|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
21.10.2006 10:51:49   
mojca75
Mojca kandidira za MISs lene riti (avgust) sama - brez čebulnega Aleksa, ta naj bo od Eve, se pa zanima za DAvida (od Petke) ker je tud fejst fant, no tud od Puncice je faca, se ne more glih odločit,...

user posted image

VGlavnem...fejts otrokičke imamo, ane!!!!!

Mojsonček ne sekiraj se - pridejo tud taki dnevi!!!!user posted image  user posted image

Uživajte punce

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
21.10.2006 13:26:52   
marsovka
pozdravljene, majčice in majčki! Malo pozno se javljam in upam, da se vam lahko še pridružim!?...do sedaj sem namreč čakala na internet.
Zanimivo vas je brati, sem malo čekirala vaše prigode in nezgode za nazaj, samo je tega toliiiiiko!!! Krasno!
MarijaPo mislim, da sem te spoznala, sva bili namreč skupaj v sobi v PO! Jaz sem bila tvoja desna soseda s fantkom....sem imela malo podaljšan staž, ker je bil mali pod lučko...se spomniš???? Joj, sem se ful razveselila, ko mi je užgalo, da si so ti!
Tamau trenutno spi, kar je pravi čudež pri nas, ker je ena mala sovica, ne zaspi pred enajsto zvečer!!!! Ne vem, kaj narobe delam...ali je pa pač tak naspidiranček!? Potem pa berem, kako vaše "ovije" tam okoli 19h??? O, blagor vam! Tudi ponoči imamo še papcanje tam okoli 2h ali 3h, potem pa spet okoli 6h. Čez dan se mu zdi pa škoda časa za siestice (jaz bi pa takoooooooo spala)
POčasi sem začela dodajat jabolko in babanco skupaj in odpira usteca, da je veselje, sicer se pa še 100% dojiva. Na začetku je bilo kar problematično, sem se nasekirala za naprej in nazaj, no, potem je pa steklo in sem prav ponosna, da sem vztrajala!!!
Aja, še tehnični: veliki smo 66cm in težki okoli 7kg. Krči so nam bili na srečo popolnoma prihranjeni!!
Edini problemček je to, da se frikec noče vozit v vozičku, materca! prakticiram kenguruja, a počasi postaja pretežak zame! greva pa vsak dan, v vsakem vremenu vsaj 3x ven.
Verjetno smo ga malo (ali pa veliko) scertali, ker je zelo RAD na rokah. Pod igrali se zamoti ene dvakrat na dan po 15 minut, potem pa začne protestirat. Zobkov še ni, prevali se tudi še ne na trebuha ali obratno. Rad moli nogice v zrak, se prijemlje za copatke in nogice, pa na bok levi - desni se vali. Pa prav pridno čeblja in vriska!
No, tolk na kratko, upam, da se še kaj beremo. Zdej pa letim, je ALSRM!!!!
Pozdarv vsem

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
   [Brisano sporočilo]
21.10.2006 16:11:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu marsovka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1203
   [Brisano sporočilo]
21.10.2006 16:13:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1204
21.10.2006 20:29:36   
cofek
ojla!

na hitro, ko se kopata....

Barbs - se mi zdi neumno kupovat vseh 6 paketkov fruchtzwerge, ko bi pa porabila samo 2 (marelica in jagoda ne štimata - pa tudi jaz je ne morem pojest, je vseeno pikast). Me pa zanima, če ste slučajno kdaj brale kaj dajejo v vse tiste skutke in jogurte  - med drugim tudi papriko in paradižnik - me je skoraj po tleh vrglo. Sem pa našla nek jogurt-napitek za otroke (kao) čebelica Maja z okusom banane, kjer pa ni pisalo, da bi imel kaj  podobnega papriki not. Bomo probali v kratkem-mogoče se pa tudi prebava uredi...

ja, lenika, moram priznat, da nisem več tako navdušena nad tem vozičkom, kot sem bila od začetka - tudi igračk ne moreš nikamor obesit da bi se malo zamotil...

sem pa včeraj prodala košaro od vozička in sem bila ful zadovoljna - bi zdaj piko dobil to nakazano.

marsovka dobrodošla!

ln,t

Neposredna povezava do sporočila: 1205
21.10.2006 20:46:11   
lenika
Pozdravljene!

