|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 7 [8] 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Svakinja - pa vrjem, če moreš!
8.10.2006 8:24:57   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  ja polna luna je user posted image ... Sicer pa tega ni naredila prvič, tako da čemu se čudišuser posted image  Lepo jo ignoriraj pa bo. Saj ji bo počasi zmanjkalo "štofa"...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 176
   RE: Svakinja - pa vrjem, če moreš!
8.10.2006 9:52:42   
Anonimen
Še vedno se obremenjuješ z njo user posted image

Sej si bistra punca, raje kaj koristnega za sebe naredi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 177
   RE: Svakinja - Kamikaza je reku... :-)
16.10.2006 15:19:33   
Anonimen
... da bo ravnokar vse skupaj (celotno familijo) "nekam" poslal, pa naj se med sabo zgrizejo zaradi zemlje in betona, če hočejo. Ga je pičilo, da bi podpisal, da naj vse skupaj imajo, da on noče nič tudi čez 20 let ne, ampak istočasno pa da tudi z njimi noče imeti nič več. Na tisto varianto "Bog ne daj, da mi še eden na moja vrata potrka". Je rekel, da je rajši do smrti brez lastne nepremičnine, kakor da bi se moral že zdaj zaje*avati s tem, kaj, kdaj, koliko in od koga bo dobil čez 20 let.
Mater, da mu dam prav po eni strani. Naj vse skupaj nekam stera in bo imel mir. Jaz pa tudi. Naj se grizejo med sabo, koliko je kdo v kaj vložil in koliko komu zato pripada. Kamikaza ni vložil nič in je rekel, da tudi nič noče. Če mu bo kdaj kdo kaj dal, prav, če ne, pa tudi. Dokler si je sam sposoben zaslužiti za streho nad glavo zase in za mulce, pa čeprav za najemniško streho, ne potrebuje ne staršev ne sestre. Niti pregovarjanja z njimi za nekaj, kar sploh ni njegovo.
Po drugi strani pa... če starši res vse napišejo že zdaj na svakinjo, kako je potem z nujnim deležem? Mu ga mora svakinja res izplačati, če on nikjer ne podpiše, da se vsemu odreka? In je šele potem popolna lastnica vsega? Dokler ne plača, pa ni? Al' je kakšen "haklc" kje?

Pa kje sm jst to familijo najdla, no! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 178
   RE: Svakinja - Kamikaza je reku... :-)
16.10.2006 15:32:12   
nataša k
Pa kaj bi ji z darilno pogodbo dali vse? Ker darilna pogodba je izpodbojna in lahko Kamikaza zahteva nujni delež. Plačajo ga a tisti, ki darujejo oziroma tisti, po komer se deduje, če se deli za časa njihovega življenja. V primeru dogovora pa dedič. Ja in v takšnem primeru bo lastnica šele, ko bo Kamikazo izplačala. Vse pogodbe so izpodbojne, razen izročilne (pri tej morajo biti podpisniki vsi dediči) in kupoprodajne. Izpodbojna je pa seveda tudi oporoka.
Kerensa, naj se Kamikaza ne odreka ničemur, kar je po zakonu njegovo. Zdaj še ima, ko se pa 1x odreče, pol pač nima ničesar več. Pri takih stvareh je treba it do konca, pa četudi na nož.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 179
   RE: Svakinja - Kamikaza je reku... :-)
16.10.2006 15:38:54   
Anonimen
Trenutno je tako, da nima nič. Ne on ne svakinja. Kar imata, imata njuna starša. In zaradi vsega dreka, ki se tukaj meša, mu je pač vse zraslo čez glavo in je rekel, da mu je čisto vseeno, če se zgrizejo med sabo.
Trenutno je dejstvo to, da sta tašča in tast krepko zapufana zaradi bajte na Plitvicah in potrebujeta gotovino, ki pa je nimata kje vzeti. Edini, ki bi jo lahko dal, je svakinjin fant. Ampak seveda v zameno za to, da se nepremičnine napišejo na svakinjo. Tašča in tast se trenutno s tem sicer ne strinjata, ampak v kolikor ju bo banka začela kaj preveč je*ati, se zna zgoditi, da bi popustila.
Meni je sladko vseeno, kaj naredijo, ampak se mi pa po drugi strani tudi ne zdi ravno najpametneje, da Kamikaza karkoli podpisuje. Čeprav ga ni čez ljubi mir. V sedajšnjem primeru bi izpadlo, da plača svakinja (ne njen tip, kajti ta denar bi on njej dal), s tem pa bi čez 20 let lahko dokazovala svoja vlaganja v hišo. Jaz sem Kamikazi rekla, da ga ni čez ljubi mir, ampak če že on noče nepremičnin (niti čez 20 let), naj bo pa vsak toliko pameten, pa naj jih obdrži za svoje otroke. Oni naj pa potem z njimi delajo, kar hočejo. Da se ne bodo takole zaje*avali z najemi kakor midva.
Zdaj je pa samo še vprašanje časa, kdaj bo počilo. Dokončno. V celi familiji. Na tehtnici sta mir do konca življenja (če vse skupaj nekam pošlje) in streha nad glavo za najine otroke (midva bova že poskrbela zase).
Pa smo tam...

