|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub klomifenk
12.1.2008 18:39:06   
nf
Čao punce!
Hudo, kolk nas je že!!! Dobrodošle Penca, Snežinka in Pandca!! Se razume, da navijam za vsako posebi user posted image
Maša, to si se pa razpisala user posted image  Ja ful dobr, hvala! Sem že mal pozabila od prejšnjega meseca, ampak se mi zdi, da me niti slučajno ni tako bolelo kot tebe. Sicer pa danes začnem z novo dozo K, me je kr mal groza, kaj vse me bo ta mesec zapopadl user posted image  Aja čestitke za foliklčke!
Dinasajo, poznam en par iz Chicaga, kjer se je bivša sestrina sodelavka poročila z bratrancem od mojga moža. Mateja in Uroš, če ti je slučajno kej znano. Sej valda da vsi slovenci v chicagu hengate skupi ane? user posted image  
Jaz sem tudi dons potegnila do 10, mmmm kaj je pasal. Popoldne pa na kolo in sem nardila luškano turco do Mengeša in še mal naprej. Domov sem se vrnila k en kup blata user posted image  Zdele se pa počasi odpravljava v filharmonijo, potem pa na neki konkretnega, hehe treba je izkoristit še zadnje nenosečniške dneve user posted image  user posted image
Punce uživajte!

(odgovor članu PENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
   RE: klub klomifenk
12.1.2008 20:54:45   
andre3a
Pozdravljene vse klomifenke!Tudi jaz bi se vam pridružila saj sem tudi jaz ta mesec na klomifenu.Moj zdravnik se je odločil zanj ker mi spet nagajajo jajčniki in se v njih nič ne dogaja.Ta mesec sem jih začela jesti 3 dan po dve tableti in do 7 dne.12 dan,to je bilo 3.1.pa sem imela UZ in tam je videl da imam v vsakem jajčniku po en zelo velik folikel ki bo vsak čas poču.Torej je klomifen deloval.V tem času sva tudi pridnouser posted image .19 dan zvečer pa sem šla na stranišče in na hlačkah opazila krvav madež,ki je bil samo takrat in nič več.Zelo sem se prestrašila saj tega še nisem imela nikoli prej.Ali se je kateri že to zgodilo?
21.1 pa bomo tudi videli rezultat.Če ne bo nič začnem spet 3 dan s tabletami in potem 12 dan UZ.Držim pesti za vse nas da nam končno rata.
Lep pozdrav Andreja

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
   RE: klub klomifenk
12.1.2008 21:25:11   
Fargesia



                            user posted image

      user posted image   KLUB POZITIVNIH KLOMIFENKuser posted image
  • maša82 - 4.ciklus - 28.1. krvni test v stari porodnišnici
  • anonimna - 6.ciklus (zanositev v 1.ciklusu - nov.2006user posted image )
  • Petra1111 - 4.ciklus 
  • miska73 - 6.ciklus - 6.2. test
  • neela - 3.ciklus
  • Efi - 4.ciklus
  • stunfek -  en ciklus brez K - 21.1. test
  • waiting - 3. ciklus - 2.2. test
  • reby - 3. ciklus(čaka na laparo 6.3.)
  • Čačka - počiva en ciklus (3.ciklusi so za njo)
  • janeey - 2.ciklus pri Rešu (drugače 4.ciklus)
  • Tamara 79 - 2.ciklus
  • Tiara123 - 4.ciklus
  • ANIME - 2.ciklus - 20.1. test
  • biba77 - UZ 16.1. - IUI 26.1.
  • nf- 2.ciklus - 5.2. test
  • nati80 - 2.ciklus (čaka na nadaljna navodila od G)
  • dinasajo - 3.ciklus
  • pandka - 1.ciklus
  • PENCA - 2.ciklus - 7.2. test
  • andre3a - 1.ciklus - 21.1. test

       user posted image SREČKE KLOMIFENSKE NOSEČKEuser posted image
  • pati0102 - 1.ciklus (4.10.)




_____________________________

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
   RE: klub klomifenk
13.1.2008 10:26:21   
pandka
Pozdravljene punce. Jaz navijam za vsako, da čimprej zagleda magični user posted image . Jaz sem bila na UV 11 in ne 12 dan M, zgleda, da sva obe z G pomešale. Sem pa imela učiraj O, saj po sluzi sodeč, in midva sva pridno user posted image , upam, da se je kaj prijelo. Me pa zanima, če je katero kaj potem bolelo, jaz sem bila namreč skor celo noč pokonci,me je bolelo v spodnje delu trebuha in v obeh jajčnikih, med bolečino in zelo veliko napetostjo je bilo. Pa tud zdaj imam še zmeraj občutek velike napetosti. Čakam, da bo minilo, pa sploh noče. 

