|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub klomifenk
17.1.2008 10:43:09   
amor real
Punce, ne obupat!!! Ko bo čas vse pride na svoje mesto. Jaz kar ne morem verjeti, da sem kar srečka user posted image  in to ravno tisti mesec, ko sploh nisva upala in niti nisva "delala zavestno" na user posted image .

Pila sem tudi klomifen, pa mi ni pomagal. Potem pa kar user posted image , kot strela iz jasnega.

PUNCE, DRŽIM PESTI ZA VSE VAS

(odgovor članu pandka)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
   RE: klub klomifenk
17.1.2008 11:06:08   
snežinka7
amor real čestitke ob user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

punce moja tečka je prišla tako, da začnem od 5-9 dne jemati Klomifen.

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
   RE: klub klomifenk
17.1.2008 12:46:02   
nf
Ahjej Stunfek, ne bit žalostna zaradi tega user posted image  Če BT pada je ful slab znak, ampak dokler se ne vsuje, je vedno ena šansa! Jaz upam, da vama tokrat rata!
Pri nama je zdej že 9. dan in se že počasi bližajo plodni dnevi. Včeraj je bil zadnji klomifenček in moram rečt, da že čutim neko zbadanje v levem jajčniku. Jej! user posted image  Upam, da je to dober znak!

(odgovor članu snežinka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
   RE: klub klomifenk
17.1.2008 12:46:45   
nf
Snežinka user posted image  user posted image  user posted image  Ta mesec pa bo!

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
   RE: klub klomifenk
17.1.2008 16:00:17   
Anonimen
No, ne bo treba testa, je danes prišla user posted image . Tako, da sem danes čisto potlačena. Sem se prav zjokala zjutraj. No, potem me je moj malo potolažil, zdajle sem pa v službi, tako, da mi to malo odvrne misli od vsega skupaj.

Srečno vsem klomifenkam!!!

(odgovor članu nf)
  Neposredna povezava do sporočila: 3430
   RE: klub klomifenk
17.1.2008 18:14:12   
andre3a
Tudi pri meni so slabi znaki!BT se je danes spustila,prsi me še samo malo bolijo,pravkar pa sem že videla nek rjavkast izcedek tako da se bo jutri vlilouser posted image .Moje upanje je že padlo v vodouser posted image user posted image .
Stunfek držim pesti še zate čeprav se je tudi tebi BT spustila a še vedno je upanje.Jaz imam danes 26 dan pa se že pripravlja.Ali je to zaradi klomifena saj sem jo prej dobila na 30 dni.Če bo jutri začnem v nedeljo s klomifeno dve tableti potem pa 12 dan UZ.Bomo videli!
Vsem vso srečouser posted image user posted image user posted image  ANDREJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
   RE: klub klomifenk
17.1.2008 18:31:21   
stunfek
jaz sem tudi kar potrta...ne morem verjeti, da je zdaj leto naokoli, mi pa še vedno brez uspeha. mah, ja, kaj čem si utvare delat. Tudi pri meni je zelo očitno, da se približuje M. user posted image
Jaz imam pred sabo še en krog z eno tabletko in če ne bo nič, gremo v naslednji krog po tem z dvema...meni se to sicer ne zdi smiselno...če odreagiram z lepim foliklom, zakaj bi povečala dozo klomifena?

_____________________________

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu andre3a)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
   RE: klub klomifenk
17.1.2008 18:52:13   
andre3a
Jaz sem zdaj imela od 3 do 7 dne dve tableti in sem tudi lepo odreagirala.Imam še dve škatli in vmes se bo odločil če se ne prime kaj naprej.omenil mi je laparo spet tako kot prvič saj mi jajčniki niso delali tako kot bi morali.Samo ne vem kaj bo zdaj ker sem kar lepo odreagirala z dvema velikima folikloma.Zakaj ne rata če sva ta čas pridnouser posted image .
Stunfek kolki dan začneš z tabletami in ali greš potem tudi naUZ?

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
   RE: klub klomifenk
17.1.2008 21:23:54   
janney
Dober večer punce moje borke!

No jaz sem bila danes pri dr. Reš na UZ pri kateremu sem izvedla eno dobro in eno slabo novičko!

