Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: whatever Ženske kopiram iz O portala na naši temi: Bolj, ko berem tole manj vas razumem ženske noseče, nenoseče, zaposlene, nezaposlene, take in drugačne. Kaj bo če nekega dne vse podatke poradiral neznan virus in ne bo na forumu niti ene debate več, niti enega čveka o tem kako vas je prvič zavilo na stran ali pa tega kako ste se počutile ko ste bile noseče. Haloooo... Cele traume okoli tega, ker se je pač nekaj pobrisalo ali namenoma ali iz šlamparije ali pa zaradi tehnike!! Pa najboljše, da linčamo vse, ki delajo na tem, da ima forum vsaj pribljižno pregledno obliko in smisel...namesto, da bi jim vsaj kdaj rekli hvala in kakšno malo pohvalo nalimali na forum. Sej pa je tale forum menda zaston, brez članarine in delajo za nas v prostem času?? Naše mame niso imele nič od tega pa smo otroci letnika 1973 kar normalno zrastli in če nas zanima, kako je bilo, ko je bila noseča mi pove na kofetu in še nasmejeva se, a ve boste pa svojim malim dale zveščič z občutki iz RR? Kam gre vse tole, da mora bit vsak prdec objavljen iz zabeležen, če pa izgine je pa takoj vik in krik In to ne samo v tem primeru ampak kar po vrsti začne se pa ne Čvekanju v 3 dni. Dejte se mal skulirat no...če se pa bojite za objave si jih pa še danes vse nalimajte ctrl c pa v sta magični tipki , na koncu pa shrani, pa bog ne daj da fašete virus na domačem računalniku, ker pol boste pa jokale ne vem komu. Če sem koga užalila se globoko opravičujem, ampak ne zdržim več v tem kurniku! LPM Saj sploh ne vem, če ji naj kaj odpišem . a ima katera živce ali je slabe volje, da ji reče par besed? Naty ? Aha, sem že tam. Grrrr. Pa kaj nima pametnega dela, da se v nas vtika???
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|