|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Počutim se izdano
2.3.2006 9:46:24   
mika
Tudi jaz mislim, da sem med njima nekaj plete, zato ker ti ni povedal da se redno kličeta in vidita. 14 let zakona je veliko in mogoče se je razvila monotonost. povabi ga ven na kakšno večerjo, ali v gledališče, kino. Če bo vesel povabila in bo privolil, potem se nimaš kaj sekirat, če pa se bo izgovarjal da nima časa, potem je sigurno z njo v razmerju. idita tudi včkrat na kavo, da ne bost skoz doma. Če je pa ona samo dobra prijateljica, pa ti jo naj predstavi, pa se boste skupaj družili.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Počutim se izdano
2.3.2006 9:50:11   
rija
mika, če bi bila tako nedolžna prijateljica, bi jo že zdavnaj predstavil...

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Počutim se izdano
2.3.2006 9:56:57   
Anonimen
Tjazy, jaz ne želim zveze po družbenih vzorcih, zato sva že od začetka zmenjena, da si vse poveva, ker si zaupava, ne bi pa želela si ga lastiti oz. utesnjevati kot praviš. Daleč od tega.
Jaz vem, da je 90% zakonov takih, da eden od partnerjev dela stvari, (tudi če ni nič), ki jih doma ne sme povedati. Jaz nočem takega zakona, moj mož to ve in se strinja z mano.
Tudi jaz sem na začetku te kave poskušala razumeti, si govorila, da je to pač normalno,blablabla.
Ker pa vidim, da mu ta ženska vedno več pomeni (tega sem se bala)si upam trditi, da to za nobeno zvezo ni dobro. Razen v t.i."sodobnih zakonih"kjer oba partnerja se videvata še z drugimi in to obema paše. Jaz pa žal nisem za tako zvezo.Žal, kot sem napisala v naslovu, se počutim preveč izdano, kot da sem največji nič na tem svetu (zanj).
Pustimo zdaj to, da se najbrž ne strinjaš z vzrokom, ampak prosim, razumi moje počutje. Ker smo ljudje različni, različno dojemamo stvari.
Mogoče imaš ti prav, moje počutje pa ostaja nespremenjeno, izdano.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Počutim se izdano
2.3.2006 9:59:51   
Anonimen
Vara te ziher ne... ne pravim pa da seksa z njo.. ali pa da ne seksa z njo.. to vesta samo onadva.. in to, da te vara.. ti svetujejo samo ljudje z izredno slabo izkusjno.. in ne zavedajo se koliko skode ti lahko povzrocijo..
Na nezavedni ravni so pri tvojem moskemu nasle priloznost za mascevanje do svojega moskega.. ki jih je morda kdaj za nos potegnil..

Zagotovo bo ta zenska odsla iz njegovega zivljenja.. tko kot je prisla.. in ne vem ce je tvoje poslanstvo ravno to, da vohunis za drugimi.. in jim talas ultimate..
Tvoja dolznost je, da ljubis sebe.. in zivis enako polno zivlejnje.. ne glede na to, kar pocnejo drugi..
Ce bog obstaja, te ne bo nikoli vprasal, zakaj nisi njega bolj priklenikla nase.. ampak zakaj si umirala.. nemsto zivela.. ker poklonil ti je zivljenje.. ne pa umiranje..

Z jezo, razocaranjem kaznujes sebe, za napake drugih.. (avtorja sem spet pozabil)

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Počutim se izdano
2.3.2006 10:05:49   
Barbs
IZVIRNO SPOROČILO: rija

Vara te.


Rija je povedala vse. 

Definitivno. Ker ti je lagal enkrat, dvakrat.... to niso "male" nedolžne laži. Tu sta vidva. Če bi bilo vse ok, bi ti rekel : Ti, ljubica, danes sem bil pa z Alenko ( Brankico, Stankico, Strajektico....) na kavi. Ful je zanimiva ženska, bla bla bla....  In tebi ne bi bilo treba biti sumničava, ljubosumna "ga duštiti", kot ti skušajo podtakniti nekateri...

