Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
A varčujete na istem računu, če imate dva ali... 2.2.2006 12:20:04
Bejba
Zanima me ali imate odprt en račun in nanj nakazujete za oba (ali več) otročkov ali imate odprt račun za vsakega otroka posebej? Ker smo v pričakovanju drugega me zanima ali odpremo dva računa ali vse nakazujemo na enega, pisan pa je seveda na oba.
LP; Bejba
RE: A varčujete na istem računu, če imate dva... 2.2.2006 12:36:45
tanikaa
Jaz imam samo enega otroka, tako da ti iz prakse ne morem svetovati.
Vem pa, da bi v primeru, da bi dobila še enega otroka, odprla drug račun. In sicer iz čisto preprostih razlogov:
- prvi otrok že ima nekaj privarčevanega denarja, - vsak dobi različna darila za rojstni dan, eden več denarja, drug več igrač - eden si bo želel nekaj kupit, drug bo pa sitnaril, da ne, ker je to tudi njegov denar.
In še bi lahko naštevala.
V glavnem, jaz sem za dva računa, tako da otroka ob vsakem času točno vesta, s koliko denarja razpolagata.
RE: A varčujete na istem računu, če imate dva... 2.2.2006 13:19:25
bskrle
Nimamo še računov, čeprav imava 2 otroka. Denarja tako in tako še ne dobivata, meniva da moramo najprej rešiti stanovanjski problem, potem pridejo na vrsto druge oblike varčevanja. Se pa zavzemam za varčevanje v vzajmecih, najraje tujih.
RE: A varčujete na istem računu, če imate dva... 2.2.2006 13:39:54
ma-ja
Se strinjam s tabo bskrle. Meni žal ne uspe varčevati za otroke , ker imam kredite. Razmišljam pa o varčevalnem računu, da bi vsaj otroški dodatek nakazovala nanj. Pa še to vsak mesec najbrž ne bi zneslo.
Bomo se pa potem kako drugače znašli, če bo treba!
RE: A varčujete na istem računu, če imate dva... 2.2.2006 14:12:15
nejcko
Imata vsak svojo fond polico ter devizno knjižico, kamor polagamo denar iz šparovčka (tudi tega imata vsak svojega) in denar, ki ga dobita za razna darila.