Mi smo cel dan šopingirali v Ljubljani in kupili za Matica vse potrebno. Med drugim tudi actosedež Maxi cosi priori in stolček za hranjenje.

Cofek, kar se tiče igračk v vozičku imamo kot eno tako dolgo kačo z nekaj visečimi igračkami, ki mu jo dam zraven notri, upam pa, da bo okolica kmalu toliko zanimiva, da igračke ne bodo več potrebne. Kar se tiče košare, jo bomo mi tudi v kratkem oddali na izposojo, vendar jo dobimo nazaj, ker upamo še na kakšnega user posted image .

Marsovka, dobrodošla.

Preživite lepo nedeljo.

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
21.10.2006 22:11:04   
marsovka
no, evo mene, spet sem tukaj! kot sem že napisala, je naš še pokonci, trenutno ga zabava ati. upam, da bo danes zaspančkal kaj pred enajsto, ufa!!!
hvala za dobrodošlico! je fajn občutek, da si med isto-trpečimi in isto- ali podobno-mislečimi!
glede Gh pa moje mnenje: kakšnih fruchtzwerge ali BOG NE DAJ monte-jev moj še kakšni dve leti ali pa vsaj toliko časa, dokler mu jih ne bo ponudil nekdo drug, ne bo videl!!! To je sama kemija, umetna barvila, umetni okusi, aspartam, sladila, citronka, konzervansi, itditd. Še jaz ne jem tega, kaj pa šele, da bi to ponudila 5-mesečnemu otroku!!?? Joj, res ne, no. Raje kupim skuto in ji dodam sadje. Saj vse prej omenjeno je dobro, kako vendar ne bo, ko je pa notri toliko sranja - po domače - samo za tamale je pa prehudo po moje, packarija. Upam, da ne zamerite, ampak sem morala napisat, ker me je res presenetilo, da kdo to daje dojenčku.
Sicer pa sto ljudi - sto čudi. Vsaka mama dela, kakor najbolje ve in zna.
Lahko noč in lepo nedeljo vsem!!!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
21.10.2006 22:18:43   
Anonimen
pozdravljena marsovka :)

no naši ončici pa spita tamala od 7h tavelka od 8h. se mi zmeša da sta do 11h pokonc. zdele grem jaz že spat pa je mal čez 10 pa vikend :)

ja glede telih skutic frukcverge in podobnih se tut men mal zgodej zdi pri 5. mescih dajat ne vem no. še za skuto in jogurte sem js šele za po 6. mesecu, tele taumetne zadeve sem pa js začela tm pri kakih 8. mesecih pri tavelki prakticirat. pa nism ravno una vse bio pa to. ampak vseeno raje kupim navadni jogurt al pa skuto pa not zmešam sadje. sej še na kuplenmu skutinmu frutku piše da je za po 6. mesecu user posted image  tako da naša bo še mal na sadju in zelenjavi in rižeku, še kak teden ala dva pol bo pa tut do mlečnih zadev prišla pa do mesa :)
sicer pa res vsak po svoje, men je mat že pri treh mescih dajala rumenjak pa banano pa piškote v kravji mlek od kmeta, da sem bolje spala :) če bi to današnmu dojenčku dal bi vrjetno umru user posted image user posted image  k komi da lohk dihajo navadn zrak in ne 100% kisik iz bombe do enega leta po mnenju ne vem kako študiranih osebkov.

nč grem še js mižat zutri bo treba zgodi vstat :) no ob 7 h:) zame sred noči :)

(odgovor članu marsovka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1208
21.10.2006 22:20:38   
mojsoncek
Cer! Jaz bom spet cisto na hitro...

marsovka dobrodosla!

skutice - jaz sem tudi Anzetu ze pomakala zlicko v skutico, da sem vsaj lahko v miru pojedla. In sicer od Lj. mlekarn skuta s sadjem (borovnica). Mu je ful vsec in bi verjetno pojedel kar celo, ce bi mu jo dala.