Tako pa trdi, da ni nič. user posted image To bo trdil tudi, ko ga boš videla, kako sedi z njo v avtu in ji slučajno popravlja lase s čela, a ne?user posted image   Vem, da ti to, kar bereš ni všeč; še manj ti bo, če ti povem, da sem zelo liberalen tip človeka  in da vem kaj pomeni z nekom "iti na kavo" ali pa "iti na kavo". 

Ne jamrat okol njega, ne ga prosit, naj ti pove - ker veš, da ti ne bo! Prekini z vsako debato na to temo, kot da ni nič - ker ne moreš NIČ storiti. Če se je odločil za nekaj, bo fural to do konca. Če se pa ni, bo pač odnehal. V tem času pa si ti pospravi svoje podstrešje. Premisli, kaj si ti želiš. Premisli, če si ti želiš njega. Premisli, če lahko ti živiš z lažmi. Premisli, kolikokrat je to že počel, pa tega ti nisi vedela. Premisli, če je take vrste človek, da mu je tokrat samo "spodletelo" in ga imaš kljub vsemu neskončno rada. Premisli. Variant je ogromno. Le za resnico ga ne žicaj več. V tem primeru je ne bo.

p.s.
Čez nekaj tednov, ko boš premislila, mu lahko sprintaš te strani. In mu jih daš. Ali pa po pomoti pustiš na mizi.user posted image

user posted image

_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Počutim se izdano
2.3.2006 10:12:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Na nezavedni ravni so pri tvojem moskemu nasle priloznost za mascevanje do svojega moskega.. ki jih je morda kdaj za nos potegnil..



Ker tole leti tudi name, sem dolžna odgovoriti.
Ne na nezavedni in niti na zavedni ravni se nimam namena in se ne maščujem nikomur, prvič zato, ker tega ne bi nikoli naredila, drugič pa zato, ker moj moški mene ni nikoli za nos potegnil.
In če bi me ali če me bo, bo v tistem momentu bivši.
Toliko pa še že cenim.
In verjamem, da to drži še za marsikatero drugo, ki je dala tak nasvet.

Tjazevi nasveti so, za moje pojme, bolj v stilu "pusti moškemu njegov svet, itak je drugačen od tvojega" in v njih do zdaj nisem našla še ničesar koristnega. Vsaj ne za ženske, ki vedo, kaj si želijo od partnerstva, in ne nameravajo v zvezi samo popuščati in sprejemati in to samo zato, da bi zvezo obdržale.
Jah, kdaj v preteklosti bi mi mogoče že prišli prav, da bi rešila katero od zvez, ki pa bi bila danes vse prej kot srečna. 
Ni bilo lahko ampak danes vidim, da je bilo veliko bolje takega tipa nekam poslat. In ni jih bilo malo!

Se pa strinjam s "preizkušnjo" trenutkov za dva. Če odkloni ali mu vse dol visi glede ideje, potem mislim, da poznaš odgovor.
Pa nekaj idej:
http://www.hejj.net/
pod "sprostitev za 2"

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Počutim se izdano
2.3.2006 10:16:25   
Anonimen
Ce sta zmenjena, da si vse povesta.. potem je pac s tem prekrsil ta dogovor.. Ali pa sta se malo bolj povrsno zmenila to, da si vse povesta..
A to zajema tudi to, da si povesta, ce bo kateri imel kdaj zeljo seksati z drugim? Dvomim.. ker o tem se obicjano samoumevno ve, da se to naj ne bi zgodilo.. in se o tem niti ne pogovarjajo..
Ne to, da ti ni povedal, ni cist normalno.. in normalno ni tudi to, da to tebe tko obremenjuje..

Razumem tvoje pocutje.. ki je pomembno le toliko, da ti je pokazalo, da res trpis za sindromom nespostovanja sebe.. ne cenjenja sebe.. lastne nevrednosti.. skratka ni ti cist jasno, kdo si ti..




(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Počutim se izdano
2.3.2006 10:21:41   
soncicaT
Moram priznat Tjazy, da kar pametno razmišljaš.