(odgovor članu nataša k)
  Neposredna povezava do sporočila: 180
   RE: Svakinja - Kamikaza je reku... :-)
16.10.2006 15:44:44   
mama54
http://www.slonep.net/subareas.html?lev0=1&lev1=7&lang=&lev2=74&lev3=561&filt=561

_____________________________

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 181
   RE: Svakinja - Kamikaza je reku... :-)
16.10.2006 15:50:50   
Anonimen
Opustitev obiskov je razlog za razdedinjenje? user posted image
Kristus - kako pa potem dokazovati, da je do opustitve obiskov prišlo zaradi osebne razžalitve (ki je prav tako enak razlog)? user posted image

A se gremo potem tukaj še civilne odškodninske tožbe al' kaj? In to že zdaj? user posted image

(odgovor članu mama54)
  Neposredna povezava do sporočila: 182
   RE: Svakinja - Kamikaza je reku... :-)
16.10.2006 15:54:10   
nataša k
Jao, jao. Prav nič ti nisem fouš. Imate pa zelo neprijetno situacijo. Glej, v glavnem je tako, kot sem ti napisala. Če Kamikaza ničesar ne podpiše, lahk izpodbija glih vse, kar bodo njegova sestra pa starši podpisali in zahteva nujni delež. Razen, seveda, če se ne znajdejo, pa sklenejo kupno pogodbo, kao da je sestra hišo od staršev kupila. Če pa je nepremičnin več, potem pa se mogoče dogovorite za 50/50. Bi blo najbolj pametno. Pri nas smo naredili tako. Ena hiša bratu, ena meni, ena parcela v prodajo, denar pa staršema. Smo očitno pač res familija, ki se lahk vse na miren in pošten način zmeni user posted image . Poznam pa eno dobro sodnico, pa jo lahk malo povprašam, kake so cake v vašem primeru.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 183
   RE: Svakinja - Kamikaza je reku... :-)
16.10.2006 15:59:59   
Anonimen
"V igri" je cca. 20 milijonov vredno stanovanje v Ljubljani (trenutna vrednost), v katerem bi svakinja rada živela. Potem je tukaj dvostanovanjska hiša s kar nekaj zemlje na Plitvicah, ki se lahko z mansardo nadrgadi v tristanovanjsko in kateri ceno pošteno dvigne lokacija (tam bi imela svakinja rada vikend). Potem pa je tukaj še 1/5 posestva na Hrvaškem (meni se zdi, da je zemlje za pol hriba), kjer je tudi gozd (les pa tudi ni zastonj, kakor vemo, sploh pa tam na vasi, kjer ni centralnih kurjav). In to posestvo se preklada iz roda v rod že zaradi nostalgije, ker so tam rojeni predniki. Skratka, milijonske vrednosti.
In gospodična pošteno ve, kaj dela. Tudi kupoprodajna pogodba je varianta. Sicer močno dvomim, da bi jo tašča in tast podpisala, ampak sta pa ravno prav neizkušena, da sploh ne bi vedela, da podpisujeta nekaj, s čimer bi potem "uredila", da Kamikaza ostane brez vsega.

Tudi to, da človek nima lastne (prvotne) družine, ima svoje prednosti. Kakor je pri meni. Ampak potem pa dobiš na grbo partnerjevo. user posted image

(odgovor članu nataša k)
  Neposredna povezava do sporočila: 184
   RE: Svakinja - Kamikaza je reku... :-)
16.10.2006 16:37:41   
mama54
In gospodična pošteno ve, kaj dela. Tudi kupoprodajna pogodba je varianta. Sicer močno dvomim, da bi jo tašča in tast podpisala, ampak sta pa ravno prav neizkušena, da sploh ne bi vedela, da podpisujeta nekaj, s čimer bi potem "uredila", da Kamikaza ostane brez vsega.