Drugace sva mu pa koncno do konca ustimala sobico, ki je do sedaj sluzila kot ropotarnica. Danes je cez dan ze dvakrat po pol urce podremal. Bom pa jutri porocala kako je bilo cez noc.

Mah, gremo pocasi v mizale... lepo nocko vam zelim

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
22.10.2006 13:25:12   
mojsoncek
Samo toliko, da ne izpademo s prve strani user posted image ...

misija spanje v svoji sobici - uspesno! Anze je spal tako nekako kot ponavadi. Od pol desetih pa do malo cez sedem user posted image . Jaz se pa to noc nisem zbujala zato, ker bi slisala, da se mali premetava, ampak zato, da sem preverjala in razmisljala, ce je baby sitter dovolj naglas in ce dela user posted image .

Bejbike uzivajte!

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
22.10.2006 14:25:34   
mojca75
Ojla punce!

Marsovka dobrodošla!

Mi smo očitno zamenjali bioritem, zdej spimo 2x po cca 1,5-2h, se pravi zadnja runda tam do 15 - 15.30 pol pa nič več. Zvečer smo "Morto-di-krepo" ampak pol pa se napapcamo pa zaspimo.

smo pa zdej že dvakrat spali do cca 6h user posted image  (vmes sicer duda parkrat), pojedli joško, se pokakali user posted image , preoblekli, ropotali najprej po svoji postelji, potem pa še po najini in zaspali nazaj (7h) - danes tako spali potem vsi 3-je do 9h! user posted image

Fruhcverge - mi bomo tud najprej z naravnimi jogutri začeli - oz smo že in sadje, verjamem sicer da ji bi F bolj padli v ritko, ampak bomo še mal počakal,... itak bomo to še moral kupovat ko bo spoznala,...

Smo pa včeraj dobili v dar tistega pametnega kužata (od Fisher_price-a) in ga obožujemo, kar vriskamo ko on prepeva in se pogovarja...., edin pojedli bi celega, to ji pa ne pustim, ker mamo itak vse pliške že pocuzane, pa naj vsaj ta ostane še malo lep, zato ga mami v roki drži!

volili smo že, Mojči sicer noče povedat kaj je volil oči (gledala iz kengurujčka), in skoz govori "volilni molk", ... smo pa očarali komisijo user posted image .

zdej ko se naspi, pojemo in gremo babici in dediju "težit". Upam da imajo kak štrudel!

Neposredna povezava do sporočila: 1211
   [Brisano sporočilo]
22.10.2006 17:57:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mojca75)
  Neposredna povezava do sporočila: 1212
   [Brisano sporočilo]
22.10.2006 18:00:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1213
22.10.2006 18:08:10   
TiaSara
Oj Mojca - tudi mi smo očarali komisijo user posted image .

Oh, jaz tudi razmišljam o svoji sobici, ampak po drugi strani mi je pa tako všeč, ko ga imam tako blizu in ga vedno vidim ali pa otipam, če je primerno topel user posted image .

LP

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
22.10.2006 20:57:44   
lenika
user posted image

Jaz vam pa prilagam začuden obraz našega Matica, ko smo ga danes posedli v nov stolček za hranjenje.