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
   RE: klub klomifenk
13.1.2008 11:03:25   
nf
Pandka jaz sem imela prejšnji mesec isto, tako napetost in bolečine, kar sem pripisala O. Res je pa trajalo kar ene 5 dni, potem en dan res grozno, naslednji dan pa skoraj nič več. Sklepam, da je takrat, ko je grozno napeto, O? Bo čas pokazal user posted image
Dobrodošla Andre3a!

(odgovor članu pandka)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
   RE: klub klomifenk
13.1.2008 12:57:00   
PENCA
Pozdravljena andre3a in vse ostale klomifenke!
če prav razumem, nas je od 22 zanosila samo pati0102. A od oktobra ni nobena več zanosila? Ko sem gledala za nazaj je blo pa full vec noseck. Punce, men se tud zdi, da je s to serijo klomifena neki narobe.user posted image user posted image user posted image  Kakorkoli, mi bomo še naprej veselouser posted image user posted image .

Naj se vam še jaz malo bolj predstavim. Jaz sem želela že zanosit, ko sem bila stara 19 let. pa mi je ginekologinja takrat skoz govorila, da imam še čas, da sej bo in da naj ne hodim dokler ne bom noseča.(Res sem imela zelo pogosto vnetja, ki pa jih potem sploh nisem več zdravila, saj so minila sama, samo nevem kaksne posledice mi je to pustilo, GIN je rekel, da to ni nič, naj se ne sekiram zarad tega). Potem sva se s fantom tudi razšla. Zdaj imam ze dve leti drugega in tudi drugega ginekologa. Ko sem bila stara 29 let sem se začela zdravit zaradi neplodnosti, zdaj pa sem 31 in še vedno nisemuser posted image .
Vse se dogaja zelo počasi. imela sem HSG, ki je pokazal, da imam zamašen desni jajcevod, kar je menda pogosto po operaciji slepiča. Levi pa je lepo prehoden. Samo zdi pa se mi, da levi jajčnik nič ne dela, ker je bil vsak mesec na UZ folikel v desnem. Ene trikrat sem bla na UZ preden sem dobila K. Zdej mam pa folikle v obeh.user posted image user posted image user posted image . Sm kar mal bolj optimistična in upam, da je sam to problem. Naj povem, da sem vedno vedela, do ure natančno na 28. kdaj bom dobila user posted image . Pred parimi leti pa se mi je vse zmešaloin sem jo mela na 27,30,32,29 in tud 43 dni. Ginekologinja mi je takrat rekla, da se je moj jajčnik tako odločil. Halo? No, začelo se je nekako takrat, ko sem imela cisto na jajčniku (3,5cm)in čez par mescev spet. Spravla sem jih s pomočjo Dabrostona. So pa tud user posted image  postale full boleče in velikokrat imam dva dni prej predno se ulije krvav izcedek. Če sem prav razumela, je to premalo progesterona. Sklepam, da bi morala poleg K jesti še Dabroston, da bi se jajčece sploh lahko vgnezdilo. Imam prav? Ali imam tudi s K možnosti?

Janney, ne sekiraj se zaradi pregrade. Veš nekateri ginekologi pri vsaki ženski vidijo pregrado, drugi jo pa ne. Mene je tud moj izstrašil, da imam pregradico. Sem že razmišlala a naj grem na operacijo al ne. Naslednič ko sem bla na UZ sm pa rekla: "no pa da vidmo zdaj to pregradico kolk je velka". Je pa reku: "KAKŠNA PREGRADA, tle ni nobene pregrade!user posted image  Sam mal je maternica ubočena, vse je o.k. Ta obok je lahko včasih videti kot pregrada. Od takrat sem bla še dostkrat na UZ, pa ni nikol več videl pregrade. Drgac pa pregrada itak naj ne bi vplivala na zanositev, ampak donositev. Torej, bi morala že kdaj splavit. Po eni strani pa rajs vidim, da ne zanosim, kot da potem splavim. Ma, ne bodmo pesimistične - vse pride ob svojem času. In leto 2008 je naše leto!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Punce,sam akcija, gremo user posted image user posted image  Menda je prestopno leto še bolj plodno!!! Upam, da nisem preveč dolgovezla. Še drugič kej napišem, lahk pa tud kej vprašate. Še dobr, da se moj tolk z GPS-jem ukvarja, da mam jest cajt bit na forumu. Lepo vas pozdravljam in vsaki klomifenki poklanjam user posted image  za lepši dan. Zdej morm it pa kuhat, drgač bova od lakote umrla.



