Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, ker je na koncu imel na sebi samo še pajaca, je pa potem ful užival. Pa ful se je zaigral s 5,5-letno sestrično. Smo vsi ugotovil, kako je zdaj lažje, ko jih lahko pustiš že malo same in se sami porihtajo...

NEJC (nuka) praznuje 2. rojstni dan!
... vročine nima nihče (trk trk). dejan bi pa bil cel dan zunaj. in pol naganja mojega očeta. sta vsako jutro dve uri zunaj na vrtu. dejan pride notri moker ko cucek. ga samo preoblečem in pol se z njim kregam, da ne sme po mokrem hodit. samo nič ne pomaga... jst sm se odločla, da grem jutri v ljubljano v službo malo pogledat. sicer raje ne bi trosla bacilov naokoli. mogoče se pa odločim, da grem v torek. bom vidla, kako bo počutje jutri.
. joj, mi je tko smešen...
Mah drek, da moraš službo domov nosit. Upam, da bom nekoč v državni upravi prišla na tako del.mesto, ko bom po 8 urah brez slabe vesti zapustila delovno mesto in dela ne odnašala domov, čez vikende, večere. Pa komaj čakam torek na mojo prvo nepripravniško plačo. Je že minus na računu.
. Brez čokolade bi pa lahko zdržala.