Samo dosečt to stanje brezpogojne ljubezni je pa hudo težko...ljubosumje, preverjanje situacije pri partnerju, itd...vse to je res "bolano", in če bi se res človek imel rad, enostavno v sebi ne bi gojil nobenih teh negativnih energij..

Enostavno bi sprejemal partnerja, takšnega kot je..kljub temu če gre kdaj na kavo s kom..ti se imaš še naprej rad, delaš tebi ljube stvari...ja sliši se lepo, ampak dosečt to stanje ni lahko...potrebuješ izjemno veliko volje...ampak ko ti pa uspe, pa je to hudo lepo..po moje.

Ja, problem je samo v tem...IMETI SEBE RES RAD.

Je pa res da ene meje morajo bit...skratka neka veza brez laži in prikrivanja...

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Počutim se izdano
2.3.2006 10:29:08   
copka
mah, jaz mislim, da malo pretiravas!
Sem tudi jaz bila taka, da me je motilo, ko mi ni povedal, da v sluzbi hodi na pijaco z zenskami. Pa sem bila najprej ljubosumna, ker je tista zenska samska z otrokom, potem je hodil na kavo z eno, ki je bila zarocena, je pa njena mama delala v istem podjetju. Pa sem mu malo tezila. S ta prvo si sedaj piseva maile ( pa ni nic posebnega, celo sam pravi kaksna afna je), z drugo ne vem ce se kofetka. Pa mogoce se tudi kdaj pogovarja s kaksno- HUDO!!user posted image

Seveda me malo stisne pri srcu, ko slism kaj takega, samo jaz vem, da ce ima moj v svojem nabitem urniku, casa se za eno, ga lahko zacnem klicat SUPERMEN! 

Pa sem mislila, da sem jaz ljubosumna, pa vidim, da me mnoge prekasajo!

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Počutim se izdano
2.3.2006 10:33:41   
Anonimen
Ja Tjazy, to je pomenilo, da tudi če bi kdo sexal z drugim, bi si povedala. Nimam več 18 let, da bi si mislila, da bi bilo potem konec sveta. Seveda ne bi bila navdušena, bi pa sigurno razumela, zdaj , ko že kar veliko razumem moške.
In če bi bilo to samo zaradi sexa, si upam trditi, da bi šla mimo tega brez večjih problemov. Veliko lažje bi prenesla skok čez plot zaradi sexa samega, kot pa neko čustveno vezo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Počutim se izdano
2.3.2006 10:41:29   
Anonimen
Anonimna,
mislim, da tole, kar dela tvoj mož ne vodi ravno nazaj k tebi. V mislih je morda že čisto pri njej?!?
Jaz sem pred časom spoznala moškega, s katerim sva bila prijatelja... Začela sva hoditi na kavice, se pogovarjala... Dobro sva se imela skupaj, dokler nisva opazila, da je iz nedolžnih kavic zraslo nekaj drugega. Neprestano sem mislila nanj, tudi doma. Visela sva na telefonu in se pogovarjala, dokler ni začela tulit baterija v telefonu. Telefon je skoraj pregorel, midva sva si imela pa za povedati še toliko!! Pa sva bila samo prijatelja... Vse to sva končala, pa ti povem, da ni bilo lahko. Vsaj meni. In moja vest?!?!? Še danes mi ni oprostila, ampak sem bila potem vsaj tako močna, da sem si priznala, da sem naredila napako!!
In zato, ker me je sram tega, kar sem delala takrat, bi ti rada povedala, da mogoče vem, kaj tvoj mož čuti... In iz teh krempljev se je težko rešiti!!!!
Če veš in čutiš, da je nekaj narobe, ukrepaj zdaj!!! Ne z obsojanjem in brezglavim kričanjem, ampak s pogovorom!


(odgovor članu copka)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Počutim se izdano
2.3.2006 10:44:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Selena

Tjazevi nasveti so, za moje pojme, bolj v stilu "pusti moškemu njegov svet, itak je drugačen od tvojega" in v njih do zdaj nisem našla še ničesar koristnega. Vsaj ne za ženske, ki vedo, kaj si želijo od partnerstva, in ne nameravajo v zvezi samo popuščati in sprejemati in to samo zato, da bi zvezo obdržale.
Jah, kdaj v preteklosti bi mi mogoče že prišli prav, da bi rešila katero od zvez, ki pa bi bila danes vse prej kot srečna. 
Ni bilo lahko ampak danes vidim, da je bilo veliko bolje takega tipa nekam poslat. In ni jih bilo malo!



