natalia
|
Zdravo punce! Bonnie_: vse najboljšeeeeeeee!!!!!!!!! zdaj trenutno imam še malenkost energije, da vam še kaj napišem: Spanje: mi začuda spimo zdaj že dva dni tako lepo, kot normalna družina! spi od 21.00-6.30, potem pa ponavadi ne zaspi nazaj, ampak sem zadovoljna, ker sem se predvčerajšnjim zbudila 40X!!!! in zdaj ne vem, kaj me čaka danes.... joj, kdaj bom lahko mirnoooo spala? (retorično vprašanje) urnik:ja, jaz imam tudi probleme,ker mi od 17.00 pa do 19. ure zmanjka programa, pa dostikrat sem sama, ker dragi dela 3. izmene. naš urnik: - ob 7.00 flaška mleka - ob 7.30 previjanje, oblačenje, bluzenje po postelji in odpiranje mojih zaspanih oči, vlečenje trepalnic - ob 8.00 liter kave zame, kuhanje čaja in pitje čaja, gledanje reklam na TV, kuhanje vode za termovko za zvečer, pospravljanje, igranje v stajici, ponavadi tečnarjenje, razen ko so reklame imam mir - ob 10.00 sadna kašica, namazan kruh s sirom, hrenovka..., večinoma pa sadje - ob 10.30 sprehod s triciklom ali vozičkom, kar je zadnje čase kritična točka, ker mi hoče iz vozička pobegnit - ob 11.00 uspavanje (uspešno ali manj uspešno), spanje 1 uro do 1,5 ure - ob 13.30 kosilo - ob 14.00 igranje na puzzlih, plesanje, dvigovanje, trmarjenje, sitnarjenje, smejanje, pridelovanje bušk ob dvigovanju, rinjenje prstov, kjer ni treba, plazenje, prežvekovanje raznih predmetov, visenje na mami s spremljavo raznih krikov, preizkušanja glasilk, ipd - ob 15.00 pride babica in me za eno uro odreši... - ob 16.00 spanje, največ eno uro - ob 17.00 jogurt, skuta,monte... - ob 17.30 - 19.00 igranje, plezanje, puzanje, preizkušanje besednega zaklada, malo kreganja in pripadajočega sitnarjenja... - tu mi manjka nekaj idej.. - ob 19.00 umivanje ali kopanje - ob 19.30 bluzenje v stajici ali na puzlih - ob 20.00 čokolino, keksolino... - do 20.30 riganje in ustvarjanje optimalnih pogojev za spanje - ob 21.00 uspavanje in upanje na spanje celo noč Zahtevnost in razvajenost: ali so vaši tudi že tako zahtevni, ker jaz zvečer ne morem več nič počet, kot se smilit sama sebi, kar se pa razvajenosti tiče,pa mislim, da naši že malo ipika raste, če ni kaj po njeno, se kar napihne in postane rdeča, iz sebe pa spusti živalski zvok malo pretiravam novo leto:bomo doma! članstvo RR:sem že kar nekaj časa, od leta 2004, ko sem bila še na zanositvi, pod drugim imenom, tam smo se trudili zanositi in se podpirale druga drugo.. se beremo, pappa