem doma, da sem popoldne kar pogosto zelo utrujena in zaspim tudi po 2 uri. Zdaj pa ne vem, ali je to zato, ker lahko, ali se dejansko kaze, da se blizam finisu.
@Vrtnica, cim lazji in lep porod ti zelim 🍀🐞

(odgovor članu JackieO)
Neposredna povezava do sporočila: 494
   RE: Oktoberčki 2023
17.10.2023 6:52:49   
JackieO
@fracek, mislim da si utrujena, ker ves da si lahko in da lahko gres pocivat. In prav je tako. Spocij se, uzivaj v zadnjih tednih nosecnosti, zdaj je pa res lahko kadarkoli. ❤️  Potem se bo ritem malo spremenil, noci in dnevi ne bodo vec tako sprosceni, bodo pa zato toliko lepsi. 😊 Zelo sem vesela, da sva si to "pot" delili skupaj, ker vem kako sva par let nazaj obe cakali na svoj plusek. 🥰  
Snowflake upam da ste ok in da sta sinkota pridna. ❤️

Vrtnica, najbrz se ze kaj dogaja, srecno! ❤️

(odgovor članu fracek)
Neposredna povezava do sporočila: 495
   RE: Oktoberčki 2023
19.10.2023 11:33:12   
*snowflake*
Ojla.. zdaj se pa pri Vrtnica89 sigurno že dogaja oz se je že zgodilo 💛 komaj čakamo na lepe novičke 😀 fracek, ti si še v enem kosu? Kako je bilo na pregledu? Se strinjam z JackieO, počivaj kolikor lahko...naberi si energije😊
JackieO, vidim, da me razumeš kaj sem prestajala, saj...hormoni res podivjajo in tudi počutje, ko spim ponoči je tako kot bi imela meno🤣 zbujam se čisto mokra in potem me zebe in tako se celo noč dogaja... še dobro, da berem eno knjigo malo in sem zasledila ravno to, da je ti povsem normalno po porodu...hormoni divjajo...
Zdaj pa glavno.. ☺️ sva potem v nedeljo prišla iz porodnišnice in se navajamo doma... novorojenčka imam v izolaciji, v drugi sobi, ampak včasih ko sem ravno tukaj, dojim, mi bolni sine uleti notri mi kaj pokazat... pa potem sem tudi prebrala, da se po zraku prenaša ta bolezen in jo je ful težko preprecit... skratka, ne vem kaj bi rekla... do konca tedna predvidevam, da otrok ne bo več kužen, mu je veliko bolje, in pol bomo odstevali 14 dni.. sicer pa je težko zelo, ker me sine pogreša in pol joka in upije "rabim mamico"... meni pa grozno hudo... ja, to so "radosti" biti mama dvema oz večim otrokom...Anyways, želim samo, da sta oba zdrava in dobro, bomo prebrodili... sej vmes, ko novorojenček spi, sem pa čim več s starejšim. Utrujena pa tudi... sicer se zbudi max 2 do 3x na noč, da se doji, ampak mi je naporno bolj iz tega vidika, da se moram usest in dojit, ker leže kar ne zagrabi in pol je nemiren... drugače je pa priden zelo. Over all smo trenutno dobro, kolikor smo le lahko v dani situaciji. Veselim pa se lepših dni, ki bodo prišli, ko se bomo lahko crklali vsi 4 skupaj. Komaj čakam😍 
Aja pa še odgovorim na to z vrtcem... odločila sva se na podlagi nekih obcutkov in potem tudi pogovora z vzgojiteljico, da ga bova imela 14 dni doma, da se malo navadimo en na drugega, da smo skupaj vsi 4je, preden se začne spet sluzba za ocita/vrtec za sina...tako da ko se pozdravi, potem pa 14 dni skupnih trenutkov. Nekje po praznikih bi šel potem nazaj. Da bo začutil, da je tudi on pomemben član družine, ne pa da mora it zdaj, ko je prišel novorojenček. Nekaj v tem smislu. 
Pri tebi je že šel v vrtec JackieO? Kako je sprejel? Kakšna odstopanja?


(odgovor članu JackieO)
Neposredna povezava do sporočila: 496
   RE: Oktoberčki 2023
19.10.2023 15:15:08   
fracek
Wiiiii, se v enem kosu, je pa imela danes dopoldne neke cudne manevre, da me je kar malo zvijalo kot pred M. Ze cel dan nekaj kolovrati, ampak se je sedaj preselilo na obicajne predele trebuha. Si predstavljata, sem kar malo velike oci dobila vmes, pa s strahom lulat, ce bom kaj nasla na vlozku 😊 Polnilec in muziko sem si vtaknila v torbo 🤣 - prvi dve stvari, ker sem bila zdaj 3 dni cist neuporabna, mojega nekaj panika grabi, pa bi ga kar zadavla ... madona me je izzel, ko z otrokom ...



@JackieO, sem tudi jaz presrecna, da lahko deliva se drugo plat zgodbe in upam, da ostanemo tudi kasneje vsaj malo v stikih, pa kaksno pametno recemo ❤❤. Neke stvari na poti do uresnicitve zelja se res zasidrajo in jih ne gre izbrisati. Tako mi je ostala tudi ena punca v spominu, ko sem sele zacela prebirati rr forum - Mariposa je imela vzdevek, pa se vec ni javila. Kolikokrat sem pomislila, ce ji je uspelo, da se ji ni kaj zgodilo ... kako vcasih zacutis doloceme osebe brez da jih sploh malo poznas ... res nenavadno. 🥰 

@Vrtnico pa ze vse nestrpno cakamo, da se oglasi 🧐 Pa @Alsa? 


(odgovor članu *snowflake*)
Neposredna povezava do sporočila: 497
   RE: Oktoberčki 2023
20.10.2023 11:07:14   
fracek
Hej hej. Jaz pa sem se sla pokazat v porodnisnico, ker sem se zjutraj z mokro pizamo zbudila, pa izcedek sem dobila rjavkast. Cakam na ctg, popadkov sicer nimam, malo me je ze vceraj sicer na M spomnilo parkrat, danes enako, ampak nic resnega ... se javim, ampak imam namen se it domov 😁

(odgovor članu fracek)
Neposredna povezava do sporočila: 498
   RE: Oktoberčki 2023
20.10.2023 15:19:19   
fracek
In nisem sla domov ... zdaj je ze popolnoma jasno, da bova res dobila oktobrko 😅 drzite pesti zame, da bo cim lazje in da bo dobro steklo 💪💪🍀🍀se se kaj verjetno javim tekom dneva ❤ 

(odgovor članu fracek)
Neposredna povezava do sporočila: 499
   RE: Oktoberčki 2023
20.10.2023 15:47:34   
*snowflake*
Ooo fracek!! ☺️☺️☺️ držim pesti in mislim nate zdaj na polno! Drži see, vse bo v najlepšem redu, boš videla🍀🍀 tako sem vesela zate, ker vem, da sta se dolgo borila za svoje detece in ko bodo popadki hudi, samo to imej v mislih in dihaj, saj bosta zelo kmalu dobila v objem svoje največje veselje! Srečno!!❤️
Mi se lepo crklamo doma. Smo presegli porodno težo in sem zelo vesela😀😀 se pravi, lepo napredujemo. Se pa polno dojiva. Sem že pozabila kako naporno je prve dneve, ko se še vzpostavlja dojenje, ko otroka spoznavaš..ampak je vredno 😀

(odgovor članu fracek)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...
Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?