Ce gres v partnerstvo ne mores gledati samo na to, kaj si ti zelis od veze.. ampak kaj si oba zelita.. In ko si povesta kaj si zelita.. ni nujno, da bo to veljalo tudi cez 5 let ali cez 1 leto.. Zelje se lahko spremenijo.. in nisem pristas tega, da vsake 2 leti menjas partnerja, sploh zaradi taksnih malenkosti, ker se mi zdi brez smisla..
Ce zacne kaditi.. OK.. pol ga zamenjas.. jasno.. kaj pa bos drugega.. Vse smrdi okoli njega in je izredno veliko prilagajanja potrebno, da to prenasas..
ce ga po 14 letih ena oseba premami.. nic strasnega.. vsaj ne tako strasno, da bi zato skenslali partnerja..

Anonimna..
Lahko ta dogodek spremenis v darilo.. in sicer v kar dva darila.. imas jasni pokazatelj, da je potrebno vajino vezo oziviti.. popestriti.. postaviti nove temlje mogoce.. in hkrati vidis tudi to.. da je s tvojo samopodobo nekaj zelo hudo narobe, ce to tole spravi, da se pocutis kot NIC!?

Kako je to mozno? Kje je tvoj center? V tebi ali v partnerju? Ali kje drugje? V tebi ocitno ni..
Zadeva sploh ni tako crna.. kot jo vidis.. mogoce bi bilo najboljs da mirno in veselo malo pocakas.. ker najvec bi on imel od tega, da sam spozna, da je to kar pocne nesmisel.. potem mu bo jasno tudi za v prihodnje.. Ce izsilis, da zdaj prekine.. ne bo nikoli vedel, da zdaj pocne nesmiel.. tudi ce seksa z njo.. naj te to ne bremeni.. ker potem mu bo samo se bolj jasno, da je to nesmisel..
Koncno se tebi itak ne bo zgodilo nic..

Od mene zaradi teh malenkosti nikoli nihce ne bo slisal, da je smiselno koncati vezo.. ker ce je slabic tisti, ki gre drugam in ne pove... je enak slabic tudi tisti, ki potem kar oddide.. V tem primeru bi bila cist enaka kot on.. samo imela bi pac druzbeno priznanje.. kar bi te morda malo moralno podrplo. ampak samo v primeru, da svoj center ni v tebi ampak v druzbi.. ker ce druzba rece.. da je v redu kar si naredila.. pol je vse v redu.. Ampak ni v redu, ker se vedno imas isti problem.. Zdaj si odvisna od partnerja.. potem bos os druzbe.. kdaj pa prides ti na vrsto?

Torej dovolj argumentov imas, da prenehas s ponizevanjem same sebe.. in kaksen teden ali dva pockas.. in pol ze vidis kako in kaj..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Počutim se izdano
2.3.2006 11:28:18   
petraz
Stvar ni tako nedolžna, kot je videti. Nihče mi ne bo rekel, da se kar tako vsak dan dobiš z nekom na kavi, veš njegovo registrsko številko, imaš njegovo telefonsko in en kup njegovih klicev... Poleg tega pa se ne boš (kljub prepovedi) nehal dobivati z to osebo... Daj no, ne ga lomit..... Sem že sama bila v tej koži... pa vem kako je to.... Najhuje pa je, da ti človek, ki ti pomeni vse na svetu in ga imaš resnično rad, laže v obraz .... to pa boli in to zelo boli....user posted image user posted image user posted image   Vsaj mene je....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Počutim se izdano
2.3.2006 11:45:37   
rija
Bom tudi jaz replicirala: maščevanje?
Kje neki. In zakaj neki.
Realnost marsikaterega slovenskega para.
Vsi namreč  niso sposobi uresničiti toliko freudovstva v resničnem življenju kot Tjazy.

user posted image user posted image Sem ti že davno nazaj napisala, da zame preveč filozofiraš....saj veš: teorija je eno, praksa drugo. Sem pa vesela, če tebi tako šolsko vse uspeva v resničnem življenju. Res.