Pa začnimo s slabo: V materničnem vratu ni bilo niti enega semenčeca po 15 urah po spolnem odnosu- razlog vrjetno moje stršansko vnetje, ki ga je odkril Reš ko mi je porinil tisto železno okovje (se opravičujem za izraze) user posted image . Jaz sicer malce obilnejšemu izcedku nisem pripisovala kakšnih težav tako mi je bilo rečeno tudi pri moji G da tako pač je med ovulacijo, Reš se je pa za glavo držal ko je videl kako to lahko G spregleda.

No dobra novica: Danes je moj 12. dan ciklusa in v desnem jajčniku imam dva lepa 17mm folikla, ki naj bi počila v teh deh in ker mi je Reš to vnetje lepo spucal in predpisal blage svečke imam po njegovih besedah lepe šanse za zanositv - iz njegovih ust v božja ušesa user posted image user posted image user posted image user posted image


No po njegovem mnenju je moje vnetje ubilo semenčeca in zato ni prišlo do zanositve!

Še povem datum mojega testiranja:3.2.2008

papa no oz. lahko nočko!

Pa hitro poročati o user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Janney  

(odgovor članu andre3a)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
   RE: klub klomifenk
18.1.2008 9:06:18   
čačka
janney opiši malo bolj to tvoje vnetje. Te je srbelo?
Tudi jaz imam večkrat vnetje, z malo srbečice. Pozdravim si ga sama, tako da ne grem h G. Se pa dogaja zelo pogosto... enkrat na dva meseca sigurno.
Mislim, da bom pri naslednjem UZ opozorila mojo G na ta vnetja!


(odgovor članu janney)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
   RE: klub klomifenk
18.1.2008 9:24:20   
janney
Ojla čačka!

Ne sej to je bil ravno moj problem ker me ni nič srbelo, samo izcedka je blo malce več. Ta izcedek se mi je vedno pojavil po spolnem odnosu in po besedah dr. Reš sem občutljiva na spermo ker ima sperma PH 8 nožnica mora imeti pa PH 4,5 do 5 - kar je malo zaskrbljajoče da se mi bo to skos ponavljalo. 

Čačka jaz ti tudi priporočam da se malce pogovoriš o tem z G naj te dobro pregleda!

No zdaj imam ene glicerinove globule, ki naj ne bi bile nevarne za zanositev in za zarodek. Me pa zanima če se kakšne globule dobijo tudi brez recepta in da niso močne?

papa

Janney   

(odgovor članu čačka)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
   RE: klub klomifenk
18.1.2008 17:25:57   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: janney



No zdaj imam ene glicerinove globule, ki naj ne bi bile nevarne za zanositev in za zarodek. Me pa zanima če se kakšne globule dobijo tudi brez recepta in da niso močne?


Tud jaz bi rada to zvedla!
Jaz sem danes na zadnji tbl K, učinkov - takih ali drugačnih sploh nimam. Ker sem pri prvem ciklusu jemanja kaj kmalu čutila 'delovanje' k - beri: špikanje v jajčnikih, napet trebuh..., drugi in sedaj tretji ciklus pa imam občutek, kot da glodam lešnike in ne hormonske tablete. Nič. In ker me je G spremljal samo 1. ciklus, ne vem kaj naj si mislim, ker imam feeling, da 2. in 3. ciklus tablete sploh niso 'primle'.
Ima mogoče katera take izkušnje - da je začela jemat k in je 1. ciklus pridelala dobre folikle, potem pa več ne? Saj bi vprašala Pušenjaka na med.over.net, če je to sploh možno, pa se bojim, da on že a priori na vsa vprašanja tipa: ''A je mogoče, da se mi.....?'' odgovori z enim izmed odgovorov - ''ja, v medicini je vse mogoče....''. user posted image

