|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pakoštane
11.2.2006 16:15:16   
čaki
šli bi v privat apartma bi ga poiskal na netu, (ve kdo za kterga) rada bi pa čim več info...dobrih in slabih. sploh o plaži kaka je
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pakoštane
11.2.2006 20:48:45   
morskadeklica
Jaz ti lahko dam telefonsko od enih full dobrih apartmajev čisto blizu plaže (samo po stopnicah greš in si na plaži). Ni pa apartma v Pakoštanah ampak kakšen kilometer proč (Drage). V Pakoštanah je ena full dobra plaža vsaj po slikah sodeč, mi se namreč nismo hodili tja kopat. V Dragah plaža sicer ni najbolj idealna za otročke (je precej skal, dostop v vodo je urejen), je pa veliko sence in NOBENE gneče. Mi smo bili tam konec julija na višku sezone, pa smo imeli vedno dovolj prostora na plaži. Drage so zelo umirjen zaselek, sami apartmajčki in privat hiše, nobene "turistične navlake" ni tam. S tem mislim raznih glasnih lokalov, stojnic, žurov in podobnega. Full je mir!!! Če te še kaj zanima, me kontaktiraj na privat.

_____________________________

Človek mora najprej imeti rad samega sebe, da bi lahko imel rad druge

(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: pakoštane
12.2.2006 12:57:06   
Maxica
Midva z user posted image  sva bila v Pakoštanah pred leti, ko sva bila še sama. Sicer smo kampirali pri Vranskem jezeru, kopat pa smo se hodili v Pakoštane na eno ful luštno plažo. Zelo primerna se mi je zdela za majhne otročke, me je pa vedno zmotilo, ko so mimoidoče ladje in čolni ful razburkali vodo. Drugače je pa tista plaža zelo čista in urejena.
Jaz bi dol ful še šla, se mi pa zdi s tako majhnim otrokom kr malo dolga pot, tako da bomo kakšno leto še počakali.

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu morskadeklica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: pakoštane
13.2.2006 9:07:46   
muki1
Mi smo bili lansko leto en teden v Pakoštanah v kampu Kozarica. Ful lep kamp, urejen,čist,plaža pa zelo neprimerna za male otroke. Smo se potem malo šetali in na drugi strani mesta je ena plaža, ki se mi je zdela kar fajn. Taka neka mešanca proda in peska. Žal pa nisem nikjer videla sence.

V Dragah je en ful lepi kamp Oaza miru, tam je tudi plaža z drobnimi kamenčki, ki je prav fajn za otroke.

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: pakoštane
18.2.2018 15:39:17   
shims
Dolgo časa ni bilo odgovora na to temo, če pa iščete namestitev v Pakostane na www.pakostane.net/sl imate namestitev neposreden stik z lastnikom.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Na družinski izlet z vlakom
Se je vaš otrok že peljal z vlakom? Toplejši dnevi so idealni za družinski izlet z vlakom - po Sloveniji ali za več dni ...
Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?