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
22.10.2006 21:25:04   
puncica
Jah pozdravček zvečer, tud mi smo po starem, še vedno jemo jabolko in korenček, dlje nismo prišliuser posted image , hrušk mu še ne bom dajala, ker smo imel dvakrat slabe izkušnje tako bom še mal počakala, o kakih jogurtih, frucksvergih in montejih ni šans, da bi kej takega dajala, to še men ni dobro, tavelika bi pa sam embalažo gledala, kar je pa noter ji pa ne gre v rituser posted image . Ja pa v nedeljo je jedel kutine pa banano in je bil ful navdušen, bomo še jutr probal mal kutin skuhat in dat, sem mu pa danes dala korenček iz goveje župce pa je ful jedel, ja itak če je blo pa mal slano pa to, pa mal goveje juhce in očitno bo to to.

Spimo kot ponavadi, ne prevečuser posted image user posted image smo ga pa včeraj dal v vrečo in je spal prvo runto kar 5 uric, danes pa tud v vreči in po hranjenju blaženo BREZ JOKA zaspal, tako da mogoče je pa res bol po mamici zmrzljive sorte.

Lahko nočko

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
22.10.2006 22:30:12   
SelmaC
oj,

marsovka dobrodošla user posted image . Se strinjam s tabo, mogoče res ni za tako male, še posebno za tiste mal občutljive. Jaz bi jih pa sigurno popapcala. Sicer se tudi jaz šparam zaradi dojenja, no mlečnemu zdrobu pa se le ne morem upreti.
Mi smo danes imeli štalo popoldne. Ni in ni mogel zaspati, pa utrujen da gorje. Jok in stok, pol smo ga skopali in ob 21h je ob svoj standard uri zaspal. Zdi se mi, da ima vedno bolj rahel spanec tako podnevi kot ponoči. Zdaj čez dan že pazim, da ne rogovilim preveč okoli "spečega leva". Mi imamo namen ga preselit čez 1 mesec. Včeraj smo jih dopolnili 5. Smo horteli it tudi mi v šoping v btc, ma pol so me tisti popusti in prireditve prestrašile, tako da gremo drugič. Maja moramo itak vzeti s sabo, malo zaradi dojenja in malo zaradi tega, ker pri nobenem ne bi zdržal dolgo. Mi prakticiramo zdaj hruško. danes je poskusil nekaj žličk hippove kašice (meni je ogabna) njemu pa ni bila toliko kot prava hruška user posted image

zdaj pa se odpravljam spat, jutri je nov in napolnit je treba baterije
Nočko

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
22.10.2006 22:46:10   
mojsoncek
TiaSara - tudi jaz bi ga v bistvu rada imela ob sebi (mi je kar malo hudo), ampak se mi zdi, da bomo tako vsi bolje spali. Mene ponoci ponavadi zbudi njegovo premetavanje, njega zna pa zbuditi ura, ki jo ima nastimano user posted image za sluzbo (in to okrog petih, pol sestih). Ma, se mi zdi talo trapasto, da bi se zaradi tega zbudil, ce drugace spi nekje do sedmih.

lepo panckajte!

(odgovor članu SelmaC)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
23.10.2006 9:12:46   
lenika
Pozdravljene.

Mi imamo pa danes popoldan kontrolni UZ kolkov in upam, da bo vse OK. Poročam, ko pridemo nazaj. Ob rojstvu so mu naredili UZ in ker je bilo 1A so mi rekli, da ni potrebno široko povijat in zato nismo, upam, da bo OK tudi sedaj.

Gosta hrana naš Matic je zaenkrat probal jabolko, korenček in banano ter rižolino. Poje okoli 150ml na obrok in to mu zadostuje za 3 ure. Nekako smo kar zamenjali dopoldanski obrok dojenja. Je šlo res po hitrem postopku, a Mtic je navdušen, reakcij tudi ni, tako, da...

Spalna vreča, mi smo jo tudi kupili in jo bomo sprobali, ker se full odkriva ponoči.

Svoja sobica, mi ga nameravamo preselit nekje okoli 6. meseca starosti, če ga bomo pa res tako zgodaj, bomo pa še videli.

Lepo se imejte.