In mimogrede - ko ste že ravno omenjale, koliko časa vam ne rata ...medva bova zelo kmalu zabeležila že 2. obletnico...user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu janney)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
   RE: klub klomifenk
19.1.2008 0:01:15   
PENCA
Ojla, punce
Ne bit žalostne, če je prišla user posted image . Bo pa drug krog več sreče. Vse bomo na vrsto prišle!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Janney, še dobro, da te je dr. Reš prijel v roke user posted image , zdej pa ni več ovir, samo akcija.
Čačka, hvala za vzpodbudne besede. Upam, da res ni ovira  zamašen jajcevod user posted image .
Stunfek, tudi tebi hvala za nasvete. Te dni enkrat bo počil, je rekel G, da mora bit za vikend akcija. V torek je bil velik 17 mm, danes pa skoraj 21 mm. Se mi je zdelo prekmalu, k mi je v torek rekel, da bo verjetno v četrtek počil, pa je še danes tu, pa jutri bo tudi še verjetno. Mislim, da bo počil v nedeljo, ko bo 7 dni odkar sem vzela zadnji klomifen. Mam pa tud mal daljlše cikluse, tko da mal dlje traja verjetno. Če bi si temperaturo merila, bi bolj vedela, ampak to ni zame. Vsakič drugač vstajam zjutraj, tko da ne vem kolk bi bile meritve pravilne. No, pa zaenkrat mi tudi še ni treba. Važno je le, da čim večkrat user posted image user posted image ! Pol pa če nam je namenjeno, se bo že prijelo, ane? Upam, da boš kljub slabemu občutku, v nedeljo zagledala user posted image user posted image .
Andre3a, poročaj, kakšen je rezultat. Upam, da si user posted image .
Maša82, hvala ker tako ažurno in pridno urejaš sezname! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Klomifenke, držte se! Ne obupat, ker bomo kmalu vse postale user posted image , ene prej, ene pa mal kasnej. Dobr je, da imamo tale forum. Kar malo lažje čakamo na user posted image user posted image , ko vemo, da nismo edine. Držim pesti za vsako posebej in vam pošiljam user posted image , da se vam čimprej izpolni želja. Srečno

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
   RE: klub klomifenk
19.1.2008 9:56:20   
stunfek
punce....čaka me nov krog klomifena...M prišla....naslednje ne pričakujem 17.2., ko bi napr tudi testirala, če M ne bo.

andre3a....jaz jemljem po eno tableto od 5. do 9. dne in grem na 12. dan na UZ. Zdaj bo moj zadnji cikel z eno tabletko, potem grem pa na dve tabletki mi je rekel moj G.

_____________________________

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu PENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
   RE: klub klomifenk
19.1.2008 10:10:41   
neela
Stunfek - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
   RE: klub klomifenk
19.1.2008 11:56:35   
Fargesia
Stunfek, tole je pa....en velik internetni objem!!!!

_____________________________

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
   RE: klub klomifenk
19.1.2008 12:12:11   
Fargesia


                            user posted image

      user posted image   KLUB POZITIVNIH KLOMIFENKuser posted image
  • andre3a - 1.ciklus - 21.1. testuser posted image
  • stunfek -  4.ciklus - 17.2. testuser posted image
  • biba77 - 1. ciklus (z IUI?) - UZ 21.1. user posted image
  • maša82 - 4.ciklus - 28.1. krvni test v stari porodnišnici (21 mesecev)
  • waiting - 3. ciklus - 2.2. test
  • nf- 2.ciklus - 5.2. test
  • miska73 - 6.ciklus - 6.2. test
  • PENCA - 2.ciklus - 7.2. test
  • anonimna - 6.ciklus (zanositev v 1.ciklusu - nov.2006user posted image )
  • Petra1111 - 4.ciklus 
  • neela - 3.ciklus
  • Efi - 4.ciklus
  • reby - 3. ciklus(čaka na laparo 6.3.)
  • Čačka - počiva en ciklus (3.ciklusi so za njo - čaka na laparo)
  • janeey - 2.ciklus pri Rešu (drugače 4.ciklus) - 3.2. test
  • Tamara 79 - 2.ciklus
  • Tiara123 - 4.ciklus
  • nati80 - 2.ciklus (čaka na nadaljna navodila od G)
  • dinasajo - 3.ciklus
  • pandka - 1.ciklus
  • bozza - 2.ciklus user posted image
  • snežinka - 1.ciklus

       user posted image SREČKE KLOMIFENSKE NOSEČKEuser posted image
  • pati0102 - 1.ciklus (4.10.)