Po eni strani anonimno moti, da njen tip kofetka z drugo, par postov nižje pa jo nebi motilo, če pa bi seksal z drugo....samo, da bi ji povedaluser posted image  in bi tole tolerirala....ker kao razume moške....

Oprosti: figo bi!

Seveda če je ta anonimna ob poplavi anonimk(ki me ne motijo, samo malce težko je potem sledeti kaj katera napiše) ena a ista.

< Sporočilo je popravil vesnaRR -- 2.3.2006 11:52:59 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Počutim se izdano
2.3.2006 11:53:56   
tipka
Bojiš se, da si preveč ljubosumna? Iz napisanega sklepam, da te vara, big time, zakaj bi bila potem preveč ljubosumna? user posted image

Ne napadam te, a ne morem razumeti tistih, ki mislijo, da seksati vsevprek ni nič hudega, dokler gre le za seks. V nobenem primeru ne more iti le za seks, tega mi ne bo nihče pravil, ločiti seks od ljubezni, čustev, navezanosti, spoštovanja, pripadnosti,............, my ass.

Bojim se, da ti ta moški pomeni preveč, da nisi sposobna ugotoviti, kaj čutiš, da v strahoviti želji po ohranitvi svojega stila življenja zanikaš resnico, iščeš vse mogoče variante, da bi opravičila moža, živiš v izmišljenem svetu. Če bi bila v normalnem psihičnem stanju, bi se že zdavnaj spravila k detektivu ali pa bi sama popazila, malo posedela v avtu,...., da se mož po kavi ne bi odpeljal še na seks. Saj kav po moje zdaj itak ni več, zdaj je le še seks.


(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Počutim se izdano
2.3.2006 12:36:38   
matahari
Pozorno sem prebirala odgovore anonimni..vse tole mi je dalo veliko misliti..mogočne zato, ker sem v podobni situaciji..ne gre sicer za enak razlog - mož me ne vara o tem sem 100% - ampak tema kako si lastiti nekoga oz. pričakovati, da se vse vrti okoli nas..v primeru anonimke gre za tipični primer po moje..prej ju povezaovala gradnja hiše, otrok, ki je bil še manjši..zdaj ko so se stvari nekako uredile si je pa (oprosti Tjazy) tvoj gospod zaželel malo novih izivov..zakaj ti laže?? zato ker je to samo avantura in mu sigurno ni prav, da si to odkrila..tako to je..seveda smo vrženi kot pravi Tjazy v ene norme, kar pomeni tudi to, da če bi ti to naredila, se vsa debata doma verjetno nebi odvijala na tak način, verjetno bi bila ti zdaj že ****..no in to so ta dvojna merila..me zanima kaj bi rekel Tjazy, če bi mu žena povedala, da se zaljubila v drugega?? A bi mirno počakal, da jo mine in se vrne (seveda čustveno) v domače ognjišče..se strinjam s tem, da so vse to norme ampak smo večina verjetno tako globoko v njih, da se ne znamo ali pa tudi nočemo izvleči iz njih...Torej draga anonimka predlagam ti, da se posvetiš sebi, si privoščiš kar si že dolgo nisi...tudi sama sem začela s tem (čeprav mi ni lahko) in moram zbrati energijo, da se poberem in grem naprej...mogoče bom potem tudi tako bolj zanimiva mojemu možu - enako velja po moje tudi zate...če pa ne..selavi se reče..življenje gre naprej in življenje je ena sama šola pa včasih zelo boleča...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Počutim se izdano
2.3.2006 12:53:35   
L&F&B
Nisem prebrala vseh odgovorov, zato direkt k tebi, anonimna. Torej moje mišljenje.
Če te vara ali ne, to najbolje veš sama. Vendar me je najbolj zbodlo to, da si zahtevala od moža, da preneha hoditi na kavo. Pa da ti poroča o kofetkih. Pa tvoja ljubosumnost okoli tega. Saj smo odrasli, a ne? Meni tudi ne pade na pamet, da bi moža spraševala, če grem lahko na kavo. Ali pa da bi moža vsakič, ko gre s kom na kavo sumila, da me vara. Boleče. Naju bi bolj bolelo to nezaupanje in pa kontroliranje drug drugega. In pa ja, vsakič ti tudi ni do tega, da bi čisto vse poročal partnerju, saj ni policaj. Ne vem na čemu temelji vajino zaupanje, ampak takle kofetek bi moralo že prenesti. Pa še nekaj, kar me najbolj moti. OBSTAJAJO TUDI MOŠKI, KI LAHKO NEOBREMENJENO Z SEKSOM KOMUNICIRAJO Z ŽENSKAMI; PREVERJENO! Takoj alarmirati stanje, če moški malo po svoje okoli kolovrati, pa sej ga nimamo v kletki.
PS. to je vse pisano na moji predpostavki, da ne vara. In za tiste, ki ne varajo. Vem pa da bi se dalo tudi o pojmu varanje napisati cel roman.