(odgovor članu andre3a)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
   RE: klub klomifenk
13.1.2008 13:15:24   
stunfek
hoj penca. veš ta seznam je čisto frišn. v bistvu vmes malo ni bilo seznamov. zato morda deluje, da ni veliko nosečk :) jaz sem zanosila v prvem ciklusu klomifena (tolk za vzpodbudo) samo se pač ni dobro končalo. ta mesec sem ga pozabila vzet (se zgodi...hehehe) ampak vem, da sem imela ovulacijo tako, da sem vseeno optimistična.

Upam, da ti bo kmalu uspelo. Če si si jih želela že pri 19ih si pa res že dolgo kandidatka za bejbij. Jaz pri 19ih še vedla nisem kaj je to nosečnost...hehehe...ali fant user posted image . sem bila bolj pozna cvetka.

no, upam, da bosta sedaj folikla v obeh jajšnikih prinesla srečo v obliki bebice! Držim pesti, kot seveda za vse ostale klomifenke. user posted image

_____________________________

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu PENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
   RE: klub klomifenk
13.1.2008 16:14:36   
dinchy 86
nf- jst sem kle eno leto tko da nepoznam  dost folka.ja seveda  ce gremo vn,nebomo sli v kaksn ameriski klub vec v nase.
ej punce jst jutri koncam s K  in pol cakam konc meseca da vidm ce bo kej,ce pa ne  grem G ki me bo verjetan  poslal endokrinologu ginekologu kot mi je zadnjic omenil.
 Dobrodosla  andre3a!

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
   RE: klub klomifenk
13.1.2008 16:22:20   
andre3a
hvala za dobrodošlico!Pandka tudi mene je v času ovulacije 2dni ful bolelo spodaj in se mi zdi da sem vsak jajčnik čutila.To sem pripisala ovulaciji!
Stunfek medve imava isti dan test,kakšni so občutki?Mene so danes že začele boleti prsi in to bo dokler ne vidim rezultata,BT je lepo povišana.
Vsem nam želim da končno zagledamouser posted image user posted image .

Andreja

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
   RE: klub klomifenk
13.1.2008 17:55:13   
pandka
Nf in Andre3a hvala za odgovore. Upam, da bodo bolečine kmalu minile, jih pa imam samo še v trebuhu, pa zgaga me daje, pa skoz moram na wc. Pravita, da bo minilo, komaj čakam. Pa danes naj bi še user posted image , mislim, da ne bom zmogla več vsak dan. Če se bo bolečina in napihnjenost še vlekla, bom morala premislit o uporabi K, a kaj ko svojih O nimam že 6 mesecev. Je pa to moj prvi poskus zanositve.

(odgovor članu andre3a)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
   RE: klub klomifenk
13.1.2008 20:56:40   
bozza
Pozdravljene. Sem mama že enega s pomočjo k. pridobljenega otroka, takrat nama je uspelo v prvem ciklusu.
Zdaj sva se odločila za povečanje družine, zadnji M sem imela 8.12., O pa okoli božiča (klomifen sem jemala 12 dni po 2 tabletki, vmes pa hodila na UZ). Pridelala sem vsaj 4 folikle, velike nad 20 mm. V času O me je zelo špikalo po jajčnikih, dojke oz. bradavice so bile zelo občutljive, kazalo je dobro. Danes sem naredila test, saj M še ni, pa je bil negativen. Špikanje je povsem popustilo, bradavice so manj občutljive. Še nekaj dni bom počakala, potem pa še enkrat naredila test oz. klicala G, če me vzame na še en UZ. Kaj pravite pa ve? Kakšen nasvet ali namig? Kakšen glas intuicije? Prvič sem hitro vedela, da sem noseča, saj sem samo spala in bradavice tako boleče, da me niti pogledati nisi smel. A je mogoče, da so se bradavice z dojenjem kaj utrdile, saj zvečer še vedno dojim?

(odgovor članu pandka)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
   RE: klub klomifenk
14.1.2008 8:36:16   
neela
bozza - pozdravljena v klubu (čeprav si že stara klomifenska mačka, ne?...) user posted image ... Sicer sem sama šele v 3. ciklusu K, vendar že vem, da na k reagira vsaka drugače. Nekaj pa mi ni jasno pri tebi? A ti si 12 dni skupaj jemala 2 tbl dnevno? In to ti je predpisal g, kljub temu, da še dojiš?