Kerensa,pa še kako bi vedela,da se dela kupoprodajna.Saj bi v tem primeru plačala davek na dobiček.Za njih pride najcenejša varianta v poštev-darilna.To pa Kamikaza lahko po smrti staršev spodbija.

_____________________________

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 185
   RE: Svakinja - Kamikaza je reku... :-)
16.10.2006 16:58:04   
nataša k
Tudi jaz se strinjam glede tega, da bi vedela, če bi se delala kupoprodajna pogodba. Ne vem sicer, če se plača davek na dobiček user posted image , sigurno pa se plača 2% davek od vrednosti nepremičnine. Ne gre se niti tolko za to, da bi htela svakinja podturit takšno pogodbo, pač pa gre bolj za to, da bi ju lahko prepričala v kaj takega. Najcenejša varianta je pa definitivno darilna pogodba. In v preimeru darilne lahko Kamikaza po smrti staršev izpodbija tako pogodbo in zahteva nujni delež. NIKAKOR pa ne sme pristati na izročilno pogodbo. Oziroma, če pristane, mora le-ta vsebovati znesek, ki ga je prevzemnik(svakinja) dolžna izplačati vsem ostalim dedičem. Če bojo naredli izročilno, jo dajta obvezno prebrat kakemu dobremu odvetniku.

(odgovor članu mama54)
Neposredna povezava do sporočila: 186
   RE: Svakinja - Kamikaza je reku... :-)
16.10.2006 17:18:06   
Anonimen
Meni pa tukaj ni jasno:to je sedaj od staršev.Torej,kaj se oni odločijo,da bojo naredili,je njihova stvar.Če recimo podarijo vse svoje nepremičnine neki dobrodelni ustanovi,je to potem od te ustanove.Torej,če se v tem primeru še za časa življenja odločita ,da prepišeta vse na svakinjo,potem je to od svakinje,mar ne?user posted image

(odgovor članu nataša k)
  Neposredna povezava do sporočila: 187
   RE: Svakinja - Kamikaza je reku... :-)
16.10.2006 17:23:10   
nataša k
Ja, starša lahko podarita svoje premoženje, komur želita. Ni pa nujno, da se s takšno odločitvijo strinjajo vsi dediči in ti lahko stvari izpodbijajo ter zahtevajo nujni delež. Ker dejstvo je, da so vsi otroci enakovredni dediči.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 188
   RE: Svakinja - Kamikaza je reku... :-)
16.10.2006 17:43:37   
mama54
Tako je. Stvar staršev je komu bodo dali.Če dajo tuji osebi z darilno pogodbo,ni dedičev po njihovi smrti.Če pa dajo premoženje z darilno svoji hčerki,lahko bratje in sestre izpodbijajo pogodbo.
Nujni dediči so tiste osebe, ki bi v primeru, da bi v konkretnem primeru prišlo do zakonitega dedovanja dedovale po zapustniku, pa še to samo v določenem primeru. Zapustnikovi potomci, njegov zakonec in njegovi starši so nujni dediči v vsakem primeru. Zapustnikovi stari starši in njihovi potomci pa so nujni dediči, če so trajno nezmožni za delo in nimajo potrebnih sredstev za življenje.
Pri določitvi velikosti nujnega deleža je potrebno upoštevati vse osebe, ki bi v koknkretnem primeru dedovale po zakonu, ne glede na to ali te osebe so nujni dediči ali ne. Nujni delež se računa na podlagi OBRAčUNSKE vrednosti zapuščine. To sestavlja vrednost čiste zapuščine, kateri se prišteje vrednost določenih daril, ki jih je zapustnik dal še za časa svojega življenja.
Čista zapuščina se dobi tako, da se od premoženja, ki ga je zapustnik imel od smrti odštejejo stvari, ki niso predmet dedovanja (gospodinjski predmeti....), odštejejo pa se tudi vsi dolgovi. Tej vrednosti se nato prištejejo DARILA in sicer darila, ki jih je zapustnik kadarkoli dal osebam, ki bi prišle v poštev za dedovanje po zakonitem dedovanju in pa darila, ki jih je zapustnik v zadnjem letu življenja naklonil drugim osebam.
Na podlagi tako izračunane obračunske vrednosti zapuščine se lahko izračuna nujni delež. Hipotetično se določijo dediči, ki bi dedovali zapuščino, če ne bi bilo oporoke. Vsakemu se določi ustrezen del. Nato se ugotovi, ali kateri izmed teh hipotetičnih zakonitih dedičev izpolnjuje pogoje za nujnega dediča. če je temu tako, se l
ahko določi njegov nujni delež. Nujni delež potomcev in zakonca znaša 1 deleža, ki bi ga prejel ob zakonitem dedovanju, nujni delež vseh ostailh pa 1/3 zakonitega dednega deleža.
Če je znesek zapuščine, s katerim oporočitelj ni razpolagal manjši od vsote vseh nujnih deležev, ki jih je potrebno izplačati, potem je treba ta znesek zagotoviti. To se napravi tako, da se zmanjšajo oporočna razpolaganja (vsa v enakem razmerju). če pa tudi s tem še ni dovolj, se morajo vrniti darila. Najprej se vračajo darila, ki
so bila dana nazadnje.