_____________________________

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
   RE: klub klomifenk
19.1.2008 12:55:18   
neela
Maša82- če vpisuješ v našo evidenco tudi že mesece/leta poskušanja za user posted image  (če velja tistih 21 mesecev zate) pripiši meni prosim 19 mesecev...

Mene še nekaj zanima - koliko vas je takih, ki so vam G menjali doze K? Nekako opažam, da vas je nekaj, ki ste jemale nekaj časa 1 tbl ali celo pol tbl/dan, potem pa ste povečale dnevno dozo. Kdaj oz po kolikih neuspelih ciklusih jemanja K se naj bi G odločil za povečanje/zmanjšanje doze?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
   RE: klub klomifenk
19.1.2008 13:17:06   
Fargesia


                            user posted image

      user posted image   KLUB POZITIVNIH KLOMIFENKuser posted image
  • andre3a - 1.ciklus - 21.1. testuser posted image
  • stunfek -  4.ciklus - 17.2. testuser posted image
  • biba77 - 1. ciklus (z IUI?) - UZ 21.1. user posted image
  • maša82 - 4.ciklus - 28.1. krvni test(21 m)
  • waiting - 3. ciklus - 2.2. test
  • nf- 2.ciklus - 5.2. test
  • miska73 - 6.ciklus - 6.2. test
  • PENCA - 2.ciklus - 7.2. test
  • anonimna - 6.ciklus (zanositev v 1.ciklusu - nov.2006user posted image )
  • Petra1111 - 4.ciklus 
  • neela - 3.ciklus (19m)
  • Efi - 4.ciklus
  • reby - 3. ciklus(čaka na laparo 6.3.)
  • Čačka - počiva en ciklus (3.ciklusi so za njo - čaka na laparo)
  • janeey - 2.ciklus pri Rešu (drugače 4.ciklus) - 3.2. test
  • Tamara 79 - 2.ciklus
  • Tiara123 - 4.ciklus
  • nati80 - 2.ciklus (čaka na nadaljna navodila od G)
  • dinasajo - 3.ciklus
  • pandka - 1.ciklus
  • bozza - 2.ciklus user posted image
  • snežinka - 1.ciklus

       user posted image SREČKE KLOMIFENSKE NOSEČKEuser posted image
  • pati0102 - 1.ciklus (4.10.)




_____________________________

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
   RE: klub klomifenk
19.1.2008 13:20:07   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: neela

Maša82- če vpisuješ v našo evidenco tudi že mesece/leta poskušanja za user posted image  (če velja tistih 21 mesecev zate) pripiši meni prosim 19 mesecev...

Mene še nekaj zanima - koliko vas je takih, ki so vam G menjali doze K? Nekako opažam, da vas je nekaj, ki ste jemale nekaj časa 1 tbl ali celo pol tbl/dan, potem pa ste povečale dnevno dozo. Kdaj oz po kolikih neuspelih ciklusih jemanja K se naj bi G odločil za povečanje/zmanjšanje doze?


jst sem začela z 2 tabletama, pa sem mela hiperstimulacijo in takoj naslednji mesec spet, ampak sem mela 1 tableto..zdej sem že dva ciklusa na 1 tableti.

Ja, ti si spraševala koliko časa delamo na dojenčku in zato sem v seznam še to vkljuila...sporočite mi punce, da dopišem zraven!