(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
   RE: klub klomifenk
14.1.2008 9:04:50   
bozza
IZVIRNO SPOROČILO: neela

bozza - pozdravljena v klubu (čeprav si že stara klomifenska mačka, ne?...) user posted image ... Sicer sem sama šele v 3. ciklusu K, vendar že vem, da na k reagira vsaka drugače. Nekaj pa mi ni jasno pri tebi? A ti si 12 dni skupaj jemala 2 tbl dnevno? In to ti je predpisal g, kljub temu, da še dojiš?




Ja, moje telo malo bolj počasi reagira, saj me je ves čas spremljala na UZ. dojenje naj bi malo zaviralo zorenje foliklov, a  glede na zadnji uz temu ni bilo tako, če sem pridelala kar 4 folikle. Ja, vem, d bo treba nehati dojiti. Ampak ne bo lahko.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
   RE: klub klomifenk
14.1.2008 9:13:39   
Fargesia


                            user posted image

      user posted image   KLUB POZITIVNIH KLOMIFENKuser posted image
  • maša82 - 4.ciklus - 28.1. krvni test v stari porodnišnici
  • anonimna - 6.ciklus (zanositev v 1.ciklusu - nov.2006user posted image )
  • Petra1111 - 4.ciklus 
  • miska73 - 6.ciklus - 6.2. test
  • neela - 3.ciklus
  • Efi - 4.ciklus
  • stunfek -  en ciklus brez K - 21.1. test
  • waiting - 3. ciklus - 2.2. test
  • reby - 3. ciklus(čaka na laparo 6.3.)
  • Čačka - počiva en ciklus (3.ciklusi so za njo)
  • janeey - 2.ciklus pri Rešu (drugače 4.ciklus)
  • Tamara 79 - 2.ciklus
  • Tiara123 - 4.ciklus
  • ANIME - 2.ciklus - 20.1. test
  • biba77 - UZ 16.1. - IUI 26.1.
  • nf- 2.ciklus - 5.2. test
  • nati80 - 2.ciklus (čaka na nadaljna navodila od G)
  • dinasajo - 3.ciklus
  • pandka - 1.ciklus
  • PENCA - 2.ciklus - 7.2. test
  • andre3a - 1.ciklus - 21.1. test
  • bozza - 1.ciklus (enkrat s K že zanosila in donosila)

       user posted image SREČKE KLOMIFENSKE NOSEČKEuser posted image
  • pati0102 - 1.ciklus (4.10.)



Bozza, DOBRODOŠLA!!!!


_____________________________

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
   RE: klub klomifenk
14.1.2008 9:17:04   
neela
bozza - koliko starega user posted image  pa imaš? A potem, ko sta se z user posted image  odločila, da bosta delala na drugem user posted image   te je g takoj dal na k ali sta najprej poskusla brez 'pripomočkov'?
Sorry, ker toliko sprašujem...pač sem taka od vedno. Sprašujem in sprašujem...pravi babji firbec..user posted image

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
   RE: klub klomifenk
14.1.2008 9:27:43   
bozza
Imam dobro leto starega otročka. Za K se je G na podlagi UZ, ker folikli spet niso dozorevali, pa smo šli kar takoj na K.
Danes me že celo jutro boli križ, kot da se nekaj napoveduje. user posted image    Bomo videli, kaj se bo izcimilo iz tega.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
   RE: klub klomifenk
14.1.2008 9:37:36   
ANIME
Maša ... a je kakšna šansa, da bi seznam uredila po datumih testa, da bi bila zadeva malo bolj pregledan (če ti seveda ne bi vzelo preveč časa).

Predlog.

_____________________________

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
   RE: klub klomifenk
14.1.2008 14:18:51   
nf
Hello!
Moram se mal oglasit tudi med službo user posted image  Kakšno je kej stanje punce? Je že kak plusek na obzorju? Jaz sem pojedla že 2 K in moram rečt, da ta mesec sploh nimam nobenih posebnih stranskih učinkov, mogoče malo več zeham kot običajno, ampak sej je pondelk user posted image
Se mi pa zdi, da se nas ful nabira v našem klubu?!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
   RE: klub klomifenk
14.1.2008 14:22:35   
neela
Ciao nf!
Nič posebnega na obzorju - razen tega, kar si sama ugotovila - da nas je vedno več članic. Kaj ti si imela v prejšnjih ciklusih kakšne 'stranske učinke'?
Jaz sem danes štartala 3. krog K - srčno upam, da se mi bo uresničila ljudska vraža, da gre v tretje rado...user posted image .

Lep sončen dan vam želim punce!!!