_____________________________

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 189
   RE: Svakinja - Kamikaza je reku... :-)
16.10.2006 17:45:35   
Anonimen
Res nimam pojma o teh stvareh.Nekako po kmečki pameti je tako:če starša umreta,pa recimo ne napišeta oporoke-se deli premoženje.Tudi,če umreta,pa napišeta,da bi ta in ta dobil hišo,razumem..pač,dediči so upravičeni do nujnega deleža.Ampak,če pa še za časa življenja nekomu nekaj zapustita...kje je pa potem govora o dedičih?Svoje premoženje sta razdajala že za časa življenja,torej zapuščine ni?To mi ne gre v glavo.user posted image
Kaj ,pa ,če bi se tako znajdli,da bi onedva kao prodala stanovanje in kupila drugega,pa bi bil ta drugi napisan na svakinjo?Potem spet,starša ne zapustita ničesar,svoje premoženje sta itak prodala.Ali kako gre to?user posted image

(odgovor članu nataša k)
  Neposredna povezava do sporočila: 190
   RE: Svakinja - Kamikaza je reku... :-)
16.10.2006 18:04:41   
mama54
Ampak,če pa še za časa življenja nekomu nekaj zapustita...kje je pa potem govora o dedičih?


Če je premoženje že odano enemu od otrok in pokojni ni imel več nič,ostali dediči sprožijo zapuščinski postopek na sodišču,ali prijavijo na občini.

Dediči (vsi otroci in zakonec)so po smrti enega ali drugega starša klicani na zapuščinsko razpravo.(Ti napišem čisto po domače).Tam povedo,da je premoženje odano z darilno pogodbo.To darilo se izpodbija.

                                        xx
Kaj ,pa ,če bi se tako znajdli,da bi onedva kao prodala stanovanje in kupila drugega,pa bi bil ta drugi napisan na svakinjo?Potem spet,starša ne zapustita ničesar,svoje premoženje sta itak prodala.Ali kako gre to?user posted image

                                            xx

Će to naredijo,da je kot kupec svakinja,je jasno vse njeno.Ker,če sta starša vse prodala(tudi lahko svakinji) za časa življenja ,neglede komu,sta ostala brez premoženja.V tem primeru je vse od svakinje in dediči ostanejo praznih rok.

_____________________________

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 191
   RE: Svakinja - Kamikaza je reku... :-)
16.10.2006 22:33:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mama54
Će to naredijo,da je kot kupec svakinja,je jasno vse njeno.Ker,če sta starša vse prodala(tudi lahko svakinji) za časa življenja ,neglede komu,sta ostala brez premoženja.V tem primeru je vse od svakinje in dediči ostanejo praznih rok.

A tudi, če je kupec eden od dedičev? Zadeva je potem malce preveč preprosta. Kajti če je eden od dedičev plačilno sposoben, dobi vse (če mu uspe naplahtati in izplačati starše), drugi pa, ki ni plačilno sposoben, pa povrhu vsega ostane še brez dediščine (celo brez nujnega deleža). Kakšna varovalka pa tukaj mora biti, glede na to, da bi šlo v tem primeru za prodajo nepremičnine sorodniku in enemu od dedičev.

(odgovor članu mama54)
  Neposredna povezava do sporočila: 192
   RE: Svakinja - Kamikaza je reku... :-)
17.10.2006 0:02:39   
mama54
Točno tako.Ni nikakršne varovalke za dediče,če se premoženje proda tujcu ali sinu,hčerki.Starši lahko prodajo in razpolagajo s svojim imetjem kakor želijo,razen,če so opravilno nesposobni in imajo skrbnika.