Neposredna povezava do sporočila: 1219
23.10.2006 9:28:50   
MarijaPo
marsovka - pozdravljena!!! Ne ves, kako zelo sem vesela, da si se nam pridruzila. Tvoj mali srcek je bil tako simpaticen, nic ni jokal takrat. Skratka, na tisti cas me vezejo zelo lepi spomini in mnogokrat mislim na tiste prve dni z Evo, ko sem bila res precej hin, vidve z R. pa sta bili super - prijazni, dvigovali sta moralo, res prima. :)
Kako se imate?  Upam, da bos veliko pisala, da bom lahko spremljala razvoj tvojega malega soncka. :)

barbs - pazi na luleka od malega Aleksa Cebulnega!!! user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
23.10.2006 9:31:01   
Barbs
Dobro jutro,

marsovka, hvala da si me razsvetlilauser posted image  Na tvoje vprašanje, da res ne veš, kdo in kako lahko otroku daje kaj takega bom odgovorila - jaz. In če sem zato po tvojem mnenju očitno slaba mama, me prav nič ne gane. Moje razmišljanje je, pri ŽE tretjem otroku, pač malo bolj enostavno in drugače zastavljeno. In ne bom se nikomur opravičevala za to. Jaz nisem še nikoli nobeni rekla :ja kakšna mama pa si, da mu/ji še ne daš sadja, al pa zelenjave, al pa karkoli. Tako da tudi tebi NE DOVOLIM, da vmes, ko glasno sprašuješ in modruješ, kako lahko nekdo kaj takega da svojemu otroku, pri tem kažeš s prstom name.

Saj, ko bo začel jesti ribe, jih bom pa gotovo sama nalovila v Kolpi - ker so tisti osliči iz štacune tako zelo umetni. Pa telička bomo kupili, pa ko bo začel jajčka jesti, bomo nabavili še kure, da bom videla, kaj jim bom dala za jest, ker tista jajca v štacuni res niso nobeni reči podobna . Rižolino je seveda tudi in povsem naraven. Pa jabolka iz špara tudi. da ne govorim o povsem sveži sezonski zelenjavi, ki jo lahko tam kupiš.user posted image

Saj veš, kaj mislim, a ne? No ja, jaz se nimam časa ukvarjati z iskanjem mišje dlake v vsaki stvari, zato grem raje napisat mail majčici Pandiuser posted image  , ki sicer Roku tudi ne daje še monteja, pa še kaj drugega počne drugače od mene - in ravno zato se je tako zelo zabavno pogovarjati z njo .

Lep dan želim.

p.s.
Aja, upam, da tudi ti ne zameriš. Tudi jaz sem namreč morala napisat.

< Sporočilo je popravil Barbs -- 23.10.2006 9:35:12 >

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

Neposredna povezava do sporočila: 1221
23.10.2006 10:09:35   
Kalina
OJ!

Kot prvo se popolnoma strinjam z Barbs, noben nima pravice govort kaksna mama si itd, bla bla bla, vsaka dela po svoje in ve kaj je najboljse za svoje otroke. Jst bi vse dala da mam taksne izkusnje kot mama Barbs, no ja mogoce bom pa mela tm pr cetrtem otrocicku.user posted image   Razmisljam da grem ze kr zdej po svoja zamrznjencke mogoce se pa ker primeuser posted image

Hm, morm laufat, je prsu mozek pa hoce kavo pit.