(odgovor članu matahari)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Počutim se izdano
2.3.2006 13:26:58   
matahari
L&F&B a si ti prebrala celoto od anonimke?? Saj ni problem v kofetku ampak da ta kofetek spremljajo laži...a je to tud normalno zraven kofetkanja?user posted image

(odgovor članu L&F&B)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Počutim se izdano
2.3.2006 13:29:11   
Anonimen
LFB,mislim, da nisi vsega razumela. V kavi sploh ni problem, kot ti je že napisala Matahari. Problem je (zame) vse ostalo, kar spremlja to kavo.

Tudi sama grem kdaj s kom na kavo, toliko pa že razumem in tudi prenesem.

(odgovor članu L&F&B)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Počutim se izdano
2.3.2006 13:43:24   
baguSka
Moram priznat, da se kar v večji meri strinjam s Tyazijem. Sončica je u bistvu lepo napisala. Dokler ni vpletenih čustev je še sprejemljivo... No, spet pa je odvisno od vsakega posameznika, koliko sam sebi dopušča in kako razmišlja... To je spet širok pojem, katerega pač vsak sprejema po svoje. Kdor se pač počuti ljubosumnega, se bo počutil, kdor se počuti izdanega, se bo počutil... Pa če mu še tako nekdo drug govori, da je brezveze.
Tako da je u bistvu, totalno brez pomena kaj ti mi tukaj pišemo, ker spet pomeni, da padaš na vpliv družbe. Da veliko daš na mnenje drugih in ne na svoje želje in potrebe... Jaz pravim, da naredi kar ti narekuje srce. Delaj to, kar tebi paše. Samo enkrat se živi in živi zase!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Počutim se izdano
2.3.2006 13:45:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy
Ko se clovek poroci ali ko je z nekom v tako cudno imenovani "vezi".. to ne pomeni, da ne sme iti na pijaco z nekom, ki je nasprotnega spola.. ali pa da v zivljenju vec nikoli ne bo naletel na osebo nasprotnega spola, ki bi mu bila vsec..
Prej bo sonce nehalo sijati, ko se bo to zgodilo..
Trenutno sta.. kot vecina.. ujeta v neke, meni totalno trapaste, druzbene vzorce.. ki narekujejo kako naj bi neka veza izgledala..
Edini razlog je lahko ta, da SEBE ne maras.. in potem ne maras nikogar na tem svetu.. zato ti je pa vsec taksna veza v kateri pride do lastninjena, egoizma, posesivnosti in to potem mojstrsko imenujes ljubezen.. Cudno a ne?
Ne ukvarjaj se z njim.. on je le ogledalo.. odsev tvojih vzorcev.. Ukvarjas se lahko le s seboj..