_____________________________

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 193
   RE: Svakinja - Kamikaza je reku... :-)
17.10.2006 0:04:45   
Anonimen
Nč niso opravilno nesposobni. Edino naivni (češ - lastna hčerka me pa že ne bo nasrala, ona hoče samo pomagat). user posted image

(odgovor članu mama54)
  Neposredna povezava do sporočila: 194
   RE: Svakinja - Kamikaza je reku... :-)
17.10.2006 0:10:40   
mama54
Edino naivni (češ - lastna hčerka me pa že ne bo nasrala, ona hoče samo pomagat).
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa

To je pa že zgodba za sebe.Potem,ko bodo rabili pomoč (še pri brisanju riti na stara leta)bodo iskali sina.Ker hčerka jima verjetno ne bo pedinala.

_____________________________

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 195
   RE: Svakinja - Kamikaza je reku... :-)
17.10.2006 0:17:17   
Anonimen
Sin pa še manj, v kolikor bo prišlo do česa takega. user posted image
Tašča in tast bosta živela v hiši na Plitvicah do svoje smrti, pa če bo hiša napisana na Svetega Petra. Saj ne, da bi se že vnaprej odrekali pomoči staršem, ampak v takem primeru bi prišli do tega, da se mi ne bomo selili na Plitvice in tja več kakor 1x na leto za 1 teden tudi ne bomo hodili (pa še to samo zato, da se obišče starše). Torej bo to na svakinji.
Vsak po svoje. Samo v takem primeru sem pa jaz pripravljena močno zarobantiti - proti njim, seveda.

(odgovor članu mama54)
  Neposredna povezava do sporočila: 196
   RE: Svakinja - Kamikaza je reku... :-)
17.10.2006 0:23:00   
mama54
Kaj,če se da s starši malo pogovorit.Malo razložita,da lahko starša živita preko 90 let,takrat bosta še kako rabila pomoč. Še bolj pa bi poudarjala,da do svoje smrti naj premoženje obdržita.Po smrti pa tako dedujeta oba otroka.

_____________________________

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 197
   RE: Svakinja - Kamikaza je reku... :-)
17.10.2006 0:25:49   
Anonimen
Saj pri tem zaenkrat tašča tudi vztraja. Da ne bo na nikogar nič prepisala, dokler sta s tastom živa. Ampak a veš, kako je, ko te enkrat banka pošteno zategne? Če jima z dvema delavskima plačama ne bo uspelo redno odplačevati kredita, se lahko situacijo hitro obrne. Zaupanje v hčerko je pa tukaj najbolj zaje*ano. Njen tip ima denar in na svakinjino prigovarjanje bo skočil kakor kužek, pomolil staršema nekaj milijonov in pogodbo, da prepišeta nanjo.
Potem pa je. Kar je.

(odgovor članu mama54)
  Neposredna povezava do sporočila: 198
   RE: Svakinja - Kamikaza je reku... :-)
17.10.2006 0:42:32   
mama54
Tu je pa sranje.Če bo dal denar,bo sigurno zahteval kaj v zamenjavo.No, to je logično.Za svoj denar hoče nekaj imet.Morali bi se kljub temu nekako dogovorit.Ker sta dva otroka.Veš težko je v družinah,ko pride do tega,ko se gre za premoženje.Sploh tam kjer se ne morejo dogovarjat.Najšibkejši ponavadi potegne krajši konec.Lahko bi ti veliko povedala o travmah,ki se dogajajo glede premoženja.Sodišča so polna tega sranja.

_____________________________

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 199
   RE: Svakinja - Kamikaza je reku... :-)
17.10.2006 0:46:56   
Anonimen
Vem. Ampak ko je pa Kamikaza slišal, v kaj hoče njegova sestra prepričati njune starše, se mu je pa kar malo zameglilo pred očmi. No, ja, saj komu se pa ne bi. Jaz bom v vsakem primeru na njegovi strani. Če se bo odrekel vsemu, bo cool, ampak da mi nikoli več potem nihče od njih ne potrka na vrata. Če se bo pa odločil in šel "na nož", pa tudi prav. Znam biti zelo kruta, kadar branim svoje.
Mah... pustimo času čas. Nekaj se bo zagotovo zgodilo, ampak dokler se ne zgodi, ne bomo vedeli, kaj bo to. A ne? user posted image

(odgovor članu mama54)
  Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 7 [8] 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 7 [8] 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?