Mal kasnej nadaljujemuser posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
23.10.2006 10:10:11   
puncica
Dobro jutro punce. Kokr je lahko dobro, tavelika je doma, ker jo zobki matrajo in je imela včeri vročino, pa danes zjutraj tudi, pa dajamo calpol pa je mal sitnica, a kaj ko jo zobi matrajao, petke so res hudič.
Tamali pa zdejle trenutno spančka, joj je miruser posted image Sem pa res mogla bit auf že zeloooo zgodaj zame okol šestihuser posted image Ja no pa sej ni problema, sem pa ugotovila da tamali spi ful bolje ko je v vreči in se je danes ponoči samo dvakrat dojil, bravo naši user posted image

Glede hrane, se men tud zdi da vsak dela po svoje, kot najbolje ve, se mi pa zdi da pretirano gledanje knjiga pa tega ni glih najbolj zdravo, jaz delam kr tako mal po občutko kak dan mu dam kej, kak dan ne, ker se mi enostavno ne da al in nimam časa pri nas itak kuhamo tako malo, tistih kašic kupljenih se pa mal izogibam glede na to da imam doma nešpricane jabke in hruške.

Ja zdej pa naša hoče risanko s kokoškam user posted image , da vidmo katera je to. Uživajte

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
23.10.2006 11:49:15   
pikicaa
Ojla

Pri nas je spanje že skoraj en mesec katastrofalno.user posted image Zaspimo okrog 22.00 -23.00. In spimo do 1.00 potem pa se zbujamo na pet minut do pol ure. Ne pomaga nič drugega kot joško. Zvečer ji dam 150 ml Novalaca pa ne pomaga nič. Čez dan pa tudi ne spimo skoraj nič.

GH še ne dajemo nič. Upam, da mi bo uspelo polno dojit do šestega meseca.

Kalina a ti si tudi imela IVF?

marsovka dobrodošla med majčicami.

Se še pišemo.

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
23.10.2006 12:06:41   
mojca75
Ojla punce,

poslušte, men se zdi ta izmenjava izkušenj bomba, da povemo kaj dajemo in kaj ne dajemo oz. kaj delamo in kaj ne delamo z našimi "mladički" je pa res da ni potrebe po obtoževanju, komentiranje pa dobrodošlo! SE STRINJAM s Kalino, da bio bila vesela izkušenj ki jih ima Barbs in druge ki imate že več kot enega "mladička". Ne delam pa tko kot dela ona, mi je pa zelo zanimivo prebrat in razmišljat!

Jaz sem že itak bl ziheraške sorte, poleg tega pa še pod "budnim očesom" tašče pediatrinje - sej ni nič slabega, in ne mislim to slabo, ne narobe razuimet - tko da se bl držim tistega kar svetujejo, sam če se pa ne strinjam pa vseeno naredim po svoje! In vse vaše izkušnje mi pomagajo!

Mi imamo čist nov ritem spanja, se spet lovimo - se pravi po dojenju med 5-6 se mal dogaja mladenki - kako urco se pogovarja, maha in gode, potem zaspi (ob meni), jo dam nazaj v posteljo, in danes smo spali do 9.15 (haloooo?) no potem pa do pol 12 nič, zdej pa upam da do 13h spi, potem pojemo, gremo v šoping, ki jo bo upam da zmatral, spet spanej in potem do večera nič! NOV SISTEM! Ma prej sem glih vedela kdaj grem lahk za kolk časa kam z njo, zdej pa spet nov sistem,... pa vem da ga bomo še večkrat menjali (baje)

No tolk hitr pišem da tud smeškotov ne uporabljam user posted image

Včeraj smo že brez finteranja lepo pojedli korenček in krompirček, sadje nam itak pada v ritko tko da to ni problem, še dobro da imam tolk domačih, nešpricanih "bio" jabolk da je veselje!

Uživajte

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z Oki doki izdelki do napolnjenih šolskih ...
Z nakupom izdelkov Oki Doki v trgovinah Spar in Interspar med 1. in 26. avgustom pomagate omogočiti 100 napolnjenih šols...
6 značilnosti avgustovskih mamic
Mamice, rojene v zadnjem povsem poletnem mesecu, so posebni ljudje, za katere je težko, da jih ne bi imel rad. Kljub tem...

VZGOJITELJICE/UČITELJICE
nataly33

Ali ste zadovoljni z otrokovo vzgojiteljico ali učiteljico?

DA (83%)

NE (17%)

Število vseh glasov: 127

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!