Se popolnoma strinjam s Tjazy-jevim mnenjem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Počutim se izdano
2.3.2006 13:47:49   
baguSka
Aja pa še to anonimna: berem, da si tudi ti kar širokogledna glede tega, vendar imaš pač še vedno svoja načela in svoje želje. Hvala bogu - ljudje smo itak v prvi vrsti egoisti. To ti tudi da vedet, da naredi to, kar ti narekuje srce. Če ti paše, da ti laže, potem ne naredi ničesar, če ti to ne paše, potem ukrepaj... Tako pač to gre. Poskrbi zase in za svoja čustva, ker mi tukaj na forumu in nihče drug tega ne bo storil zate.

Pa srečno.user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Počutim se izdano
2.3.2006 13:48:33   
KIRA
živijo.

upam, da  ne drži, ampak sliši se tako kot da jo še kako dobro pozna. in kjer je dim, je tudi ogenj pravijo. in če bi res bilo tako nepomembno, bi ti kdaj kavo omenil, ne da jo je tako emeljito skrival in ti lagal....
jaz dedcu na tvojem mestu ne bi zaupala. probaj prit stvari do dna, če te res tako moti, da se dobiva z drugo žensko. preveri, če res ni morda kaj več. moški si ne zapomnijo takih detajlov o kakih nepomembnih osebah, sploh pa ne o ženskah. po mojem je na stvari nekaj več - samo kolikouser posted image je tu vprašanje... žal.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Počutim se izdano
2.3.2006 13:54:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy
Ce gres v partnerstvo ne mores gledati samo na to, kaj si ti zelis od veze.. ampak kaj si oba zelita.. In ko si povesta kaj si zelita.. ni nujno, da bo to veljalo tudi cez 5 let ali cez 1 leto.. Zelje se lahko spremenijo.. in nisem pristas tega, da vsake 2 leti menjas partnerja, sploh zaradi taksnih malenkosti, ker se mi zdi brez smisla..
Anonimna..
Lahko ta dogodek spremenis v darilo.. in sicer v kar dva darila.. imas jasni pokazatelj, da je potrebno vajino vezo oziviti.. popestriti.. postaviti nove temlje mogoce.. in hkrati vidis tudi to.. da je s tvojo samopodobo nekaj zelo hudo narobe, ce to tole spravi, da se pocutis kot NIC!?
Zadeva sploh ni tako crna.. kot jo vidis.. mogoce bi bilo najboljs da mirno in veselo malo pocakas..
Ce izsilis, da zdaj prekine.. ne bo nikoli vedel, da zdaj pocne nesmiel.. tudi ce seksa z njo.. naj te to ne bremeni.. ker potem mu bo samo se bolj jasno, da je to nesmisel..
Koncno se tebi itak ne bo zgodilo nic..
Torej dovolj argumentov imas, da prenehas s ponizevanjem same sebe.. in kaksen teden ali dva pockas.. in pol ze vidis kako in kaj..


Vse to je cisto res Tjazy, ker če se bo Anonimna poniževala, ne imela sebe rada, bo črnogleda - ne bo naredila nič, ker je res da se potem negativno razmišljanje zasidra v glavo in se res zgodi potem tisto nepričakovano oz."pričakovano" - da se mož zaljubi v kofetkarico.

Tokrat sva istih misli. user posted image  Še več takega razmišljanja - še meni pomaga to kar pišeš. user posted image  Pa prvi odstavek - zadel si, vse je res.

Je pa res da vsak posameznik razmišlja po svoje, tako da ne smeš nikomer zameriti če kdo napačno razmišlja, obsoja.
Ravno berem eno dobro knjigo in v njej govori ravno o tem kar si napisal.
Anonimna na koncu bo odločitev tako ali tako tvoja kar boš storila: ali podstavila ultimat ali počakala. Ne bom ti solila pameti kaj naredi. Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Počutim se izdano
2.3.2006 13:59:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: matahari

me zanima kaj bi rekel Tjazy, če bi mu žena povedala, da se zaljubila v drugega?? A bi mirno počakal, da jo mine in se vrne (seveda čustveno) v domače ognjišče..


JA.. bi! Sigurno.. In kot sem rekel, zelel bi si spoznati tega cloveka! Ce pa njemu to ne bi bilo vsec, ga pa pac ne bi.. ampak zelel pa bi to..


(odgovor članu matahari)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?