_____________________________

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
   RE: klub klomifenk
19.1.2008 14:29:54   
pike
Pozdravljene punce,
Tudi jaz se pridružujem vašemu klubu. Imam PCO in včeraj sem bila pri novem G, ki mi je predpisal Klomifen - 100 g na dan, se pravi od 5 -9 dne po dve tabletki. Mi lahko prosim poveste vašo mnenje kdaj po zadnji tabletki bi naj prišlo do ovulacije. Kako je kaj pri vas. In kako hitro vam je uspelo s pomočjo Klomifena zanositi. Najlepša hvala za vaše odgovore. Pozdravčekuser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
   RE: klub klomifenk
19.1.2008 14:49:51   
andre3a
Pozdravček vsem skupaj!Opravičujem se ker nisem včeraj nič pisala saj smo bili malo na terenu z družinico.
Moram povedat da se je pri meni vlilouser posted image   že v četrtek zvečer in to 26 dan,prej pa sem popoldan imela izcedek tako da sem vedela da prihajauser posted image .Še nikoli nisem dobila tako hitro ne vem ali je to kaj povezano s tabletami.Drugače pa sem zjutraj že vzela prvo tabletko KL. in zvečer še eno, to 5 dni.28.1.ko imam 12 dan pa grem na UZ.13.2 pa upam da je ne bo,seveda pa moramo do takrat bit pridniuser posted image in seveda pridelati čimveč foliklov.Bomo videli.
Stunfek videla sem da tudi tebi ni ratalo in zate en velikuser posted image  .
Zdaj pa pesti inuser posted image user posted image za tiste ki čakate za nama.

_____________________________

ANDREJA

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
   RE: klub klomifenk
19.1.2008 15:04:53   
Fargesia



                            user posted image

      user posted image   KLUB POZITIVNIH KLOMIFENKuser posted image
  • biba77 - 1. ciklus (z IUI?) - UZ 21.1. user posted image
  • maša82 - 4.ciklus - 28.1. krvni test(21 m)
  • waiting - 3. ciklus - 2.2. test
  • janeey - 2.ciklus pri Rešu (drugače 4.ciklus) - 3.2. test
  • nf- 2.ciklus - 5.2. test
  • miska73 - 6.ciklus - 6.2. test
  • PENCA - 2.ciklus - 7.2. test
  • andre3a - 1.ciklus - 13.2. test
  • stunfek -  4.ciklus - 17.2. test
  • anonimna - 6.ciklus (zanositev v 1.ciklusu - nov.2006user posted image )
  • Petra1111 - 4.ciklus 
  • neela - 3.ciklus (19m)
  • Efi - 4.ciklus
  • reby - 3. ciklus(čaka na laparo 6.3.)
  • Čačka - počiva en ciklus (3.ciklusi so za njo - čaka na laparo)
  • Tamara 79 - 2.ciklus
  • Tiara123 - 4.ciklus
  • nati80 - 2.ciklus (čaka na nadaljna navodila od G)
  • dinasajo - 3.ciklus
  • pandka - 1.ciklus
  • bozza - 2.ciklus user posted image
  • snežinka - 1.ciklus
  • pike - 1.ciklus

       user posted image SREČKE KLOMIFENSKE NOSEČKEuser posted image
  • pati0102 - 1.ciklus (4.10.)


Pike, dobrodošla!

kdaj pa ostale delate teste? in koliko časa se že trudite za dojenčka?


_____________________________

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
   RE: klub klomifenk
19.1.2008 15:06:01   
Fargesia
Andreja...user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu andre3a)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
   RE: klub klomifenk
19.1.2008 15:39:45   
neela
andre3a - user posted image user posted image user posted image  le pogumno v nove boje!

pike - pozdravljena v klubu! Če K dobro opravi svojo nalogo naj bi O prišla nekje med 12 in 16 dnevom. Jaz sem opazila, da je ta dan pri meni 16. dan ciklusa oz. 7 dni po zaužiti zadnji tableti K. Drugače pa jih jemljem isto kot ti (2 tbl/dnevno, 5-9 dan ciklusa). Pred tem pa sem imela razpon M ciklusa od 31 do 90 dni (pa še ta bi bil verjetno daljši, če ne bi šla prej po Primolut Nor, ki ti sproži M).
Sicer je nekaj punc tle gor, ki so že zanosile s pomočjo K (uspešno ali neuspešnouser posted image ), vendar nas je večina takšnih, ki tega še nismo dosegle...zato pa je tudi ta klub, da skupaj upamo na user posted image ... naši natančni podatki pa so itak na Mašinem izvrstnem seznamu.

Maša - zapiši meni test: 10.2....sorry, ker te skoz gnjavim...user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
8 slabosti vsakodnevnega seksa, za katere ...
Kakšne so slabosti vsakodnevnega seksa? Ali nam lahko preveč seksa res škodi? To je vprašanje, ki si ga zastavlja veliko...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?