Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

in lahko poudarim, da se počutim veliko bolje. Sploh jutra, ko sem ponavadi po zajtrku čist kaput, brez energije, volje ... sam nazaj za spat, sem zdaj polna energije.
in ker metodo vidim kot logično ter zdravo na sploh.
. Tako da bom verjetno precej spraševala
, vi pa glejte da boste pridno odgovarjale!
.
(65 cm in 6700g), tako, da se s+res ne upam nekaj igraz z dietami, ker opažam, da ko fuuuulll jem (ampak res fuuulll)) je mleka ogromno, ko pa malo pazim, pa manj, ali pa se mi vse samo dozdeva. Skratka zaenkart mi kg gredo dol - zelo počasi, ZELO (poudarjam), tako, da dojenje tukaj nima nič, pač pa bolj moja aktivnost in vsak dan kolesarim (doma) od 30 minut do 50 minut (že dva meseca). No saj od porodnišnice do danes imam -6 kg, ampak še vedno jih moram dol spravit 10, pa ko sem prišla domov iz porodnišnice sem jih že 10, tako, da sedaj hitro računat koliko sem se v
zredila
in prišla na svojo težo brez dojenja (žal), ampak samo s športom in metodo manj žri...
). To so moji grehi. Kar pomeni, da če začnem migat in ukinem še te grehe bom šla še kaj dol.