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
   RE: klub klomifenk
14.1.2008 14:55:17   
biba77
Punce, tudi nam je ze enkrat uspelo s Klomifenom, tako, da nic prehitro obupat.user posted image

_____________________________

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/


(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
   RE: klub klomifenk
14.1.2008 17:52:14   
Fargesia



                            user posted image

      user posted image   KLUB POZITIVNIH KLOMIFENKuser posted image
  • ANIME - 2.ciklus - 20.1. test
  • andre3a - 1.ciklus - 21.1. test
  • stunfek -  en ciklus brez K - 21.1. testuser posted image
  • biba77 - UZ 16.1. - IUI 26.1.user posted image
  • maša82 - 4.ciklus - 28.1. krvni test v stari porodnišnici
  • waiting - 3. ciklus - 2.2. test
  • nf- 2.ciklus - 5.2. test
  • miska73 - 6.ciklus - 6.2. test
  • PENCA - 2.ciklus - 7.2. test
  • anonimna - 6.ciklus (zanositev v 1.ciklusu - nov.2006user posted image )
  • Petra1111 - 4.ciklus 
  • neela - 3.ciklus
  • Efi - 4.ciklus
  • reby - 3. ciklus(čaka na laparo 6.3.)
  • Čačka - počiva en ciklus (3.ciklusi so za njo)
  • janeey - 2.ciklus pri Rešu (drugače 4.ciklus)
  • Tamara 79 - 2.ciklus
  • Tiara123 - 4.ciklus
  • nati80 - 2.ciklus (čaka na nadaljna navodila od G)
  • dinasajo - 3.ciklus
  • pandka - 1.ciklus
  • bozza - 1.ciklus user posted image

       user posted image SREČKE KLOMIFENSKE NOSEČKEuser posted image
  • pati0102 - 1.ciklus (4.10.)


ANIME, sem naredila tako, samo če nam ne uspe, potem je treba vsak mesec vse to prestavlat...

dejte povedat, če ma še katera otročka doma...da ji prilepimuser posted image

_____________________________

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
   RE: klub klomifenk
14.1.2008 19:47:28   
stunfek
hoj punce!

Maša pridna s seznamom. Vse pohvale.

Jaz se samo malo javljam, ker nimam kaj pametnega za povedat. Imam precej iztrošene baterije danes. Saj bo bolje. Sicer pa  valjda še prezgodaj za kakršenkoli znak, bo pa 21.1. hitro naokoli.

Lepo se imejte in pridno user posted image  :)

_____________________________

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
   RE: klub klomifenk
15.1.2008 0:14:38   
andre3a
pozdravček!Jaz imam doma tri leta in pol staro hčerkico.
kako mučen bo ta teden ko čakam na rezultat.Nič posebnega se ne dogaja samo prsi me bolijo pa neka napetost je v spodnjem delu.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
   RE: klub klomifenk
15.1.2008 8:16:13   
Fargesia


                            user posted image

      user posted image   KLUB POZITIVNIH KLOMIFENKuser posted image
  • ANIME - 2.ciklus - 20.1. test
  • andre3a - 1.ciklus - 21.1. testuser posted image
  • stunfek -  en ciklus brez K - 21.1. testuser posted image
  • biba77 - UZ 16.1. - IUI 26.1.user posted image
  • maša82 - 4.ciklus - 28.1. krvni test v stari porodnišnici
  • waiting - 3. ciklus - 2.2. test
  • nf- 2.ciklus - 5.2. test
  • miska73 - 6.ciklus - 6.2. test
  • PENCA - 2.ciklus - 7.2. test
  • anonimna - 6.ciklus (zanositev v 1.ciklusu - nov.2006user posted image )
  • Petra1111 - 4.ciklus 
  • neela - 3.ciklus
  • Efi - 4.ciklus
  • reby - 3. ciklus(čaka na laparo 6.3.)
  • Čačka - počiva en ciklus (3.ciklusi so za njo)
  • janeey - 2.ciklus pri Rešu (drugače 4.ciklus)
  • Tamara 79 - 2.ciklus
  • Tiara123 - 4.ciklus
  • nati80 - 2.ciklus (čaka na nadaljna navodila od G)
  • dinasajo - 3.ciklus
  • pandka - 1.ciklus
  • bozza - 1.ciklus user posted image

       user posted image SREČKE KLOMIFENSKE NOSEČKEuser posted image
  • pati0102 - 1.ciklus (4.10.)



_____________________________

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
   RE: klub klomifenk
15.1.2008 14:01:02   
ANIME
Drage moje!

zapuščam vas v tej temi, saj sem začela s ICSI-jem.

Za vse pa držim pesti in upam, da boste imele več sreče s klomifenom kot jaz!

LP

_____________________________

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Najbolj ujemajoči astrološki pari so ...
V članku preveri, kateri so najboljši kozmični ljubezenski pari.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?